praegune kellaaeg 19.06.2025 08:50:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina2t
Kreisi kasutaja
|
25.03.2011 18:28:11
Võimalus rohkem kui kahe monitori kasutamiseks mittetoetaval emaplaadil |
|
|
Ostsin kolmanda monitori, aga nagu tuleb välja siis vist minu inteli emaplaat dg33bu ei toeta dual videot. Proovisin nii int. video kui ka vana pci sloti videoga. (pcie slotis kaks monitori). Kõik töötavad, aga ainult üksi, kui valida biosist primary video.
Windows 7 all näitab et riistvara on installitud aga probleemidega.
Siit tulebki minu küsimus
kas emaplaati vahetamata on mingi mõistlik viis, kuidas endale kolmandat monitori saada? Mis ei oleks üle mõistuse kallis, stiilis odavam paremast kasutatud emaplaadist.
või on viga milleski muus? Nvidia ja ati vahelises konfliktis?(ati kaart kasutab otseloomulikult win7 enda draivereid, ja näitas pilti kui oli biosis primary)
igaksjuhuks:
emaplaat: dg33bu
video: 7600 gt
video: ati rage pro 3mb mingisugune pci
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
25.03.2011 18:52:01
|
|
|
kui ma õigesti mäletan siis on vaja selleks kalasilma toetavat video kaarti. Parandage kui eksin?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
mina2t
Kreisi kasutaja
|
25.03.2011 18:58:49
|
|
|
Googleist ma ei suutnud mõista, mis see tähendab. Oskad ehk suunata, märgusõnasid?
Ehk primary videokaart peab toetama teist videokaarti? 7600 gt saab panna sli-s tööle, tal ei tohiks sellega probleeme olla...
Kunagi sai pIII ajal pandud arvutile küll kolm ekraani taha. tookord oli maxtor g450(millel oli oma aja kohta dual video väljund ! ! ) ja see sama pci ati asi.
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.03.2011 19:03:44
|
|
|
Kui ma ei eksi, siis kasutaja DVDRW möllas emaplaatidega, et neile korraga "virn" monitore järgi tööle panna.
Nii, et uuri tema käest, ehk oskab midagi soovitada...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|