Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 80, 81, 82  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.04.2011 16:18:11 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:

Pole see drift nii hull midagi, gamepadiga siis. thumbs_up.gif

Ei taha küll midagi halvasti öelda (kuna ise pole veel drifti proovinud), aga mööda seinu, rajalt välja jne ja siis saab veel ikka esimeseks punktidega, no siis peab lihtsalt drift tõesti lihtne olema. Õpid mingi koha rajast selgeks, saad seal korralikult punkte ja ülejäänud aja võidki mööda seinu või muru lasta.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.04.2011 17:16:00 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
täiesti <b>piixus</b> kui närvi ajab. mis asi see on , et öösel sõidavad samad vastased 5x paremini kui päeval?
mängin easyga , sest pole teab mis äss ja läpakal klaviatuuri peal. päevasel ajal suhteliselt kõik võistlused võidan paraja vahega kuid öösel olen kõige rohkem vahest harva 3-4s aga enamasti viimaste seas. nagu magnetiga sõidavad teised 200ga kurve läbi.

üldiselt muidu päris tore mäng üle pika aja aga EASY võiks kah EASY ikkagi olla . ajaviitseks niisama toksiks seda - mis kuradi lõbu see on kui vahest 15 korda ühte ja sama rada sõidan ning ikka raisad toksivad või lükkvad mu välja.
pigem sa sõidad öösel kehvemini icon_razz.gif
neid modern road sõite on caterhamiga kõige parem teha - tollel on kiirendus parim ja hea lihtne juhtida

lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 01.04.2011 17:22:42 vasta tsitaadiga

pole just õige teema aga äkki kellelgi Logitech Momo üleliia kuni 40€+post
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 01.04.2011 17:40:46 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:

Mis su difficulty ja handling setting seal videos oli?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 01.04.2011 17:49:21 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
InterFace kirjutas:
täiesti <b>piixus</b> kui närvi ajab. mis asi see on , et öösel sõidavad samad vastased 5x paremini kui päeval?
mängin easyga , sest pole teab mis äss ja läpakal klaviatuuri peal. päevasel ajal suhteliselt kõik võistlused võidan paraja vahega kuid öösel olen kõige rohkem vahest harva 3-4s aga enamasti viimaste seas. nagu magnetiga sõidavad teised 200ga kurve läbi.

üldiselt muidu päris tore mäng üle pika aja aga EASY võiks kah EASY ikkagi olla . ajaviitseks niisama toksiks seda - mis kuradi lõbu see on kui vahest 15 korda ühte ja sama rada sõidan ning ikka raisad toksivad või lükkvad mu välja.
pigem sa sõidad öösel kehvemini icon_razz.gif
neid modern road sõite on caterhamiga kõige parem teha - tollel on kiirendus parim ja hea lihtne juhtida

eksma vaatan mista endast kujutab.
hetkel on GT2 mis igatpidi timmitud , et napilt B katti ära mahuks. vähemalt kiirendus on niipalju parem kui vastastel , et jõuan järgi sõita kui jamps jälle majas on icon_biggrin.gif eks omaosa muidugi on selles klaviatuuriga mängimises ja , et vahest FPS pole just väga sujuv ( tahan ju , et ilus oleks. 1280x720 ja kõik põhjas). aga rooli ei hakka ostma ning ega pole iialgi rooliga sõitnudki - esimesed paar kuud läheks ilmselt veel halvemini kui klaviatuuriga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2011 17:58:14 vasta tsitaadiga

Markxy10 kirjutas:
K3ndu kirjutas:

Mis su difficulty ja handling setting seal videos oli?

Seekord oli Easy peal kuna üks sõit oli nii võimatu Mediumiga, handling setting on Experiences ja siis Stability ja need asjad on peal.
Ülidselt on lihtne võita drifte, aga vahest osad raskemad.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 01.04.2011 19:01:06 vasta tsitaadiga

Sain ka endale selle mängu ja see esimene test ralli no suht traktorit lasin ikka enamus ajast (ehk siis kündsin muru) icon_biggrin.gif muidu mul graafika väga kõrgetel settinugtel pole, sest mul graafikakaart nii hea pole. Ma siin otsin klaveri jaoks häid settinugid. Kui kellelgi on linki anda või miskit siis võib postitada. Muidu te soovitate rooli? Mul varsti sünna nii et võibolla siis ostan endale kui mäng seda väärt on. Seda ka et kas teil mingid abid ka peal on? Mul vist mingi pidurdamise oma on aga ise peab ka vist ikka pidurdama sest muidu läheb nii kergelt välja minuarust... Pole varem sellist rallimängu mänginud kus seda realismi nii palju, pole üldse harjund selle juhitavusega.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.04.2011 19:10:45 vasta tsitaadiga

karlutikas, ära selle mängu pärast nüüd küll hakka rooli ostma...
Rooli poole on ikka mõtet vaadata kui võtad automänge vähe tõsisemalt ja S2 ei saa eriti tõsiselt võtta icon_lol.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 01.04.2011 19:31:51 vasta tsitaadiga

