praegune kellaaeg 21.06.2025 18:43:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
31.03.2011 10:12:34
litsenseeritud windowsi uuendamine |
|
|
Probleem on selles, et mul on arvutis litsentsiga windows xp pro. Ja oleks vaja win maha lasta ning uus peale panna. Kui ma uuesti installima hakkan, kas siis saan lihtalt põhja alt uuesti selle serial key kirjutada või ma pean varasemalt kusagil selle key deaktiveerima ka. Pira jutte paluks mitte pakkuda.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
31.03.2011 10:20:14
Re: litsenseeritud windowsi uuendamine |
|
|
ranel kirjutas: |
Probleem on selles, et mul on arvutis litsentsiga windows xp pro. Ja oleks vaja win maha lasta ning uus peale panna. Kui ma uuesti installima hakkan, kas siis saan lihtalt põhja alt uuesti selle serial key kirjutada või ma pean varasemalt kusagil selle key deaktiveerima ka. Pira jutte paluks mitte pakkuda. |
Heips!
Kui tegu on Retail'iga, siis re-installi, palju kulub. Deaktiveerima ei pea midagi ning seda ükskõik, millise versiooni puhul. Kui sul on aga tegu OEM versiooniga, siis sellel oli vist 3 interneti kaudu nö automaatset aktiveerimist ja järgmistel kordadel pead juba Onu-Bill'i jüngritega telefonitsi suhtlema, kes sulle pärast mõningaid küsimusi aktiveerimis-koodi ette "laulavad"
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
31.03.2011 10:36:41
|
|
|
Probleem on selles, et mul on arvutis litsentsiga windows xp pro. Ja oleks vaja win maha lasta ning uus peale panna. Kui ma uuesti installima hakkan, kas siis saan lihtalt põhja alt uuesti selle serial key kirjutada või ma pean varasemalt kusagil selle key deaktiveerima ka. Pira jutte paluks mitte pakkuda. |
Kuhu sa seda installida tahad, sama arvutisse, ilma emaplaati vahetamata, installi palju kordi tahad, key võid vaadata põhja alt või siiski parem, uuri mis võtmega tegelikult see Windows paigaldatud on, võtme väljaselgitamiseks kasuta näiteks EVEREST Ultimate või uue nimega AIDA64 Extreme http://www.aida64.com/downloads , uus installikas oleks soovitav siiski netist tirida, viimane XP versioon SP3 arvatavasti Home OEM , kui kasutad originaal arvutiga kaasas olnud installikat, siis esimese asjana pead koheselt ka SP3 uuenduse tegema, et automaat uuendused toimima hakkaks
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
31.03.2011 10:54:21
|
|
|
Marie kirjutas: |
Kuhu sa seda installida tahad, sama arvutisse, ilma emaplaati vahetamata, installi palju kordi tahad, key võid vaadata põhja alt või siiski parem, uuri mis võtmega tegelikult see Windows paigaldatud on, võtme väljaselgitamiseks kasuta näiteks EVEREST Ultimate või uue nimega AIDA64 Extreme http://www.aida64.com/downloads , uus installikas oleks soovitav siiski netist tirida, viimane XP versioon SP3 arvatavasti Home OEM , kui kasutad originaal arvutiga kaasas olnud installikat, siis esimese asjana pead koheselt ka SP3 uuenduse tegema, et automaat uuendused toimima hakkaks |
sama arvutisse jah. win on lihtsalt liiga kräppi täis, mis takistab osade programmide tööd
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.03.2011 11:29:26
Re: litsenseeritud windowsi uuendamine |
|
|
Ei pea deaktiveerima. Vaja on lihtsalt puhast XP Pro OEM installikat, mis poleks häkitud/kräkitud/eelaktiveeritud. Siis saad edukalt arvuti all oleva litsentsikleepeka võtit kasutada.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|