Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Human Revolution märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
est4ever
HV veteran
est4ever

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 20.03.2011 20:08:51 vasta tsitaadiga

mainin ka DE1 kohta.. see sama Pauli korteri stsenaarium.. nottisin kõik maha, Paul jäi ellu, pärast vanglast väljasaamist öeldi ikka, et ta surnud... kunagi suutsin kuidagi nii teha, et jäi ellu, aga ei mäleta enam, mis tegema pidi :S
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 84
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 20.03.2011 20:51:56 vasta tsitaadiga

Gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=GzHQ2cTjxNA

Tõsine pettumus minu silmis. Melee combat on lihtsalt mingi quick time eventide valimine, kogu maailm on igasuguseid helendavaid indikaatoreid täis, et oleks ikka väga lihtne ja üldse ise mõtlema ei peaks.

"Oi näe helendav kast! Oi näe helendava kasti kõrval on väike ramp millest saab üles ronida! Milline tore kokkusattumus! Küll ma olen ikka andekas ja tark, et seda märkasin!"

Selline tunne, nagu 5 aastastele üritatakse mängu müüa.

thumbs_down.gif

Eks näeb, ehk kui rohkem infot välja lastakse, paraneb mu arvamus, kuid esmamulje on küll selline 3/10'st.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 20.03.2011 20:57:18 vasta tsitaadiga

Loodan jällegi selle peale, et mida kõrgem raskustase seda vähem helpful hinte on. Vähemalt see oleks ülimalt loogiline.

Aga eks näeme.

Aga Lightsaber sa võid küll oma 3/10 hinnangutega kuu peale sõita. icon_biggrin.gif - Alla 6-7/10 ei õnnestu sellele mängule vist siis ka anda, kui terve mäng ongi see esimene missioon loopi panduna. icon_lol.gif

Graafika tundub top-notch, voice acting hea, story ka esialgsete muljete puhul hea. Isegi elukehva gameplay-ga ei anna seda skoori nii madalale tirida. Aga noh - igaüks hindab oma kriteeriumite järgi - seega mnjah. icon_cool.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 20.03.2011 21:14:16 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Aga Lightsaber sa võid küll oma 3/10 hinnangutega kuu peale sõita. icon_biggrin.gif - Alla 6-7/10 ei õnnestu sellele mängule vist siis ka anda, kui terve mäng ongi see esimene missioon loopi panduna. icon_lol.gif

Graafika tundub top-notch, voice acting hea, story ka esialgsete muljete puhul hea. Isegi elukehva gameplay-ga ei anna seda skoori nii madalale tirida. Aga noh - igaüks hindab oma kriteeriumite järgi - seega mnjah. icon_cool.gif beer_yum.gif

3/10 on võibolla tõesti liialdus ja esmareaktsiooni põhjal antud, kuna lihtsalt minu silmis oli kõik, mis ma seal videos nägin, suuremal või vähemal määral pettumust tekitav. Et üle 5/10 saada, peaks nad vähemalt selle põhjal, mida mina nägin, kogu mängu nullist peale uuesti tegema.

Regenerating health, 3rd person cover system, need helendavad indikaatorid, mida mainisin, quick time event'id. Kõik suured miinused minu silmis. Lisaks käis väga pinda, kuidas see naine vägisi üritas rõhutada, et on erinevaid võimalusi, kuidas missioonidele läheneda. Kurat point on selles, et sa käid ja leiad ise neid lahendusi, mitte et tehakse puust ette ja punaseks ja kogu marketing põhineb sellel.

Ja ma ei tea, mis top-notch graafikast sa räägid? Minu meelest nägi suht kehv välja. Samas graafika pole minu jaoks kunagi määrav faktor olnud.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 20.03.2011 21:25:07 vasta tsitaadiga

Deus Ex graafika on jube, tekstuurid on 32x32 aga ikka on parim pela, mis kunagi tehtud icon_razz1.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 20.03.2011 21:36:09 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Deus Ex graafika on jube, tekstuurid on 32x32 aga ikka on parim pela, mis kunagi tehtud icon_razz1.gif

Kui ta omal ajal välja tuli, siis nägi väga hea välja ka.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 20.03.2011 21:39:46 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
DrZ kirjutas:

Kui ta omal ajal välja tuli, siis nägi väga hea välja ka.

