Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
bloodraven
HV vaatleja
|
13.04.2011 10:36:07
|
|
|
first aid on secondary skill ja pretty much usless .. saad paar achv proffessionid on kõik head .. kõige parem kui sul kõik olemas .. (erinevatel altidel) ise hoian main chari peal Herbalism ja Mining et pappi kokku ajada .. teiste peal on craftimis skillid .. aga jah kõige parem kui korjad ise ja toodad ise, et ei peaks midagi AH'st juurde ostma .
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
digifest
HV vaatleja

|
13.04.2011 14:03:05
|
|
|
No mis secondary skilli magel vaja oleks?
Ja mis oleks talle kasulik profession
_________________ WOW |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
13.04.2011 14:12:42
|
|
|
Minu oma õmbleb ja enchantib.
Tglt puhtalt maitse asi.
|
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
13.04.2011 15:15:04
|
|
|
attrs kirjutas: |
Firega võtad vastase kiiremini maha kuid mana saab kiiresti otsa.
Frostiga saad kauem paugutada kuid dps on veidi madalam. |
Sõltub, kui ükskord free mana cost scorchi kätte saad siis ei istu isegi maha firega :p aga kitemisruumi peab olema. Samas jällegi frostiga võid mage armoriga ringi lasta ja samuti mitte juua.
Ise switchising ka uuesti maagi peale, mida viimati sai mainina vanillas kasutatud
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
17.04.2011 22:22:38
|
|
|
Kes teeb järgi?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
17.04.2011 22:53:32
|
|
|
Aga Cata?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
17.04.2011 22:58:09
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
Aga Cata? |
Netist ostetud... siis läks sõltuvus juba liiga suureks, ei viitsinud karpi oodata, oli preorderit vaja...
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
17.04.2011 23:01:25
|
|
|
mis seal järgi teha. oma kulutatud aega ei viskaks ma nii elu sees minema. kui tõesti elus midagi muud pole, et peab koguaeg kartma wowi sõltuvust, siis tasuks psühholoogi juurde minna.
wow on meelelahutus nagu iga teinegi ja tasuks ikka võtta teist mõõdukalt.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.04.2011 23:41:54
|
|
|
Et karbi ära viskamine on siis kõva tegu? Mul on nad juba aastaid prügimäel olnud kuna polnud erilist vajadust riiulile soga korjata. Mänguga sai lõpp tehtud küll veidi hiljem, hetkeseisuga jämedalt 4 kuud tagasi. Samas ei ütle, et igaveseks mängust eemal olen. Konto on kenasti alles koos kõigi rekvisiitidega ning kui blizz mingi ime läbi suudab mängu taas huvitavaks teha küllap ka jätkan.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
18.04.2011 13:04:06
|
|
|
hehe ja kui tahad siis korra proovida, et vaadata kas on midagi hääd lisatud pead pappi välja käima, et oma konto jälle aktiveerida. Arvestades, et aastaid iga kuu kulutatud raha, et lõpuks selgusele jõuda kui igav mäng see tegelt ikka on. RoMi mängides sain ma oma mmorpg kogemuse tasuta ja kui villand hakkab ei mängi lihtsalt paar nädalat või kuud. Saan rahulikult igal heal ajal jälle edasi mängida nii kaua kui tahan. Mingis Wowis peaksin 10 euri maksma ja siis ka nagu kuuaega jutti mängima. Muidu kui vähem mängiks siis nagu välja visatud raha ju! Rom ja säärased f2p mängud on evolutsioon mmorpg´des ja näitavad koha ette WoWi laadsetele röövijatele. Mõlemas grindid ja farmid enamus aeg, kuid WoWis maksad ka veel iga kuiselt selle eest, et sellist jama teha saaks, what a fail! Ja siis tuleb veel mingi Rift välja vähem contentid kui Wowis ja veel juram gameplay, edu neile!
Unustasin veel lisada. Sul tuleb enne ka mäng koos addonitega osta... ultra fail
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
18.04.2011 13:15:45
|
|
|
Sessuhtes, et mina karpe ära ei visanud
Ma viitasin sellele imguris olevale pildile, et äkki keegi vajab tõuget
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
18.04.2011 14:41:42
|
|
|
ahvilõust, seda poleerituse taset mis wowis on, ei saa sa üheski teisest mmorpg ist. kui siis, ehk see uus dc universe online... lisaks on wowil ikka tõsine support devijate poolt, + mängijabaasi kuulatakse väga korralikult.
see 12€ on küll suht väike raha võrreldes mis ma sealt vastu saan. kuigi jah - see süsteem võiks olla, et saad ka osta mingi poole kuu kaupa. või siis mängid ja hiljem maksad.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.04.2011 17:05:03
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
hehe ja kui tahad siis korra proovida, et vaadata kas on midagi hääd lisatud pead pappi välja käima, et oma konto jälle aktiveerida |
Ma ei leia, et 10-15 euri oleks mingi hirmkallis summa mille pärast põdema peaks. Enamus kaasaegseid mänge maksavad 3-5x nii palju ning pakuvad heal juhul 5-10h singleplayer lõbu. Võrgus mängimine mind isiklikult ei köida muude mängude kui mmo'de puhul.
