Winterwind, mida see su spoileri pilt peaks näitama antud kontekstis ma tõesti aru ei saa.
aga ma jagan su muret selles osas, et miks nad singlecore kaartidest millegi kiiremaga välja ei tulnud... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
No oli kuidas oli, lollis seisus on nad igal juhul. GTX580 vastu pole neil igaljuhul midagi panna, võid ju mämmutada oma 5970 juttu palju tahad, aga see on kahe küpsisega!
Winterwind, mida see su spoileri pilt peaks näitama antud kontekstis ma tõesti aru ei saa.
aga ma jagan su muret selles osas, et miks nad singlecore kaartidest millegi kiiremaga välja ei tulnud...
Pilt näitab seda, et HD6970 oli algselt plaanitud aeglasemaks kui HD5970 ehk siis samma klassi GTX480 ja selle asenduse GTX570-ga.
HD6 seeria oli algusest peale mõeldud HD5 seeria refreshina ning seda arvestades oli jõudluse kasv igati normaalne.
chulo kirjutas:
No oli kuidas oli, lollis seisus on nad igal juhul. GTX580 vastu pole neil igaljuhul midagi panna, võid ju mämmutada oma 5970 juttu palju tahad, aga see on kahe küpsisega!
Jajah, eks kuidagi peab ju enda profiilis ilutsevat valikut õigustama, olgu siis selleks paljukiidetud phys-x(mis paneb mafia 2-es sepal mantli kõikuma)
või lihtsalt väljamõeldud väited, et nvidia on nii perfis kui kvaliteedis selgelt amd-st üle.
Winterwind, astu nüüd samm tagasi ja loe oma poste vähe objektiivsema pilguga.
teiste värvilisteks sõimamine on tore, aga kuidas su enda gamma välja näeb? _________________ - londiste
Jajah, eks kuidagi peab ju enda profiilis ilutsevat valikut õigustama, olgu siis selleks paljukiidetud phys-x(mis paneb mafia 2-es sepal mantli kõikuma)
või lihtsalt väljamõeldud väited, et nvidia on nii perfis kui kvaliteedis selgelt amd-st üle.
Selge see et on kiirem!
GTX580 > HD6970
GTX570 > HD6950
HD6970=GTX570 pref, sellega ma olen nõus. Aga ma ei ole nõus maksma sellise kaardi eest sama raha, millel on mingi ratsitud 8 pin connector ja jahutus näeb välja selline, nagu sellele pole kunagi kvaliteedikontrolli teostatud.
Selge see et on kiirem!
GTX580 > HD6970
GTX570 > HD6950
HD6970=GTX570 pref, sellega ma olen nõus. Aga ma ei ole nõus maksma sellise kaardi eest sama raha, millel on mingi ratsitud 8 pin connector ja jahutus näeb välja selline, nagu sellele pole kunagi kvaliteedikontrolli teostatud.
kuidas ventilaatoril ei paista kvaliteedikontroll silma, mis sa hindad koostekvaliteeti tema keemiliste ühendite järgi?
ning kui võtta argumendiks energiatarve, siis maksad sa 570 eest rohkem _________________ ☠
CoiL, karmid sõnad! Kui sa mu vanemaid poste loeksid, siis võibolla nii valet diagnoosi ei paneks!
libe, ei! Mingid halvasti lõigatud vormi ääred ja muu selline. Kõva lisa on 3€ aastas G80, Ei näe mõtet nii palju rohkem raha välja käia jahutuse eest + see ju 3 slot jurakas.
vanasti keskenduti ikka asjale. kellelegi ei tulnud pähegi voolutarvet vms. arutada. nüüd mingi bs käib koguaeg. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
chulo, Kui sa kaarte üleüldse võrrelda tahad siis pead võrdlema perf per watt või perf per dollar. Mõlemas on AMD 5-6 seeria kaardid peal.
Miks
Sest enamik inimesi siiski vaatab hinnalipikut ja rahakoti sisu enne, kui kaardi ostab. Ja nii on õiglane võrrelda või mis?
