Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 80, 81, 82  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 31.03.2011 01:38:17 vasta tsitaadiga

Räägin lühidalt ja konkreetselt ,olen mänguga üldjoontes väga rahul ,mis siis meeldis graafika ( Autode purunemine,hõõguvad kettad, sõidukite detailsus, rajad) , reaalsus (juhitavus klaveriga isegi talutav, vastaseid on väga kerge rajalt minema pühkida) sisu (mängu ülesehitus, erinevad autoklassid ,sõidutüübid, lihtsus)

Mis ei meeldinud graafika oli kohati viimistlemata, soundipool jätab ka soovida ,ei ole sõidukitel reaalsed hääled ,need on põhi asjad mis kõige enam häirisid.

Ühesõnaga peale NFS Porsche HP seeriate on see NFS kogu selles pikkas seerias jälle üks väga õnnestunud osa. Mängu enda graafiline külg oleks võinud jah veidi viimistletum olla nagu HP3's (sellele jääb tõesti kahjuks alla) aga ju siis taheti teha mitte just väga ressursi nõudlik mäng.

See on vist üks esimesi NFS'i mida mulle meeldib seest vaates mängida just oma lihtsuse ja reaalsuse poolest. Tunduvalt kergem ja huvitavam kui 3rd person vaates.

Esialgu veel kaugele jõudnud ei ole ,alles 2 divisjonis ,kuid siiani väga rahul. Enamjaolt on kõik sellelaadsed mängud (TDU2, TOCA RACE DRIVER 3 jne) kõik pooleli jäänud ,eeldan ,et selle mänguga seda ei teki.

xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 31.03.2011 07:01:14 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
xxlmaster, minule ei ole veel selle rooli läägi kurtmine shift2-e puhul silma jäänud. Ju siis tõesti pole õigeid lehti lugenud. Ahjaa, klutiks võid iseennast kutsuda kui tahad. See, et sa mingeid alusvakreid koolis remontisid ei ütle küll mitte midagi icon_lol.gif Võistlusauto seadistamine ikka väga teine teema (ei väida, et mina päriselus seda teha oskaksin, Shift1 mängus ma seda siiski oskan). Aga mnjah, leidsid ikka asja millega kekkama tulla. Ma olen auto peaaegu nullist üles ehitanud/renoveerinud aga ma ei tule siia kekkama selliste asjadega icon_rolleyes.gif

Kle sa oled ikka sündind loll, üleüldse mängi mängu ennem kui siia üldse haukuma tuled.
Kui isiklikult lahmida soovid siis PS.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 31.03.2011 09:58:51 vasta tsitaadiga

Green Hell on küll suht üle aisa tehtud.
Oleks võinud vähe rohkem vaeva näha. Kõrguste vahed sisuliselt puuduvad icon_sad.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2011 11:00:31 vasta tsitaadiga

väike tip:
kui on soovi natuke kiiremini mängu saada, siis Movies kaustast muutke nimed failidel: BootFlow_in.bik & BootFlow_out.bik
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 31.03.2011 11:11:13 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
CoiL kirjutas:
xxlmaster, minule ei ole veel selle rooli läägi kurtmine shift2-e puhul silma jäänud. Ju siis tõesti pole õigeid lehti lugenud. Ahjaa, klutiks võid iseennast kutsuda kui tahad. See, et sa mingeid alusvakreid koolis remontisid ei ütle küll mitte midagi icon_lol.gif Võistlusauto seadistamine ikka väga teine teema (ei väida, et mina päriselus seda teha oskaksin, Shift1 mängus ma seda siiski oskan). Aga mnjah, leidsid ikka asja millega kekkama tulla. Ma olen auto peaaegu nullist üles ehitanud/renoveerinud aga ma ei tule siia kekkama selliste asjadega icon_rolleyes.gif

Kle sa oled ikka sündind loll, üleüldse mängi mängu ennem kui siia üldse haukuma tuled.
Kui isiklikult lahmida soovid siis PS.

xxlmaster sa ise ka natuke retarded?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 31.03.2011 11:20:46 vasta tsitaadiga

argottt, äkki põhjendad oma argumenti?!
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 31.03.2011 11:46:28 vasta tsitaadiga

Kohe näha, et HV kõige ossim teema.
omavahel paukumine omab pea sama kaalu, kui mängust rääkimine icon_smile.gif

Ise hetkel mängu pole soetanud ja ootan veel arvamusi ja hinnanguid. Samas mida veel siis mängida automängudest.. polegi nagu midagi. PS3 oleks taoks Gran Turismot.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 31.03.2011 11:55:04 vasta tsitaadiga

