Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  litsenseeritud windowsi uuendamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ranel
HV Guru

sõnum 31.03.2011 10:12:34 litsenseeritud windowsi uuendamine vasta tsitaadiga

Probleem on selles, et mul on arvutis litsentsiga windows xp pro. Ja oleks vaja win maha lasta ning uus peale panna. Kui ma uuesti installima hakkan, kas siis saan lihtalt põhja alt uuesti selle serial key kirjutada või ma pean varasemalt kusagil selle key deaktiveerima ka. Pira jutte paluks mitte pakkuda.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2011 10:20:14 Re: litsenseeritud windowsi uuendamine vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
Probleem on selles, et mul on arvutis litsentsiga windows xp pro. Ja oleks vaja win maha lasta ning uus peale panna. Kui ma uuesti installima hakkan, kas siis saan lihtalt põhja alt uuesti selle serial key kirjutada või ma pean varasemalt kusagil selle key deaktiveerima ka. Pira jutte paluks mitte pakkuda.
Heips!
Kui tegu on Retail'iga, siis re-installi, palju kulub. Deaktiveerima ei pea midagi ning seda ükskõik, millise versiooni puhul. Kui sul on aga tegu OEM versiooniga, siis sellel oli vist 3 interneti kaudu nö automaatset aktiveerimist ja järgmistel kordadel pead juba Onu-Bill'i jüngritega telefonitsi suhtlema, kes sulle pärast mõningaid küsimusi aktiveerimis-koodi ette "laulavad" icon_wink.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 31.03.2011 10:36:41 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:

Kuhu sa seda installida tahad, sama arvutisse, ilma emaplaati vahetamata, installi palju kordi tahad, key võid vaadata põhja alt või siiski parem, uuri mis võtmega tegelikult see Windows paigaldatud on, võtme väljaselgitamiseks kasuta näiteks EVEREST Ultimate või uue nimega AIDA64 Extreme http://www.aida64.com/downloads , uus installikas oleks soovitav siiski netist tirida, viimane XP versioon SP3 arvatavasti Home OEM , kui kasutad originaal arvutiga kaasas olnud installikat, siis esimese asjana pead koheselt ka SP3 uuenduse tegema, et automaat uuendused toimima hakkaks

ranel
HV Guru

sõnum 31.03.2011 10:54:21 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
ranel kirjutas:

Kuhu sa seda installida tahad, sama arvutisse, ilma emaplaati vahetamata, installi palju kordi tahad, key võid vaadata põhja alt või siiski parem, uuri mis võtmega tegelikult see Windows paigaldatud on, võtme väljaselgitamiseks kasuta näiteks EVEREST Ultimate või uue nimega AIDA64 Extreme http://www.aida64.com/downloads , uus installikas oleks soovitav siiski netist tirida, viimane XP versioon SP3 arvatavasti Home OEM , kui kasutad originaal arvutiga kaasas olnud installikat, siis esimese asjana pead koheselt ka SP3 uuenduse tegema, et automaat uuendused toimima hakkaks

sama arvutisse jah. win on lihtsalt liiga kräppi täis, mis takistab osade programmide tööd

Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2011 11:29:26 Re: litsenseeritud windowsi uuendamine vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:

Ei pea deaktiveerima. Vaja on lihtsalt puhast XP Pro OEM installikat, mis poleks häkitud/kräkitud/eelaktiveeritud. Siis saad edukalt arvuti all oleva litsentsikleepeka võtit kasutada.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  litsenseeritud windowsi uuendamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.