Seda jah. Tänapäeval on graafika üldiselt minu jaoks tähtsal kohal, mille järgi asja hinnata, sest enamasti on kõik muu dumbed down ja kuidagi jama võitu.
Mingid lootused mul DX3le veel on.. elame näeme icon_smile.gif
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 20.03.2011 23:49:33 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 20.03.2011 23:55:26 vasta tsitaadiga

Ülihea! icon_biggrin.gif
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 20.03.2011 23:57:49 vasta tsitaadiga

icon_neutral.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.03.2011 00:04:01 vasta tsitaadiga

See "üümor" hakkab juba ülekäte minema. Raudselt on võimalik outline'id ära keelata normaalsel mängijal ja siis on asi juba rohkem DE1 moodi.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.03.2011 00:25:30 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
See "üümor" hakkab juba ülekäte minema. Raudselt on võimalik outline'id ära keelata normaalsel mängijal ja siis on asi juba rohkem DE1 moodi.

Tore, kui sa selles nii kindel oled, mina küll poleks.

Ja isegi kui on võimalik, siis juba see, et mängu promodes näidatakse neid kõiki tobedaid abivahendeid on selge viide asjaolule, et peamiselt on mäng suunatud just neile mängijatele, kellel neid lisa juhendeid vaja on.
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 21.03.2011 03:07:53 vasta tsitaadiga

see cover systeem helendavad kastid vms on küll v2ga n6me, kohati oli jah tunne et tehtud 12 aastastele. samas oli konsooli peal n2itatud ka, siiamaani ei suuda aru saada kuidas yldse normaalselt lasta on v6imalik puldiga icon_razz.gif, dunno mby 10aastat csi oma töö teinud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 21.03.2011 09:43:35 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:

devid juba ütlesid twitteris, et ei saa. modderid ainuke lootus icon_biggrin.gif

http://twitter.com/#!/Jeffachoo/status/49141878494470145
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.03.2011 10:11:54 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Sa vist ei tea misasi quicktime event on. Ma vaatasin gameplay videot ja see EI OLE quicktime event. Ma jälestan neid ja mingu jaoks oleks see dealbreaker. Antud videos oli tegu lihtlabase käehoidmisega "press x to kill" & "press y to knockout" tüüpi menüüga. Kas suvalist roigast hoides oleks täpselt samad valikud või saaks ka lambist nüpeldada? See on hoopis küsimus. Kill muuvid ja kill cam jätavad mind täiesti külmaks, kuid see ei ole kaugeltki nii õudne, kui quicktime.

Ja milleks minna nii ängsti täis selle gameplay video peale? Ega kõik ei ole mänginud DX1te, suurem osa on ju harjunud CoD-i (ja kloonide a la Homefront) süsteemiga "corridor-scripted event-cutscene-scripted event-corridor". Neile on see kõik uus, las vaatavad ja harjutavad ennast mõttega, et levelit ei saa läbi nii et surematud AI mehed kogu töö ära teevad ja ise ühtegi pauku ega otsust tegema ei pea. Kui praegused FPSi peded visata DX1te mängima, siis peale 5te minutit uninstallitakse mäng, kui liiga raske ning minnakse refundi küsima. Pealegi oli video väga täpselt pealkirjastatud, kui ei taha seda näha, siis ära vaata.

Jõuame ka selle kurikuulsa highlightini. Tegu päris dealbreakeriga ei ole, kuid see on piisav, et ma ei teeks preorderit. Seda käehoidmist ma ei vaja ja ei soovi. Kas just sellepärast lõplikult ostmata jääb? Ei usu. Kuid kui mäng on väljas ja revüüdest loen välja, et veel on idiootseid abirattaid kasutatud, mida kinni keerata/välja modida ei anna, siis jääb mu raha mulle.

madness
HV veteran
madness

sõnum 21.03.2011 10:17:45 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Kas suvalist roigast hoides oleks täpselt samad valikud või saaks ka lambist nüpeldada? See on hoopis küsimus.

suvalist roigast ei saagi käes hoida. ehk siis meele relvi nagu DE1'e nuia ja mõõka pole...
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.03.2011 10:28:56 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
madfury kirjutas:
Kas suvalist roigast hoides oleks täpselt samad valikud või saaks ka lambist nüpeldada? See on hoopis küsimus.

suvalist roigast ei saagi käes hoida. ehk siis meele relvi nagu DE1'e nuia ja mõõka pole...

