wat? supraga 450km/h ja veel mingi nikase ljeksussi mootoriga? ebareaalne. või siis et mida mõtlesid bugatti/volkswageni insenerid veyroni ehitamisel. nelja turboga 8l W16 ei saa ka nii kiiret hoogu sisse kui 4.8l V10, krt, turbse ei tea kas ja mitu on peal.
võimsuse vahe on ka päris hull 1001 vs 552HP. Muidugi veyron päris tubli tükk ka, pea 2 tonni vms, niiet ca. 500HP/tonn _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
wat? supraga 450km/h ja veel mingi nikase ljeksussi mootoriga? ebareaalne. või siis et mida mõtlesid bugatti/volkswageni insenerid veyroni ehitamisel. nelja turboga 8l W16 ei saa ka nii kiiret hoogu sisse kui 4.8l V10, krt, turbse ei tea kas ja mitu on peal.
võimsuse vahe on ka päris hull 1001 vs 552HP. Muidugi veyron päris tubli tükk ka, pea 2 tonni vms, niiet ca. 500HP/tonn
Golfi mootor polegi enamaks suuteline
Astonid mängus olemas, hea juhitavusega ja sa ikka käid emomas
Vaatasin, et g25 on liiga kallis minu jaoks aga see momo või mis see oli see on päris normaalse hinnaga. Oskate midagi öelda selle kohta? Seda ka et ainuke pood hetkel kus ma seda vaatasin oli andrico.ee, aga äkki teate mõnda teist poodi ka kust saab odavamalt võibolla?
Seda on vist raske öelda mis auto parim on, aga mida teie kasutate erinevatel sõitudel? Ma tegin mingit rallit selle porchega, said nagu laenuks selle auto ja no üldse ei saanud sellega sõidetud, koguaeg oli külg ees, vaevalt sain easy taseme time challenge tehtud. Teiste autodega pole sellist asja olnud veel. Aga üldse kui mängu tulevad kiired autod siis mul klaviatuuriga suht suured raskused, kiirematel tempodel nii lihtsalt läheb käest ära masin.
ise kasutan momo-t ja väga hea rool on. soovitan kll kui rahakott paremat ei luba. laen ka vidot kus ma alguses proovisin driftida. grip sõidus muidugi. ja rooliga saab hakkama kll. muidu tahaks lihtsalt replay monteeringut näidata mida shift pakub kõvasti parem kui esimesel _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Kas keegi oskab öelda mis on settingutes see Force Feedback strength? Ja kuidas selle seadistama peaks.. ja siis kuidas teil speed sensitivity seadistatud on (drift ka).
Mes mõttes lohvakad. Mul päris jäigad ja mingeid küljele liikumisi pole.
ei rääkinudki külgedest. Üles-alla on suht pehmed. Proovi G27 omasid, ega laminaadi peal jookseb eest minema kui pidurit/sidurit vajutad. Playseadi pedaalide raam ikka paindub kui piduri põhja surud
Pidid mingid veel "parem" piduri pedaaL eraldi müüa olema G25/27 seeriale http://www.perfectpedal.com/orpepe.html aga hind on suht ulme. InsideSimRacing-us räägiti sellest vähe lähemalt ja pidi suht hea asi olema(töö põhimõte toimib teistmoodi), kui see välja arvata et piduri jalale oleks pastal otsa mõttekas tõmmata
E:
karlutikas kirjutas:
Kas keegi oskab öelda mis on settingutes see Force Feedback strength? Ja kuidas selle seadistama peaks.. ja siis kuidas teil speed sensitivity seadistatud on (drift ka).
ära jumala eest seda põhja keera, lööb klaveri klahvid minema
See on rooli tagasiside/vibratsion
viimati muutis xxlmaster 02.04.2011 20:46:31, muudetud 1 kord
Mul oli see tavaline tuunimata mitsubishi, c klassi oma ja enam ei tulnud võidusõidud hästi välja, otsustasin tuunida natuke oleks kogemata b klassi uuendanud, läksin siis proovisõitu tegema.. stardijoonel vurasin teistest mööda ja kogu sõit oligi tehtud
Aga ikka, kuidas teil speed sensitivity seadistatud on (drift ka)?
Sai siis ka esmakordselt drifti proovitud. Hea, et närvikava paigas on, muidu oleks arvuti ammu juba aknast välja lennanud Kõige parem oli veel see, et nendes esimestes drifti harjutussõitudes, kui ma peale poolt tundi spinnimist siis need närused 200 punni täis sain siis see paks tuli veel mõnitama oma "wow you got some serious skills!" ja "you really showd it over there!"
