ORIGINAL STORY: Crytek has poured cold water on a report that a DirectX 11 patch for excellent sci-fi first-person shooter Crysis 2 was in the works – but stopped short of denying its existence.
On Sunday website Maximum PC reported on a German report (yes, we know) that claimed DirectX 11 support would be patched in to the PC version of Crysis 2 on Monday.
It would also add a new "Advanced Graphics menu" for those who like to tweak the special effects for maximum performance.
This, obviously, didn't happen – a fact that didn't go unnoticed on the official Crysis forum, MyCrysis.
It was at that point that Crytek community manager "Cry-Tom" stepped in.
"No patch was ever confirmed, I have no idea why this website even posted such information" he wrote.
"This thread is locked just the same as the others for trying to spread inaccurate information. When there are any big announcements regarding Crysis 2 they will be posted on MyCrysis, if you read something about a patch for example, but don't see it on MyCrysis.com, then it isn't genuine."
The PC version of Crysis 2, predictably, looks better than its console cousins. But some PC gamers have complained that the game does not support advanced graphics settings, preventing them from pushing the game hard.
Eurogamer has asked Crytek for comment.
UPDATE: EA has issued Eurogamer with a statement on the matter, adding further confusion to the status of DirectX 11 support for Crysis 2.
"We have not made any official announcements about a patch yet," an EA spokesperson said.
DefXtreme, ilmselgelt kui nii tõsiselt seda võetakse siis pole Crytekil plaaniski seda dx11 teha räägivad, et ja teeme aga ma millegipärast hakkan kahtlema. Kui isegi hiljem tuleb siis eks ta mingi silutud dx9 ole. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
SP nanosuit on ikka jõhkralt overpowered, armori pealelülitades võid suvalisele kalmaarile silma vahtida samal ajal rakette lõugadevahele kütta kuni kutu on. Ma ei kujuta ette milline lillepidu kergematel raskusastmetel veel on.
Stealth kestab ka terve igaviku ja laskemoona jagub üleliia palju.
Keskkond on suhteliselt igav ja üsna staatiline olgugi et mingeid betoon tõkkeid saab augustada. Crysise saareke oli ikka palju ilusam.
Autovõtmete ja pahna kogumine? "New music unlocked"? Milleks seda jama vaja lisada oli? _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
laskemoona saab jah iga nurga pealt juurde. väga harva kui peab relva otsima kuna tühjaks on saand.
crysise esimese osa "wow efekt" siin igatahes ei kordunud graafika poolepealt.
Ma vist jõudsin umbes poole peale mänguga, kui huvi kadus. Siiani pole seda lõpetanud ja tõenäoliselt ei lõpeta kah. Nii kõva mäng on _________________ Avatar by Flacko
mul mingi kolmandik mängitud - peale püstoli pole erilist midagi kasutanud... Esimese Crysise mängisin hardiga nii läbi et ma pea midagi peale püstolite ei kasutanud (va tankide ja suuremate tontide vastu lõpus)
Esimeses osas pidi ikka natuke hiilima ja vaeva nägema - teises kasutades "decloak-shoot-cloak" meetodit saad 2-3 meest maha lasta lihtsalt keset platsi seistes ilma, et teised reageeriksid.
Isegi kui tulistavad siis nad burstivad nii huupi, et kui sa kohalt ei liigu, siis saad paar kuuli vaid pihta (kui sedagi)
Gouldi laboratooriumi ees ma tapsin kohapeal seistes mingi 30 matsi maha nii, et laipade hunnik oli kohapeal - ÜLEÜLDSE KUST KURADI KOHAST TULI 30 MEEST? mul juba tekkis tunne, et seal mingi lõputu spawnpoint ja jäävadki tulema.
Eriti stupid oli vaadata kuidas mingi mehike tuleb ja kükitab laibahunniku kohale ja ütleb "are you okay?"
Ammoga on kah vähe weird... ma olen kasutanud püstolist 30 kuuli aga olen kolmest ammoboxist mööda kõndinud (mõnikord pole tulistanudki ja olen 1-2'st kastist mööda kõndinud). Ei hakka mainimagi, et sõdurid viskavad relvi maha millel nii pide kui lisakuule.
