Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 75, 76, 77  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.03.2011 23:22:17 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
hahah, siukseid prille tahaks omalegi icon_lol.gif
ei tegelt on ni et, sul vaja vastavat videokaarti, spets monitori ja siis viimaseks ostad prillid icon_wink.gif

Spets videokaarti vist ei olnud vaja. Või oli?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
taaniellin
HV Guru

sõnum 29.03.2011 23:27:37 vasta tsitaadiga

SinineSiil, ikka oli!
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 29.03.2011 23:29:14 vasta tsitaadiga

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html
sellessuhtes nagu
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 29.03.2011 23:33:29 vasta tsitaadiga

Aga AMD?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 29.03.2011 23:43:38 vasta tsitaadiga

ander92, mitu korda juba öeldud on, et ainult prillidest ei piisa?
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 29.03.2011 23:46:43 vasta tsitaadiga

SinineSiil kirjutas:
Aga AMD?

ATI kaartidega saab ainult iZ3D või DDD programmidega vms. Tootja poolt 3d drivereid/spets-kaarte ei saa. patchist 10.3 on see võimalik.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 30.03.2011 00:23:08 vasta tsitaadiga

Käes on ülevaate aeg icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Ülevaade: Crysis 2 - (1080p) HD!

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 30.03.2011 01:52:50 vasta tsitaadiga

peale 1.1 patchi panekut hakkas Lucid Hydra natuke kalama - pilt väreleb kõrgema FPS juures icon_sad.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 30.03.2011 03:43:19 vasta tsitaadiga

Crysis 2's DirectX 11 patch in doubt
EuroGamer
tsitaat:
ORIGINAL STORY: Crytek has poured cold water on a report that a DirectX 11 patch for excellent sci-fi first-person shooter Crysis 2 was in the works – but stopped short of denying its existence.
On Sunday website Maximum PC reported on a German report (yes, we know) that claimed DirectX 11 support would be patched in to the PC version of Crysis 2 on Monday.
It would also add a new "Advanced Graphics menu" for those who like to tweak the special effects for maximum performance.

This, obviously, didn't happen – a fact that didn't go unnoticed on the official Crysis forum, MyCrysis.

It was at that point that Crytek community manager "Cry-Tom" stepped in.
"No patch was ever confirmed, I have no idea why this website even posted such information" he wrote.
"This thread is locked just the same as the others for trying to spread inaccurate information. When there are any big announcements regarding Crysis 2 they will be posted on MyCrysis, if you read something about a patch for example, but don't see it on MyCrysis.com, then it isn't genuine."

The PC version of Crysis 2, predictably, looks better than its console cousins. But some PC gamers have complained that the game does not support advanced graphics settings, preventing them from pushing the game hard.

Eurogamer has asked Crytek for comment.

UPDATE: EA has issued Eurogamer with a statement on the matter, adding further confusion to the status of DirectX 11 support for Crysis 2.
"We have not made any official announcements about a patch yet," an EA spokesperson said.

Mnjah! icon_neutral.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 30.03.2011 04:11:52 vasta tsitaadiga

DefXtreme, ilmselgelt kui nii tõsiselt seda võetakse siis pole Crytekil plaaniski seda dx11 teha icon_lol.gif räägivad, et ja teeme aga ma millegipärast hakkan kahtlema. Kui isegi hiljem tuleb siis eks ta mingi silutud dx9 ole.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
ECMadis
HV kasutaja
ECMadis

sõnum 30.03.2011 12:22:39 vasta tsitaadiga

Aina rohkem ma ei salli seda mängu ega tootjaid icon_biggrin.gif
MP-d ka vaikselt mõttetu mängida, igalpool pmts häkkerid.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 30.03.2011 13:50:04 vasta tsitaadiga

SP nanosuit on ikka jõhkralt overpowered, armori pealelülitades võid suvalisele kalmaarile silma vahtida samal ajal rakette lõugadevahele kütta kuni kutu on. Ma ei kujuta ette milline lillepidu kergematel raskusastmetel veel on.
Stealth kestab ka terve igaviku ja laskemoona jagub üleliia palju.
Keskkond on suhteliselt igav ja üsna staatiline olgugi et mingeid betoon tõkkeid saab augustada. Crysise saareke oli ikka palju ilusam.
Autovõtmete ja pahna kogumine? "New music unlocked"? Milleks seda jama vaja lisada oli?