Aga no mis ma räägin. Rohelistele meeldib ka KIA ja BWM vahele võrdusmärk tõmmata. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
viimati muutis Kristoferr 26.03.2011 23:55:07, muudetud 1 kord
Kristoferr, kui performance per watt on selgelt amd kasuks siis perf per dollari juures peaks vähemalt gtx460 ja gtx560 oma töö teinud olema.
perf per watt teemal on amd leeris totaalne stagnatsioon. 5850le väärilist järglast nagu polegi. _________________ - londiste
GTX 460 ongi ainuke, mis konkurentsis püsib. Sain ka neid korra SLIs jooksutada. Ütleks, et tõesti vinge kaart selle raha eest, mis ta maksab. 560 nüüd küll nii head perf per dollar suhet ei oma.
Kristoferr, mismõttes? 560 on su enda toodud graafikul kohe 6870/6850 järel (mis on amd ainukesed selle generatsiooni kaardid nii kõrgel), mitte just märkimist väärt vahega. _________________ - londiste
Aga no mis ma räägin. Rohelistele meeldib ka KIA ja BWM vahele võrdusmärk tõmmata.
Tahtsin lihtsalt mõistliku selgitust mitte mingit roheliste iba vastuseks kuulata
Õiglane kelle jaoks?
Igaüks võrdleb endale ja teiste rahakott ei tohiks sind üldse kottida
Kristoferr, mismõttes? 560 on su enda toodud graafikul kohe 6870/6850 järel (mis on amd ainukesed selle generatsiooni kaardid nii kõrgel), mitte just märkimist väärt vahega.
Kristoferr,
See graafik ei näita ju absoluutselt mitte halligi! Meeldiv näha muidugi, et GTX570 HD6970-st ees on, aga mis see mulle annab? Annab see mulle ülevaate kumb reaalselt kiirem on? Pm näitab see seda, et mida võimsama kaardi Sa ostad, seda rohkem kapitalistist GPU tootja sult röövib (mõne erandiga)!
Ja mida annab mulle pref per watt? Mitte midagi! Mis ma nüüd peale hakkan selle teadmisega, et üks kaart mult 4€ aasta peale rohkem võtab kui teine sama pref taseme juures? Mul on kodu mingeid säästupirne täis, aga vahest igatsen vana head 100W made in USSR pirni, kuna säästukad pimedas piisavalt s***maja ei valgusta! <- Eelnev lause on muide täpselt sama palju oluline ja teemaga seotud kui pref per watt videokaardi valikul!
HD5770 võib imevähe voolu võtta ja pref per $ võib ka megahea olla, aga sellest pole halligi kasu, kui ma näiteks full hd-s metro 2033 mängida tahan!
Ei noh, kui sina neilt graafikutelt mitte midagi ei näe, siis ole sa lahke ja ära vaata. Oleks ma sama tume roheline, ega ma ka ei näeks.
Muuseas, kui euroopa hetke hindasid vaadata, siis 6970 on odavam, kui GTX 570 ja FPS @ metro on identne. Õigus küll, et GTX570 on kauem turul olnud ja kahtlemata on tegemist hea kaardiga. Sellegipoolest, kui peaks praegu ostma hakkama, siis võtaks jällegi punase.
Millest natuke kahju on see, et AMD ei teinud GTX 580´le vastast, mis tarbiks sama palju voolu ja oleks ligilähedase perfiga. Ilmselt ei nähtud mõtet, sest kiirem kaart turul oli neil 5970 näol nagunii olemas. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Ei sõimaks nii lihtsameelselt kedagi roheliseks ja punaseks! See kui sa sama raha eest AMD ostad on sinu traagika ja su ülejäänud postitusi lugedes õtleks et pole vist kõige objektiivsem vend värve jagama. See mis kaardid mujal Euroopas maksavad mind ei huvita.
Vanasti (HD48xx ja HD58xx seeria) oli see pref per $ palju rohkem ATI/AMD kasuks, aga kuna viimase satsiga on see muutunud, ei näinud ma enam põhjust, mis physixi peaks "out of the equation" jätma, kui sama raha eest tasuta kaasa saab.
Kahjuks ei paista nendelt graafikutelt välja kasutajate rahulolu ajurite osas. Riistvara on ilma tarkvarata teatavasti surnud raud. See oleks palju palju olulisem näitaja kui näiteks perf per watt ning samas oleks oluline täiendus perf per dollari hindamisel. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Millest natuke kahju on see, et AMD ei teinud GTX 580´le vastast, mis tarbiks sama palju voolu ja oleks ligilähedase perfiga.
