Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Car_Stealer
HV kasutaja

|
31.03.2011 01:38:17
|
|
|
Räägin lühidalt ja konkreetselt ,olen mänguga üldjoontes väga rahul ,mis siis meeldis graafika ( Autode purunemine,hõõguvad kettad, sõidukite detailsus, rajad) , reaalsus (juhitavus klaveriga isegi talutav, vastaseid on väga kerge rajalt minema pühkida) sisu (mängu ülesehitus, erinevad autoklassid ,sõidutüübid, lihtsus)
Mis ei meeldinud graafika oli kohati viimistlemata, soundipool jätab ka soovida ,ei ole sõidukitel reaalsed hääled ,need on põhi asjad mis kõige enam häirisid.
Ühesõnaga peale NFS Porsche HP seeriate on see NFS kogu selles pikkas seerias jälle üks väga õnnestunud osa. Mängu enda graafiline külg oleks võinud jah veidi viimistletum olla nagu HP3's (sellele jääb tõesti kahjuks alla) aga ju siis taheti teha mitte just väga ressursi nõudlik mäng.
See on vist üks esimesi NFS'i mida mulle meeldib seest vaates mängida just oma lihtsuse ja reaalsuse poolest. Tunduvalt kergem ja huvitavam kui 3rd person vaates.
Esialgu veel kaugele jõudnud ei ole ,alles 2 divisjonis ,kuid siiani väga rahul. Enamjaolt on kõik sellelaadsed mängud (TDU2, TOCA RACE DRIVER 3 jne) kõik pooleli jäänud ,eeldan ,et selle mänguga seda ei teki.
_________________ Euroopast kasutatud ja uued autod tellimise peale !!! |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
31.03.2011 07:01:14
|
|
|
CoiL kirjutas: |
xxlmaster, minule ei ole veel selle rooli läägi kurtmine shift2-e puhul silma jäänud. Ju siis tõesti pole õigeid lehti lugenud. Ahjaa, klutiks võid iseennast kutsuda kui tahad. See, et sa mingeid alusvakreid koolis remontisid ei ütle küll mitte midagi Võistlusauto seadistamine ikka väga teine teema (ei väida, et mina päriselus seda teha oskaksin, Shift1 mängus ma seda siiski oskan). Aga mnjah, leidsid ikka asja millega kekkama tulla. Ma olen auto peaaegu nullist üles ehitanud/renoveerinud aga ma ei tule siia kekkama selliste asjadega  |
Kle sa oled ikka sündind loll, üleüldse mängi mängu ennem kui siia üldse haukuma tuled.
Kui isiklikult lahmida soovid siis PS.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
31.03.2011 09:58:51
|
|
|
Green Hell on küll suht üle aisa tehtud.
Oleks võinud vähe rohkem vaeva näha. Kõrguste vahed sisuliselt puuduvad
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
31.03.2011 11:00:31
|
|
|
väike tip:
kui on soovi natuke kiiremini mängu saada, siis Movies kaustast muutke nimed failidel: BootFlow_in.bik & BootFlow_out.bik
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
31.03.2011 11:11:13
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
xxlmaster, minule ei ole veel selle rooli läägi kurtmine shift2-e puhul silma jäänud. Ju siis tõesti pole õigeid lehti lugenud. Ahjaa, klutiks võid iseennast kutsuda kui tahad. See, et sa mingeid alusvakreid koolis remontisid ei ütle küll mitte midagi Võistlusauto seadistamine ikka väga teine teema (ei väida, et mina päriselus seda teha oskaksin, Shift1 mängus ma seda siiski oskan). Aga mnjah, leidsid ikka asja millega kekkama tulla. Ma olen auto peaaegu nullist üles ehitanud/renoveerinud aga ma ei tule siia kekkama selliste asjadega  |
Kle sa oled ikka sündind loll, üleüldse mängi mängu ennem kui siia üldse haukuma tuled.
Kui isiklikult lahmida soovid siis PS. |
xxlmaster sa ise ka natuke retarded?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
31.03.2011 11:20:46
|
|
|
argottt, äkki põhjendad oma argumenti?!