M8T0
HV Guru

sõnum 30.03.2011 14:01:07 vasta tsitaadiga

laskemoona saab jah iga nurga pealt juurde. väga harva kui peab relva otsima kuna tühjaks on saand.
crysise esimese osa "wow efekt" siin igatahes ei kordunud graafika poolepealt.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 30.03.2011 14:02:14 vasta tsitaadiga

troglodyte kirjutas:
Autovõtmete ja pahna kogumine? "New music unlocked"? Milleks seda jama vaja lisada oli?

Sest mäng tuli ka konsoolile
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 30.03.2011 14:19:15 vasta tsitaadiga

Ma vist jõudsin umbes poole peale mänguga, kui huvi kadus. Siiani pole seda lõpetanud ja tõenäoliselt ei lõpeta kah. Nii kõva mäng on icon_wink.gif
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 30.03.2011 17:37:23 vasta tsitaadiga

soovitaks see progra tõmmata, saab väga lihtsalt kõiki seadeid näppida

http://rush-zone.com/downloads/gaming/crysis-2/crysis2configv5.1/details.html
tagasi üles
Pankook
HV kasutaja
Pankook

sõnum 30.03.2011 17:45:59 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Käes on ülevaate aeg icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Ülevaade: Crysis 2 - (1080p) HD!

Sa võiks sinna lõppu peamised miinused ja plussid ka välja kirjutada nagu mõndades reviewides on icon_smile.gif

ECMadis kirjutas:
Aina rohkem ma ei salli seda mängu ega tootjaid icon_biggrin.gif
MP-d ka vaikselt mõttetu mängida, igalpool pmts häkkerid.

Pole ime kah, kui SP trainerid ja commandid MPs töötavad icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 30.03.2011 19:58:50 vasta tsitaadiga

mul mingi kolmandik mängitud - peale püstoli pole erilist midagi kasutanud... Esimese Crysise mängisin hardiga nii läbi et ma pea midagi peale püstolite ei kasutanud (va tankide ja suuremate tontide vastu lõpus)
Esimeses osas pidi ikka natuke hiilima ja vaeva nägema - teises kasutades "decloak-shoot-cloak" meetodit saad 2-3 meest maha lasta lihtsalt keset platsi seistes ilma, et teised reageeriksid.
Isegi kui tulistavad siis nad burstivad nii huupi, et kui sa kohalt ei liigu, siis saad paar kuuli vaid pihta (kui sedagi)

Gouldi laboratooriumi ees ma tapsin kohapeal seistes mingi 30 matsi maha nii, et laipade hunnik oli kohapeal - ÜLEÜLDSE KUST KURADI KOHAST TULI 30 MEEST? mul juba tekkis tunne, et seal mingi lõputu spawnpoint ja jäävadki tulema.
Eriti stupid oli vaadata kuidas mingi mehike tuleb ja kükitab laibahunniku kohale ja ütleb "are you okay?"

Ammoga on kah vähe weird... ma olen kasutanud püstolist 30 kuuli aga olen kolmest ammoboxist mööda kõndinud (mõnikord pole tulistanudki ja olen 1-2'st kastist mööda kõndinud). Ei hakka mainimagi, et sõdurid viskavad relvi maha millel nii pide kui lisakuule.