Nad on selle konsooli jaoks ikka ajuvabalt lihtsaks teinud ja arvuti jaoks pole redigeerinud.
muide, ka esimeses crysises olid igastahes lõputud spawnpointid olemas. ühes esimestest küladest kuskil vastase hq trepi ees kükitades lasin ma mingeid trepi alt väljaronivaid tegelasi 1 kuul per nägu maha nii kaua kuni mul ammo otsa sai. ja seda oli mul palju _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
mul mingi kolmandik mängitud - peale püstoli pole erilist midagi kasutanud... Esimese Crysise mängisin hardiga nii läbi et ma pea midagi peale püstolite ei kasutanud (va tankide ja suuremate tontide vastu lõpus)
Esimeses osas pidi ikka natuke hiilima ja vaeva nägema - teises kasutades "decloak-shoot-cloak" meetodit saad 2-3 meest maha lasta lihtsalt keset platsi seistes ilma, et teised reageeriksid.
Isegi kui tulistavad siis nad burstivad nii huupi, et kui sa kohalt ei liigu, siis saad paar kuuli vaid pihta (kui sedagi)
Gouldi laboratooriumi ees ma tapsin kohapeal seistes mingi 30 matsi maha nii, et laipade hunnik oli kohapeal - ÜLEÜLDSE KUST KURADI KOHAST TULI 30 MEEST? mul juba tekkis tunne, et seal mingi lõputu spawnpoint ja jäävadki tulema.
Eriti stupid oli vaadata kuidas mingi mehike tuleb ja kükitab laibahunniku kohale ja ütleb "are you okay?"
Jah AI on ikka täiesti naeruväärne mängus.Ja spawnimine?.Oh don't get me started.Ma täiesti vihkan seda igas jumala mängus .
Samuti erinevalt esimesest osast ei saa mingit long distance gameplayd teha.Miks?.Sest ülla-ülla vastased spawnitakse mapile alles siis kui sa oled 50m kaugusel neist .Seega unustage Far Cry kilomeetri kauguselt vastaste jutu kuulamine ja maha sniperdamine.Unustage Crysis 1 400m vastaste kaardistamine jne.
Masendav _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
muide, ka esimeses crysises olid igastahes lõputud spawnpointid olemas. ühes esimestest küladest kuskil vastase hq trepi ees kükitades lasin ma mingeid trepi alt väljaronivaid tegelasi 1 kuul per nägu maha nii kaua kuni mul ammo otsa sai. ja seda oli mul palju
Crysis 1's ei spawninud nad - lihtsalt terve maja oli mehi täis ja nad vaikselt tulid sealt välja.
Aga Gouldi laboratooriumi ees oli mingi suht pisike hoone kus polnud ruume ega midagi ja sealt ikka tuli neid ajuvabalt palju.
Äge efekt on veel see kui kolm sõdurit kõnnivad kokku ja siis ei saa enam üksteise küljest lahti
Chidori, spawnis küll. muul juhul on kuradi kahtlane mida need kümned mehed seal kitsas trepialuses koos tegid või kuidas sinna mahtusid. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kui kolm sõdurit kõnnivad kokku ja siis ei saa enam üksteise küljest lahti
Aga kõik see AI teema on vist just reaalsuse lisamiseks tegelikult... Esimeses osas olid ju Evil Korean soldiers aga nüüd ju Americaanod - IQ arvestati x0.5 ?
Chidori, spawnis küll. muul juhul on kuradi kahtlane mida need kümned mehed seal kitsas trepialuses koos tegid või kuidas sinna mahtusid.
Spawnis jah.Eriti hakkas silma levelis Relic:
, kus pidid infiltreeruma mingisse campi ja midagi üles laadima.Kui üritasid kaugelt snipida, siis hakkas lõputult mehi spawnima ja loomulikult campi tühjaks ei saanud
esimest korda kuulen sellist juttu. ja ma olen sitaks mänginud neid alguse leveleid. ei täheldanud kordagi mingit spawnimist. samas, ma pole ka eriline mäe-otsas-camper-sniper tegelane. mille kuradi jaoks see nanosuit on? kindlasti mitte mäe otsas campimiseks.
