Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 658, 659, 660 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sten260
HV kasutaja

sõnum 07.04.2011 00:37:11 vasta tsitaadiga

minu arust Al'Akir's Rabarebased guild suht sõbralik ja samuti aktiivne.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 07.04.2011 15:28:42 vasta tsitaadiga

digifest kirjutas:
mis k6ige parem alliance hunter oleks ? night elf v6i mis te arvate ? ja kes outlandis pelab ? andke teada plis , icon_smile.gif
või mis kõige parem horde hunter ? icon_razz.gif

Parim alliance hunter on loomulikult kas Worgen või Draenei. Worgenilt Sprint(stackib packiga ehk 70% kiirust ja 1% crit) DRaneil 1% hit aga see niigi väike.

Mina tegin peale faction change Worgeni ja olen rahul.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 07.04.2011 17:57:15 vasta tsitaadiga

Vahtige jah seda mis on kõige parem, nagunii praktikas dpsi vahet pole olla. Mängige ikka seda mis endale meeldib.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 07.04.2011 18:12:12 vasta tsitaadiga

Ainus rass kelle racialid on suutelised tõepoolest mõõdetavat DPS efekti omama on troll. Õigel ajal berserking on suht räige boost. Tõsi küll, see vajab ka pisut õnne et kõik muu kama ka õigel hetkel prociks. Samas olen üsnagi kindel et just tänu ainult tollele racialile püsisin omal ajal vezax10 HM rekordtabelis kusagil 4 kuud overall top 3s icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 08.04.2011 12:21:41 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Peale 3 aastat mängu, käisin pool aastat tagasi ka kalevlastes ära. Vaid ühe raidi kogemuse põhjal nendega, ei jäänud eriti hea mulje. Liiga palju pläma, iroonitsemist üksteise kallal ja tüüpilist eestlaslikku kadedust. icon_biggrin.gif . Ilmselt oleks nendega norm raidida, heli maha keeratud oleks...
Hüljatutes kunagi alustasin WoW mängimist. Kolisin õige kiirelt ümber, sest see ei ole koht uuele mängijale. Pole tagasi igatsenud kah. Korralikke inglisekeelseid guilde on piisavalt, kus rahvas on viisakas aga samas professionaalne. thumbs_up.gif
Hetkel mängin pool social raiding guildis juba pikemat aega. 12normal ja 2HC maas. Mina olen rahul. Rohkem oma mängutempoga ei jõuakski. Suveks teen nagunii jälle 4,5 kuuse pausi sisse. Suvel parematki teha, kui wowi pelada. icon_cool.gif

minu ammused kogemused - kalevlased - ülbe eliit, hüljatud - kari lapsi. aga see oli 2 a tagasi ka, v rohkemgi,.

Täpsustaksin hyljatute osas veidi...viimase mõne aasta jooksul kui mu mälu ei peta, koosnes core keskmine vanus juba sinna kolmanda dekaadi lõpule lähenevatest härrasmeestest. Loomulikult on guildis ka suur osa tavaliikmeid, kelle jutt on ehk andnud põhjust arvata, et tegu on noorema generatsiooniga. Hinnangu "hüljatud = kari lapsi" kipuvad guildile andma ikka need, kes guildist on minema löödud olgu see hüperaktiivsuse, spammi, lameda robustsuse või mõne muu lapsiku põhjuse pärast. Eks kibedust ja tõrjutust tuleb ikka kusagil välja nutta:)

Mis puudutab reidimist hetkel, siis hüljatutes toimus generatsioonide vahetus ( vahetus liider, omajagu coret). Seega hea aeg enda näitamiseks kui on soovi reidida.

Kui pole soovi raidida aga on soov liituda suurima eestlaste kommuuniga alliance poolel, siis pole samuti mõtet kahelda. Isiklikult pole näinud kordagi , et kellegi soovile guildiga liituda käsi ette pannakse (va. kui isik on korduvalt guildkickitud või kes kasutab lamedat/robustset chari nime).

Seega, kui kaalud, kas liituda hüljatute või kalevitega:
1) tee endale selgeks kas eelistad allianci või horde poolt.
2) külasta guildide kodulehte/foorumit, et lisainformatsiooni saada ning ennast tutvustada (http://www.huljatud.com/forum/index.php hüljatute foorum, kalevite oma kahjuks ei tea.)
3) uuri kas sul kummalgi pool sõpru eest ootab.
4) enjoy teh g@m3!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Pankook
HV kasutaja
Pankook