Endurance 15 ringi tehtud road americal. Taga vähe käänulisem sirgel ratas murule ja üle kuudi. Ratas alt icon_sad.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 31.03.2011 12:00:45 vasta tsitaadiga

ot:
xxlmaster, kes siin kutsub teisi lolliks, klutiks, sündinud lolliks jne.? Kes alustas isiklikult lahmimist ja solvamist? Kas see mitte sina ise ei olnud? icon_rolleyes.gif
Ütlesin ma midagi valesti (see tekst mis sul bold`i märgitud)? Mäng ja reaalsus väheke teine teema. Ütle mulle kuidas on sinu esimesel kursusel õpitud alusvankrite remontimine seotud võistlusautode ja nende seadistamisega? Muutusid peale seda kursust kohe kõvaks auto-inseneriks ja ralliässaks? Üldsegi ei saa ma aru kuidas see puutub Shift2-te ja siin räägitusse? Äkki paned nüüd tarka ja selgitad kõigile kui oluline on sinu koolis õpitu Shift2 mängu puhul? Siis äkki teaksime mida õppida, et Shift2-e mängimiseks kõlbulikud olla? icon_lol.gif

Võiks tõesti selle lapsiku OT ära lõpetada.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 31.03.2011 12:16:35 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Endurance 15 ringi tehtud road americal. Taga vähe käänulisem sirgel ratas murule ja üle kuudi. Ratas alt icon_sad.gif

Ahah... endal pole üle kuudi käia õnnestunud, aga mulle meeldib ,et muru "feels like its real". Enamus mängudes on muru nagu mingi libe jääväli icon_biggrin.gif

xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 31.03.2011 12:22:11 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
ot:
xxlmaster, kes siin kutsub teisi lolliks, klutiks, sündinud lolliks jne.? Kes alustas isiklikult lahmimist ja solvamist? Kas see mitte sina ise ei olnud? icon_rolleyes.gif
Ütlesin ma midagi valesti (see tekst mis sul bold`i märgitud)? Mäng ja reaalsus väheke teine teema. Ütle mulle kuidas on sinu esimesel kursusel õpitud alusvankrite remontimine seotud võistlusautode ja nende seadistamisega? Muutusid peale seda kursust kohe kõvaks auto-inseneriks ja ralliässaks? Üldsegi ei saa ma aru kuidas see puutub Shift2-te ja siin räägitusse? Äkki paned nüüd tarka ja selgitad kõigile kui oluline on sinu koolis õpitu Shift2 mängu puhul? Siis äkki teaksime mida õppida, et Shift2-e mängimiseks kõlbulikud olla? icon_lol.gif

Võiks tõesti selle lapsiku OT ära lõpetada.

täiesti koomiline on vaadata kuidas sa alati kõik enda kasuks keerad.
Spoiler Spoiler Spoiler

Minu poolt samuti end of OT
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 31.03.2011 13:53:22 vasta tsitaadiga

Shift2-te ei ole veel üldse proovida saanud kuid shift1-te korra sain ja mina seal mingit läägi küll ei tajunud (rool polnud minu seadistatud ja ma ei tea kas seal olid mingid modid või ei).
Oleneb ka inimesest... mõnele vaja, et monitori pildil keeraks rool täpselt siis kui mängurool laual, mõnele mitte. Kõik oleneb ka mängijast endast mida ta jälgib ja kuidas rooli endale seadistanud on.
Mind näiteks see kerge erinevus laual oleva rooli ja pildil oleva rooli vahel ei häiri. Tean, et paljud shift1-s rooli läägi kurtnud kuid enda väike kogemus rooliga küll mingit põhjust whinemiseks ei andnud.
Kui Shift2-te proovida saan siis annan ka tagasisidet.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Gil-Harris
HV kasutaja
Gil-Harris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2011 14:04:42 vasta tsitaadiga

On keegi drifti nagu vähekenegi õnenstunumaks ka saanud? Mul g25-ga nagu üldse ei toimi. Shift ühes kuidagi ikka sai.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 31.03.2011 14:20:02 vasta tsitaadiga

SHIFT 2 drifti osa võib nimetada SHIT 2, ehk siis täielik BS. Ei kõlba kusalegi ja miks oli seda üldse vaja mängu toppidan (klaveriga saab veel kuidagi driftiga, aga rooliga täielik BS, jubedalt tuleb rooli vägistada ja siis ka ei tule midagi välja).
SHIFT 2 grip osa on thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 31.03.2011 14:33:52 vasta tsitaadiga

CoiL,
Shift 2 väike rooli lag ja ebamäärasus annab tunda suurtel kiirustel enamasti. Need kellele meeldib sujuv sõit ja kes tahavad rajast laiusest maksimumi võtta siis see siin shift2-s on väga pervoks tehtud.
Need, kes hakkavad Endut sõitma siis tõmmake AI heaga Easy peale, muidu te jäätegi grupi lõpust välja tulema, ilma et autot ei lõhuks.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 31.03.2011 14:37:39 vasta tsitaadiga

Võtke 4WD masinad. Nende saab väga edukalt driftida rooliga.

Ja ega see Juiced kus driftimine on kui lapsemäng, võtab harjumist icon_wink.gif

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.03.2011 15:10:23 vasta tsitaadiga

Mis tasemel te mängite kõik?
Mul siin HARD tase ja noo über raske esimest sõitu ära teha isegi icon_biggrin.gif mingi linnaring üle silla. Esimesele kohale siis.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 31.03.2011 15:17:07 vasta tsitaadiga

Mulle isegi meeldib see helmet view ja tore mäng..ainult klaveriga suht võimatu sõita. Otsin enda acme rooli ülesse. Ja fps on ka kuidagi kehva...