Aga mingisugune areng siiski toimus ja youtubes on paar videot mis väidavad, et efektne driftimine seal mängus on ikkagi kuidagi võimalik.. nii et tuleb ikka rooli edasi piinata ja edasi harjutada.
Sai siis ka esmakordselt drifti proovitud. Hea, et närvikava paigas on, muidu oleks arvuti ammu juba aknast välja lennanud Kõige parem oli veel see, et nendes esimestes drifti harjutussõitudes, kui ma peale poolt tundi spinnimist siis need närused 200 punni täis sain siis see paks tuli veel mõnitama oma "wow you got some serious skills!" ja "you really showd it over there!"
Aga mingisugune areng siiski toimus ja youtubes on paar videot mis väidavad, et efektne driftimine seal mängus on ikkagi kuidagi võimalik.. nii et tuleb ikka rooli edasi piinata ja edasi harjutada.
Ma paar korda selle harjutussõidu ajal peksin klava rusikaga
Aga nüüd juba aint drifti harjutand ja rahuldaval tasemel nagu käpas see...
Näppisin settinguid ka päris mitu korda ja lõpuks ikka sain mingi tulemuse kah kätte.
visuaalselt kindlasti võimalik, mingi Keenjiuss pidi selle asja ju valmis meisterdama ja ise seejuures ülimalt rahul olema _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Järjekordne ragequit, no ei tule üksi sõit välja enam. Võtsin nüüd rahustuseks d klassi sõidu, rahulikult sõitsin oma seatiga nii hea tunne oli ei lähe sul auto käest ja vastased ei ole koguaeg sabas. Kiirematel tempodel lihtsalt auto läheb käest ära, kurve ei saa normaalselt võtta ilma et pilluks mul auto tagumikku sinna tänna, olin just ühel raskel racel viimasel ringil eelviimasel kurvil ja siis rahulikult keerasin külje ette ja oligi mu sõit läbi. See realistlikus ei lase mul enam isegi easy peale ühtegi rallit läbida, ma ei tea mis ma peale hakkan c klassi rallid veel kuidagi teen ära aga kui mulle antakse näiteks laenuauto mis on maru kiire siis tollega nii võimatu sõita, sõitsin mingi dodge viperiga ja ei püsi sirgelt rajal lihtsalt, teised vuravad kurvidest mõnusalt lauluga läbi, mul on see nooleke seal roheline aga seina sõidan ikkagi. Muidugi on viga minus ja alles teist päeva mängin aga no easy tasemel võiksid olla kõik tasemed läbitavad ka mitte nii raudsete närvidega algajatele inimestele.
kõige ulmem on minuarust toyota supra LFA mootoriga. kõik põhja tuunitud va works
nordi sirgepeal sain 450 sisse nitro abiga muidugi
väike esitus kah
Mis nordi rada sõitsid (täispikka või mõnda poolikut vms?), vaatan et minut on kellapeal ja juba sirgel, quick race alt valides sõidetakse ringi teistpidi ja see sirge jääb kole kaugele.
Eriti ei viitsi 7 minti sõita enne kui sirgele saab. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
kõige ulmem on minuarust toyota supra LFA mootoriga. kõik põhja tuunitud va works
väike esitus kah
Mis nordi rada sõitsid (täispikka või mõnda poolikut vms?), vaatan et minut on kellapeal ja juba sirgel, quick race alt valides sõidetakse ringi teistpidi ja see sirge jääb kole kaugele.
----
viimati muutis xxlmaster 02.04.2011 22:14:28, muudetud 1 kord
väike esitus kah
Eriti ei viitsi 7 minti sõita enne kui sirgele saab.
Tuuningu alt testima minnes saab radu tagurpidi ka sõita.
väike esitus kah
Eriti ei viitsi 7 minti sõita enne kui sirgele saab.
Tuuningu alt testima minnes saab radu tagurpidi ka sõita.
ohh pergele see tagurpidi, sellest ei saanudki kohe aru. Minu viga sry
Palju Golf'st välja pigistada saab kui keegi on üldse viitsinudki proovida ? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
karlutikas, ise olen momot omanud ja ega midagi halba öelda pole.