Seljuhul on nüri. Melee on täiesti mõttetu ju siis, quicktime või mitte quicktime.

tomhai
HV vaatleja

sõnum 21.03.2011 11:48:00 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:

devid juba ütlesid twitteris, et ei saa. modderid ainuke lootus icon_biggrin.gif

"No, it is actually part of Jensen's vision. Trust me, it's not intrusive at all; you'll have to play it. Don't trust video"

vau... nad ka ikka pidid sellist jama hakkama ajama. Öelge ausalt välja, et "ka meie tahame,et CoD fanbase meie uut mängu ostaks ja teeme selle seetõttu superlihtsaks. Vanad gamerid meid ei koti, sest neid on liiga vähe võrreldes uue generatsiooni mänguritega" Selge, arusaadav, pole hullu. Aga tulla mingi jutuga, et pole intrusive? Krt redel hiilgab ja see pole intrusive:) Kas Jenseni visioni osa on ka see et press X to attack? Isegi natuke naljakas on see jutt.
Mingi hetk ma lootsin ka, et saadakse sellest hirmust mängurite rumaluse ees üle ja minnakse tagasi natukene keerulisemate mängude juurde... et konsoolimängurid tüdinevad ka nendest koridorshooteritest ja käehoidmisest ära... aga ei.
2011 tundus nii lootusandev aasta arvutimängude jaoks. Ridamisi häid mänge pidi tulemas olema. Aga hoopis üks feil teise järel... DA2, Crysis 2, Homefront ... ja nüüd tundub, et vägistatakse üks kõigi aegade paremaid mänge ära. Ükskõik kui hea seal stoori või action on, kui sind kättpidi sellest läbi juhitakse, no siis ei ole ju mingit pinget seda mängida.
Aga kas me oleme saavutanud vähemalt absoluutse põhja? Et siit edasi saab ainult paremaks minna... veel mitte. Thief 4 on veel tegemta... 3rd person cover ja helendavad objektid sinna ka. Et jumala eest ei peaks hakkama walkthrough netist otsima, brr.

Hea küll, lähen võtan validooli ja ootan, kas äkki moditakse need lihtsustused ära nagu eelkirjutajad arvasid:)
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.03.2011 12:17:21 vasta tsitaadiga

tomhai, DeusEx ja Thief on ikka käsikäes käinud. Thief3 ja DeusEx:IW olid NII JUBEDAD (okei, T3 oli tiba parem kui IW), et mul puudub sõnavara nende kirjeldamiseks. Ühe möönduse teen, Thief3s Cradle level on üks parimaid, mida ma kunagi mänginud olen. Esimene lekkinud screen T4st ei olnud paljutõotav, lightgem oli puudu, 3rd person jne. Tegu võis olla mingi no-hud pre-alpha buildiga, kuid jalg juba väriseb. T1 & T2 olid vaatamata mootori omapäradele ülikõvad mängud.

Hoiame siiski pöidlad pihus, äkki joppab. Kas devid midagi modimise toe (või selle puudmise) kohta on öelnud?

mictsekk
HV vaatleja

sõnum 21.03.2011 12:24:18 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

gameplay peaks ikka kõik teised aspektid üle kaaluma; sa annaksid 7 punni 10'st mängu eest mis ei paku absoluutselt mingit pinget? isegi graafika tundub suht saast sellel, mingi tüüpiline pruun käkk.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 21.03.2011 12:32:10 vasta tsitaadiga

mictsekk kirjutas:
Archangel kirjutas:

gameplay peaks ikka kõik teised aspektid üle kaaluma; sa annaksid 7 punni 10'st mängu eest mis ei paku absoluutselt mingit pinget? isegi graafika tundub suht saast sellel, mingi tüüpiline pruun käkk.