Nad on selle konsooli jaoks ikka ajuvabalt lihtsaks teinud ja arvuti jaoks pole redigeerinud.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.03.2011 19:59:15 vasta tsitaadiga

muide, ka esimeses crysises olid igastahes lõputud spawnpointid olemas. ühes esimestest küladest kuskil vastase hq trepi ees kükitades lasin ma mingeid trepi alt väljaronivaid tegelasi 1 kuul per nägu maha nii kaua kuni mul ammo otsa sai. ja seda oli mul palju icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 30.03.2011 20:02:45 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
mul mingi kolmandik mängitud - peale püstoli pole erilist midagi kasutanud... Esimese Crysise mängisin hardiga nii läbi et ma pea midagi peale püstolite ei kasutanud (va tankide ja suuremate tontide vastu lõpus)
Esimeses osas pidi ikka natuke hiilima ja vaeva nägema - teises kasutades "decloak-shoot-cloak" meetodit saad 2-3 meest maha lasta lihtsalt keset platsi seistes ilma, et teised reageeriksid.
Isegi kui tulistavad siis nad burstivad nii huupi, et kui sa kohalt ei liigu, siis saad paar kuuli vaid pihta (kui sedagi)

Gouldi laboratooriumi ees ma tapsin kohapeal seistes mingi 30 matsi maha nii, et laipade hunnik oli kohapeal - ÜLEÜLDSE KUST KURADI KOHAST TULI 30 MEEST? mul juba tekkis tunne, et seal mingi lõputu spawnpoint ja jäävadki tulema.
Eriti stupid oli vaadata kuidas mingi mehike tuleb ja kükitab laibahunniku kohale ja ütleb "are you okay?"

Jah AI on ikka täiesti naeruväärne mängus.Ja spawnimine?.Oh don't get me started.Ma täiesti vihkan seda igas jumala mängus icon_mad.gif .
Samuti erinevalt esimesest osast ei saa mingit long distance gameplayd teha.Miks?.Sest ülla-ülla vastased spawnitakse mapile alles siis kui sa oled 50m kaugusel neist icon_lol.gif .Seega unustage Far Cry kilomeetri kauguselt vastaste jutu kuulamine ja maha sniperdamine.Unustage Crysis 1 400m vastaste kaardistamine jne.
Masendav thumbs_down.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 30.03.2011 20:06:53 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
muide, ka esimeses crysises olid igastahes lõputud spawnpointid olemas. ühes esimestest küladest kuskil vastase hq trepi ees kükitades lasin ma mingeid trepi alt väljaronivaid tegelasi 1 kuul per nägu maha nii kaua kuni mul ammo otsa sai. ja seda oli mul palju icon_biggrin.gif
Crysis 1's ei spawninud nad - lihtsalt terve maja oli mehi täis ja nad vaikselt tulid sealt välja.

Aga Gouldi laboratooriumi ees oli mingi suht pisike hoone kus polnud ruume ega midagi ja sealt ikka tuli neid ajuvabalt palju.

Äge efekt on veel see kui kolm sõdurit kõnnivad kokku ja siis ei saa enam üksteise küljest lahti icon_biggrin.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.03.2011 20:09:11 vasta tsitaadiga

Chidori, spawnis küll. muul juhul on kuradi kahtlane mida need kümned mehed seal kitsas trepialuses koos tegid või kuidas sinna mahtusid.
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 30.03.2011 20:13:28 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
kui kolm sõdurit kõnnivad kokku ja siis ei saa enam üksteise küljest lahti icon_biggrin.gif
Aga kõik see AI teema on vist just reaalsuse lisamiseks tegelikult... Esimeses osas olid ju Evil Korean soldiers aga nüüd ju Americaanod - IQ arvestati x0.5 ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.03.2011 20:13:34 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Chidori, spawnis küll. muul juhul on kuradi kahtlane mida need kümned mehed seal kitsas trepialuses koos tegid või kuidas sinna mahtusid.