sõnum 08.04.2011 14:31:14 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Peale 3 aastat mängu, käisin pool aastat tagasi ka kalevlastes ära. Vaid ühe raidi kogemuse põhjal nendega, ei jäänud eriti hea mulje. Liiga palju pläma, iroonitsemist üksteise kallal ja tüüpilist eestlaslikku kadedust. icon_biggrin.gif . Ilmselt oleks nendega norm raidida, heli maha keeratud oleks...
Hüljatutes kunagi alustasin WoW mängimist. Kolisin õige kiirelt ümber, sest see ei ole koht uuele mängijale. Pole tagasi igatsenud kah. Korralikke inglisekeelseid guilde on piisavalt, kus rahvas on viisakas aga samas professionaalne. thumbs_up.gif
Hetkel mängin pool social raiding guildis juba pikemat aega. 12normal ja 2HC maas. Mina olen rahul. Rohkem oma mängutempoga ei jõuakski. Suveks teen nagunii jälle 4,5 kuuse pausi sisse. Suvel parematki teha, kui wowi pelada. icon_cool.gif

blablabla

Kui raidida ei soovi guildis siis selle guilidga küll mõtet joinida pole. Põhimõtteliselt saadetakse need täiesti piixu kes pole niiöelda mingid eliidid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.04.2011 00:22:11 vasta tsitaadiga

irw, täna sain tasuta 30p mänguaega. Keegi armas inimene oli mulle 30p mänguaega ostnud, miinuseks on muidugi 72h bänn mis mulle ka hangitud on... ingame economy icon_biggrin.gif

Ehk siis, mõni päev tagasi gmail teatas, et vaheta oma parooli, et midagi kahtlast toimub, olla üritatud hiinast vms sisse logida, vahetasin parooli, täna oli blizzardilt kiri postkastis, et mu parooli on resettitud.

Igaljuhul võtsin accounti tagasi ja lisasin uuesti authenticatori.

Edit: Krt, nüüd tekib muidugi küsimus, et mis valemiga see kõik toimus. Et kui palju paroole ma nüüd muutma peaks.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 09.04.2011 00:25:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

külasta guildide kodulehte/foorumit, et lisainformatsiooni saada ning ennast tutvustada (http://www.huljatud.com/forum/index.php hüljatute foorum, kalevite oma kahjuks

www.kalevlased.ee

V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 09.04.2011 00:32:55 vasta tsitaadiga

Pankook kirjutas:
painkillah kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

blablabla

Kui raidida ei soovi guildis siis selle guilidga küll mõtet joinida pole. Põhimõtteliselt saadetakse need täiesti piixu kes pole niiöelda mingid eliidid.

Noo tegelikult on see nii, et see kõik oleneb kuidas sa lähened kogu süsteemile. Obvious, kui sa kirjtuad esimes päeval Gchatti, et " ou poisid millal raidime " siis sind naerdakse välja. Samas, kui sa oled seal ja võtad osad üritustest, mis on freeforall kõigile ja jooksed mingeid runne, kuhu võetakse kõiki ja sa paistad silma oma võimetega, siis pole ilmselt mingi probleem saada core või raidida. Mina ka ei võtaks raidi kaasa tüüpi, kes ininseb nagu eit ja failib peale igat korda, kui talle seletatakse mida teha või tüüp ei vaevugi ise mingit infot vastava encounteri kohta ammutama. Samas on suurtes gildides ala Kalevlased ja Hüljatud kas selliseid tüüpe, kes võtavad rahulikult ning nende eesmärk polegi saada core vaid nautida seda social effekti, mida gild pakub.
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.04.2011 08:31:48 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Igaljuhul võtsin accounti tagasi ja lisasin uuesti authenticatori.
Et siis olid vahepeal authenticatori maha võtnud? Milleks?

Sellega seoses tuli meelde, et peaks vist enda authenticatori kusagile kindlasse kohta ära panema juhuks, kui blizz midagi asjalikku mänguga teeb ning taas tekib tahtmine mängida. Maha ma seda ei võtnud accoundilt aga hetkel ei teagi kus see täpselt vedeleda võiks icon_biggrin.gif

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.04.2011 09:08:18 vasta tsitaadiga

Ho Ho, kuna mul oli androidi softina see ja vahepeal olin telefoni softi üle lasknud.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.04.2011 09:20:08 vasta tsitaadiga

Selle jaoks on lihtne lahendus lasta oma PCsse androidi emulaator mille kaudu toda authenticatorit jooksutada. Siis pole vaja muretseda kui telefoniga miskit juhtub. Pakid OS'i image ära ja varundad kusagile turvaliselt ning korras icon_smile.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.04.2011 09:33:10 vasta tsitaadiga

Pigem vaevab mind nüüd küsimus, kust krt hiinlased mu gmaili konto paroolile ligi said ja sealtkaudu battle.neti. Või noh, ma ei tea, kas nad said gmaili sisse või mitte, lihtsalt oli hoiatus, et on üritatud hiinast logida.

Juba muutnud enamus paroole, aga ei tahaks selle asja kordumist.

