Testisin miinimumil...crysisega ei olnud probleeme pool tundi ei midagi...starcrafti sain mängida umbes 15 min vastase rynnaku ajal pani arvuti undama ja lõi toa suitsu täis...väga muljetavaldav XD....varem ple sellist asja näinud. Ja pilt oli veel ees kui kinni panin.
Mis krt läbi küpses, palju see kõik maksab ja peakysimus kust saab laupäeval abi remondi-ootetööna et kauaigatsetud mängu edasi pelada...appi appi appi _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
Jah legaalne....ja sinise ekraani põhjus üles leitud - toiteka vent oli tolmu kätte ära koolend _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
eks sa anna teada, kui sul parandatud on ja kõik töötab,
siis võiks mõne test-mängu teha ;p
Sain korda, toiteka vent oli tolmu sisse ära koolend. Testida võib aga vastu sulle ei saa võibolla ehk esimesed 15 min elan üle
2. tootmine on lihtsam
3. ehitiste disain on hea
miinused:
1. liigade süsteem on totaalne pask.
2. Ei ole enam EST-1 kanalit. Sellest tunnen kõige rohkem puudust.
3. üksuste disain ja muusika on saast. Vanas mängus oli võimalik linge mikroda, siin ei saanud hakkama _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
eks sa anna teada, kui sul parandatud on ja kõik töötab,
siis võiks mõne test-mängu teha ;p
Sain korda, toiteka vent oli tolmu sisse ära koolend. Testida võib aga vastu sulle ei saa võibolla ehk esimesed 15 min elan üle
2. tootmine on lihtsam
3. ehitiste disain on hea
miinused:
1. liigade süsteem on totaalne piix.
2. Ei ole enam EST-1 kanalit. Sellest tunnen kõige rohkem puudust.
3. üksuste disain ja muusika on saast. Vanas mängus oli võimalik linge mikroda, siin ei saanud hakkama
Lingide micromine on suht täppistöö jah. See match maker peksab ka vahel ikka super segast, näide: 2vs2 mäng - 2xBronze vs 1 Plat ja 1 Gold, ja 2xBronze of favored, wtf ? _________________ kraater.ee
kui algaja pannakse plaatinaliigasse siis on süsteem piixus. Kuidas saada tagasi pronksliigasse? Lihtsalt peab kaotama? _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
Õigemini mäng on parem, aga see et mingite idiootidega suvalt paneb battlenet kokku see keerab kogu hea asja puuksu.
Noh tüüp arvas et tuleb zerg rush mina ka arvasin. Mina tegin fast loti ja mikrosin ära nii krdi zergi kaks lainet kui ka mariinid. Küsisin et kas teeme counteri, ei vastas tema, ehitan laevastikku. Vaatasin siis mis tüüp teeb. Oli ehitanud rampi 3 cannonit, ja expi ümber veel kolm. Siis otsisin seda nuppu kust saab liitlase vaenlaseks keerata nagu vanas, aga ei leidnud ja lahkusin.
________
Tegelikult tahaks leida juurde mängupartnereid, et saaks kasutada skypet vms ja mitmekesi koos raadiosides istuda ja vastast taguda. Või veel parem, nagu vanas starcraftis oli, kaheksa eestlast pelasid ühte mängu. = _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
.
viimati muutis tumbuser 08.03.2011 20:09:22, muudetud 1 kord
Õigemini mäng on parem, aga see et mingite idiootidega suvalt paneb battlenet kokku see keerab kogu hea asja puuksu.
Noh tüüp arvas et tuleb zerg rush mina ka arvasin. Mina tegin fast loti ja mikrosin ära nii krdi zergi kaks lainet kui ka mariinid. Küsisin et kas teeme counteri, ei vastas tema, ehitan laevastikku. Vaatasin siis mis tüüp teeb. Oli ehitanud rampi 3 cannonit, ja expi ümber veel kolm. Siis otsisin seda nuppu kust saab liitlase vaenlaseks keerata nagu vanas, aga ei leidnud ja lahkusin.
________
Tegelikult tahaks leida juurde mängupartnereid, et saaks kasutada skypet vms ja mitmekesi koos raadiosides istuda ja vastast taguda. Või veel parem, nagu vanas starcraftis oli, kaheksa eestlast pelasid ühte mängu. =
Battle.net peab teadma, kes on "tark" ja kes mitte?
Battlenet peaks võimaldama mängijal otsustada, kui tugev on tema liitlane ja kui tugevad vastased ning võimaldama enne mängu algust lahkuda. Nii nagu enne oli. Vaatasid mängitud mänge võitude-kaotuste suhet ja tegid kiire otsuse.