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
31.03.2011 11:46:28
|
|
|
Kohe näha, et HV kõige ossim teema.
omavahel paukumine omab pea sama kaalu, kui mängust rääkimine
Ise hetkel mängu pole soetanud ja ootan veel arvamusi ja hinnanguid. Samas mida veel siis mängida automängudest.. polegi nagu midagi. PS3 oleks taoks Gran Turismot.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
31.03.2011 11:55:04
|
|
|
Endurance 15 ringi tehtud road americal. Taga vähe käänulisem sirgel ratas murule ja üle kuudi. Ratas alt
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
31.03.2011 12:00:45
|
|
|
ot: |
xxlmaster, kes siin kutsub teisi lolliks, klutiks, sündinud lolliks jne.? Kes alustas isiklikult lahmimist ja solvamist? Kas see mitte sina ise ei olnud?
Ütlesin ma midagi valesti (see tekst mis sul bold`i märgitud)? Mäng ja reaalsus väheke teine teema. Ütle mulle kuidas on sinu esimesel kursusel õpitud alusvankrite remontimine seotud võistlusautode ja nende seadistamisega? Muutusid peale seda kursust kohe kõvaks auto-inseneriks ja ralliässaks? Üldsegi ei saa ma aru kuidas see puutub Shift2-te ja siin räägitusse? Äkki paned nüüd tarka ja selgitad kõigile kui oluline on sinu koolis õpitu Shift2 mängu puhul? Siis äkki teaksime mida õppida, et Shift2-e mängimiseks kõlbulikud olla?
Võiks tõesti selle lapsiku OT ära lõpetada. |
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
31.03.2011 12:16:35
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Endurance 15 ringi tehtud road americal. Taga vähe käänulisem sirgel ratas murule ja üle kuudi. Ratas alt  |
Ahah... endal pole üle kuudi käia õnnestunud, aga mulle meeldib ,et muru "feels like its real". Enamus mängudes on muru nagu mingi libe jääväli
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
31.03.2011 12:22:11
|
|
|
ot: |
xxlmaster, kes siin kutsub teisi lolliks, klutiks, sündinud lolliks jne.? Kes alustas isiklikult lahmimist ja solvamist? Kas see mitte sina ise ei olnud?
Ütlesin ma midagi valesti (see tekst mis sul bold`i märgitud)? Mäng ja reaalsus väheke teine teema. Ütle mulle kuidas on sinu esimesel kursusel õpitud alusvankrite remontimine seotud võistlusautode ja nende seadistamisega? Muutusid peale seda kursust kohe kõvaks auto-inseneriks ja ralliässaks? Üldsegi ei saa ma aru kuidas see puutub Shift2-te ja siin räägitusse? Äkki paned nüüd tarka ja selgitad kõigile kui oluline on sinu koolis õpitu Shift2 mängu puhul? Siis äkki teaksime mida õppida, et Shift2-e mängimiseks kõlbulikud olla?
Võiks tõesti selle lapsiku OT ära lõpetada. |
|
täiesti koomiline on vaadata kuidas sa alati kõik enda kasuks keerad.
Spoiler 
1.Sina väitsid et mul ei ole autode seadistamise oskust, well, on ikka vähe küll.
2.Sina väitsid et rinka masina seadistus on teine teema kui tavana sõidu masinatel, täiesti nõus ja ei olegi vastu vaielnud.
3. Kõik algas rooli input läg-ist + "segane" tagasiside(viimase kohta kurdetakse paljudes foorumites), siis lendasid sina kohe drivude vahetuse/vale seadistuse ja ma ei tea veel millega välja, et oleks ennem asja uurinud. Veelvähem, sa ei ole isegi mänginud, et teaksid kaasa rääkida.
4.Kui virtuaalselt rinka masinate seadistamisest rääkida siis arvan et jagan ikka seda teemat ka vähe, GT5 oli peen-häälestus võimalus olemas ja seda sama on ka GTRi seerias. Kindlasti ei tea ma kõiki asju aga "lutsust" suudan kõvasti parema juhitavuse välja pigistada.
