Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 383, 384, 385  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
1dumbpcuser
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.04.2011 15:28:55 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:
ahjaa, muidu kui telekal on märgitud dvb-t (mpeg-4), siis see tänendab, et digiboks peaks olema sees? MUl see märgitud ja no ei leia neid kanaleid ilma digiboksita. Soomes elan, muidu.

Mis teler on?
Oluline on ka, mis digikanaleid vaadata tahad, õhu kaudu levivatel ehk antenniga vaadatavatel on vaja teist tuunerit kui kaabliga levivatel (DVB-T vs DVB-C). Enamikel uuematel on mõlemad tuunerid sisse ehitatud, vanematel või odavama otsa teleritel aga ei pruugi.

Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 08.04.2011 17:47:43 vasta tsitaadiga

Ei oska kahjuks kommenteerida, tavalisi soome digikanaleid, yle2, mtv3, sub, jim jne... LG42LE5300 on telekas. hinnaklass oli vist 800 eurot siin paar kuud tagasi, et siis selline keskklassi oma äkki.
Six
HV veteran

sõnum 08.04.2011 17:54:23 vasta tsitaadiga

LG42LE5300-l on ainut õhu kaudu leviva digitv tuuner sees - DVB-T (MPEG-4).
Tavalise toaantenniga (detsimeetri) peaks saama.

chatwalker kirjutas:
Ei oska kahjuks kommenteerida, tavalisi soome digikanaleid, yle2, mtv3, sub, jim jne... LG42LE5300 on telekas. hinnaklass oli vist 800 eurot siin paar kuud tagasi, et siis selline keskklassi oma äkki.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 08.04.2011 18:06:15 vasta tsitaadiga

http://www.viva.ee/est/42%22-LED-LCD-teler-LG-42LE5300 siin näitab dvb/c ja dvb/t. Andeks, kui lollina paistan, aga mida siis veel vaja oleks? Põhimõtteliselt siis lükkan toaantenni taha ja peaks ka tulema saateid?
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 08.04.2011 18:22:47 vasta tsitaadiga

Nii T kui C on sel teleril.
Selleks et DVB-C häälestamisel valikusse ilmuks tuleb riigiks valida Soome (või mõni muu sobiv riik.) Valides Eesti antakse ainult DVB-T valik.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 08.04.2011 18:27:29 vasta tsitaadiga

Tean. Riigiks on soome, häälestuseks valin valiku"kaabel". Otsib 5 minutit ja ainukese mille leiab, on halva kvaliteediga eurosport. En ymmärtää icon_neutral.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 24
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 08.04.2011 19:36:07 vasta tsitaadiga

Toaantenniga pead ikka antenni valima, mitte kaabli.
Võib juhtuda et toaantennist jääb väheseks.
Ei tea kui tugevad Soomes signaalid on aga näiteks Lasnamäel pole enamikus majades alumistel korrustel toaanteniga midagi teha, kuigi teletorn on linnulennult mõne kilomeetri kaugusel.
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 08.04.2011 19:52:46 vasta tsitaadiga

Ei, praegu kasutan ikka kaablit, digiboksi taha pistan kaabli, tulevad ilusti kõik kanalid, otse teleka taha ühendades leiab ainult eurospordi, ja kusjuures seda digiboksiga pole.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 08.04.2011 19:59:14 vasta tsitaadiga

Kui tahad teleka digiboksi kasutada õhust tulevate digikanalite vaatamiseks, siis pead kasutama kaabli asemel toaantenni.
Mööda kaablit tulevad kanalid on kodeeritud - siis pead kasutama kaardi lugemiseks CI moodulit.

chatwalker kirjutas:
Ei, praegu kasutan ikka kaablit, digiboksi taha pistan kaabli, tulevad ilusti kõik kanalid, otse teleka taha ühendades leiab ainult eurospordi, ja kusjuures seda digiboksiga pole.
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 08.04.2011 19:59:47 vasta tsitaadiga

NO ma nüüd ei saagi aru, et mismoodi need kanalis õhust tulevad, kui seina seest tuleb kaabel, selle pistan läbi digiboksi telekasse, siis näen kõike kanaleid, ilma digiboksita otse telekasse pistes ei näe.
Tuleb vist õlujoomist piirata, sest ma ei saa enam mitte millesti aru icon_smile.gif