No nii hullu gameplay'd ikka annab teha, et selle eest nii madalt skoori anda. Halvimal juhul saab Deus Ex olema keskpärase shooteri gameplay-ga ning lastele mõeldud explorationi'ga. Lisa sinna juurde hea story, voiceacting, hea graafika (Ok see on vaieldav, PC max seadeid pole enivei näinud, ning eks tänapäeva mängud on kõik piisavalt hea graafikaga, et see vaevalt kellegi silma väga riivab kui nad just Crysist max seadetel viimased mitu aastat pole mänginud.) - ning ma ei usu ever, see mäng endale alla 7/10 skoori saaks ükskõik mis kriitiku review käest.

Esimese osa fännboy'd võib-olla tõesti kisavad kooris nagu ka DA2 suunas tehti... kuid ma olen ammu juba leppinud võimalusega, et vanu häid aegu tagasi ei tule ning kõik uue generatsiooni "sequalid" saavad olema dumbed down action käkid. See ei tähenda, et mäng halb oleks kui võtta teda sellisena nagu ta on. Shooter mõningate lihtsustatud RPG elementidega ning hea presentatsiooniga storyga.

Aga mida me spekuleerime. Küll jõuame mängu mutta taguda või pedestaalile tõsta siis kui välja tuleb. icon_cool.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 21.03.2011 13:18:06 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
EvilKatarn kirjutas:

dev FAIL thumbs_down.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 21.03.2011 13:27:01 vasta tsitaadiga

Jällegi ei näe, miks inimesed vinguvad. Sest kastidel on jooned ümber tõmmatud? Ega see ei tähenda, et need kohe näitavad, et pead üht või teist asja liigutama. Jooned lihtsalt näitavad, et mis on interactive. Ega mängja ei pea ära arvama, et mida saab tõsta ja mida mitte - selline trial & error asi on suht bs.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.03.2011 13:30:13 vasta tsitaadiga

trial ja error on jah bs.
see, et osa kaste on kinni, on samuti bs.

redeli ja ühe koma teise asja highlight videos näeb ikka väga rõve välja.

tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 21.03.2011 17:23:25 vasta tsitaadiga

katseeksituse meetod bs ? miks dx ju igast enchantment asjad tugevus jne v2hemalt kunagi oli, ja miks peaksgi sa igat kasti togima minema ? l2hed sellist mis huvi pakub ja siis on kas oled piisavalt khm tugev v6i mitte. kui j22b selline asi et kohe ruumi sisenedes n2itab 2ra mis asi on interaktiivne ja mis mitte, siis pms hakkab toimuma ju see et m2ng lihtsalt jookstakse l2bi, ses olgem ausad see ei ole eriti raske kui k6ik valikuvariandid sulle ette puristatakse mida sa teha saad. ise jebima peaks siis ju m2nguaeg ka pikeneb mis on tglt hea.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.03.2011 17:29:07 vasta tsitaadiga

loe ikka järgmist lauset ka...

seal chest-high-wallide peal olid kastid ja muu pudi, millest vaid osale interaktiivsuse märgiks kollane joon ümber tõmmati.

tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 21.03.2011 17:32:38 vasta tsitaadiga

Mina küll ei viitsi igat asja läbi katsuda, et kas saan liigutada või mitte. See, et nad ära näitavad, mis on interaktiive ja mis mitte, ei tähenda tingimata seda, et selle kasutamine on vajalik.

Ajad on lihtsalt veidi muutunud. Esimene DE oli üldiselt väga tühi ja need kastid, mis juba olid olemas, neid sai ka liigutada. Nüüd topitakse keskkond igasugust jama täis, et oleks ikka reaalne ja mitte ei oleks kõik ruumid igavad ja tühjad. See ei tähenda aga, et nad peaksid tegema sedasi, et iga väiksemgi detail selles keskkonnas on interaktiivne.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.03.2011 18:13:45 vasta tsitaadiga

miks ei tähenda? tähendab küll.+
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 21.03.2011 18:15:37 vasta tsitaadiga

Kes on mänginud Half Life 2 Episode 1-te(või kahte, ei mäleta kumb) siis võis mängu mängida dev'ide kommentaaridega. Väga lahedalt oli seletatud kuidas level disain üldiselt mängus käib.

