Pole ise päris pikalt mängida saanud, kuna ülikool võta oma aja kuid täna peaksin vist jõudma isegi, kui patche nüüd meeletult palju pole tulnud. Kui kellelgi huvi võib lisada : R3neX . Peaksin mingi lvl 27 olema, kui ei pane kätt ette kui mõni algaja tahab geimi teha
No botid tehti ikka kole palju paremaks - siin ükspäev viskas nett maha ja kui mängu sisse sain, siis võisin veel nentida, et nexus poolel teel taeva poole oli, noh ei hakka kodumeeskona ka nüüd kullaga üle kallama, aga vahest pakuvad botid päris palju "funi". Hea ka õppida ja katsetada, kuna tegemist ikkai arvutiga ja teatud käitumismaneerid äratuntavad.
Ma siin ei mängi iga päev, nii et jälle sain kokku punktid et uus kangelane hõlma alla võtta, nüüd aga ei suuda otsustada. Plaanisin muide Nocturnali ära osta, aga see nerf pani natuke mõtlema . Brand on ka huvitav täitsa ja kui natuke feedi saab, siis tapab ikka koledalt, aga usun, et seal hakkab ka nerfi kääride plõksumine varsti pihta. _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
Eks iga champ on feedeimisel üsna tugev. Ise just sai mängitud, kus algus oli eriti sitt - meil oli 6 killi ja vastastel 23 .. mott oli maas aga mängisime edasi ja vaikselt neid kille tuli. Olin Kenneniga, lõpuks sain 800+ AP-d kätte ja vastasmeeskonnal polnud enam midagi teha, sest feeditud kennen on teamfightes üsna määrav tegur, eriti kui alguses peale kohe lennata. Kennen on siis main champ, kellega üldiselt mõne mängu teen kui aega saan mängimiseks.
No OP on igaüks kes saab koheselt kille, olgu selleks Heimerdinger või Mordekaiser. Balanced match oleks üsna pointless tõesti.
Aga endiselt ei ole ma leidnud Lee Sinnile head buildi, hetkel olen läinud dps-ile kuid pole just väga meeldinud see.
Päris hea burst ja energy user kah veel otsa, Lee pole tegelikult üldse paha aga tõesti on väga vaja head algust, et mäng jooksma saada. Ehitada võib teda nagu Ireliat või kasvõi näiteks Jarvanit. Varajane lantern on muudatustest hoolimata ikkagi tugev, AR+AD+Lifesteal+igavene ward. Trinity Forcega töötab päris hästi, eriti kuna igal skillil on 2 activationit.
Lee ei ole ilmselgelt tiimis killer, aga huvitav on temaga mängida tbh. Eriti hea on vastaseid närvi ajada kuna ta saab teha ootamatult damaget, ning siis kohe oma meeskonna kaaslase juurde teleportida.
Pole kahjuks väga märganud, et LoL-il mingeid tournamente tehakse. Heameelega prooviks mõne ära
Lee ei ole ilmselgelt tiimis killer, aga huvitav on temaga mängida tbh. Eriti hea on vastaseid närvi ajada kuna ta saab teha ootamatult damaget, ning siis kohe oma meeskonna kaaslase juurde teleportida.
Pole kahjuks väga märganud, et LoL-il mingeid tournamente tehakse. Heameelega prooviks mõne ära
Alienware tournament on nüüd käimas, sai ennastki ühte tiimi regatud. Enne neljapäeva on vaja 1. mäng ära teha, eks näis kuidas asi edeneb. Auhinnad on täitsa okeid, keegi osaleb seal samuti ?
Alienware tournament on nüüd käimas, sai ennastki ühte tiimi regatud. Enne neljapäeva on vaja 1. mäng ära teha, eks näis kuidas asi edeneb. Auhinnad on täitsa okeid, keegi osaleb seal samuti ?
Balti riikidest ei saa osaleda ju? Vähemalt mul Estoniaga ütles et Not Eligible.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.