Ju seal oli peegelpõrand. Mis muu.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 30.03.2011 20:22:51 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Ma vist jõudsin umbes poole peale mänguga, kui huvi kadus. Siiani pole seda lõpetanud ja tõenäoliselt ei lõpeta kah. Nii kõva mäng on icon_wink.gif

same here

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.03.2011 20:26:11 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Spawnis jah.Eriti hakkas silma levelis Relic:

, kus pidid infiltreeruma mingisse campi ja midagi üles laadima.Kui üritasid kaugelt snipida, siis hakkas lõputult mehi spawnima ja loomulikult campi tühjaks ei saanud thumbs_down.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 30.03.2011 21:03:12 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

, kus pidid infiltreeruma mingisse campi ja midagi üles laadima.Kui üritasid kaugelt snipida, siis hakkas lõputult mehi spawnima ja loomulikult campi tühjaks ei saanud thumbs_down.gif

esimest korda kuulen sellist juttu. ja ma olen sitaks mänginud neid alguse leveleid. ei täheldanud kordagi mingit spawnimist. samas, ma pole ka eriline mäe-otsas-camper-sniper tegelane. mille kuradi jaoks see nanosuit on? kindlasti mitte mäe otsas campimiseks.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 30.03.2011 21:06:02 vasta tsitaadiga

Ma enamus ajast olen Scarab 1-lasulise mod-iga, silencer, reflex sight. 1shot 1kill enamus juhtudel va tulnukad, siis lükkan automaadi peale icon_wink.gif
olen veel mingi 4-5 missiooni juures, raskeim difficulty

Vaenlased, nagu juba räägitud, on tõesti super lollid, isegi selle raskusastega, 2 tüüpi seisavad kõrvuti, võtan ühe cloak modes summutiga maha, teine ei tee teist nägugi icon_neutral.gif
Lisaks spawnivad nad seljataha, loobivad enda nina ette granaate saades ise surma. Esimeses levelis kükitasin katusel ühe tüübi selja taga... sell keeras ümber, ehmatasin ja lasin talle näkku, ilmselt natuke viltu läks, surma ei saanud.
Vennike keeras end ümber, hakkas lihtsalt kohapeal spinnima icon_rolleyes.gif vaatasin ja naersin natuke aega, siis lõpetas ja lasi mu maha icon_confused.gif
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.03.2011 21:26:39 vasta tsitaadiga

Kurat, teil vedas mõneti nende loll-AI bugidega.
Mul Post-Humanil nii mõneski kohas tõmmati pika maa pealt kuulipildujaga üks valang otse pähe. Rääkimata selles, et läbi seinte maha võetakse.
Probleeme oli pigem ainult granaadimeestega, kes ennast õhkima kippusid.

denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 30.03.2011 21:38:21 vasta tsitaadiga

just not feelin this one ...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.03.2011 23:10:55 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

esimest korda kuulen sellist juttu. ja ma olen sitaks mänginud neid alguse leveleid. ei täheldanud kordagi mingit spawnimist. samas, ma pole ka eriline mäe-otsas-camper-sniper tegelane. mille kuradi jaoks see nanosuit on? kindlasti mitte mäe otsas campimiseks.

Long distance gameplay icon_wink.gif .Kaardistad vastased kaugelt ära.Võtad snaipripositsioonid maha.Infiltreerud.Paigaldad C4.Tekitad kaose ja alles siis teed 1vs1 thumbs_up.gif

Granaatidega seoses: mul on grenade accuracy 96,5% icon_biggrin.gif .Seega pmst iga granaat mis ma SP kampaanias viskasin tõi tulemuseks killi icon_cool.gif
Erievalt AI-st siis kes ei oska endast kaugemalegi visata granaate icon_lol.gif

tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 31.03.2011 07:41:22 vasta tsitaadiga

kellelgi veel vahepeal sellised ultra-mono helid automaatide poolt? 1 c.e.l.l. seisis minust mingi 10m kaugusel, lasi minu poole - selline jube häiriv ilma bassita heli tekkis.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 31.03.2011 23:01:32 vasta tsitaadiga

taaniellin kirjutas:
Siuke probleem tekkis mänguga
Installisin mängu ära panin key sisse,kõik korras
krt lihtsalt viskas ette kirja et crysis 2 not responding
siis proovisin isegi fairlighti cracki ka,viskab musta pilti ette ning siis jälle töölauale
Milles võib viga olla?
Arvuti andmed siis sellised:4gb ramm, Intel i5,ati hd5470
Tegu läppariga!