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.04.2011 20:18:57 vasta tsitaadiga

chatwalker,
Six kirjutas:
LG42LE5300-l on ainut õhu kaudu leviva digitv tuuner sees - DVB-T (MPEG-4).

tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 08.04.2011 20:55:25 vasta tsitaadiga

Võtame nüüd uuesti ja rahulikult...
Mida sa tahad üldse saavutada? Ma saan aru, et tahad oma praeguse välise digiboksi asemel kasutada teleka sisest digiboksi.
Minu andmetel (www.lg.com/ee) peaks su telekas olema ainult DVB-T ehk siis õhu kaudu leviv digitv tüüner.
Targemad siin mõned postitused tagasi väidavad, et on ka kaabeltv tüüner (DVB-C) olemas.
Kui on ainult DVB-T tüüner, siis ainuke võimalus kasutada su teleka tüünerit on nii, et paned toaantenni otse teleka taha ja vaatad õhu kaudu levivaid vabu kanaleid.
Kui su telekal on ikkagi ka kaabeltv tüüner (DVB-C) sees, siis ainuke võimalus seda kasutada, on CI mooduli abil.
Ehk siis CI moodulisse paned praeguses digiboksis oleva vaatajakaardi.

chatwalker kirjutas:
NO ma nüüd ei saagi aru, et mismoodi need kanalis õhust tulevad, kui seina seest tuleb kaabel, selle pistan läbi digiboksi telekasse, siis näen kõike kanaleid, ilma digiboksita otse telekasse pistes ei näe.
Tuleb vist õlujoomist piirata, sest ma ei saa enam mitte millesti aru icon_smile.gif
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 08.04.2011 21:27:25 vasta tsitaadiga

Kordan igaks juhuks üle:
vortex kirjutas:
Nii T kui C on sel teleril.
Selleks et DVB-C häälestamisel valikusse ilmuks tuleb riigiks valida Soome (või mõni muu sobiv riik.) Valides Eesti antakse ainult DVB-T valik.

Olen ise päris mitut sellist häälestanud nii Starmani kui STV võrgus.

Mida aga chatwalker peaks tegema:

Uurima järgi kuskohast tuleb see müstiline kaabel (kes on operaator, mis teenus)
Digiboxi mudel/tüüp aitab ilmselt ka.

Juhul kui tegemist on DVB-C'ga võib olla tarvis muuta vastuvõtu parameetreid (modulatsiooni, sümbolikiirust), mida saab teha teleri menüüst.

Mis puutub CI moodulisse ja vaatajakaarti siis teler peab leidma kanalid üles ka juhul kui need on krüpteeritud, lihtsalt pildi asemel kuvatakse vastav teade.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.04.2011 23:57:29 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:

diagnoosiks peab kahjuks panema õlle piirangu thumbs_down.gif

Kui väga vaja aru saada, siis nagu aru saan sa rakveres, võin korra homme seletama tulla icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 09.04.2011 10:59:07 vasta tsitaadiga

Niivõrd kui asi selles õlus kinni oli, seletan ma asja uuesti lahti. Elan Soomes, operaatorit ütleme nii, et polegi, see on kaabli kaudu leviv soome tavaline digitv, ehk siis tasuta kanalid. yle,yle 2.mtv3,sub,jim jne. Telekal on märgitud nii dvb-t kui ka dvb-c. Mitte mingil moel ei õnnestu ilma välist digiboksi järgi ühendamata neid kanaleid vaadata.
Six
HV veteran

sõnum 09.04.2011 11:29:58 vasta tsitaadiga

Sel juhul pakuks, nagu vortex kirjutas, et vaja muuta vastuvõtu parameetreid (modulatsiooni, sümbolikiirust), mida saab teha teleri menüüst.

Äkki saad siit miskit abi.