Et sulle kohale jõuaks millest ma algul juttu tegin: Juhitavus on liigagi ok, BMW E30 M6 mootori ja worksi tuuninguga ei tahtnud korralikult teel püsida, kuni sinnamaani oli kõik labane. Probleem on(oli) rooli läägis + ffb mis valet tagasisidet andis. Sealtmaalt kaldus teema juba vastassuunda.
Pmst on see mäng üles ehitatud puldi peale ja rooliga pole üldse vaeva nähtud.
Üleüldse, sa ei vastanud mulle, kas sa shifti oled üldse rooliga mänginud?
Minu poolt samuti end of OT
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
31.03.2011 13:53:22
|
|
|
Shift2-te ei ole veel üldse proovida saanud kuid shift1-te korra sain ja mina seal mingit läägi küll ei tajunud (rool polnud minu seadistatud ja ma ei tea kas seal olid mingid modid või ei).
Oleneb ka inimesest... mõnele vaja, et monitori pildil keeraks rool täpselt siis kui mängurool laual, mõnele mitte. Kõik oleneb ka mängijast endast mida ta jälgib ja kuidas rooli endale seadistanud on.
Mind näiteks see kerge erinevus laual oleva rooli ja pildil oleva rooli vahel ei häiri. Tean, et paljud shift1-s rooli läägi kurtnud kuid enda väike kogemus rooliga küll mingit põhjust whinemiseks ei andnud.
Kui Shift2-te proovida saan siis annan ka tagasisidet.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gil-Harris
HV kasutaja

|
31.03.2011 14:04:42
|
|
|
On keegi drifti nagu vähekenegi õnenstunumaks ka saanud? Mul g25-ga nagu üldse ei toimi. Shift ühes kuidagi ikka sai.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Est_RuLx
HV kasutaja

|
31.03.2011 14:20:02
|
|
|
SHIFT 2 drifti osa võib nimetada SHIT 2, ehk siis täielik BS. Ei kõlba kusalegi ja miks oli seda üldse vaja mängu toppidan (klaveriga saab veel kuidagi driftiga, aga rooliga täielik BS, jubedalt tuleb rooli vägistada ja siis ka ei tule midagi välja).
SHIFT 2 grip osa on .
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
31.03.2011 14:33:52
|
|
|
CoiL,
Shift 2 väike rooli lag ja ebamäärasus annab tunda suurtel kiirustel enamasti. Need kellele meeldib sujuv sõit ja kes tahavad rajast laiusest maksimumi võtta siis see siin shift2-s on väga pervoks tehtud.
Need, kes hakkavad Endut sõitma siis tõmmake AI heaga Easy peale, muidu te jäätegi grupi lõpust välja tulema, ilma et autot ei lõhuks.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
31.03.2011 14:37:39
|
|
|
Võtke 4WD masinad. Nende saab väga edukalt driftida rooliga.
Ja ega see Juiced kus driftimine on kui lapsemäng, võtab harjumist
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
31.03.2011 15:10:23
|
|
|
Mis tasemel te mängite kõik?
Mul siin HARD tase ja noo über raske esimest sõitu ära teha isegi mingi linnaring üle silla. Esimesele kohale siis.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.03.2011 15:17:07
|
|
|
Mulle isegi meeldib see helmet view ja tore mäng..ainult klaveriga suht võimatu sõita. Otsin enda acme rooli ülesse. Ja fps on ka kuidagi kehva...
Kas mingeid häid rooli seadeid on? Ja klaveri omasi? Ise ei oska midagi seadistada.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin3510
HV vaatleja
|
31.03.2011 15:22:33
|
|
|
Klaverivendadele!
Sain ka eile õhtu mängu, tegin esimese osa sõite ära. Kõik on vägev, klaviatuuriga täitsa ok sõita, kuigi jah, tunnen ka et keeramine on kuidagi uimane või ujuv. kui panin teravamaks, läks kohe kuidagi liiga teravaks. Noh eks ma nii vähe veel sõitnud, aega proovida on.
