kui palju inimesi kasutab 2+ monitori?
minu suhteliselt tehnilises tutvusringkonnas on 2 monitori kasutajaid omajagu, kuid üle kahe kasutab vist vaid 1.
Kristoferr, kui kindel sa oled, et gtx590 kolme monitoriga hakkama ei saa? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kuskilt suuremast uurimusest jäi natuke aega tagasi silma ,et 99% juhtudest kasutatakse 1-2 ekraani.
Seega on näiteks ATI Eyefinity ja Nvidia surround puhas eksootika. Mis siin salata, koos korralike moludega on see sigakallis lõbu ning tõrva lisab monitoride vaheline osa.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Kuskilt suuremast uurimusest jäi natuke aega tagasi silma ,et 99% juhtudest kasutatakse 1-2 ekraani.
Anna andeks, aga 99% ? Ma sügavalt kahtlen selle uurimuse vanuses. 5a tagasi võis see tõele vastata.
See oli mõned kuud tagasi. Hetkel ei viitsi otsida. Tee võitlustannerisse teema ja näed ise. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Ega jah, milleks üldse voldimuutmis võimalus kui kaart paari sekundiga maha põleb.
Poleks pidanud selle PCB pikkusega koonerdama või siis oleks võinud kohe võileiva teha.
See mahapõlemine tundub olevat mõne komponendi halva jautuse süü, ilmselt on selleks toiteahela osad. Piltide peal pole seal ka mingit jautust. Ilmselt see probleem lahendatakse kolmandate tootjate kaartidel ära. Samas jääb alati küsimus, et kas keegi testib ka neid kaardidisaine ennem müüki paiskamist :S
Kristoferr, 99% kasutajatest kasutab 1-2 monitori - siin pole midagi vaielda. Sellest 99% kuskil 70% kasutavad ühte monitori. 3 ja + monitoride osakaal on väga väike - enamasti vaid need kellel see tööks vajalik (abiks) on.
Muidu 3 monitori extending oli imho mingi feat mille sai maha keerata nii, et toimisid kui 3 independentit... See oli mingisugune teema kus xxx driver kuni xxx driver lubasid seda, siis vahepeal ei lubanud ja siis jälle lubasid...
ei muidugi, Kristoferr, on õigus, kui ikka kaart 3me independent screeni ei näita ,siis ühe extendediga on elumega jama majandada.
Ainuke järgmine asi mis aitaks.. oleks panna lisaks a'la 9800gt vms, mis mängides psüühikat teeks..
ja windowsis ühte lisa molu toetaks, ehk siis
GTX 590 = 2 screeni
9800GT = 1 screen.
**sest järelikult kui on kaartide ja monitoride jaoks plekki, küll siis leiab mingi väikse hiinlase,
kes enne mängimist arvutitaga monitori juhet ümber tõstab
Suur vendikas tuli kuidagi ära mahutada. Keskel asuv vooluahel on nüüd tänu sellele põlemas.
Paistab, et selle vea parandamiseks läheb vaja vähamalt uut jahutuse disaini + võib olla uut pcb disaini. Ei imesta, kui varsti hakkab postitusi tulema originaal pingel kaartide mahapõlemisest. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Suur vendikas tuli kuidagi ära mahutada. Keskel asuv vooluahel on nüüd tänu sellele põlemas.
Paistab, et selle vea parandamiseks läheb vaja vähamalt uut jahutuse disaini + võib olla uut pcb disaini. Ei imesta, kui varsti hakkab postitusi tulema originaal pingel kaartide mahapõlemisest.
2 PCB oleks paremini saanud lahendada imo...
Nagu GTX 295/9800GX2 _________________ Ära siia kliki
Ammu aeg kasutada 3-e slotiseid jahutusi highest end kaartidel mida nad koinivad lõppkasutajate ajusid ja rahakotti
See epicfail lühend oli muidugi hea kild Huvitav kus tomorrow oma fail siltidega on _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Ammu aeg kasutada 3-e slotiseid jahutusi highest end kaartidel mida nad koinivad lõppkasutajate ajusid ja rahakotti
See epicfail lühend oli muidugi hea kild Huvitav kus tomorrow oma fail siltidega on
See epicfail lühend oli muidugi hea kild Huvitav kus tomorrow oma fail siltidega on
FAIL
Oli ka juba aeg.
Parem hilja kui mitte kunagi eks.Nvidiootidel jälle põhjust hambad ristis kommima tulla .
Samas mis kasu on kaardist kui see kerge volditõusuga maha sureb?.Nagu ma aru saan on uue driveriga OCP(või oli see OVP) sisse lülitatud?.See aitab? _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kui see kaart juba ilma volti käppimata 112c peal jookseb siis on asja suremine pigem aja küsimus.
ot:
Selge on samas see, et poisid ostavad enne, nVidia kui ATI...
ja siin pole küsimus mitte SLI või CFX suppordis, vaid üldistes ajurite kvaliteedis...
Jah mul endal käib hetkel "punane" samas olen ka otsustanud, et järgmine kaart saab olema roheline...
Paljalt seetõttu, et mul on DualBoot ja ma tahaks kõiki featuure mõlema OS`i all...
Kusjuures DualGPU kaardid on OS`ist sõltumata "hell" teema...
Mõistlikum on 2xsama kaart, kui selline "monstrum"...
Läbi aegade on ju jahutus probleem olnud, eriti vrm oma?
120+C VRM ahelal ei tohiks juba ammu kedagi üllatada, antud kaartide puhul...
Samas mis kasu on kaardist kui see kerge volditõusuga maha sureb?.
See on kindel et ta niisamagi maha sureb enne garantiiaja lõppu kui keegi 24\7 100% loadi annab _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Täpselt nii ongi. Üle 1920x1200 resol istuvad aga kaduvväike osa mängijatest.
Samas vahet ei ole. Praas protsendipunkti siia - sinna ei loe midagi. Jõudluse mõttes 6990=590 või vastupidi. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Eks FHD ja 1920x1200 ole enamlevinud resod mänguritel, aga samas sellise kaardi ostad pigem ikka ka kõrgemate resode ja multimonitori toe jaoks (mängimisel) _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Erapooletuna (AMD vs Nvidia suhtes) eelistan ise kindlalt HD6990. Võib ka minu arust seda kiiremaks lugeda, sest klokkub ta ju ka veidikene. Läbikärssamata.
Mina eelistan erapooletuna siiski 590t eelkõige ajurite toe poolest. Eks 590 klokkub natuke ka volte lisamata. Maitse asi kokkuvõttes. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.