Tõenäoliselt nii AMD kui Nvidia saaksid praegustest kaartidest kiireimaid toota, aga majanduslikult pole mõistlik kõige paremat turule tuua.
Kui võrrelda eelmiste põlvkondade kiireimaid single-gpu kaarte, siis AMD kaardid on püsivalt ~10% nõrgemad,
võib-olla tegu kokkuleppega, et kaartidel peab teatud jõudlusevahe säilima.
HD4890 vs GTX285
HD5870 vs GTX480
HD6970 vs GTX580
muidu hea, aga see väide, et nii või naa nii kallile videokaardile tahan vesijahutust peale panna on pullshitt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Millest natuke kahju on see, et AMD ei teinud GTX 580´le vastast, mis tarbiks sama palju voolu ja oleks ligilähedase perfiga. Ilmselt ei nähtud mõtet, sest kiirem kaart turul oli neil 5970 näol nagunii olemas.
ma kardan, et praegused kivid sinnamaale lihtsalt ei skaleerunud. või siis pigem tekiks sama häda mis nvidial suurema osa hetke kividega - et läheb küll ja perfi on ka, aga voolutarve on käest ära. _________________ - londiste
Selle kleepsu kohapealt oleks huvitav teada kas fööniga ikka võtab seda maha lihtsalt? Nagunii istub ju ligi 100c kuumuses pidevalt,ehk mingi spets liim?
This little switch is present on the HD 6950 and HD 6970 cards, too. Originally it was designed as a backup feature, so you have a second BIOS in case you manage to destroy your main BIOS.
AMD has changed the behaviour on the HD 6990 and turned it into an overclocking feature. When left in the default position, the card uses the normal settings of 830 MHz core and 1.12 V GPU voltage. When set to the second position, the card will use a BIOS that's clocked at 880 MHz core and 1.175 V. The switch is covered by a scary big, yellow sticker which basically tells you that switching the BIOS will void your warranty.
During production AMD does a "bootup" test at the overclocked settings, but they do not guarantee stability of the card in this mode. The sticker itself did not pose a big problem, it can be removed, moved and put back easily.
Winterwind, ah lõpeta ära mismõttes pole garantiikleeps? Kleeps isegi ei puutu seda switchi, hambaoriga võid vabalt seda edasi tagasi lükata nii nagu hing ihaldab omgwtf, metalli pealt pole jah raske maha võtta kuid selle plastiku küljes tundub küll imetugevalt kinni olema, ei hakka teda torkima ise aga ilmselt kui fööniga peale lasta paarkümmend sekki siis tuleb kenasti ära.
edit: mybad, täiesti kergelt ära võetav, pole vaja midagi tehagi _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
pole garantiikleeps? Kleeps isegi ei puutu seda switchi
Loomulikult ei puuduta, sest see ei ole garantiikleeps vaid hoiatus mis tuleb kergelt maha.
Lisaks oli see sinna AMD poolt pandud, enamus tootjaid siiski lubab seda switchi kasutada.
Ehk siis kokkuvõttes pole asi garantiikleps vaid kõigest hoiatus mida saab vabalt eemaldada.
Caution:
Do not use the 450W setting unless you are familiar with overclocking and are using high-quality system components to ensure maximum system stability. If you encounter system instability or other unexpected system performance while using the 450W setting, return the graphics card to the factory-supported 375W setting, as your system may not be properly equipped to handle the increased demands of the 450W setting.
The following procedure describes how to switch between BIOS settings using the Unlocking Switch on your AMD Radeon™ HD 6990 graphics card.
1.Locate the yellow caution sticker adjacent to the AMD CrossFireX™ connector on your AMD Radeon™ HD 6990 graphics card. This sticker covers the Unlocking Switch and must be removed to access and change dual-BIOS switch positions.
2.WARNING: Before proceeding, thoroughly review the documentation for your AMD Radeon™ HD 6990 graphics card and assure that your computer meets all minimum system requirements.
3.Remove the sticker and set the Unlocking Switch to the desired setting:
■Position 1 — 450W Extreme Performance BIOS (BIOS2).
■Position 2 (shipping position) — 375W factory-supported Performance BIOS (BIOS1).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.