Ei ole minu tehtud naise figuur, välja arvatud küünarliigese sise painded kus geomeetria intersectis, on ümber modeleeritud.
Kivid on ka tasuta andmebaasist võetud.
See oli juba kunsti foorumis aga mõni pole ehk näinud
Rohulibled sümboliseerivad sarvi.
Spoiler
-------------
EDIT 2
Tegin hi-fi stereo ilu vidina, need on nagu jalad ja lähevad nelja nurka, või teeks 6 nurkse.
All rõngas saab olema green saphire. Metalli osa aga kriimustatud metall. Sisse läheb valgustus ja ava ette miski helesinine topaz (keskele imepisike pragu, et valge valgus ka välja tuleks).
Siis tuleb veel puutetundlik suur ekraan muusika valimiseks nii öelda holy graili keskele mis võiks ümbert klaasist tasapind olla.
Külge ehitatud kõrvaklappide stand on ka plaanis.
Volume nupp tuleb titaniumist ringialt tihedalt brusheituna ja mingi valgus rõngas ümber.
Mudeli ülevaade 0.00 - 2.13
Time laps - valesti modeleerisin 2.13 - 4.15 läks nihu
Time laps - õigesti modeleerisin 4.15 - end (7.50)
Mucrop3, see mida sa 4:38 videos teed on suht debiilne teinekord selecti alt+"right clickiga" 2 verticle-te loopi ära ja siis vajuta "f" siis tulevad mõned valikud, vali "Skin Faces/Edge-loops" ja säästad sellega tükk aega
E: Kuna video oli fast forwardi peal siis ei saanud aru kas kasutasid "retopo tool"-i ka, eniveis see oleks suht kasulik olnud seal
Retopot kasutasin, aga pärast vedasin ika iga verteksi käsitsi tasapinnale kuna automaatselt ei saanud nii täpselt õigele kohale.
Seal kus ma neid vertekseid ringi peale vean seal nad ongi juba retopost.
EDIT
tsitaat:
alt+"right clickiga" 2 verticle-te loopi ära ja siis vajuta "f" siis tulevad mõned valikud, vali "Skin Faces/Edge-loops"
Holy shit, päris hea, testisin ja töötab
Kole mõelda, et olen isegi 10k verteksi vahele ükshaaval face plõksinud, nii et silmad virvendavad ja hiire näpp tahab maha surra.
Vahvad tööd. Keegi oskaba aidata? Adobe Premieris on videol pilt (käsikaameraga filmitud), aga heli puudub. Algul oli vastupidi(heli oli, pilti polnud). Peale codekite installimist on nii nagu alguses seletatud. Kui keegi aidata soovib võin faili ka saata! Abi oleks hädasti vaja
Olen ma ainuke, kes sellest mitte midagi aru ei saanud? Tööle igatahes seda panna ei saanud.
Ega ma isegi kohe pihta ei saand aga ühest teisest foorumist ütles üks et selle mcobj -cpu 4 -s 20 -o world1.obj %AppData%\.minecraft\saves\World1 peab CMD(DOS)'i käsuna kirjutades sinna suunama kus mcobj.exe asub(ehk siis minecrafti saves kaust)Ehk siis pane see mcobj.exe MC saves kausta. Ava cmd ja trüki cdmcobj.exe asukoht vajuta enter ja siis trüki mcobj -cpu 4 -s 20 -o world1.obj %AppData%\.minecraft\saves\World1 World1 asemel siis vastava maailma nimetus.
Kas blenderis saab nii et kui animatsiooni renderdad siis need kaadrid kus kaamera seisab ja midagi ei toimu (topelt kaadrid) ei renderdataks?
Kaamera lendab 68 objektini (68 x 30 kaadrit - seda on vaja renderdada).
Iga objekti juures seisab kaamera 90 kaadrit (68 x 90 kaadrit = 6120 kaadrit pole vaja renderdada kuna see võtab ~71 tundi) Tegelt on erinevaid kaadreid seal 68tk ~0,8 tundi.
Kui manuaalselt 136 kohas kaadrist kaadrini renderdada siis on liiga palju tööd nende juppide sortimisel ja kokku liitmisel. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Valmis järgmine igavuse sünnitis. Tegemist on väga sügava mõttega kunstiteosega mille ühiskonnakriitilist alatooni vaid üksikud helgemad pead suudavad mõista (teine käsil)
Küsimus Maxi kohta - kas polygone slicides/cuttides on võimalik horisontaalset/vertikaalset sirget joont tõmmata ala nagu kui Photoshopis hoiad shifti all ja tõmbad joont siis tuleb sirge? _________________ kraater.ee
Ok, üks küsimus veel - ink'n'paint materiali ja edge'de kohta. Nimelt kas on võimalik muuta individuaalse edge tindi muutujat ilma seda objektist eraldamata jms. Nimelt kui teha kast ja siis sealt extrudida välja mingi objekt, siis ink'n'paint joonistab millegipärast jooned originaal kasti joontele, kuid edasistele extrudionitele mitte - mul oleks vaja, et need ei tekiks ka originaal joontele. Kui ma selle originaal joone ära kustutan siis liigub see tint lihtsalt ühe edge võrra edasi.
Spoiler
EDIT: Leidsin lahenduse, ei viitsi tõlkida: For everyone else having this problem go to polygon mode and set smoothing groups to use same number for polygons after and before the line. _________________ kraater.ee
kuivõrd see nüüd siia 3D teemasse sobib aga kooli tarvis sai valmis meisterdatud üks klipp kino tehnoloogialahenduste ajaloost. Äkki keegi soovib ka silmaringi avardada
http://www.youtube.com/watch?v=NgCzVQJ0l5M
Helilahendust ei ole tarvis kommenteerida, kahjuks ei olnud lõpus aega enam sellega tegeleda ja nii ta piixu läkski.
Sul on juba piisavalt oskusi, et minna tööle Uwe Boll-i juurde _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Seda Synthesist saab kasutada ka 3ds maxiga? On see midagi sellist nagu boujou?
Põhimõte on vist kõigil tracker programmidel sarnane, ehk siis jah nagu boujou.
Export nimekirjas peaks 3dsmax script olema päris kindlasti. Ütle mis tüüpi skripte su max võtab ja ma vaatan järgi.
Voodoo suht trackimiseks. 3D's MAX export on olemas ja programm on tasuta.
Kunagi proovisin, aga ei saanud midagi korralikult teha kuna keset trackimist jooksis alati kokku.
Aga proovin voodoo uuesti ära, kuna siis oli vist midagi videoga/sequencega viga ja nüüdseks uus kaamera kah.
Esimene materjali proov, osad tekstuurid ei taha üldse koostööd teha, sisu vajab materjale ja textuure, tagatuled ka vaja üle vaadata aga muidu hakkab looma juba
Kuidas suu liikumist animeerida automaatselt?
Mingit tasuta programmi on mis heli järgi vahetab valmis joonistatud 2d suu kujusid,
Blenderis annaks teha sellist 2D asja - umbes nagu South Park on animeeritud? _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.