Wiltz kirjutas:
visuaalselt kindlasti võimalik, mingi Keenjiuss pidi selle asja ju valmis meisterdama ja ise seejuures ülimalt rahul olema
kes misasja valmis meisterdas?
xxlmaster kirjutas:
MOMOl oleks pedaale vaja modida kuidagi, defaultis on nad ikka liiga lohvkad. G25/27 pedaalid päris head aga gaas võiks tiba raskem olla.
g25 gaas on küll normaalne, kõvemaks seda küll ei paneks väga. samas sidur võiks pehmem olla. ehk siis siduri ja gaasi pedaalid omavahel ära vahetaks, oleks 5+. ja siis see laminaadi pealt eest ära jooksmine, mul pani momo pedaalikombo linoleumi pealt juba jooksu, rääkimata veel parketist või puitpõrandast. g25 pedaalikombo on lihtsalt nii jube, et sellest ei saandki muudmoodi asja, kui pidin seina vastu toetava aluse meisterdama. sai kergelt nurga-alla ka sätitud, et asend parem oleks. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
NATAS999, sa oled igavene lammutaja, kaku pedaalid lahti, vaheta omavahel ära(kinnitused jne kõik sobivad ju) ja vaata kas toimib.Samas ei näe nagu väga põhjuseid miks nad ei peaks
xxlmaster, momo pedaalid sai lahti võetud (kruttisin potekaid vähe, olid natuke väsind), kokku oli üsna jama panna. praegu call of juarez saaga ka käsil niiet ei viitsi sellega tegeleda väga. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 02.04.2011 23:43:54, muudetud 1 kord
E46 kõik põhja updradetud aint Worksi pakett ostmata on päris hea driftiks peaks mainima
Vähemalt mulle sobis küll ideaalselt. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Keegi öösel nürburgringi on teinud ? Väga õudne Rada enam vähem peas aga öösel tuleb sul 50 m must sein vastu siis üritad orienteeruda seal rajal.
Ma sõitsin veel D500 käruga, mis veel korraliku works pilliga :/
Nahk märg seljas, suurest pingutamisest
Momot ei toodeta ammu juba, kui õnnestub uuena kuskilt laojääk soetada, siis on hästi. Kui ei õnnestu, siis vaata kasutatute poole.
Aga omas hinnaklassis jah liider - täpselt selline, et kui esimese rooli alla ei taha palju raha panna, samas tahaks ikka asja, millega sõita saab, siis parim valik.
Täisraha eest Momot ei ostaks elusees. Endal ning enamustel teistel momo kasutajatel tulnud välja tüüpviga. Pedaalid hakkavad peale jääma... Algul saab korda küll erinevate nippidega, aga lõpuks läheb ikka nii katki ära et pole midagi teha. Ise hiljuti ostsin kasutatud G25
Täisraha eest Momot ei ostaks elusees. Endal ning enamustel teistel momo kasutajatel tulnud välja tüüpviga. Pedaalid hakkavad peale jääma... Algul saab korda küll erinevate nippidega, aga lõpuks läheb ikka nii katki ära et pole midagi teha. Ise hiljuti ostsin kasutatud G25
g25'l tundub, et pedaalidel ja roolil on digitaalsed andurid, sest tavaliselt analoogid kipuvad ikka mingi aja jooksul veiderdama (ei lähe päris lõppu, hakkab hüplema jne.) aga g25 on minul esimene kontroller üldse, mis sellist jama ei korralda. käigukangi olen lahti võtnud ja sealt vaatasid küll 2 potekat vastu. samas nende töökorda nii lihtne kindlaks teha pole, kuna teatud asendites antakse välja ainult on/off signaal. kang sai lahti võetud selleks, et 2. käik ei toimind korralikult, ehk et siis 2. käigu pealt kippus 4. peale hüppama. sai tiba teibituuningut tehtud ja nüüd korras. ei teagi kas seal oli midagi mehhaaniliselt ära vajund/väsind või on x-telge mõõtev pote läbi
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Oleneb, milline see täishind on - mina ostsin Pixmaniast 54€ eest. Kui vaadata, et siin foorumis liiguvad need kasutatud peast ~45€-ga, siis ma ütleks nii, et ma ei ostaks kasutatud peast sellise hinnaga elu sees
Kokkuvõttes on mõlemad muidugi head hinnad.
Kasutatud rooli ka ei tahaks eriti, see g25 on tõesti kallis minu jaoks. Aga mida arvate sellest Formula Force EX roolist mida keegi enne soovitas mulle.
Kasutatud rooli ka ei tahaks eriti, see g25 on tõesti kallis minu jaoks. Aga mida arvate sellest Formula Force EX roolist mida keegi enne soovitas mulle.
Võta siis parem juba Logitech Driving Force GT. Üleüldse, selliseid asju peaksid küsima ostuabi teemas.
Tean et seal müüakse ja mõtlesin ka sellele, et teised siin olevat ostnud ja müünud 50 euriga. Aga kasutatud rooli jällegi ei taha. Kasutatud g25 oleks võibolla mõeldav aga ma ei tea kas neid ringleb siin tihti või mitte.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.