Kõik objektid ja asjad tehakse tihtipeale niimoodi, et võetakse arvesse seda kuidas tavalise inimese mõistus asjadele reageerib. Pm antakse mängijale motivatsioon mitte lihtsalt lampi avastada vaid pannakse näiteks mingi huvitav asi kuskile nurga peale - mängija läheb uudistama, et mis see on, ning siis näeb ahah, seal nurga taga on midagi. Ja läheb avastab.
Samamoodi, et mängijad ei eksiks mängus ära (Tähendab, et ei tekiks kahtlusi kuhu minema peab), siis samamoodi tõmmatakse nende tähelepanu. Näiteks kuskil plahvatab midagi. Mängija kohe uudistab mis seal on ning liigub niimoodi sammukese edasi kuni järgmise asjani mis tähelepanu tõmbab ja nii on mängukogemus mängija jaoks sujuv kuna pidavalt on miski, mis kergelt nügib sind õiges suunas. Või vähemalt näitab ära võimalikult suunad.

Mitte, et see metsikult nüüd teemasse oleks aga noh.... Tundub, et siinkohal mängu tegijad veidi liiga kaugele läinud nende tähelepanu tõmbajatega. Mängija ei tohiks kunagi tunda, et talle öeldakse kuhu minna, vaid, et see tundub täiesti loomulik minna sinna suunda, kus midagi lahedat toimub. Alateadvuslik värk.

Nende Gameplay videote põhjal aga jah - liiga absurd veidi. Mine sinna, mitte sellepärast, et sa näed, kuidas kastid kerge trepi moodustavad katuse suunas - vaid mine sinna sellepärast kuna kast vilgub. icon_lol.gif

Loodan, et saadakse aru, kui imelik selline lähenemine asjadele on. (Kui raske saab olla teha hardcore raskustase, kus selliseid "Helpful" hinte ei ole? Köömes peaks olema)
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 21.03.2011 20:09:09 vasta tsitaadiga

esimeses osas olid ka asjadel kastid ümber. aga need olid ainult siis kui olid ligidal ja sihik oli nende peal. HRis võiks sama olla ju icon_idea.gif
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.03.2011 21:03:17 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
esimeses osas olid ka asjadel kastid ümber. aga need olid ainult siis kui olid ligidal ja sihik oli nende peal. HRis võiks sama olla ju icon_idea.gif

Noh seda ma mõtlengi
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.03.2011 22:52:59 vasta tsitaadiga

Ju siis peab ootama, kui mäng mingi aeg väljas olnud ja keegi on modinud need "helpful" asjad ära sealt.Modimine on veel iseasi.Mäng võib olla ka nii locked down, et pmst midagi ei anna modida.
Aga selleks, et vaadata kui moditav asi võiks tulla tuleb vaadata mida sama mootori peale varem on tehtud ja kas need mängud on moditavad olnud? : http://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_Dynamics#Games

Aga teisel teemal kah.Kellele meeldis see muusika mis esimestes trailerites taustaks kõlas, siis see on Michael McCann - Icarus:

Link

Laadisin 320kbps MP3 üles: http://www.mediafire.com/?jzrmla4ijbfpyud

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 21.03.2011 23:16:20 vasta tsitaadiga

soundtrack tuleb vist hea jah. sellel lehel ka mõnus taust:

http://www.sarifindustries.com/en/#/home/
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 22.03.2011 02:13:08 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=GzHQ2cTjxNA

doh.gif nu vaata seda videot uuesti - press START icon_lol.gif mida sa sealt siis ootasid ? Roosamannat v? Nagu eila sündinud. Peale PC videosi (3 kuu pärast) räägime uuesti eksju icon_wink.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.03.2011 02:29:10 vasta tsitaadiga

