Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
sten260
HV kasutaja
|
07.04.2011 00:37:11
|
|
|
minu arust Al'Akir's Rabarebased guild suht sõbralik ja samuti aktiivne.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 15:28:42
|
|
|
digifest kirjutas: |
mis k6ige parem alliance hunter oleks ? night elf v6i mis te arvate ? ja kes outlandis pelab ? andke teada plis ,
või mis kõige parem horde hunter ?  |
Parim alliance hunter on loomulikult kas Worgen või Draenei. Worgenilt Sprint(stackib packiga ehk 70% kiirust ja 1% crit) DRaneil 1% hit aga see niigi väike.
Mina tegin peale faction change Worgeni ja olen rahul.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 17:57:15
|
|
|
Vahtige jah seda mis on kõige parem, nagunii praktikas dpsi vahet pole olla. Mängige ikka seda mis endale meeldib.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.04.2011 18:12:12
|
|
|
Ainus rass kelle racialid on suutelised tõepoolest mõõdetavat DPS efekti omama on troll. Õigel ajal berserking on suht räige boost. Tõsi küll, see vajab ka pisut õnne et kõik muu kama ka õigel hetkel prociks. Samas olen üsnagi kindel et just tänu ainult tollele racialile püsisin omal ajal vezax10 HM rekordtabelis kusagil 4 kuud overall top 3s
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
08.04.2011 12:21:41
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Kristoferr kirjutas: |
Peale 3 aastat mängu, käisin pool aastat tagasi ka kalevlastes ära. Vaid ühe raidi kogemuse põhjal nendega, ei jäänud eriti hea mulje. Liiga palju pläma, iroonitsemist üksteise kallal ja tüüpilist eestlaslikku kadedust. . Ilmselt oleks nendega norm raidida, heli maha keeratud oleks...
Hüljatutes kunagi alustasin WoW mängimist. Kolisin õige kiirelt ümber, sest see ei ole koht uuele mängijale. Pole tagasi igatsenud kah. Korralikke inglisekeelseid guilde on piisavalt, kus rahvas on viisakas aga samas professionaalne.
Hetkel mängin pool social raiding guildis juba pikemat aega. 12normal ja 2HC maas. Mina olen rahul. Rohkem oma mängutempoga ei jõuakski. Suveks teen nagunii jälle 4,5 kuuse pausi sisse. Suvel parematki teha, kui wowi pelada.  |
minu ammused kogemused - kalevlased - ülbe eliit, hüljatud - kari lapsi. aga see oli 2 a tagasi ka, v rohkemgi,. |
Täpsustaksin hyljatute osas veidi...viimase mõne aasta jooksul kui mu mälu ei peta, koosnes core keskmine vanus juba sinna kolmanda dekaadi lõpule lähenevatest härrasmeestest. Loomulikult on guildis ka suur osa tavaliikmeid, kelle jutt on ehk andnud põhjust arvata, et tegu on noorema generatsiooniga. Hinnangu "hüljatud = kari lapsi" kipuvad guildile andma ikka need, kes guildist on minema löödud olgu see hüperaktiivsuse, spammi, lameda robustsuse või mõne muu lapsiku põhjuse pärast. Eks kibedust ja tõrjutust tuleb ikka kusagil välja nutta:)
Mis puudutab reidimist hetkel, siis hüljatutes toimus generatsioonide vahetus ( vahetus liider, omajagu coret). Seega hea aeg enda näitamiseks kui on soovi reidida.
Kui pole soovi raidida aga on soov liituda suurima eestlaste kommuuniga alliance poolel, siis pole samuti mõtet kahelda. Isiklikult pole näinud kordagi , et kellegi soovile guildiga liituda käsi ette pannakse (va. kui isik on korduvalt guildkickitud või kes kasutab lamedat/robustset chari nime).
Seega, kui kaalud, kas liituda hüljatute või kalevitega:
1) tee endale selgeks kas eelistad allianci või horde poolt.
2) külasta guildide kodulehte/foorumit, et lisainformatsiooni saada ning ennast tutvustada (http://www.huljatud.com/forum/index.php hüljatute foorum, kalevite oma kahjuks ei tea.)
3) uuri kas sul kummalgi pool sõpru eest ootab.
4) enjoy teh g@m3!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
08.04.2011 14:31:14
|
|
|
Peale 3 aastat mängu, käisin pool aastat tagasi ka kalevlastes ära. Vaid ühe raidi kogemuse põhjal nendega, ei jäänud eriti hea mulje. Liiga palju pläma, iroonitsemist üksteise kallal ja tüüpilist eestlaslikku kadedust. . Ilmselt oleks nendega norm raidida, heli maha keeratud oleks...
Hüljatutes kunagi alustasin WoW mängimist. Kolisin õige kiirelt ümber, sest see ei ole koht uuele mängijale. Pole tagasi igatsenud kah. Korralikke inglisekeelseid guilde on piisavalt, kus rahvas on viisakas aga samas professionaalne.