Kõvasti tugevamal on nõrga vastu igav, see on umbes nagu kutsikat jalaga peksta. Nõrk tugeva vastu mängides saab umbes sellise kaifi mis meenutab talle rauast toolijala närimist. Ja kui liitlane on arrogant või mängib nagu esimest korda siis saad vihaseks.
Ah mis ma urisen, esimesed emotsioonid mängust, küllap harjun ära muutustega. _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
noo kui sa plaatium liigasse saad siis seal selliseid lolle ehk ei ole?
hahahaha, aga miks peab sellist kadalippu läbima --- kolmest kahes mängus - servu topib liitlaseks totaal idioote - neist võidan ühe hambad ristis teine on puhas vihastamine. Nüüdsest kui näen et liitlane on saast siis hakkan teda ise hävitama. Vähemalt mingi fun peab ju olema
Ainukesed toredad hetked siiani SC2-s on paari vana tuttavaga, kohe teame mida teeme ja lendame peale ning peksame vastase laiali (kui just väga prod nood pole )= _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
________
Tegelikult tahaks leida juurde mängupartnereid, et saaks kasutada skypet vms ja mitmekesi koos raadiosides istuda ja vastast taguda. Või veel parem, nagu vanas starcraftis oli, kaheksa eestlast pelasid ühte mängu. =
Kui see ladder süsteem ei sobi võid custom mängu teha ja leida "sobivad vastased" _________________ kraater.ee
4 korda järjest pandi liitlaseks mingi saast. Viimase käest küsisin, et kas oled algaja või on sult oodata mõningat skilli. "We will win" ütles ta, "im win last 15 games". Eksplorisin tema eest mõlemat vaenlast, tegin kolm lotti, suretasin probega ühe scv. Tüüp oli jõudnud teha selle aja jooksul kaks gatet ja ühe cannoni...kui vastane ta rampi jõudis ja cannoni ära kustutas ning pyloni mis hoidis canni ja kõiki tema maju...ja nii läks mäng edasi loogilise lõpuni.
Endal pole kah piisavalt skilli et kahe eest põrutada. _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
mhh. Eks ta kole ole jah kui ei saa tugeva selja varjus veel suuremana paista. Aga mina ei taha. Ma parem sakin. Elada teise armust või lasta armetul elada...ei. _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
Sain täna toreda maili. Kokkuvõtvalt tänu sellele, et ostsin ja sidusin oma konto SC2-ga üsnagi alguses sain ma just tasuta WoWi litsentsi ja 30 päeva gametime'i. Mitte küll eriti väärtuslik ja mõneti kaval aga kena žest sellegipoolest Kaval just kuna gametime maksab omajagu ja kui peaks WoWi tuhin peale tekkima siis on nemad taas kasumis.
See mäng on mängitavuselt vanaga võrreldes nii saastaks tehtud et mis kole.
Ei saa isegi oma "liitlast" vaenlaseks keerata vaid peab ükshaaval nokkima. Krt ütlesin ühele idikale, et vaenlane teeb laevastikku, see aga nokkis ikka oma linge teha jobu. Siis pistis vinguma kui vaenlane tema ahtrit nokkis. Nagu mina peaks tema tagumikku kaitsma ise ei liigutanud midagi. lõin ühe vastase kasti ja hoidsin teist tagasi. See kuradi madu aga raisk mängis kodu ja tegi vaid mõned linnukesed.
OK, ma saan aru kui inimene on aeglane. Teinekord mõistan isegi seda kui ta on idioot. Aga seda ma ei andesta kunagi kui ta kriisisituatsioonis mängib veel kodu. Me oleks saanud meie expide all manööverdava laevastiku puruks lasta aga ta hoidis oma linnukesi oma pesas ja ei liigutanud.
Njah. Jälle üks prsses mäng kümnete teiste kõrval. Oleks teadnud poleks ostnudki seda starcrafti
tumbuser, miks sa mängid 2vs2? arvestades su pidevat virinat võiks arvata, et sa oled 1vs1 peale üle läinud või mõne sõbra leidnud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
custom game'is võib see teoreetiliselt isegi võimalik olla kuna seal ei lähe nagunii profiilis võidud ja kaotused kirja aga ladder on kindlamate reeglitega siiski.
Irw, no tõesti. Kui sa teed 2v2 ja muudad oma liitlase vaenlaseks, kes siis võidab ja punkte saab? Mõtle ka nüüd, saastast mängust on see kaugel.