Kas mingeid häid rooli seadeid on? Ja klaveri omasi? Ise ei oska midagi seadistada.

martin3510
HV vaatleja

sõnum 31.03.2011 15:22:33 vasta tsitaadiga

Klaverivendadele!

Sain ka eile õhtu mängu, tegin esimese osa sõite ära. Kõik on vägev, klaviatuuriga täitsa ok sõita, kuigi jah, tunnen ka et keeramine on kuidagi uimane või ujuv. kui panin teravamaks, läks kohe kuidagi liiga teravaks. Noh eks ma nii vähe veel sõitnud, aega proovida on.

Aga lahe asi - control settingud on mingi gamepadi omad. ja sõidan klaviatuuriga. Muutsin klaviatuuri peale, settingud kohe jamad, auto libiseb ja ujub jne. Panin tagasi gamepadile, hoopis teine. Ma ei tea kuidas nii aga sooobib. Praegu muidugi ma sõitnud ainult GT-R ja Focusega, eks näis kuidas võimsamatu autode juhitavus on, aga tundub et Shift 1ga võrreldes on klaviatuurivendadele ka natuke mõeldud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 31.03.2011 15:29:04 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Mis tasemel te mängite kõik?
Mul siin HARD tase ja noo über raske esimest sõitu ära teha isegi icon_biggrin.gif mingi linnaring üle silla. Esimesele kohale siis.

mediumiga.
Manuaal H
Enamasti on väga lebo, paned esimese ringina 5seci eest ära. Teinekord jällegi täiesti võimatu esimeseks yldse saadagi, kuna AI arvab, et oleks tore kitsal rajal desdruction derbyt sõita.
Ja seadistamata autoga ei tasu yldse proovidagi midagi sõita, olenemata raskusastmest.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Rainpoiss
HV vaatleja
Rainpoiss

sõnum 31.03.2011 15:58:23 vasta tsitaadiga

Kust sinna Nevada drifti rajale harjutama saab minna? Pole veel leidnud seda kohta üles.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 31.03.2011 16:17:05 vasta tsitaadiga

Tuleb patchi oodata mis fps-i ja graafilisi vigu parandab. Endal AA max aga ääred ikka karvase võitu.
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 31.03.2011 16:35:33 vasta tsitaadiga

Hard tase ja mäng tundub liigagi kerge, ei tea, kas asi on minu arkaad seadistuses või mis, aga stardis esimeseks ja suht kõik.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 31.03.2011 16:40:19 vasta tsitaadiga

destiny12, mis resol sa mängid? Ise lasin kõik high 1920x1080 ilma AA-ta ja võis nii enamvähem rahule jääda aga kui kõike muud eye candy-t ignoreerida siis ütleks ikkagi et 2006st aastats väga palju ilusam ei ole.
Spoiler Spoiler Spoiler

loomulikult GTRis puudub NFS-ile omane funFactor...just saying
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.03.2011 17:18:22 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
destiny12, mis resol sa mängid? Ise lasin kõik high 1920x1080 ilma AA-ta ja võis nii enamvähem rahule jääda aga kui kõike muud eye candy-t ignoreerida siis ütleks ikkagi et 2006st aastats väga palju ilusam ei ole.
Spoiler Spoiler Spoiler

loomulikult GTRis puudub NFS-ile omane funFactor...just saying
nu nendest piltidest on ikka sitaks ilusam icon_biggrin.gif
CoiL kirjutas:
Shift2-te ei ole veel üldse proovida saanud kuid shift1-te korra sain ja mina seal mingit läägi küll ei tajunud (rool polnud minu seadistatud ja ma ei tea kas seal olid mingid modid või ei).
Oleneb ka inimesest... mõnele vaja, et monitori pildil keeraks rool täpselt siis kui mängurool laual, mõnele mitte. Kõik oleneb ka mängijast endast mida ta jälgib ja kuidas rooli endale seadistanud on.
Mind näiteks see kerge erinevus laual oleva rooli ja pildil oleva rooli vahel ei häiri. Tean, et paljud shift1-s rooli läägi kurtnud kuid enda väike kogemus rooliga küll mingit põhjust whinemiseks ei andnud.
Kui Shift2-te proovida saan siis annan ka tagasisidet.

selle möla võid hoolega endale hoida - hetkel on input lag ikka valus - kui ikka apexeid soovid lõigata, siis sellise lagiga on seda võimatu teha
ja kui masin libisema kipub, siis korrigeerimisest pole sittagi tolku, kuna masin ei reageeri hetkeliselt

rool ekraanil liigub oluliselt hiljem, õnneks vana shifti mod töötab ka shift 2 peal ja nüüd liiguvad täpselt sünkroonis ja ajad on ka oluliselt paremad

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 80, 81, 82  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.