See on imelik selle mängu juures ja mis ka natuke häirib ,et on drift ja race eraldi. ostan auto ,tuunin drifti jaoks ära jne.. rajale minnes punnid ei jookse, panen siis selle drift mode ja auto seadistus TÄIESTI teine. Wtf kes see näppis mu autot vahepeal, sama auto ju. Mis värk sellega on ja kas kuidagi nii saab panna ,et see mulle piixus seadeid ei pane kui tahan drifti punnidega sõita? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sander989
Kreisi kasutaja
sander989

sõnum 01.04.2011 19:41:22 vasta tsitaadiga

Drift on küll klaveriga väga hull icon_biggrin.gif
Peab ikka kiiremas korras puldi ära ostma.... icon_rolleyes.gif

Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 01.04.2011 19:49:17 vasta tsitaadiga

kellel on ps3 või xkast saavad nende pultidega ka hakkama icon_idea.gif
xbox-i oma peaks automaatselt omaks võtma, ps3-le on vaja draivereid tõmmata, mul ajab MotionJoy kõik ära.
ps3-omaga saab ka juhtmeta, kui BT reciever on arvutis, selle sama Motionjoy-ga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
sander989
Kreisi kasutaja
sander989

sõnum 01.04.2011 20:02:02 vasta tsitaadiga

Pole kahjuks kumbagi...
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 01.04.2011 20:09:03 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Rooli poole on ikka mõtet vaadata kui võtad automänge vähe tõsisemalt ja S2 ei saa eriti tõsiselt võtta icon_lol.gif

No aga ma saan ka teisi mänge sellega mängida ja ega mul teisi ideesid eriti sünnipäeva jaoks pole. Ega ma siis ainult shift kahte siis ilmselt mängima ei hakka icon_biggrin.gif Ma proovisin quick races korra driftimist ja seda ma ikka ei oska icon_biggrin.gif aga siiski võite postitada häid seadeid klaverile icon_smile.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 01.04.2011 21:15:45 vasta tsitaadiga

K3ndu,

(keegi vist) ei taha halvasti öelda, aga see polnud mingi normaalne driftimine (mängu mõistes vähemalt). + easy oli ka veel icon_smile.gif?
No cmoon icon_wink.gif

aga harjutamine teeb meistriks, pealegi tundus rada üpris raske.
Shift 1 mäletan, et võtsid 2-3 kurvi megahästi ja enamasti rohkem polnud vajagi (mediumi peal).
+ sai vajutada reset nuppu juba varem, kui kurv hakkas pekki minema. Igatpidi sai süsteemi kergelt ära kasutada, endale väga drift ei meeldinud ka, aga mingi hetk sai päris sina peale nendega.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 01.04.2011 21:21:27 vasta tsitaadiga

karlutikas kirjutas:
xxlmaster kirjutas:

No aga ma saan ka teisi mänge sellega mängida ja ega mul teisi ideesid eriti sünnipäeva jaoks pole. Ega ma siis ainult shift kahte siis ilmselt mängima ei hakka icon_biggrin.gif Ma proovisin quick races korra driftimist ja seda ma ikka ei oska icon_biggrin.gif aga siiski võite postitada häid seadeid klaverile icon_smile.gif

driftis on vaja näppudega klaviatuuril teha põhimõtteliselt sama mida reaalselt tagaveolise autoga tegema pead.
vähemalt mina driftin selle põhimõtte järgi.

ja mis seadeid sa taga ajad ma ei saa aru,
tagasi üles
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 01.04.2011 21:25:25 vasta tsitaadiga

No osad siin ütlesid et default settings on suht jube et ise peab seadistama need süsteemid seal. Siis olevat parem mängida. Mina kahjuks seda ei oska. Aga ma ei tea mis viga, igastahes mingi ralli on sellel suzuka rajal kus teist korda saad kiire auto ja seal on küll nii et sirgjoones on võimatu sõita, kakub koguaeg külge ette mul. Ilmselt viga ka minus aga suht raske ikka klaveriga mängida. Kuigi rooliga oleks ka ilmselt alguses raske siis ma usun et veidi parem oleks ikka. Või siis mitte icon_biggrin.gif mul pole kogemusi olnud rooliga varem. Mis autod teil muidu on ostetud? Ja mis juppe autol tasub uuendada.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 01.04.2011 21:31:40 vasta tsitaadiga

ära siis võta neid stability jms controlle maha. siis ei kisu ta kuskile kui sa just ise seda ei tee.
auto juppe upgraded ikka selle järgi mis mida teeb ja palju juurde annab ning vaatad , et n.ö. skoori järgi oma klassis sees ikka püsiks.

ise mängin läppariga ja klaviatuuriga ning pole teab mis prof kuid auto ise nüüd küll kuskile ei kisu.
süüdi ikka liiga palju gaasi , liiga kiirelt kurvi või liiga palju keeramist (toksi nuppe mitte ära vajuta , keerates).

suurel kiirusel natukene jamps on vahest kuna ei saa päris nii täpselt keerata nagu vaja aga saab hakkama.
driftides kujuta ette enda ette rool ja mõtle täpselt kuidas sa päriselus driftid näiteks talvel vms . sama tee ka mängus. (vasakule nõks , paremale all hoida või klõpsuta , vasakule nõks , paremale allhoida või klõpsuta ja gaasi doseeri vastavalt vajadusele - näiteks nii oleks ümber mingi eseme driftimine)
tagasi üles
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 01.04.2011 21:47:39 vasta tsitaadiga

Aga kas drifti alustamisel tuleb kässarit ka vajutada ikka et külje ette saaks? Mul need stability controllerid ja asjad peal küll, aga huvi pärast proovin ära kuidas ilma abideta mängida on icon_biggrin.gif
tagasi üles
h4rz
HV vaatleja

sõnum 01.04.2011 21:51:57 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel lampi rehvid plahvatavad? Ei ole veel sellele probleemile lahendust leidnud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 0
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 01.04.2011 22:21:17 vasta tsitaadiga

"Aga kas drifti alustamisel tuleb kässarit ka vajutada ikka et külje ette saaks? "

ei tule, vähemalt ma eeldan, et mitte...esimeses osas ei tulnud. in real life ka üldiselt ei ole vaja.

muidugi üldiselt ma ei saa üldse aru, mida te nokite seda drifti kui ei oska ja ei meeldi? nii hull "mood" on nüüd see driftimine või, et peab iga hinna eest tegema, mis siis et ilgelt s*tt on? icon_lol.gif shift1's oli 1000 korda normaalsem (realistlikum) driftida tagamängus. seni kuuldu järgi on ka shift2's sama teema...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.04.2011 23:00:24 vasta tsitaadiga

Sain nüüd korra kiirelt proovida klaveriga ja täiesti mängitav nagu shift1. Kasutasin samu settinguid mis shift1-s tegin:

Ise kasutan esimest varianti aga mõnele AHVile meeldis teine rohkem. Speed steering ja drift steering vajavad natuke vist veel timmimist aga peaks enamvähem olema.
Lisaks tuleks siis tuning menüüst näppida vastavalt autole steering lock´i vahemikus 18-27 (ise kasutan enamjaolt 22 või 24) ja rehvirõhku soovitan ka natuke langetada.
Niipalju kui mängida sain ,siis kasutasin ise raskustase medium ja handling mode Pro (driving line off) klaveri puhul. Elite proovisin ka korra ja erilist vahet polnud ja kuna helmet cam oli harjumatu, siis jätsin harjutamiseks pro peale. Tegin mõned võistlused ka ära ning väga bueno mäng imo. AI on ikka veel loll aga tunduvalt parem kui esimeses osas. Graafika suhtes kurdaks ainult sakiliste äärte üle mis esimeses osas oli parem. Pimedasõidud on vägevad aga vastane tundub kuidagi liiga raske icon_rolleyes.gif See armatuuri peegeldus esiklaasil on ka hästi tehtud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 01.04.2011 23:03:48 vasta tsitaadiga

Selle mängu juhitavus on pask selle sõna otseses tähenduses thumbs_down.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.04.2011 23:09:27 vasta tsitaadiga

jeanman, aga miks sa siis ei seadista endale vastavaks? Seadistamise võimalusi on ju "mustmiljon" selle mängu puhul.
Juhitavus on väga hea ja igasugune whinemine näitab minu arvates lihtsalt laiskust ja oskamatust icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 01.04.2011 23:19:42 vasta tsitaadiga

Võtsin kõik abid maha, ainult selle rajajoone jätsin ja nüüd on kohe parem mängida icon_biggrin.gif aga harjutamist veel vajab, ma proovin CoiL antud seadeid ka.

viimati muutis karlutikas 01.04.2011 23:41:31, muudetud 2 korda
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.04.2011 23:20:53 vasta tsitaadiga

CoiL, saaksid sa mulle seletada kuidas klaveril toimib "deadzone" ja näiteks brake/throtle "sensitivity", need ju pmst on/off...või?
Roolide ja padidega teine teema muidugi.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 80, 81, 82  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.