Mul täpselt sama kamm. Olen igasugu asju juba proovinud, kuid miski ei aita icon_neutral.gif

tagasi üles
egert
Kreisi kasutaja
egert

sõnum 31.03.2011 23:07:43 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
taaniellin kirjutas:
Siuke probleem tekkis mänguga
Installisin mängu ära panin key sisse,kõik korras
krt lihtsalt viskas ette kirja et crysis 2 not responding
siis proovisin isegi fairlighti cracki ka,viskab musta pilti ette ning siis jälle töölauale
Milles võib viga olla?
Arvuti andmed siis sellised:4gb ramm, Intel i5,ati hd5470
Tegu läppariga!

Mul täpselt sama kamm. Olen igasugu asju juba proovinud, kuid miski ei aita icon_neutral.gif

Compatibility mode kah ei aita ?

tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 31.03.2011 23:37:19 vasta tsitaadiga

paras casual shit kui multiplayeris saad miski "power perki" nii et paned 2 kuuli tüübile jalgadesse ja kohe surnud.
häkkereid on ka nagu muda - kui demos nägi karjade viisi aimbottereid siis nüüd on moes speedhackid ja analoogsed asjad.
mängul on potentsiaali küll - lihtsalt korralik anti-cheat süsteem ja perkid balanssi viia, siis võib juba täitsa mõistlik olla.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.03.2011 23:46:43 vasta tsitaadiga

nagu ma yhes teises teemas kirjutasin
tsitaat:

kas enam yhtegi mp mängu ei ole kus saaks mängida nii, et keegi ei häkiks mängu icon_lol.gif
mõttetu mp-d ju nii mängida thumbs_down.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 01.04.2011 00:03:35 vasta tsitaadiga

eks mingid kompleksidega vennad need põhilised. mitte, et mäng juba praegu liiga kerge poleks - algajana saad peksa küll, aga mõnikümmend levelit ja siis notid juba teisi lalludesse tulistades icon_lol.gif
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 01.04.2011 09:32:05 vasta tsitaadiga

Muuseas, kas keegi mängib V-Sync On ka ? lihtsat alati mänginud nii igat mängu et V Sync off, aga nüüd lükkasin peale.. keerasin nvidia sätete alt,
Pre load kaadrid ka 3me pealt 1'he peale..
ning tripple bufferi ON. ja täitsa kihvt näeb välja icon_smile.gif

nüüd ei teagi, kas jätta nii nagu on või ikka võtta maha sync ja lasta owerkill fps'iga.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 01.04.2011 09:35:45 vasta tsitaadiga

recent, v-sync ainult selleks, kui tearing segab, kui ei, siis võib ka maas olla. kui FPS "liiga palju" on, siis võib ju ka vsynci peale panna, ehk koormab süsteemi (gpu/cpu) vähem, kuna vähem tööd vaja teha. mõni targem ehk oskab seda asja paremini seletada, kuidas see vsync täpselt toimib.
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 01.04.2011 09:44:52 vasta tsitaadiga

eks mul tavaliselt 1080p Very high on siuke.. 80-110 Fps.
1080p Extreme on 65-90

praegust panin 1080p Very High ja V Sync ON ja jookseb sujuvalt 60fps:)

ja no ma ei tea, tundub nagu oleks kuidagi smoothim või kujutan ma endale seda ette icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.04.2011 11:22:30 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
recent, v-sync ainult selleks, kui tearing segab, kui ei, siis võib ka maas olla. kui FPS "liiga palju" on, siis võib ju ka vsynci peale panna, ehk koormab süsteemi (gpu/cpu) vähem, kuna vähem tööd vaja teha. mõni targem ehk oskab seda asja paremini seletada, kuidas see vsync täpselt toimib.

Täpselt nii toimibki ja kaks olukorda ongi kus vsync tasub aktiveerida:
Tearing
Fps 60+

Muudel juhtudel tasub off hoida.Triple Buffering aga tasub alati sees hoida icon_wink.gif

tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 01.04.2011 11:50:44 vasta tsitaadiga

Nii, enda esimene proov siis.
Panin patchid peale kasutasin settingute muutmiseks sellist asja nagu "Crysis 2 Advanced Graphics Options Utility",
sealt panin seaded very high peale ja Anti-Aliasing, radial blur ja SSAO võtsin maha (AF on 16x).
Töötab isegi hästi, fps on 50-70 vahel, 2 korda kukkus alla 30`ne.