Vaadates gameplay video, tekkis kahtlaselt sarnane tunne, nagu sõidaks abiratastega jalgrattaga icon_neutral.gif Video presenteeriv mimmu, oma emaliku häälega, suisa rõhutas kogu muljet. Sellise mängu üks olemuslikke omadusi peakski olema keskkonna ja selle võimaluste avastamine, kuid mida sa seal enam avastad, kui kõik sulle lusikaga suhu topitakse ? Ma saan aru, kui selline suunamine toimub vaid sissejuhatava eeltaseme puhul, mis pakub võimalust mängumaailmaga tutvuda ja selle toimimisest endale võimalikult adekvaatne pilt tekitada, kuid kui see jätkub kogu mängu kestel, siis see on juba selgelt liiast.
Teine aspekt, mis mind häiris ja kaasaegsete mängude juures ka üldiselt häirib - ülepakutult efektsed ja mõttetult brutaalsed tapastseenid. Mitte, et ma muretseks noorema põlvkonna moraalse suhtumise pärast vms., pigem hävitab see igasuguse tõsiseltvõetavuse ja reaalsustunnetuse. Tegemist pole ju mortal kombatiga, kus su eesmärk ongi jaburalt efektsete kombinatsioonidega vastasele teed teise ilma sillutada või ma eksin ?
Kolmas asi, mis mind häiris on minategelase suhtumine ehk verbaalne tagasiside. Jätke ometi midagi ka mängija enda otsustada, mida toimuvast arvata ja kuidas sellesse suhtuda. Ärge pange teda ennast asjasse puutumatu kolmanda isikuna tundma. Mina ju mängin siiski mängu ja oleks tore, kui suudaks minategelasega samastuda ja kogu loosse seega paremini sisse elada. Paraku ei usalda tegijad isegi selles mängijat nagu sellest oleks veel vähe, et mäng ise on lineaarne, sinu mõtlemine vormitakse kah vägisi lineaarseks.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.03.2011 02:58:40 vasta tsitaadiga

Tänapäeva mängutööstus on üldse juba nii viltu omadega kui olla saab. Lippu hoiavad kõrgel vaid vähesed väikefirmad, mis saavad teha mänge oma nägemuse järgi ning ei pea kartma kellegi tsenseerimist või mõjutusi. Kahjuks on neil firmadel eelarve ka väiksem seega mängud tulevad välja lihvimata teemantite näol.

Suurfirmad või projektid korralike eelarvetega on suurte ootuste all küürus ning mistahes "ülemused" vms, kelle jaoks on määrav ainult rahaline summa, mis kontole tiksub - on vägagi agarad oma piiranguid ja nõudeid esitama, et mängud võimalikult suurele publikule muljet avaldaksid ning omaks võetaks. Oleks piisavalt lihtne, et keegi ei jääks hätta (Ja seega ei hakkaks hädaldama), kergelt mõistetav, et ei tekiks tunnet nagu mängija on loll jne jne jne.

Kokkuvõttes on enamik suure eelarvega mänge küll tehniliselt pea veatud, hea visuaalse poolega ning stabiilsed. Enamasti väga tasemel voice-actinguga ning teinekord isegi väga hea story-ga. Kahjuks aga gameplay on masendavalt lapsik ning mõeldud enamuses casual-gamerile. Sest mäng peab ju igal juhul tegemiseks kulutatud raha tagasi teenima ning olgu neetud, kui neid firmasid huvitaks loogika, et väga head mängud enamasti ka müüvad hästi.
Hea story(või siis vähemalt hollywoodilik story, mis sisaldab kõike, et tavainimese huvi äratada) ning visuaalne esitlus on tänapäeval ülimalt moes ning pean tunnistama, et ka ise olen kehvemapoolse gameplay'ga mänge naudinguga mänginud kuna edasiviiv story ja selle presentatsioon on piisavalt hea, et mul säiliks soov mängida.

Arvestades, et tänapäeva lapsed, kes enamikke mänge mängivad on üles kasvanud juba suhteliselt dumbed down mängude najal - siis naljalt juba firmasid ei leia, kes julgeks tõsiselt keerulisi mänge teha.

