Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vahur
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
11.04.2011 19:52:59
|
|
|
[VaHuR],
tomorrow,
tänud, leidsin õige koha üles.... jäi ennem kuidaki kahesilma vahele
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.04.2011 20:44:27
|
|
|
mhei kirjutas: |
mul vaja ainult piltidele, ex teen proovi |
Ainult piltidele ei saa.Pole võimalik kuidagi eraldada seda.Samas ega kõigile piltidele kah ei näita vaikimisi.Nt .tiff .raw .tga jne
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.04.2011 23:25:30
|
|
|
tomorrow, Milal uuendust "updatepackile" oodata on
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.04.2011 23:26:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
tomorrow, Milal uuendust "updatepackile" oodata on  |
Kolmapäeval .Homme on veel igakuine Patch Tuesday ja ma tahan need ära oodata
|
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
12.04.2011 00:08:10
|
|
|
Ja hakkab jälle see WIN 7 ja nvidia ja s-video jant peale. Windows tegi mingi uuema update ... nVidia Control Panel ütles mulle selle peale et installi uuem versioon... mõeldud tehtud ... ja nüüd on igatahes nii kui teleka s-videosse ühendan jookseb minu nVidia Control panel kooma ... aitab kas task managerist close või võtan teleka s-videost välja... kellelgi veel sarnast probleemi olnud nVidia uuemate driverite ja softiga?
Kaart 9800 GTX
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
12.04.2011 07:33:44
|
|
|
Mis on kui ekraanil ikoonid muutuvad "tühjaks"nagu tegemist oleks rikkis failiga.Samas aga otsetee toimib ja samuti rakendus.Probleem on mälukaardil olevate asjadega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.04.2011 07:51:47
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Mis on kui ekraanil ikoonid muutuvad "tühjaks"nagu tegemist oleks rikkis failiga.Samas aga otsetee toimib ja samuti rakendus.Probleem on mälukaardil olevate asjadega. |
Kas ikooni enda otsetee on korras?
Mälukaardi täht pole muutunud?
Võib proovida ka seda käsureal:
taskkill /IM explorer.exe /F
CD /d %userprofile%\AppData\Local
DEL IconCache.db /a
shutdown /r
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
12.04.2011 13:51:04
|
|
|
Selline mure et tõmbasin selle CC Cleaneri ja tegin siis seda registry kontrolli ja igavene pikk rodu on siis vigaseid faile ja osad failid on sellised et kas ma võin nagu julgelt selle fix selected issues vajutada ? et selles mõttes et pärast midagi ei tööta või keerab tuksi midagi äkki ? Äkki midagi nende vigaste failide pärast põhustavad mul BSOD-I osades mängudes ?
sellised failid on nagu kahtlased et seotud videokaardi driveritega äkki ? punase ringi sees need failid siis,et oskab keegi mind aidata sellega ?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.04.2011 14:29:08
|
|
|
Gap kirjutas: |
Selline mure et tõmbasin selle CC Cleaneri ja tegin siis seda registry kontrolli ja igavene pikk rodu on siis vigaseid faile ja osad failid on sellised et kas ma võin nagu julgelt selle fix selected issues vajutada ? et selles mõttes et pärast midagi ei tööta või keerab tuksi midagi äkki ? Äkki midagi nende vigaste failide pärast põhustavad mul BSOD-I osades mängudes ?
sellised failid on nagu kahtlased et seotud videokaardi driveritega äkki ? punase ringi sees need failid siis,et oskab keegi mind aidata sellega ?
Spoiler 
|
CCleaner pakub ju backup võimaluse välja enne puhastamist, seega midagi kaduma ei lähe.Tee backup ära ja löö puhtaks.Enamus on puuduv jagatud fail.Ehk siis see fail pole enam oma asukohas või on kustutatud.Kasutamata faililaiend on kah suht ebaoluline.
.NET seotud asju on seal palju alati esimest korda jooksutades ja see on normaalne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
12.04.2011 14:37:23
|
|
|
Suured tänud tomorrow
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
14.04.2011 16:05:01
|
|
|
Kas keegi teab, kuidas xp, mis enam ei buudi üles, upgreidida 7-ks? Oleks vaja, et andmed jääks alles. Või saab seda ainult töötava win-iga teha? Repairida ma ei saa xp plaadiga, sest kui ma üritan plaadilt buutida, siis viskab lõpuks sinist. Safe modega ei lähe ka tööle, ei lae mingit Mup.sys-i üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ik2
Kreisi kasutaja
|
14.04.2011 16:11:04
|
|
|
proovi Hiren's BootCD ja sealt pealt volkov commanderiga
|
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
14.04.2011 21:02:22
|
|
|
Mis see endast kujutab? Või mis ma temaga teha saan?
Kas on muidu mingit siukest cd pealt buuditavat OS-i, millega annaks kõvaketta peal ringi trippida? Ses suhtes, et väline kõvaketas on olemas, lihtsalt oleks vaja andmeid kätte saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
14.04.2011 21:37:51
|
|
|
DexXxter kirjutas: |
Mis see endast kujutab? Või mis ma temaga teha saan?