Hetkel mängin pool social raiding guildis juba pikemat aega. 12normal ja 2HC maas. Mina olen rahul. Rohkem oma mängutempoga ei jõuakski. Suveks teen nagunii jälle 4,5 kuuse pausi sisse. Suvel parematki teha, kui wowi pelada.  |
blablabla |
Kui raidida ei soovi guildis siis selle guilidga küll mõtet joinida pole. Põhimõtteliselt saadetakse need täiesti piixu kes pole niiöelda mingid eliidid.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.04.2011 00:22:11
|
|
|
irw, täna sain tasuta 30p mänguaega. Keegi armas inimene oli mulle 30p mänguaega ostnud, miinuseks on muidugi 72h bänn mis mulle ka hangitud on... ingame economy
Ehk siis, mõni päev tagasi gmail teatas, et vaheta oma parooli, et midagi kahtlast toimub, olla üritatud hiinast vms sisse logida, vahetasin parooli, täna oli blizzardilt kiri postkastis, et mu parooli on resettitud.
Igaljuhul võtsin accounti tagasi ja lisasin uuesti authenticatori.
Edit: Krt, nüüd tekib muidugi küsimus, et mis valemiga see kõik toimus. Et kui palju paroole ma nüüd muutma peaks.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
09.04.2011 00:25:15
|
|
|
tsitaat: |
külasta guildide kodulehte/foorumit, et lisainformatsiooni saada ning ennast tutvustada (http://www.huljatud.com/forum/index.php hüljatute foorum, kalevite oma kahjuks
|
www.kalevlased.ee
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
09.04.2011 00:32:55
|
|
|
Pankook kirjutas: |
blablabla |
Kui raidida ei soovi guildis siis selle guilidga küll mõtet joinida pole. Põhimõtteliselt saadetakse need täiesti piixu kes pole niiöelda mingid eliidid. |
Noo tegelikult on see nii, et see kõik oleneb kuidas sa lähened kogu süsteemile. Obvious, kui sa kirjtuad esimes päeval Gchatti, et " ou poisid millal raidime " siis sind naerdakse välja. Samas, kui sa oled seal ja võtad osad üritustest, mis on freeforall kõigile ja jooksed mingeid runne, kuhu võetakse kõiki ja sa paistad silma oma võimetega, siis pole ilmselt mingi probleem saada core või raidida. Mina ka ei võtaks raidi kaasa tüüpi, kes ininseb nagu eit ja failib peale igat korda, kui talle seletatakse mida teha või tüüp ei vaevugi ise mingit infot vastava encounteri kohta ammutama. Samas on suurtes gildides ala Kalevlased ja Hüljatud kas selliseid tüüpe, kes võtavad rahulikult ning nende eesmärk polegi saada core vaid nautida seda social effekti, mida gild pakub.
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.04.2011 08:31:48
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Igaljuhul võtsin accounti tagasi ja lisasin uuesti authenticatori. |
Et siis olid vahepeal authenticatori maha võtnud? Milleks?
Sellega seoses tuli meelde, et peaks vist enda authenticatori kusagile kindlasse kohta ära panema juhuks, kui blizz midagi asjalikku mänguga teeb ning taas tekib tahtmine mängida. Maha ma seda ei võtnud accoundilt aga hetkel ei teagi kus see täpselt vedeleda võiks
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.04.2011 09:08:18
|
|
|
Ho Ho, kuna mul oli androidi softina see ja vahepeal olin telefoni softi üle lasknud.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.04.2011 09:20:08
|
|
|
Selle jaoks on lihtne lahendus lasta oma PCsse androidi emulaator mille kaudu toda authenticatorit jooksutada. Siis pole vaja muretseda kui telefoniga miskit juhtub. Pakid OS'i image ära ja varundad kusagile turvaliselt ning korras
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.04.2011 09:33:10
|
|
|
Pigem vaevab mind nüüd küsimus, kust krt hiinlased mu gmaili konto paroolile ligi said ja sealtkaudu battle.neti. Või noh, ma ei tea, kas nad said gmaili sisse või mitte, lihtsalt oli hoiatus, et on üritatud hiinast logida.
Juba muutnud enamus paroole, aga ei tahaks selle asja kordumist.
Kodus linux, tööjuures viirusetõrjed igas masinas, miskitel kahtlastel lehtedel käinud pole, suvalistel lehtedel paroole sisse ei toksi. Foorumites on alati erinev parool gmaili/live omast...
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.04.2011 10:01:26
|
|
|
Ei oska öelda jah mis imenippe nad kasutada võivad. Endal häkiti samuti enne authenticatorit kahel korral sisse ning turvameetmed on üsna sarnased sinu omadega. Vast suurim viga mis tegin oli, et maini nimi ühtis login nimega. Loomulikult peale authenticatori hankimist pole probleeme olnud,
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
11.04.2011 08:27:02
|
|
|
Authenticator on tõesti kuldaväärt. Siinkohal soovitus kõigile, kellel veel ei ole - tehke! Nagu näha, on ka mõistlike turvameetmete korral account võimalik pihta panna.