Ma enamus ajast olen Scarab 1-lasulise mod-iga, silencer, reflex sight. 1shot 1kill enamus juhtudel va tulnukad, siis lükkan automaadi peale
olen veel mingi 4-5 missiooni juures, raskeim difficulty
Vaenlased, nagu juba räägitud, on tõesti super lollid, isegi selle raskusastega, 2 tüüpi seisavad kõrvuti, võtan ühe cloak modes summutiga maha, teine ei tee teist nägugi
Lisaks spawnivad nad seljataha, loobivad enda nina ette granaate saades ise surma. Esimeses levelis kükitasin katusel ühe tüübi selja taga... sell keeras ümber, ehmatasin ja lasin talle näkku, ilmselt natuke viltu läks, surma ei saanud.
Vennike keeras end ümber, hakkas lihtsalt kohapeal spinnima vaatasin ja naersin natuke aega, siis lõpetas ja lasi mu maha
Kurat, teil vedas mõneti nende loll-AI bugidega.
Mul Post-Humanil nii mõneski kohas tõmmati pika maa pealt kuulipildujaga üks valang otse pähe. Rääkimata selles, et läbi seinte maha võetakse.
Probleeme oli pigem ainult granaadimeestega, kes ennast õhkima kippusid. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Chidori, spawnis küll. muul juhul on kuradi kahtlane mida need kümned mehed seal kitsas trepialuses koos tegid või kuidas sinna mahtusid.
Spawnis jah.Eriti hakkas silma levelis Relic:
, kus pidid infiltreeruma mingisse campi ja midagi üles laadima.Kui üritasid kaugelt snipida, siis hakkas lõputult mehi spawnima ja loomulikult campi tühjaks ei saanud
esimest korda kuulen sellist juttu. ja ma olen sitaks mänginud neid alguse leveleid. ei täheldanud kordagi mingit spawnimist. samas, ma pole ka eriline mäe-otsas-camper-sniper tegelane. mille kuradi jaoks see nanosuit on? kindlasti mitte mäe otsas campimiseks.
Long distance gameplay .Kaardistad vastased kaugelt ära.Võtad snaipripositsioonid maha.Infiltreerud.Paigaldad C4.Tekitad kaose ja alles siis teed 1vs1
kellelgi veel vahepeal sellised ultra-mono helid automaatide poolt? 1 c.e.l.l. seisis minust mingi 10m kaugusel, lasi minu poole - selline jube häiriv ilma bassita heli tekkis.
Siuke probleem tekkis mänguga
Installisin mängu ära panin key sisse,kõik korras
krt lihtsalt viskas ette kirja et crysis 2 not responding
siis proovisin isegi fairlighti cracki ka,viskab musta pilti ette ning siis jälle töölauale
Milles võib viga olla?
Arvuti andmed siis sellised:4gb ramm, Intel i5,ati hd5470
Tegu läppariga!
Mul täpselt sama kamm. Olen igasugu asju juba proovinud, kuid miski ei aita _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Siuke probleem tekkis mänguga
Installisin mängu ära panin key sisse,kõik korras
krt lihtsalt viskas ette kirja et crysis 2 not responding
siis proovisin isegi fairlighti cracki ka,viskab musta pilti ette ning siis jälle töölauale
Milles võib viga olla?
Arvuti andmed siis sellised:4gb ramm, Intel i5,ati hd5470
Tegu läppariga!
Mul täpselt sama kamm. Olen igasugu asju juba proovinud, kuid miski ei aita
Compatibility mode kah ei aita ? _________________ I need about tree fiddy.
