Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rastaman
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 01:09:43
|
|
|
1400 hobusega E30 on päris loom
|
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
07.04.2011 05:51:53
|
|
|
ma lasin rooliga samam moodi. ja ega seest vaates väga aru ka ei saanud et rehvid olid paari minututilise spinnide järel sodiks läinud. kuna erinevus katkiste ja tervete rehvide gripi vahel oli vist üpris minimaalne
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
07.04.2011 07:51:13
|
|
|
Ma sain eile õnneks driftid tehtud, sellest jamast vist paistab olevat kõik või tuleb lõpupoole veel seda jama?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
07.04.2011 07:54:54
|
|
|
Ei
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
reptiilrsk
HV vaatleja

|
07.04.2011 12:01:03
|
|
|
kes vähegi drifti huviline on soovitan lipata poodi xbox'i puldi järele (kes ei tea siis juhtmega puldiga pole mingit jamamist, juhe auku ja läheb ralliks) nagu tegin mina seda esimese drift sõiduni jõudes (süüdi ka fifa himu)
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.04.2011 13:20:56
|
|
|
jurissaar kirjutas: |
kes vähegi drifti huviline on soovitan lipata poodi xbox'i puldi järele (kes ei tea siis juhtmega puldiga pole mingit jamamist, juhe auku ja läheb ralliks) nagu tegin mina seda esimese drift sõiduni jõudes (süüdi ka fifa himu)  |
endal saitek cyborg rumblepad, xboxi asetusega, vasaku analogi ja d-padi asendit saab muuta kas xboxi omaks või ps3 omaks ja on palju mugavam kui xboxi originaal pult. odavam ka vist ilmselt.
e: vot selline. tundub päris vastupidav ka olema, päris karmi kohtlemist saand minu käes ja ei logise kuskilt ja kõik nupud/analoogid toimivad 100% parim periferaal, mis siiani ostnud olen.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2011 13:25:49
|
|
|
millega nood seal game.co.uk'st saadavad?
mingit trackimise võimalust ka on?
hetkel on order despatched ja rohkem infot ei ole
tundub, et mõistlikum on kohalikust poest osta ja paki saabumisel seda mitte omaks tunnistada ning pärast 45 päeva gamega vaidlema hakata
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.04.2011 13:31:44
|
|
|
Proovin ka siis rooliga selle driftimise ära, vaatan kas on siis nii hull.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.04.2011 13:35:53
|
|
|
libe, pole seal rohkem mingit trackimist, kui dispatched, siis nemad on karbi posti viskand ja sellega ka trackimine lõpeb. vb kui emailitsi suhtlema hakata, siis ehk saab mingit selgust, kes, kus ja millal, muidugi kui tegu pole "lihtmaxikirjaga".
mõistlikum tundub hoopis
Spoiler 
piraadirannikut külastada
ja sealt ära tellida. saab palju rutem kätte ja pole pärast ka paroolide/emailide/kasutajanimedega mingeid probleeme.
Spoiler 
SC2 sai ostetud vennaga 2peale ja nüüd vend sai arvuti ja sinna pättelcräppi sisselogimine oli ikka õudus kuubis, ei mäletand nad (blädder wet) enam ei emaili ega paroole ja parooli resetil tahtis ka mingit asja teada, mida ma kindlalt mäletan ja see oli ka neil meelest ära läind ja kuna key oli boger-blobiga seotud, siis ei saand "uuele" emailile ka regada, ahjaa, wow'ga tahtis ka veel mängu siduda, nagu WTF???. peale 100ndat korda brute forcemist lasi ikka lõpuks sisse, SAMA EMAILI JA PAROOLIGA, mida olin juba 100x sisse toksinud, copy-pastega.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
07.04.2011 13:49:22
|
|
|
AI süsteem on ka ikka päris korralikult metsa keeratud seekord, kui ma ostan endale Mclareni siis sõidus kõigil Mclarenid, kui lähen samasse sõitu Lanciaga on kõigil mingid BMW'd jms. Ei ole enam sellist asja, et saad oma LAmboga kõiki poole ringiga omada.
Samuti on kui vastaane sost taga jääb poole ringiga maha ja kui üritad järgi jõuda punnita täiesti jõust, et järgi jõuda ja mõõda sõita.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.04.2011 13:51:44
|
|
|
Ja oligi teil rooli osas õigus, kakapähh on see.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
07.04.2011 13:52:15
|
|
|
K3ndu, no loogiline on ju, et kõigil ühte klassi masinad sõidus....
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
07.04.2011 14:02:00
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Samuti on kui vastaane sost taga jääb poole ringiga maha ja kui üritad järgi jõuda punnita täiesti jõust, et järgi jõuda ja mõõda sõita. |
mh ?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
07.04.2011 14:03:10
|
|
|
"Ei ole enam sellist asja, et saad oma LAmboga kõiki poole ringiga omada. "
sellest on küll kahju kui tahad uhkes üksinduses lasta, võid ju quick sõite teha, settinguid testida või mida iganes. mis vahet seal on, kas sinust pool ringi tagapool venib veel keegi AI või mitte?
ja kui AI tundub liiga nõrk või liiga tugev siis saab raskusastet muuta alati! mina sõidan medium AI vastu ning ei saa otseselt midagi kurta siiamaani. midagi üleloomulikku see ei tee, ebanormaalselt pikalt maha ei jää, räigelt eest ära ka ei tõmba. nii kuidas ise sõidan nii on ka tulemus. eks siis kui juba rajad selgemad ja autod rohkem käpas saab raskuse üles tõsta ja ilmselt püsib AI jällegi enamvähem sabas.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
gaiuspahk
HV vaatleja
|
07.04.2011 14:34:37
|
|
|
libe kirjutas: |
millega nood seal game.co.uk'st saadavad?
mingit trackimise võimalust ka on?
hetkel on order despatched ja rohkem infot ei ole
tundub, et mõistlikum on kohalikust poest osta ja paki saabumisel seda mitte omaks tunnistada ning pärast 45 päeva gamega vaidlema hakata |
Saadavad Royal Mail'iga. Parcel Force'i võimalus oli ka vist, aga see tegelt sama.
Oleneb, mis saatmisviisi valid. Standard delivery (või kuidas iganes nad seda seal nimetasid) ei ole trackitav, see kallim viis, Special Delivery vms on aga sedagi vist ainult hetkeni, mil pakk Eesti Postile üle antakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
07.04.2011 14:52:47
|
|
|
Sai netis surfatud seadete järgi, asi läks palju paremaks, kuid damage model on IMO ikka väga feil....autod mölgiliseks kokkupuutel ei lähe, kellelegi sajaga tagant sisse rammides ei lähe auto mitte kokkupuutest mölki vaid nagu auto vahetatakse mölgilise vastu ära.
keeruline seletada, mida teie arvata. Minusilmis peab NFS veel aastaid tööd tegema et jõuda Gridi damage mudelini näiteks....
Mis arvate?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
07.04.2011 14:54:46
|
|
|
Gridi kvaliteet piidurbki damage mudelis.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2011 14:56:12
|
|
|
JediMihkel kirjutas: |
Mida kuradit....ma olen nii valusalt pettunud...tööle pannes tabas rõõm, et kohe oli G25 ilusti sisse progetud jms....
Noo, kuni esimeste sõitudeni, kus ma ei suuda aru saada, kuidas võivad ühed seaded nii pekkis olla...nagu, maei suuuuuda neid ajada normaalseks. Rool käib nii puiselt ja raskelt, ei ole nagu...üldsegi elav. Seaded ei anna eriti tulemusi, muidugi see on kah lahe et tuleb sõit pooleli jätta ja peamenüüdest ronida neid seadeid muutma. Tõmbasin roolil kõik tugevus seaded maha, mängust väljas isegi, ning ikka on niiivõrd kuradi kohutav....
Selline tunne et Richard burns rally ja LFS on ainukesed mängud mida rooliga kannatab mängida.... Ma pole väga ülejäänusid proovinud, ma teisi ei kritiseeri väga.
Keegi teab soovitada häid nippe mismoodi G25 rooli ajada normaalselt jonksu et asi nauditav oleks?
Üldiselt väga andestav mängudele ja ka alati väga leplik vigade suhtes...kuid niikaua oodatud mäng ja sellinne pettumus mulle tänaseks....Kõik muu on super, aga ma pean veel mitmeid mitmeid tunde selle rooli seadistamisega vaeva nägema.... |
siin teemas varemmainitud sharp mod peale ja siis profilerist võtad "allow game to adjust" eest linnukese
force muutus selle modiga paremaks ja rool täpsemaks
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
reptiilrsk
HV vaatleja