Sealtsamast:
8 Receiver installation and tuning procedure
The installation and tuning procedures of the IRD are based on NIT signaling and scanning. NIT scanning (“Fast scanning”) will be the preferred method. A full frequency scan is provided in case the NIT scanning fails.
8.1 NIT scanning
The NIT scanning should be able to find all the available channels on the network. During the first boot sequence or any time the IRD is re-installed, it will begin scanning for the Network Information Table using the following parameters:
Frequencies: 114 MHz onwards in 8 MHz steps
Modulations: 64 QAM, 128 QAM and 256 QAM
Symbol rates: 6.875 Msym/s and 6.900 Msym/s.
The scanning will stop as soon as a valid Network information table is found. After that the NIT scanning procedure will continue according to information acquired from NIT.
8.2 Full and manual frequency scan
In the case that NIT Scanning fails, the IRD must also have the possibility to do a fullfrequency scan. The scanning is done between 114 and 858 MHz (center frequencies) with symbol rates 6.875 and 6.900 Msym/s.
The receiver shall also offer manual scanning feature, where different scanning parameters may be used.

chatwalker kirjutas:
Niivõrd kui asi selles õlus kinni oli, seletan ma asja uuesti lahti. Elan Soomes, operaatorit ütleme nii, et polegi, see on kaabli kaudu leviv soome tavaline digitv, ehk siis tasuta kanalid. yle,yle 2.mtv3,sub,jim jne. Telekal on märgitud nii dvb-t kui ka dvb-c. Mitte mingil moel ei õnnestu ilma välist digiboksi järgi ühendamata neid kanaleid vaadata.
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 09.04.2011 11:38:23 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:

operaator peab olema kui on kaabli kaudu leviv... keegi ju selle kaabli on majja vedanud
teine asi kui see kaabel on maja enda oma, siis võib tegemist olla õhudigiga (dvb-t)... ehk siis majaantenn, proovi antenni varianti seadetest

chatwalker
HV kasutaja

sõnum 10.04.2011 14:14:37 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
chatwalker kirjutas:

operaator peab olema kui on kaabli kaudu leviv... keegi ju selle kaabli on majja vedanud
teine asi kui see kaabel on maja enda oma, siis võib tegemist olla õhudigiga (dvb-t)... ehk siis majaantenn, proovi antenni varianti seadetest

Ja antenni variant toimiski. icon_smile.gif Suured tänud abistajatele, nüüd võin digiboksi kappi panna icon_razz.gif
tagasi üles
Vana Peer
HV vaatleja

sõnum 11.04.2011 11:21:41 vasta tsitaadiga

WerteX kirjutas:
Kas reaalselt kuskil G20 on üldse veel saada?

Veel häid hindu http://www.amazon.fr/Panasonic-TX-PF50G20S-Plasma-1080p-HDMI/dp/B003D4WB6Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1302509619&sr=8-2

studiosus
HV kasutaja

sõnum 12.04.2011 00:39:32 vasta tsitaadiga

Oskab keegi ehk soovitada mõnda head (ning soovitavalt odavamat, vahemikus max 400-500 EUR) telekat, mille kaudu saab Skype videokõnesid teha (koos külgepoogitava kaameraga näiteks)?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.04.2011 13:47:53 vasta tsitaadiga

selline probleem mul arvuti HDMI ja 32" philips telekaga:

telekas näitab "no signal" ja pilti ette ei võta. eelmisel suvel sai viimati kasutatud DVI-HDMI kaablit, töötas täiuslikult, aga nüüd asi jupsib. ilma LCD monitorit külge panemata on võimatu telekale pilti ette saada, lihtsalt no signal ja kõik. aga kui monitor on sabas siis piisab HDMI kaabli korraks küljest võtmisest et telekas pildi ette võtaks.

milles asi? kas HDMI kaabel on tõesti nii niru, et ilma murdmata võib lihtsalt katki minna? või on telekas süüdi? või hoopiski videokaardi driver?

kui kaabel on vigane, kuidas seletada seda, et TV ei võta pilti ette ilma kõrvaloleva monitorita?

kaabli tootja peaks olema manhattan ja pikkus kõigest 3M.
Kommentaarid: 147 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 14.04.2011 14:25:00 vasta tsitaadiga

tundub et sul ati graafika, ava catalyst control center, desktop & display, parem hiire klõps teleka peale ja sealt extend või dublicate.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.04.2011 15:57:07 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:
tundub et sul ati graafika, ava catalyst control center, desktop & display, parem hiire klõps teleka peale ja sealt extend või dublicate.

mismoodi ma seda teen kui mul pilti ees pole? pimesi seda suht raske teha.