Arvestades, et aastaid iga kuu kulutatud raha, et lõpuks selgusele jõuda kui igav mäng see tegelt ikka on |
Kusjuures minu jaoks oli mäng kuni cata alguseni suht mõnus ja huvitav. Ju vist lihtsalt beta serveritest live'i üle minnes oli korralike mängijate pealt oma suht-koht näruse gildi hulka minek piisav šhokk et mänguisu ära viia. Ega ka shadowpriest.com'i praktiliselt varjusurma langemine eriti kaasa ei aidanud.
Rom ja säärased f2p mängud on evolutsioon mmorpg´des ja näitavad koha ette WoWi laadsetele röövijatele |
Olen vaikselt lotro't toksinud ning nonde punktipoes kulutasin elementaarse mugavuse saamiseks jämedalt sama palju kui wow'i ühe aasta kuumaksudele. Ilma nonde mugavusteta aga oleks mäng üsna kiirelt nurka lennanud. hea veel, et mind kõiksugu erinevad kostüümid ei huvita, nonde alla saaks matta veel mõned sajad eurid. Samas grind on seal oluilselt hullem, kui wow'is ning sisu suht lagedavõitu. Ainult loodusvaated on ilusad kuniks mõni kuubikuhunnikust tegelane vaatevälja ei satu
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
18.04.2011 20:03:48
|
|
|
Ei tea ma sellest lotrost midagi pole proovinudki. Piltide peal tundub saast ja kogu see Tolkieni maailm enivei jüra, filmist ei hakka parem rääkimagi. Teil ja suva kui palju kuus plekite aga mulle siiski on väga kahju asja eest maksta, mis eeldab täielikku pühendumist ja piirab minu vaba aega.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.04.2011 22:08:23
|
|
|
mulle siiski on väga kahju asja eest maksta, mis eeldab täielikku pühendumist ja piirab minu vaba aega |
Milleks on vajalik too täielik pühendumus ja vaba aja kulutamine kui see veel takkaotsa kallis ka on?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
18.04.2011 22:52:22
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
mulle siiski on väga kahju asja eest maksta, mis eeldab täielikku pühendumist ja piirab minu vaba aega |
Milleks on vajalik too täielik pühendumus ja vaba aja kulutamine kui see veel takkaotsa kallis ka on? |
Et väiksema ajakuluga (loe väiksema rahakuluga) end contentid mängida!
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.04.2011 22:56:09
|
|
|
Mu point oli pigem selles, et su jutust võis välja lugeda et pead wow'i hirmsaks aja ja raharöövliks ning teed seda kui tööd
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
c3ltic
HV kasutaja
|
19.04.2011 07:08:32
|
|
|
Kui ainult endcontent huvitab, siis võiks ju kohe kuskile privaatserverisse minna ja seal instant85 realmis pelada.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
19.04.2011 08:10:34
|
|
|
c3ltic kirjutas: |
Kui ainult endcontent huvitab, siis võiks ju kohe kuskile privaatserverisse minna ja seal instant85 realmis pelada. |
Privad, pfft. Privades on WOTLK (endcontent) ka nii buggine veel, et ohoh.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
19.04.2011 09:00:59
|
|
|
Sellest ma ka päris hästi aru ei saa et miks peab endgames olemise alla nii rämedalt aega panema. Saaks veel aru, et altohoolikuna kulub aeg nende peale aga ühe tegelase võimekana hoidmine on nädalas loetud tundide küsimus.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
19.04.2011 20:31:51
|
|
|
hehe .. altohoolik .. väga hea väljend ... mul guildmaster selline .. tal 9 lvl85 tooni .. kreisi tüüp .. aga samas suudab elada normaalset pereelu ja käib kenasti tööl ..
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
21.04.2011 00:21:00
|
|
|
bloodraven kirjutas: |
hehe .. altohoolik .. väga hea väljend ... mul guildmaster selline .. tal 9 lvl85 tooni .. kreisi tüüp .. aga samas suudab elada normaalset pereelu ja käib kenasti tööl .. |
Kas ta seda väidab wow'is või oled juhtunud ise nägema ?
No ruunskeip on ikka ülekõige enivei..
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.04.2011 02:34:11
|
|
|
bloodraven kirjutas: |
hehe .. altohoolik .. väga hea väljend ... mul guildmaster selline .. tal 9 lvl85 tooni .. kreisi tüüp .. aga samas suudab elada normaalset pereelu ja käib kenasti tööl .. |
Samas eks normaalne on suhteline. Mänguaeg peab ikkagi millegi arvelt tulema. Kui sai kunagi käidud 9-17ni tööl, 19-20/01 wowi mängitud, eks siis jäi ka asju tegemata.
wow on väga tore mäng, aga ma ei kahetse, et mängimise lõpetasin aastaid tagasi
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
21.04.2011 02:38:05
|
|
|
Ma ilmselt ei kahetse, et ma seda kunagi mängima ei hakanud
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
22.04.2011 00:55:50
|
|
|
ma ei kahetse et ma mängima hakkasin .. uued head sõbrad (guildikaaslased).... raha läheb vähem kui enne .. (kogu aeg osta uusi mänge millest nädalaga oled tüdinenud ..) pere ja tööelu ei sega .. mida veel tahta .. mudiugi ma täiesti casual mängija éhk siis lock kes raidib paar päeva nädalas (3h) ja resto shammy kes gearib alles ..
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|