|
07.04.2011 15:18:55
|
|
|
tsitaat: |
endal saitek cyborg rumblepad, xboxi asetusega...
|
Selline küsimus, et mis on juhtme pikkus saitekil? Kuna mul oli tähtis juhtme pikkus valisin xboxi black controlleri. Tel. teel öeldi euronicsist, et kõik teised on oluliselt lühema juhtme otsas.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.04.2011 15:26:13
|
|
|
jurissaar, ca. 2.7m mul, mõni cm siia-sinna.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.04.2011 15:27:11
|
|
|
juhtme pikkus? see on suhteliselt lihtsalt lahendatav xbox wireless controller for windows näol:)
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.04.2011 15:33:55
|
|
|
350 vana raha on vahet ka selle ja rumble pad vahel rumble pad kasuks + juhtmeta puldil kipuvad akud tühjaks minema. vend on sellega hädas, et ei pea enam üldse akud vastu.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
reptiilrsk
HV vaatleja

|
07.04.2011 15:38:43
|
|
|
Kuradi tõprad valetasid siis mulle seal juhtmete pikkuste kohta. Kuna olen inimene, kes unustab pahatihti asju maha/tegemata siis eelistan igatahes korralikku juhtme jo-jo'd kui vandumist poole mängupealt, "miks ma laadima ei pannud eile seda sarvikut peale mängu". Aitab OT'st küsimus ka siis selle posti mõtekaks muutmiseks. Olen ma ainuke, kellel on menüüs liiklemine häiritud miskisuguse LAG'i tõttu, kuigi mäng ise jookseb ka linna mappidel 1080p high tekstuuridega (ülejäänud sätted medium), kui siid?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
07.04.2011 17:13:18
|
|
|
puldiga on see drift just liiga LIHTNE. Pmst auto hoiab end ise külg ees tee peal, ise peab ainult gaasiga mängima Puldiga vähemalt pole mingit probleemi neid drift sõite teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|