foorumis räägitakse nii driveri probleemidest kui ka philipsi enda bugisest HDMI'st.
kui teine ekraan olemas millega asju seadistada siis on ju hästi, aga kui sul on ainult see telekas mis ei taha üldse pilti ette võtta üksinda...
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 14.04.2011 18:37:25 vasta tsitaadiga

DeTHiCa., mul on suht sama asi oma philipsi murega. Ühendan läpaka DVI->VGA ja telekas näitab, et no signal ja aga läpakas leiab küll, et telekas on ühendatud. Korra saab pildi ette, kui arvuti tööle panna ja siis enne seda, kui video driver tööle läheb(vähemalt ma arvan nii).
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.04.2011 19:37:16 vasta tsitaadiga

ma vaatasin et ma ei saa ka teleka firmware uuendada - kõige uuem juba peal.

ja arvuti mul ei leia et telekas ühendatud oleks.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 14.04.2011 21:56:11 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
argottt kirjutas:

mismoodi ma seda teen kui mul pilti ees pole? pimesi seda suht raske teha.

foorumis räägitakse nii driveri probleemidest kui ka philipsi enda bugisest HDMI'st.
kui teine ekraan olemas millega asju seadistada siis on ju hästi, aga kui sul on ainult see telekas mis ei taha üldse pilti ette võtta üksinda...

pimesi saab väga lihtsalt

win+p, siis nool paremale ja enter......kui ei funka oota 30 sek ja korda.
4 korda teed siis ring peal

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 14.04.2011 22:05:39 vasta tsitaadiga

Äkki oskab keegi aidata väheke? icon_rolleyes.gif icon_smile.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=493305&highlight=
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 15.04.2011 01:22:59 vasta tsitaadiga

Ülla-ülla, miks pilt ära kadus: http://www.levira.ee/dyna/site/1434est.html
Draqula
HV Guru

sõnum 17.04.2011 18:50:42 vasta tsitaadiga

Tere.

Aitan tuttaval maale otsida 32tolli telekat, eesmärk zoom tv tasuta kanaleid vaadata.
Oluline kriteerium on madal hind, kuid pildi kvaliteet võiks ikka ka vaadatav olla.

Mis oleks Eestis kohapeal saadaolev mõistlik suvilatelekas?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 17.04.2011 18:59:18 vasta tsitaadiga

Praegu peaks suht odavalt saama LE32C653.
Pole küll päris odav ots aga väga korralik teler ja hind on palju parem kui varem sest uued mudelid on tulemas.
LE32C350 on ka väga odav praegu, Samsa kõige odavam ots aga kannatab vaadata.
Sharp LC32SH7EBK ehk ka.
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 17.04.2011 19:15:59 vasta tsitaadiga

Draqula, lihtsalt infoks (nii harimise mõttes noh), tasuta kanalid ei ole ZUUMtv... need on vabalevi. ZUUMtv on Starmani poolt pakutav tasuliste kanalite pakett
Draqula
HV Guru

sõnum 17.04.2011 19:17:58 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
Draqula, lihtsalt infoks (nii harimise mõttes noh), tasuta kanalid ei ole ZUUMtv... need on vabalevi. ZUUMtv on Starmani poolt pakutav tasuliste kanalite pakett

Olen teadlik, küsisin "üldrahvalikult", et kõik aru saaks.
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 17.04.2011 19:36:48 vasta tsitaadiga

kõik oleks ka siis aru saanud kui sinu küsimusest oleks "zoom tv" puudunud icon_confused.gif

ise arvan, et ei ole mõtet "teadlikult" terminitega eksida... tekitab lisasegadust
Selliste "üldrahvalike" väljendite pärast ostavadki inimesed endale valesid asju... sest neile müüakse seda, mida nad küsivad. Mitte iga müüja ei viitsi üleküsida, kas ostja saab ikka õigesti asjadest aru.

WerteX
HV Guru

sõnum 17.04.2011 19:52:11 vasta tsitaadiga

LG 32LD320 võib ka täitsa vaadata.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.04.2011 22:14:25 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
kõik oleks ka siis aru saanud kui sinu küsimusest oleks "zoom tv" puudunud icon_confused.gif

ise arvan, et ei ole mõtet "teadlikult" terminitega eksida... tekitab lisasegadust
Selliste "üldrahvalike" väljendite pärast ostavadki inimesed endale valesid asju... sest neile müüakse seda, mida nad küsivad. Mitte iga müüja ei viitsi üleküsida, kas ostja saab ikka õigesti asjadest aru.