Kodus linux, tööjuures viirusetõrjed igas masinas, miskitel kahtlastel lehtedel käinud pole, suvalistel lehtedel paroole sisse ei toksi. Foorumites on alati erinev parool gmaili/live omast...
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.04.2011 10:01:26 vasta tsitaadiga

Ei oska öelda jah mis imenippe nad kasutada võivad. Endal häkiti samuti enne authenticatorit kahel korral sisse ning turvameetmed on üsna sarnased sinu omadega. Vast suurim viga mis tegin oli, et maini nimi ühtis login nimega. Loomulikult peale authenticatori hankimist pole probleeme olnud,
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 11.04.2011 08:27:02 vasta tsitaadiga

Authenticator on tõesti kuldaväärt. Siinkohal soovitus kõigile, kellel veel ei ole - tehke! Nagu näha, on ka mõistlike turvameetmete korral account võimalik pihta panna.

Mul endal keylogiti ilmselt töö maskast kuidagi gmaili parool ja selle kaudu resetiti battle.neti password ära (gmaili oli Hiinast sisse logitud). Pärast seda tegin mobiili authenticatori ja rohkem pole probleeme esinenud.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 11.04.2011 09:45:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul endal keylogiti ilmselt töö maskast kuidagi gmaili parool ja selle kaudu resetiti battle.neti password ära (gmaili oli Hiinast sisse logitud).

Mul on täpselt sama kahtlus. Sest minu gmaili oli ka Hiinast sisse logitud...
tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 11.04.2011 13:06:56 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Authenticator on tõesti kuldaväärt. Siinkohal soovitus kõigile, kellel veel ei ole - tehke! Nagu näha, on ka mõistlike turvameetmete korral account võimalik pihta panna.

Mul endal keylogiti ilmselt töö maskast kuidagi gmaili parool ja selle kaudu resetiti battle.neti password ära (gmaili oli Hiinast sisse logitud). Pärast seda tegin mobiili authenticatori ja rohkem pole probleeme esinenud.

Ei tasu igasugu "freegold/nochack.exe" peale klikkida:) Endal pole miski 5 aast ajooksul kordagi midagi ära scammitud - mozilla firefox/noscript abiks. Viirusetõrjet ei kasuta rohkem kui aastas korra-kaks nod32 scan.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 11.04.2011 16:36:20 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:
Ei tasu igasugu "freegold/nochack.exe" peale klikkida:) Endal pole miski 5 aast ajooksul kordagi midagi ära scammitud - mozilla firefox/noscript abiks. Viirusetõrjet ei kasuta rohkem kui aastas korra-kaks nod32 scan.

Täpselt seda juttu rääkisin mina ka, kuni häkitud sain. icon_smile.gif
tagasi üles
cityboy
HV kasutaja

sõnum 11.04.2011 16:38:03 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:

Sellega, et seni pole juhtunud, ei maksa küll õigustada turvameetmete kasutama jätmist. Kõlab täpselt nagu "sõidan juba 5 aastat täis peaga lahtise turvavööga, aga siiani pole kordagi matsu pannud" või "vene rulett pole üldse ohtlik, olen juba 5 korda päästikule vajutanud, aga kordagi pole pauku käinud" icon_smile.gif
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 11.04.2011 16:48:15 vasta tsitaadiga

Nii ta on jah.
Senikaua võib paugutada küll, kuni titekäru hakkad lükkama.

WoW'i algusalad ka mingi overhauli on saanud graafiliselt või on nii, et leveldades läheb pilt ka järjest paremaks? icon_biggrin.gif
Panin ükshetk taas peale, aga algusala oli nii rõve, et alt+f4 ja tsau.

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 11.04.2011 17:19:28 vasta tsitaadiga

morfea, keksi keksi. Ma ka keksisin kuni eelmise reedeni:P
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 11.04.2011 18:20:43 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Levelda goblinit-worgenit, nondel peaks suht asjalikud algusalad olema
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 11.04.2011 18:43:57 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:
Levelda goblinit-worgenit, nondel peaks suht asjalikud algusalad olema

Worgeni algus oli hea seniks, kuni sealt külast tulema said, edasi läks ikka samat rada pidi nagu teiste tegelinskitegagi...

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 11.04.2011 18:53:14 vasta tsitaadiga

EK's olid muutused võrreldes Kalimdoriga üsnagi väiksed. Sai betas üht tegelast kusagile L40 kanti leveldatud tsoonides millel oli originaaliga võrreldes üsnagi vähe ühist.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 11.04.2011 22:48:12 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
EK's olid muutused võrreldes Kalimdoriga üsnagi väiksed. Sai betas üht tegelast kusagile L40 kanti leveldatud tsoonides millel oli originaaliga võrreldes üsnagi vähe ühist.

tsoonid jah olid päris hästi ümber kujundatud, kuid nn väide et kõik vanad questid on saanud remake, ei pidanud paika, tegin worgeni vist kuhugi L15 peale, siis viskas kopa ette icon_biggrin.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 658, 659, 660 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.