Aga lahe asi - control settingud on mingi gamepadi omad. ja sõidan klaviatuuriga. Muutsin klaviatuuri peale, settingud kohe jamad, auto libiseb ja ujub jne. Panin tagasi gamepadile, hoopis teine. Ma ei tea kuidas nii aga sooobib. Praegu muidugi ma sõitnud ainult GT-R ja Focusega, eks näis kuidas võimsamatu autode juhitavus on, aga tundub et Shift 1ga võrreldes on klaviatuurivendadele ka natuke mõeldud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
31.03.2011 15:29:04
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Mis tasemel te mängite kõik?
Mul siin HARD tase ja noo über raske esimest sõitu ära teha isegi mingi linnaring üle silla. Esimesele kohale siis. |
mediumiga.
Manuaal H
Enamasti on väga lebo, paned esimese ringina 5seci eest ära. Teinekord jällegi täiesti võimatu esimeseks yldse saadagi, kuna AI arvab, et oleks tore kitsal rajal desdruction derbyt sõita.
Ja seadistamata autoga ei tasu yldse proovidagi midagi sõita, olenemata raskusastmest.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
31.03.2011 15:58:23
|
|
|
Kust sinna Nevada drifti rajale harjutama saab minna? Pole veel leidnud seda kohta üles.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.03.2011 16:17:05
|
|
|
Tuleb patchi oodata mis fps-i ja graafilisi vigu parandab. Endal AA max aga ääred ikka karvase võitu.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
31.03.2011 16:35:33
|
|
|
Hard tase ja mäng tundub liigagi kerge, ei tea, kas asi on minu arkaad seadistuses või mis, aga stardis esimeseks ja suht kõik.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
31.03.2011 16:40:19
|
|
|
destiny12, mis resol sa mängid? Ise lasin kõik high 1920x1080 ilma AA-ta ja võis nii enamvähem rahule jääda aga kui kõike muud eye candy-t ignoreerida siis ütleks ikkagi et 2006st aastats väga palju ilusam ei ole.
Spoiler 
loomulikult GTRis puudub NFS-ile omane funFactor...just saying
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.03.2011 17:18:22
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
destiny12, mis resol sa mängid? Ise lasin kõik high 1920x1080 ilma AA-ta ja võis nii enamvähem rahule jääda aga kui kõike muud eye candy-t ignoreerida siis ütleks ikkagi et 2006st aastats väga palju ilusam ei ole.
Spoiler 
loomulikult GTRis puudub NFS-ile omane funFactor...just saying |
nu nendest piltidest on ikka sitaks ilusam
Shift2-te ei ole veel üldse proovida saanud kuid shift1-te korra sain ja mina seal mingit läägi küll ei tajunud (rool polnud minu seadistatud ja ma ei tea kas seal olid mingid modid või ei).
Oleneb ka inimesest... mõnele vaja, et monitori pildil keeraks rool täpselt siis kui mängurool laual, mõnele mitte. Kõik oleneb ka mängijast endast mida ta jälgib ja kuidas rooli endale seadistanud on.
Mind näiteks see kerge erinevus laual oleva rooli ja pildil oleva rooli vahel ei häiri. Tean, et paljud shift1-s rooli läägi kurtnud kuid enda väike kogemus rooliga küll mingit põhjust whinemiseks ei andnud.
Kui Shift2-te proovida saan siis annan ka tagasisidet. |
selle möla võid hoolega endale hoida - hetkel on input lag ikka valus - kui ikka apexeid soovid lõigata, siis sellise lagiga on seda võimatu teha
ja kui masin libisema kipub, siis korrigeerimisest pole sittagi tolku, kuna masin ei reageeri hetkeliselt
rool ekraanil liigub oluliselt hiljem, õnneks vana shifti mod töötab ka shift 2 peal ja nüüd liiguvad täpselt sünkroonis ja ajad on ka oluliselt paremad
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|