Kas on muidu mingit siukest cd pealt buuditavat OS-i, millega annaks kõvaketta peal ringi trippida? Ses suhtes, et väline kõvaketas on olemas, lihtsalt oleks vaja andmeid kätte saada. |
otsi Hiren's BootCD netist üles, pane plaadile ja tripi palju jaksad, niiakua kuni su ketas elab.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
14.04.2011 21:55:08
|
|
|
Aga kas see laseb mul andmed välise ketta peale ka tõmmata? Ma muidu mõtlesin, et proovin ära küll, ma valmistasin usb bootimiseks ette ja praegu tõmban seda bootcd-d alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.04.2011 21:59:35
|
|
|
Jah, laseb küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
14.04.2011 22:03:15
|
|
|
No siis peaks suht lill olema. Pärast laseb 7-e peale lihtsalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
14.04.2011 22:56:10
|
|
|
P6rnikas kirjutas: |
Eks elus tuleb kõik järgi proovida. Ta on jah päris kallis, aga ehk peab kauem vastu kui 5a. või nii. Praegu Core 2 Duo ja oma 3a., ning tundub küll, et viskaks vastu seina.
Aga tänud kiire vastuse eest.  |
Millise versiooniga cor2duo tegemist?Tegelikult 6-e tuumane on juba vananenud variant i72600K annab 4-ja tuumalisena võrdväärsed näitajad.Kestvus aastate lõikes on küsitav,tulevad uued mälud,siinikiirus tõuseb j.n.e.5a.on kõik lahendused vanaraud,olgugi,et veel töötavad.Oli endal 2005/2006a.omaegne tipplahendus,aga praegustega võrreldes ~cor2duo 3,06.Liig kalli lahenduse kokkupanek on raha raiskamine,sest 5a.pärast on jääkväärtus 5-7%,lisaks ei raatsi uuendada.32 bitilisena reaalset mälu saab kuni 3,25Gb mis 6-e tuumalisele on liiga vähe,alla 16GB pole mõtet panna aga siis juba 64GB opsystem.Kui vaja saab virtualmasinas kõike keerutada,jõudu on neil mõlemail.Kunagi olen ise samasuguse valiku korral valesti valinud ja raha mõtetult raisanud.Iga makstud sendi eest tahad ikkagi midagi reaalset saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
14.04.2011 23:41:33
|
|
|
IE10 will only work on Windows 7 and up, no Vista support
TechSpot
Spoiler 
tsitaat: |
When Microsoft released the first platform preview of Internet Explorer 10 earlier this week, our readers pointed out that it only appeared to work on Windows 7. A quick check in the release notes showed that IE10 would indeed not support Windows Vista.
Microsoft has now confirmed that this is by design, and not just limited to the platform preview. "Windows Vista customers have a great browsing experience with IE9, but in building IE10 we are focused on continuing to drive the kind of innovation that only happens when you take advantage of the ongoing improvements in modern operating systems and modern hardware," a Microsoft spokesperson said in a statement.
Redmond dropped support of Windows XP with the release of IE9. Now the company is dropping support of Windows Vista with the release of IE10.
On the one hand, this is a good trend because it means Microsoft is not limited to older technologies when it works on the next version of its browser. It also helps push users to upgrade their browser version. On the other hand, the company is the first major browser vendor to drop support for Windows XP and Windows Vista. Furthermore, users who aren't upgrading Windows are less likely to upgrade their browsers anyway.
In short, most Windows XP and Windows Vista users will have to stick with versions of IE that are becoming more and more outdated. Alternatively, they will use browsers like Chrome or Firefox if they want to keep up with the ever evolving World Wide Web. |
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.04.2011 23:53:59
|
|
|
AJ kirjutas: |
IE10 will only work on Windows 7 and up, no Vista support
TechSpot
Spoiler 
tsitaat: |
When Microsoft released the first platform preview of Internet Explorer 10 earlier this week, our readers pointed out that it only appeared to work on Windows 7. A quick check in the release notes showed that IE10 would indeed not support Windows Vista.
Microsoft has now confirmed that this is by design, and not just limited to the platform preview. "Windows Vista customers have a great browsing experience with IE9, but in building IE10 we are focused on continuing to drive the kind of innovation that only happens when you take advantage of the ongoing improvements in modern operating systems and modern hardware," a Microsoft spokesperson said in a statement.
Redmond dropped support of Windows XP with the release of IE9. Now the company is dropping support of Windows Vista with the release of IE10.
On the one hand, this is a good trend because it means Microsoft is not limited to older technologies when it works on the next version of its browser. It also helps push users to upgrade their browser version. On the other hand, the company is the first major browser vendor to drop support for Windows XP and Windows Vista. Furthermore, users who aren't upgrading Windows are less likely to upgrade their browsers anyway.
In short, most Windows XP and Windows Vista users will have to stick with versions of IE that are becoming more and more outdated. Alternatively, they will use browsers like Chrome or Firefox if they want to keep up with the ever evolving World Wide Web. |
|
See on huvitav, sest Vista on niivõrd sarnane Win7-le igas mõttes.Huvitav kaua läheb, kuni keegi selle tööle häkib
Aga kui MS tahab oma turuosa vähendada, siis olgu nii
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.04.2011 00:10:44
|
|
|
lahe hoopis see et IE10 tuleb peale ametliku IE9 testi juba paari päevaga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.04.2011 13:16:09
|
|
|
oootoot, misasja "See on huvitav, sest Vista on niivõrd sarnane Win7-le igas mõttes."
tomorrow, 7 pidi ju olema justnimelt igas mõttes parem ja mitte sarnane vistaga? ma olen nüüd segaduses...
aga huvitav fakt, mis eile silma jäi - w7 all arvuti voolukasutus (seinast) 105w (2 ketast väljalülitatuna 95w), samas XP all 117-118w. riistvara sama, järjest tehtud test. idle voolutarbimine siis, mõlemal juhul prosekasutus 0 ja mingit suuremat programmi ei jooksnud.
huvitav, millest see vahe?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
|