Mul endal keylogiti ilmselt töö maskast kuidagi gmaili parool ja selle kaudu resetiti battle.neti password ära (gmaili oli Hiinast sisse logitud). Pärast seda tegin mobiili authenticatori ja rohkem pole probleeme esinenud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.04.2011 09:45:50
|
|
|
tsitaat: |
Mul endal keylogiti ilmselt töö maskast kuidagi gmaili parool ja selle kaudu resetiti battle.neti password ära (gmaili oli Hiinast sisse logitud).
|
Mul on täpselt sama kahtlus. Sest minu gmaili oli ka Hiinast sisse logitud...
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
11.04.2011 13:06:56
|
|
|
majestic kirjutas: |
Authenticator on tõesti kuldaväärt. Siinkohal soovitus kõigile, kellel veel ei ole - tehke! Nagu näha, on ka mõistlike turvameetmete korral account võimalik pihta panna.
Mul endal keylogiti ilmselt töö maskast kuidagi gmaili parool ja selle kaudu resetiti battle.neti password ära (gmaili oli Hiinast sisse logitud). Pärast seda tegin mobiili authenticatori ja rohkem pole probleeme esinenud. |
Ei tasu igasugu "freegold/nochack.exe" peale klikkida:) Endal pole miski 5 aast ajooksul kordagi midagi ära scammitud - mozilla firefox/noscript abiks. Viirusetõrjet ei kasuta rohkem kui aastas korra-kaks nod32 scan.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
11.04.2011 16:36:20
|
|
|
morfea kirjutas: |
Ei tasu igasugu "freegold/nochack.exe" peale klikkida:) Endal pole miski 5 aast ajooksul kordagi midagi ära scammitud - mozilla firefox/noscript abiks. Viirusetõrjet ei kasuta rohkem kui aastas korra-kaks nod32 scan. |
Täpselt seda juttu rääkisin mina ka, kuni häkitud sain.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
cityboy
HV kasutaja
|
11.04.2011 16:38:03
|
|
|
morfea kirjutas: |
Ei tasu igasugu "freegold/nochack.exe" peale klikkida:) Endal pole miski 5 aast ajooksul kordagi midagi ära scammitud - mozilla firefox/noscript abiks. Viirusetõrjet ei kasuta rohkem kui aastas korra-kaks nod32 scan. |
Sellega, et seni pole juhtunud, ei maksa küll õigustada turvameetmete kasutama jätmist. Kõlab täpselt nagu "sõidan juba 5 aastat täis peaga lahtise turvavööga, aga siiani pole kordagi matsu pannud" või "vene rulett pole üldse ohtlik, olen juba 5 korda päästikule vajutanud, aga kordagi pole pauku käinud"
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
11.04.2011 16:48:15
|
|
|
Nii ta on jah.
Senikaua võib paugutada küll, kuni titekäru hakkad lükkama.
WoW'i algusalad ka mingi overhauli on saanud graafiliselt või on nii, et leveldades läheb pilt ka järjest paremaks?
Panin ükshetk taas peale, aga algusala oli nii rõve, et alt+f4 ja tsau.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.04.2011 17:19:28
|
|
|
morfea, keksi keksi. Ma ka keksisin kuni eelmise reedeni:P
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
11.04.2011 18:20:43
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Panin ükshetk taas peale, aga algusala oli nii rõve, et alt+f4 ja tsau. |
Levelda goblinit-worgenit, nondel peaks suht asjalikud algusalad olema
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
11.04.2011 18:43:57
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Metsjeesus kirjutas: |
Panin ükshetk taas peale, aga algusala oli nii rõve, et alt+f4 ja tsau. |
Levelda goblinit-worgenit, nondel peaks suht asjalikud algusalad olema |
Worgeni algus oli hea seniks, kuni sealt külast tulema said, edasi läks ikka samat rada pidi nagu teiste tegelinskitegagi...
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
11.04.2011 18:53:14
|
|
|
EK's olid muutused võrreldes Kalimdoriga üsnagi väiksed. Sai betas üht tegelast kusagile L40 kanti leveldatud tsoonides millel oli originaaliga võrreldes üsnagi vähe ühist.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
11.04.2011 22:48:12
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
EK's olid muutused võrreldes Kalimdoriga üsnagi väiksed. Sai betas üht tegelast kusagile L40 kanti leveldatud tsoonides millel oli originaaliga võrreldes üsnagi vähe ühist. |
tsoonid jah olid päris hästi ümber kujundatud, kuid nn väide et kõik vanad questid on saanud remake, ei pidanud paika, tegin worgeni vist kuhugi L15 peale, siis viskas kopa ette
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |