Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MMx
Kreisi kasutaja

|
01.04.2011 16:18:11
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Pole see drift nii hull midagi, gamepadiga siis.  |
Ei taha küll midagi halvasti öelda (kuna ise pole veel drifti proovinud), aga mööda seinu, rajalt välja jne ja siis saab veel ikka esimeseks punktidega, no siis peab lihtsalt drift tõesti lihtne olema. Õpid mingi koha rajast selgeks, saad seal korralikult punkte ja ülejäänud aja võidki mööda seinu või muru lasta.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.04.2011 17:16:00
|
|
|
InterFace kirjutas: |
täiesti <b>piixus</b> kui närvi ajab. mis asi see on , et öösel sõidavad samad vastased 5x paremini kui päeval?
mängin easyga , sest pole teab mis äss ja läpakal klaviatuuri peal. päevasel ajal suhteliselt kõik võistlused võidan paraja vahega kuid öösel olen kõige rohkem vahest harva 3-4s aga enamasti viimaste seas. nagu magnetiga sõidavad teised 200ga kurve läbi.
üldiselt muidu päris tore mäng üle pika aja aga EASY võiks kah EASY ikkagi olla . ajaviitseks niisama toksiks seda - mis kuradi lõbu see on kui vahest 15 korda ühte ja sama rada sõidan ning ikka raisad toksivad või lükkvad mu välja. |
pigem sa sõidad öösel kehvemini
neid modern road sõite on caterhamiga kõige parem teha - tollel on kiirendus parim ja hea lihtne juhtida
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
01.04.2011 17:22:42
|
|
|
pole just õige teema aga äkki kellelgi Logitech Momo üleliia kuni 40€+post
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
01.04.2011 17:40:46
|
|
|
Mis su difficulty ja handling setting seal videos oli?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
01.04.2011 17:49:21
|
|
|
libe kirjutas: |
InterFace kirjutas: |
täiesti <b>piixus</b> kui närvi ajab. mis asi see on , et öösel sõidavad samad vastased 5x paremini kui päeval?
mängin easyga , sest pole teab mis äss ja läpakal klaviatuuri peal. päevasel ajal suhteliselt kõik võistlused võidan paraja vahega kuid öösel olen kõige rohkem vahest harva 3-4s aga enamasti viimaste seas. nagu magnetiga sõidavad teised 200ga kurve läbi.
üldiselt muidu päris tore mäng üle pika aja aga EASY võiks kah EASY ikkagi olla . ajaviitseks niisama toksiks seda - mis kuradi lõbu see on kui vahest 15 korda ühte ja sama rada sõidan ning ikka raisad toksivad või lükkvad mu välja. |
pigem sa sõidad öösel kehvemini
neid modern road sõite on caterhamiga kõige parem teha - tollel on kiirendus parim ja hea lihtne juhtida |
eksma vaatan mista endast kujutab.
hetkel on GT2 mis igatpidi timmitud , et napilt B katti ära mahuks. vähemalt kiirendus on niipalju parem kui vastastel , et jõuan järgi sõita kui jamps jälle majas on eks omaosa muidugi on selles klaviatuuriga mängimises ja , et vahest FPS pole just väga sujuv ( tahan ju , et ilus oleks. 1280x720 ja kõik põhjas). aga rooli ei hakka ostma ning ega pole iialgi rooliga sõitnudki - esimesed paar kuud läheks ilmselt veel halvemini kui klaviatuuriga
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
01.04.2011 17:58:14
|
|
|
Markxy10 kirjutas: |
Mis su difficulty ja handling setting seal videos oli? |
Seekord oli Easy peal kuna üks sõit oli nii võimatu Mediumiga, handling setting on Experiences ja siis Stability ja need asjad on peal.
Ülidselt on lihtne võita drifte, aga vahest osad raskemad.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
01.04.2011 19:01:06
|
|
|
Sain ka endale selle mängu ja see esimene test ralli no suht traktorit lasin ikka enamus ajast (ehk siis kündsin muru) muidu mul graafika väga kõrgetel settinugtel pole, sest mul graafikakaart nii hea pole. Ma siin otsin klaveri jaoks häid settinugid. Kui kellelgi on linki anda või miskit siis võib postitada. Muidu te soovitate rooli? Mul varsti sünna nii et võibolla siis ostan endale kui mäng seda väärt on. Seda ka et kas teil mingid abid ka peal on? Mul vist mingi pidurdamise oma on aga ise peab ka vist ikka pidurdama sest muidu läheb nii kergelt välja minuarust... Pole varem sellist rallimängu mänginud kus seda realismi nii palju, pole üldse harjund selle juhitavusega.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.04.2011 19:10:45
|
|
|
karlutikas, ära selle mängu pärast nüüd küll hakka rooli ostma...
Rooli poole on ikka mõtet vaadata kui võtad automänge vähe tõsisemalt ja S2 ei saa eriti tõsiselt võtta
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
01.04.2011 19:31:51
|
|
|
See on imelik selle mängu juures ja mis ka natuke häirib ,et on drift ja race eraldi. ostan auto ,tuunin drifti jaoks ära jne.. rajale minnes punnid ei jookse, panen siis selle drift mode ja auto seadistus TÄIESTI teine. Wtf kes see näppis mu autot vahepeal, sama auto ju. Mis värk sellega on ja kas kuidagi nii saab panna ,et see mulle piixus seadeid ei pane kui tahan drifti punnidega sõita?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
01.04.2011 19:41:22
|
|
|
Drift on küll klaveriga väga hull
Peab ikka kiiremas korras puldi ära ostma....
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
01.04.2011 19:49:17
|
|
|
kellel on ps3 või xkast saavad nende pultidega ka hakkama
xbox-i oma peaks automaatselt omaks võtma, ps3-le on vaja draivereid tõmmata, mul ajab MotionJoy kõik ära.
ps3-omaga saab ka juhtmeta, kui BT reciever on arvutis, selle sama Motionjoy-ga
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
01.04.2011 20:02:02
|
|
|
Pole kahjuks kumbagi...
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
01.04.2011 20:09:03
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Rooli poole on ikka mõtet vaadata kui võtad automänge vähe tõsisemalt ja S2 ei saa eriti tõsiselt võtta  |
No aga ma saan ka teisi mänge sellega mängida ja ega mul teisi ideesid eriti sünnipäeva jaoks pole. Ega ma siis ainult shift kahte siis ilmselt mängima ei hakka Ma proovisin quick races korra driftimist ja seda ma ikka ei oska aga siiski võite postitada häid seadeid klaverile
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.04.2011 21:15:45
|
|
|
K3ndu,
(keegi vist) ei taha halvasti öelda, aga see polnud mingi normaalne driftimine (mängu mõistes vähemalt). + easy oli ka veel ?
No cmoon
aga harjutamine teeb meistriks, pealegi tundus rada üpris raske.
Shift 1 mäletan, et võtsid 2-3 kurvi megahästi ja enamasti rohkem polnud vajagi (mediumi peal).
+ sai vajutada reset nuppu juba varem, kui kurv hakkas pekki minema. Igatpidi sai süsteemi kergelt ära kasutada, endale väga drift ei meeldinud ka, aga mingi hetk sai päris sina peale nendega.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
01.04.2011 21:21:27
|
|
|
karlutikas kirjutas: |
xxlmaster kirjutas: |
Rooli poole on ikka mõtet vaadata kui võtad automänge vähe tõsisemalt ja S2 ei saa eriti tõsiselt võtta  |
No aga ma saan ka teisi mänge sellega mängida ja ega mul teisi ideesid eriti sünnipäeva jaoks pole. Ega ma siis ainult shift kahte siis ilmselt mängima ei hakka Ma proovisin quick races korra driftimist ja seda ma ikka ei oska aga siiski võite postitada häid seadeid klaverile  |
driftis on vaja näppudega klaviatuuril teha põhimõtteliselt sama mida reaalselt tagaveolise autoga tegema pead.
vähemalt mina driftin selle põhimõtte järgi.
ja mis seadeid sa taga ajad ma ei saa aru,
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
01.04.2011 21:25:25
|
|
|
No osad siin ütlesid et default settings on suht jube et ise peab seadistama need süsteemid seal. Siis olevat parem mängida. Mina kahjuks seda ei oska. Aga ma ei tea mis viga, igastahes mingi ralli on sellel suzuka rajal kus teist korda saad kiire auto ja seal on küll nii et sirgjoones on võimatu sõita, kakub koguaeg külge ette mul. Ilmselt viga ka minus aga suht raske ikka klaveriga mängida. Kuigi rooliga oleks ka ilmselt alguses raske siis ma usun et veidi parem oleks ikka. Või siis mitte mul pole kogemusi olnud rooliga varem. Mis autod teil muidu on ostetud? Ja mis juppe autol tasub uuendada.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
01.04.2011 21:31:40
|
|
|
ära siis võta neid stability jms controlle maha. siis ei kisu ta kuskile kui sa just ise seda ei tee.
auto juppe upgraded ikka selle järgi mis mida teeb ja palju juurde annab ning vaatad , et n.ö. skoori järgi oma klassis sees ikka püsiks.
ise mängin läppariga ja klaviatuuriga ning pole teab mis prof kuid auto ise nüüd küll kuskile ei kisu.
süüdi ikka liiga palju gaasi , liiga kiirelt kurvi või liiga palju keeramist (toksi nuppe mitte ära vajuta , keerates).
suurel kiirusel natukene jamps on vahest kuna ei saa päris nii täpselt keerata nagu vaja aga saab hakkama.
driftides kujuta ette enda ette rool ja mõtle täpselt kuidas sa päriselus driftid näiteks talvel vms . sama tee ka mängus. (vasakule nõks , paremale all hoida või klõpsuta , vasakule nõks , paremale allhoida või klõpsuta ja gaasi doseeri vastavalt vajadusele - näiteks nii oleks ümber mingi eseme driftimine)
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
01.04.2011 21:47:39
|
|
|
Aga kas drifti alustamisel tuleb kässarit ka vajutada ikka et külje ette saaks? Mul need stability controllerid ja asjad peal küll, aga huvi pärast proovin ära kuidas ilma abideta mängida on
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
h4rz
HV vaatleja
|
01.04.2011 21:51:57
|
|
|
Kas kellelgi veel lampi rehvid plahvatavad? Ei ole veel sellele probleemile lahendust leidnud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
01.04.2011 22:21:17
|
|
|
"Aga kas drifti alustamisel tuleb kässarit ka vajutada ikka et külje ette saaks? "
ei tule, vähemalt ma eeldan, et mitte...esimeses osas ei tulnud. in real life ka üldiselt ei ole vaja.
muidugi üldiselt ma ei saa üldse aru, mida te nokite seda drifti kui ei oska ja ei meeldi? nii hull "mood" on nüüd see driftimine või, et peab iga hinna eest tegema, mis siis et ilgelt s*tt on? shift1's oli 1000 korda normaalsem (realistlikum) driftida tagamängus. seni kuuldu järgi on ka shift2's sama teema...
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
01.04.2011 23:00:24
|
|
|
Sain nüüd korra kiirelt proovida klaveriga ja täiesti mängitav nagu shift1. Kasutasin samu settinguid mis shift1-s tegin:
Ise kasutan esimest varianti aga mõnele AHVile meeldis teine rohkem. Speed steering ja drift steering vajavad natuke vist veel timmimist aga peaks enamvähem olema.
Lisaks tuleks siis tuning menüüst näppida vastavalt autole steering lock´i vahemikus 18-27 (ise kasutan enamjaolt 22 või 24) ja rehvirõhku soovitan ka natuke langetada.
Niipalju kui mängida sain ,siis kasutasin ise raskustase medium ja handling mode Pro (driving line off) klaveri puhul. Elite proovisin ka korra ja erilist vahet polnud ja kuna helmet cam oli harjumatu, siis jätsin harjutamiseks pro peale. Tegin mõned võistlused ka ära ning väga bueno mäng imo. AI on ikka veel loll aga tunduvalt parem kui esimeses osas. Graafika suhtes kurdaks ainult sakiliste äärte üle mis esimeses osas oli parem. Pimedasõidud on vägevad aga vastane tundub kuidagi liiga raske See armatuuri peegeldus esiklaasil on ka hästi tehtud
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
01.04.2011 23:03:48
|
|
|
Selle mängu juhitavus on pask selle sõna otseses tähenduses
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
01.04.2011 23:09:27
|
|
|
jeanman, aga miks sa siis ei seadista endale vastavaks? Seadistamise võimalusi on ju "mustmiljon" selle mängu puhul.
Juhitavus on väga hea ja igasugune whinemine näitab minu arvates lihtsalt laiskust ja oskamatust
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
01.04.2011 23:19:42
|
|
|
Võtsin kõik abid maha, ainult selle rajajoone jätsin ja nüüd on kohe parem mängida aga harjutamist veel vajab, ma proovin CoiL antud seadeid ka.
viimati muutis karlutikas 01.04.2011 23:41:31, muudetud 2 korda |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.04.2011 23:20:53
|
|
|
CoiL, saaksid sa mulle seletada kuidas klaveril toimib "deadzone" ja näiteks brake/throtle "sensitivity", need ju pmst on/off...või?
Roolide ja padidega teine teema muidugi.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|