Vanasti sai punkte küll kui suutsid võita kõik kolm. Eks ma emotsionaalselt ütlesin et mäng saast. Tegelikult on mäng hea aga see krdi servu poolt random liitlaste panemine on saatanast.
londiste kirjutas:
tumbuser, miks sa mängid 2vs2? arvestades su pidevat virinat võiks arvata, et sa oled 1vs1 peale üle läinud või mõne sõbra leidnud.
1. Jah mul on mängupartnereid vanast Starcrafti ajast
2. 1v1 taktika on igav.
3. eelistaks tiksuda kusagil hõbeliigas. Pronks jääb lahjaks kui liitlaseks on umbes sama skilliga nagu mul aga ei suuda tõusta hõbedasse sest servu topib
liitlasteks saasta.
4. 3v3 jõudsin platiniumi aga see on liiga raju. Tagasi kukkuda oleks ju lihtne, aga siis pean poole jõuga mängima ja see ei oleks liitlaste suhtes aus.
Sestap proovingi jõuda 2v2 hõbeliigasse ja sinna jääda, mängida vaikselt ja rahulikult. Aga ei saa üle kassi saba. Olen praegu pronksliigas 1 kohal oma grupis. Pingutan küll, aga nii kui mõned mängud on läinud hästi saadetakse liitlaseks totaal sooda ning arg pealegi ja kõik algab otsast peale.
Aga ehk mõnikord leiaks siitki vastase.. : D _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
Irw, no tõesti. Kui sa teed 2v2 ja muudad oma liitlase vaenlaseks, kes siis võidab ja punkte saab? Mõtle ka nüüd, saastast mängust on see kaugel.
Vanasti sai punkte küll kui suutsid võita kõik kolm. Eks ma emotsionaalselt ütlesin et mäng saast. Tegelikult on mäng hea aga see krdi servu poolt random liitlaste panemine on saatanast.
londiste kirjutas:
tumbuser, miks sa mängid 2vs2? arvestades su pidevat virinat võiks arvata, et sa oled 1vs1 peale üle läinud või mõne sõbra leidnud.
1. Jah mul on mängupartnereid vanast Starcrafti ajast
2. 1v1 taktika on igav.
3. eelistaks tiksuda kusagil hõbeliigas. Pronks jääb lahjaks kui liitlaseks on umbes sama skilliga nagu mul aga ei suuda tõusta hõbedasse sest servu topib
liitlasteks saasta.
4. 3v3 jõudsin platiniumi aga see on liiga raju. Tagasi kukkuda oleks ju lihtne, aga siis pean poole jõuga mängima ja see ei oleks liitlaste suhtes aus.
Sestap proovingi jõuda 2v2 hõbeliigasse ja sinna jääda, mängida vaikselt ja rahulikult. Aga ei saa üle kassi saba. Olen praegu pronksliigas 1 kohal oma grupis. Pingutan küll, aga nii kui mõned mängud on läinud hästi saadetakse liitlaseks totaal sooda ning arg pealegi ja kõik algab otsast peale.
sa ei tohi viriseda nii palju, pead ise rohkem vaeva nägema, kui midagi tahad. mängi 1v1 ja õpi mäng selleks. ära oota, et su allyd oleksid sinust paremad ja sinu imeväel kõrgemasse liigasse tassiksid, ilma et sa ise selle nimel vaeva näeks.
sinu mängukirjeldused annavad mõista, et sul ei ole just kõige parem arusaam strateegiast ja erinevate rasside sünergiast ning võimalustest/kohustustest. vaata mõni hea 2v2 tiimi replay ja ürita mõista, miks nad midagi teevad ja miks see töötab. ehk õpid midagi väärtuslikku sealt, you never know.
Ma ilmselt hakkan alles siis mängima, kui kõik campaignid kenasti välja on lastud.
Aga... kas täielikele algajatele muidu onlines ruumi on?
Miks ei ole, kõik võivad ju mängida
Jaa, lovviga mängimine on sama nagu vastutuult lennuki taga kusemine..
Siis kui ma alles barracse ehitan, on temal juba peputäis bansheesid valma ja adjöö
Selles mõttes, et nagu DotAs või HoNis saad sa väga väga väga väga väga räiget sõimu, kui sa alles tutvud asjaga.
1vs1 matchides (proksi liigas) ei ole ma kordagi halba suhtumist kohanud.
2vs2 jne on olukord võibolla teine.. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
põhijuust oli vist see vastase vahetusse lähedusse baasi ehitamine... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.