Pooldan ka ise igati korrektset lähenemist, kuid mingil põhjusel kirjutasin tol hetkel "MPEG4 DVB-T vabalevi" asemel "zoom tv".
Ära pikka viha pea icon_smile.gif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Endiselt - Eesti otsib suvilatelerit! icon_smile.gif

Samsung LE32C350 ja LG 32LD320 tunduvad sobivas hinnaklassis olema (~300€).

Oskab keegi öelda, mis kummagi plussid ja miinused kui üks-ühele võrrelda? (numbreid kõrvuti pannes hakkas silma LG 1 HDMI sisend rohkem)

Endiselt on oodatud ka soovitused kolmanda variandi suhtes, kuid hea oleks kui soovitus tuleks koos põhjendusega.
tagasi üles
xtr
HV Guru
xtr

sõnum 19.04.2011 08:50:21 vasta tsitaadiga

LG 32LD320 eeliseks on kindlasti see, et seda saab "õpetada" USB meedia pealt filme mängima, k a .mkv faile. Ja kui juba nende mängimiseks läheb, siis mina vaataksin FullHD mudelite poole, 32LD350 või 32LD420.
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 19.04.2011 09:45:50 vasta tsitaadiga

Odavama otsa telekate puhul eesti pilt jälle kannatab Full-HD paneeliga.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 19.04.2011 11:07:58 vasta tsitaadiga

Oled kindel et viga resos mitte konkreetses telekas? Parandage kui eksin, aga pildiparandus rakendatakse originaalresole ja siis tuleb upscale ja need on signaali tee seisukohast täiesti erinevad üksused. Kui rääkida eesti vs korralikust pildist siis kvaliteedi tagab pildiparandus ja lõppresoga pole mingit pistmist.
WerteX
HV Guru

sõnum 19.04.2011 11:17:27 vasta tsitaadiga

Seda ma mõtlesingi, et odavamate otsa telekatel, on parem kui on HD paneel Eesti vaatamiseks.

32LD320 vs 32LD350

Siis odavam telekas suudab natuke paremat pilti näidata.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 19.04.2011 11:27:46 vasta tsitaadiga

Just, sa mõtlesid et FHD annab kehvema pildi. Et milles see parem-kehvem väljendub et saab näpuga näidata et just lõppreso on see mis vahet põhjustab? Teoorias peaks samade mootoritega telekad andma FHD peal parema pildi sest on rohkem pixleid kuhu asi laiali määrida ja sellega võimalikku moire efekti vähendada.
Kui just pole sellist teed mindud et toimub 2x upscale SD>HD ja HD>FHD, see oleks küll porr, aga siis oleks vahe iga SD signaaliga, mitte ainult eesti telepildiga.

WerteX
HV Guru

sõnum 19.04.2011 11:31:13 vasta tsitaadiga

Jah tglt ma mõtlesin just, et kehva materjali näitab odavama otsa HD telekas paremini, kui odavama otsa Full-HD, sest pildiparandused on mõlemal suhteliselt kehvad. Kõrgematel seeriatel hakkab Full-HD paneelidel mootor korralikumalt tööle.

Väike vahe tuleb, eriti kui kaks telekat kõrvuti on. Sellel teemal võib vaidlema jääda. Fakt on see ühe rohkem tuleb Full-HD paneeliga telekaid ja HD sureb välja.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 19.04.2011 11:36:01 vasta tsitaadiga

Nii et sa ei oska ühtegi näitajat välja tuua peale subjektiivse kahe konkreetse mudeli võrdluse.
Sellel ei ole paneeli resoga mingit pistmist nii et ära jaga eksitavat infot.

WerteX
HV Guru

sõnum 19.04.2011 12:11:49 vasta tsitaadiga

Mis näitajat sa soovid, et välja toon?
Oma silm on kuningas ja vahe on täiesti poes olemas, kui telekaid võrrelda, aga las ta jääb. Telekas ostetakse pildi järgi mitte numbrite järgi internetist.

Aga siin kohapeal ma ei hakka vaidlema, sest arvamusi on mitmeid, teil on arvamus ja kogemus, minul oma ja vaidlema võime jäädagi.