Egert
paras casual shit kui multiplayeris saad miski "power perki" nii et paned 2 kuuli tüübile jalgadesse ja kohe surnud.
häkkereid on ka nagu muda - kui demos nägi karjade viisi aimbottereid siis nüüd on moes speedhackid ja analoogsed asjad.
mängul on potentsiaali küll - lihtsalt korralik anti-cheat süsteem ja perkid balanssi viia, siis võib juba täitsa mõistlik olla. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
kas enam yhtegi mp mängu ei ole kus saaks mängida nii, et keegi ei häkiks mängu
mõttetu mp-d ju nii mängida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
eks mingid kompleksidega vennad need põhilised. mitte, et mäng juba praegu liiga kerge poleks - algajana saad peksa küll, aga mõnikümmend levelit ja siis notid juba teisi lalludesse tulistades _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Muuseas, kas keegi mängib V-Sync On ka ? lihtsat alati mänginud nii igat mängu et V Sync off, aga nüüd lükkasin peale.. keerasin nvidia sätete alt,
Pre load kaadrid ka 3me pealt 1'he peale..
ning tripple bufferi ON. ja täitsa kihvt näeb välja
nüüd ei teagi, kas jätta nii nagu on või ikka võtta maha sync ja lasta owerkill fps'iga.
recent, v-sync ainult selleks, kui tearing segab, kui ei, siis võib ka maas olla. kui FPS "liiga palju" on, siis võib ju ka vsynci peale panna, ehk koormab süsteemi (gpu/cpu) vähem, kuna vähem tööd vaja teha. mõni targem ehk oskab seda asja paremini seletada, kuidas see vsync täpselt toimib. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
recent, v-sync ainult selleks, kui tearing segab, kui ei, siis võib ka maas olla. kui FPS "liiga palju" on, siis võib ju ka vsynci peale panna, ehk koormab süsteemi (gpu/cpu) vähem, kuna vähem tööd vaja teha. mõni targem ehk oskab seda asja paremini seletada, kuidas see vsync täpselt toimib.
Täpselt nii toimibki ja kaks olukorda ongi kus vsync tasub aktiveerida:
Tearing
Fps 60+
Nii, enda esimene proov siis.
Panin patchid peale kasutasin settingute muutmiseks sellist asja nagu "Crysis 2 Advanced Graphics Options Utility",
sealt panin seaded very high peale ja Anti-Aliasing, radial blur ja SSAO võtsin maha (AF on 16x).
Töötab isegi hästi, fps on 50-70 vahel, 2 korda kukkus alla 30`ne.
Mängu ennast ma ei kommenteeri, las jääb. _________________ Purgatory Judgement
noo-noo-noo, ega ikka ei tasu küll, kui mega-läägi põhjustab. krt oli mingi mäng, kus selle pidi välja võtma, kuna muidu oli lihtsalt võimatu mängida. isegi vist 500ms võis vahet olla hiire liigutamise ja ekraanil toimuva vahel. v-sync põhjustas sama asja dead space 1's, kuid viivitus oli märkimisväärselt lühem. kas 50ms-100ms. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
noo-noo-noo, ega ikka ei tasu küll, kui mega-läägi põhjustab. krt oli mingi mäng, kus selle pidi välja võtma, kuna muidu oli lihtsalt võimatu mängida. isegi vist 500ms võis vahet olla hiire liigutamise ja ekraanil toimuva vahel. v-sync põhjustas sama asja dead space 1's, kuid viivitus oli märkimisväärselt lühem. kas 50ms-100ms.
Ju siis oli kas valesti implementeeritud või polnud see tõeline TB
AT paari aasta tagune artikkel.
So there you have it. Triple buffering gives you all the benefits of double buffering with no vsync enabled in addition to all the benefits of enabling vsync. We get smooth full frames with no tearing.
Vähemalt paar sstat tagasi Nvidia driverites TB sisselülitamine mõjus ainult OpenGL mängudele.Kahtlustan, et see pole muutunud tänaseks päevaks.Mina kasutan seda, et "forceda" TB DirectX-le:
http://www.mediafire.com/?2zzymudjfbh
Tee mis tahad aga mäng meeldib. Hetkel SP neljas kord käsil, Post-Human seekord.
Graafika kohta etteheiteid enam pole, DX11 ei igatse. Vigane AI ja nano catalystide pidev nullimine käib närvidele.
Endalgi lendab D3DOverrider iga mänguga automaatselt tööle, ei pea muretsema, kui mõnes mängus on v-sync poolkatki vms. Oli vist äkki bad company 2, kus see jamas? Ei mäleta...
ah terve mängu balanss on perses, mis sa ikka muretsed selle pärast. võibolla kuu-paari pärast on juba söödava asjaga tegu. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.