Mängu ennast ma ei kommenteeri, las jääb.

NATAS999
HV Guru

sõnum 01.04.2011 12:17:53 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Triple Buffering aga tasub alati sees hoida icon_wink.gif
noo-noo-noo, ega ikka ei tasu küll, kui mega-läägi põhjustab. krt oli mingi mäng, kus selle pidi välja võtma, kuna muidu oli lihtsalt võimatu mängida. isegi vist 500ms võis vahet olla hiire liigutamise ja ekraanil toimuva vahel. v-sync põhjustas sama asja dead space 1's, kuid viivitus oli märkimisväärselt lühem. kas 50ms-100ms.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.04.2011 12:51:30 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Triple Buffering aga tasub alati sees hoida icon_wink.gif
noo-noo-noo, ega ikka ei tasu küll, kui mega-läägi põhjustab. krt oli mingi mäng, kus selle pidi välja võtma, kuna muidu oli lihtsalt võimatu mängida. isegi vist 500ms võis vahet olla hiire liigutamise ja ekraanil toimuva vahel. v-sync põhjustas sama asja dead space 1's, kuid viivitus oli märkimisväärselt lühem. kas 50ms-100ms.

Ju siis oli kas valesti implementeeritud või polnud see tõeline TB icon_rolleyes.gif
AT paari aasta tagune artikkel.

Triple Buffering: Why We Love It
http://www.anandtech.com/show/2794/1
tsitaat:
So there you have it. Triple buffering gives you all the benefits of double buffering with no vsync enabled in addition to all the benefits of enabling vsync. We get smooth full frames with no tearing.

Vähemalt paar sstat tagasi Nvidia driverites TB sisselülitamine mõjus ainult OpenGL mängudele.Kahtlustan, et see pole muutunud tänaseks päevaks.Mina kasutan seda, et "forceda" TB DirectX-le:
http://www.mediafire.com/?2zzymudjfbh

Ametlikult peab RivaTuneri installima, et seda kasutada, aga mitteametlikult peaks ka ilma selleta töötama thumbs_up.gif

tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 01.04.2011 15:27:04 vasta tsitaadiga

tuli see ka meelde, et mängus ei saand ju mitte midagi purustada :[
igatahes...peab poodi tagasi minema: http://www.youtube.com/watch?v=aZR5IvXGMts
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 01.04.2011 15:36:34 vasta tsitaadiga

Tee mis tahad aga mäng meeldib. Hetkel SP neljas kord käsil, Post-Human seekord.
Graafika kohta etteheiteid enam pole, DX11 ei igatse. icon_smile.gif Vigane AI ja nano catalystide pidev nullimine käib närvidele. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 242 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 202
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 01.04.2011 15:56:56 vasta tsitaadiga

Endalgi lendab D3DOverrider iga mänguga automaatselt tööle, ei pea muretsema, kui mõnes mängus on v-sync poolkatki vms. Oli vist äkki bad company 2, kus see jamas? Ei mäleta...
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 01.04.2011 16:03:55 vasta tsitaadiga

mp-s olen lvl 40

relvad... scar, grendel (single), gauss sniper, mike heavy
ülejäänud relvad on mängus täiesti kasutud nende kõrval.

kõige ägedam loogika on see, et näiteks single shot modes teevad relvad rohkem dammi... mulle ei mahu see pähe aga noh las olla.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 01.04.2011 17:59:34 vasta tsitaadiga

ah terve mängu balanss on perses, mis sa ikka muretsed selle pärast. võibolla kuu-paari pärast on juba söödava asjaga tegu.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 01.04.2011 22:39:23 vasta tsitaadiga

Krt tahaks juba proovida uue masinaga, aga mälud saab alles esmapäeval icon_lol.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 75, 76, 77  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.