Samas hea vaidlus teema on mis tootja ekraan värvid on kõige paremad. Igal inimesel on toonidele oma maitse ja eelistus.
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 19.04.2011 12:17:12 vasta tsitaadiga

Nõus kasutajaga WerteX, SD telepilt näeb parem välja SD telekas kui sama hinnaklassi HD telekas. Kui eesmärk on vaadata telepilti, siis pigem võtta sama raha eest viisakas SD telekas kui säästu-HD. Odava otsa FullHD telekatel reeglina pole pildiparandus just kõige parem ja üles skaleeritud pilt võib olla päris jube vaadata.
Kui eesmärk on kasutada BlueRay või arvutipildi vaatamiseks, siis muidugi on FullHD mõistlikum.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.04.2011 13:12:52 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir, sd-telekas? katsuge olla nüüd.
arvestades meie sd-telepildi niikuinii vajalikku upscalemist, ei ole vahet, kas hd-ready või fullhd - scaleri või siis tegelikult rakendatud pildiparandustehnoloogia on see, mis loeb.

tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 19.04.2011 13:15:24 vasta tsitaadiga

Kust neid SD telekaid veel saab?
WerteX, ma olen aru saanud et sa oled müügimees nii et sa peaks ka mingi usutava põhjusliku argumendi oma jutu alla tooma et sellist põhimõttelist väidet esitada mis peab klientides mingi seisukoha kinnistama. Ma võiks tuua täpselt vastupidise näite ja samuti väita et just paneeli reso on see mis määrab pildikvaliteedi, aga ma saan aru et ka sama klassi telekatel võib sisus ja tarkvaras olla erinevusi, samuti ei pruugi hetke seadistused identsed olla ja ka paneelide kvaliteet võib olla erinev.
Selles võrdluses saab enamus neid asju välja jätta ja vaadata seda mis siis teeb eesti pildi kehvaks, see on liikuvate objektide kontrastsed servad ja ühtlaste pindade sujuvad värvi üleminekud.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 19.04.2011 13:19:40 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Miki-Hiir, sd-telekas? katsuge olla nüüd.
.

Näriks ka natuke selle SD kallal.
Kui nüüd jätta välja miskid ajast ja arust imelike resodega plasmatelerid siis sellist asja, nagu SD teler, pole peale kineskoobiajastu lõppemist tehtud.
1366*768 on ikka HD ehk siis HD-Ready teler.
1080*1920 aga FHD egk siis Full HD resolutsioonis teler.
SD aga miskis resolutsioonis AV vorming, mida mõlemat telerid näidata suudavad.

Parandage, kui valesti aru saan icon_razz1.gif

Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 19.04.2011 13:42:39 vasta tsitaadiga

Ei paranda, täiesti õigesti saad aru icon_smile.gif Lihtsustasin ilmselt liialt ...
Point oli siiski selles, et SD signaalist üles skaleerimise tulemusena kuvatav pilt on enamasti HD-Ready telekatel parem kui sama hinnaklassi FullHD telekate puhul. Sama raha eest saab enamasti HD-Ready teleka puhul parema pildiparandusmootori, mida mina isiklikult eelistaksin FullHD teleka kõrgemale resolutsioonile.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
pwnage
HV kasutaja
pwnage

sõnum 19.04.2011 15:09:06 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
Ei paranda, täiesti õigesti saad aru icon_smile.gif Lihtsustasin ilmselt liialt ...
Point oli siiski selles, et SD signaalist üles skaleerimise tulemusena kuvatav pilt on enamasti HD-Ready telekatel parem kui sama hinnaklassi FullHD telekate puhul. Sama raha eest saab enamasti HD-Ready teleka puhul parema pildiparandusmootori, mida mina isiklikult eelistaksin FullHD teleka kõrgemale resolutsioonile.

Natuke kahtlane, et HD-Ready telekatel paremad pildiparandajad on, pigem on kõik komponendid säästukad nagu paneelgi.
Aga mine tea, see on ainult minu arvamus monkey.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 19.04.2011 16:15:03 vasta tsitaadiga

Mina olen oma isikliku silmaga täheldanud, et SD signaali puhul odav HD-ready vs odav Full-HD teleka puhul - paremat pilti näitab praktikas odav HD-ready telekas.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 383, 384, 385  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.