Kokkuvõttes offtopic aga mnjah. Probleeme jube palju. Nagu filmitööstus, kus müüb action, efektid ning cliche story koos hea esitlusega. Filmide sisu on teinekord allapoole igasugu arvestust.
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 22.03.2011 23:09:47 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
T1 & T2 olid vaatamata mootori omapäradele ülikõvad mängud.

millistele eripäradele vihjad? väga hea mootor oli oma aja kohta, http://thief.wikia.com/wiki/Dark_Engine

aga tulles teemasse, see video on tõsiselt hale. Veel haledam on developer kommentaar ja lõpuks on ikkagi nii, et kes maksab, see tellib muusika.
krt keegi võiks maailma teistpidi käima panna. icon_evil.gif aastaid on seda ette ennustatud ja paraku nii see on läinud... mängude tegemine läheb üha kallimaks, domineerivad üksikud suured tegijad(kirjastajad), tehakse ainult lihtsaid ja massidele müüdavaid konsoolikäkerdisi ja vahet pole, et kõik maitseb nagu kana, söö ja ära mölise. okse.gif

hea, et mingisugune alternatiiv on vähemalt indie mängude näol olemas... võibolla kasvab sealt midagi head kunagi
Kommentaarid: 178 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 23.03.2011 09:29:11 vasta tsitaadiga

marko, Näiteks see, et nad ei suutnud ühte guardi mingil levelil pikali magama panna, koodisid sisse, kuid lihtsalt ei töötanud. Lõpuks panid ta voodi kohale "hõljuma". Või siis see nunnu omapära, et nähtamatud nukid olid igalpool, peaks nagu läbi saama, kuid ei saa etc. Või sa ei kohanud kordagi probleemi, et Garret ei taha kuidagi äärest kinni võtta ja ennast üles vinnata, sest äärt "ei ole" ? icon_biggrin.gif T2 ajaks olid suuremad probleemid küll lahendatud, kuid Thief (mitte Thief Gold) oli alguses päris jube.
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 12:16:01 vasta tsitaadiga

Mine meelest ongi kõigi mängude võlu peitunud selles et need ei ole ülepoleeritud ja 100% täiuslikuks pühitud. (Deus ex 1, system shock/thief või ida-euroopa legendid nagu operation flashpoint, Stalker, Metro jne.)
Mängud mis ei ole tehtud 100% kõigile sobima, sama nagu filmidega (mõtle oma lemmiku peale ning võib kihla vedada et see ei ole mingi puhas hollywoodikas nagu kariibimere piraadid)
Probleem praeguse Dx'iga ongi see, et seda tehakse kõigile, lihtsaim kirjeldus oleks muidugi et süüdi on konsool aga pigem on selle taga kogu see casual ja kõigile sobiva asja tegemise tahe.

Ning neile kes räägivad et oota see PC video ikka ära kui järeldusi tegema hakkad vist ei saa pointist väga aru.
Ok tuleb PC peale ja screen “press start to begin” jääb vahele, kõva muutus tõesti. Filosoofia asja taga jääb ju samaks.

Peamine probleem Dx3 ongi just see, et keegi tuleb ja hoiab sul käest kinni ning annab kõik vastused enne kui üldse alustadagi jõuad.
Selline “gameplay” video peaks solvama isegi kõige poolikuma mõtlemisega konsooli pubekat kes mängudesse vaid tulistamise pärast süübib ning iga dialoogi peale “skip” nuppu otsib.

Tõesti on see solvav kui mingid vennad tulevad, võtavad ühe vaieldamatult parima asjaga mis dekaadi jooksul tehtud, lõikavad selle laiali, koorivad sisu välja ja panevad kooriku raha tegema. Loodan siiralt, et on komponente mida videodes näidata ei ole saanud ning mis toovad seda väärtust mida sellise nimega asjalt ootaks, sest siiamaani nähtu ei ole seda asja väga palju DX2’st ülespoole toonud.

Nagu kuradi raamat milles kõige tähtsamad kohad on alla joonitud et saaksid kiiresti läbi lugeda 2/3 vahele jättes ning väita et oled läbi lugend ja mõistad.
Ei ole vaja käest hoidmist, selliste mängude võlu on alati olnud et erinevad inimesed saavad asjadest erinevalt aru, läbivad kohti erinevalt ja kogevad asju erinevalt.
Tore et proovitakse seda mingil määral siiski järgida kuid kõik valikud ei tohiks kunagi kohe välja paista, see on muidugi ennatlik järeldus praegu kuna eeldan, et disain läheb peale seda esimest levelit ikka laiemaks ning kõik ei paista kohe välja.
Pigem pean silmas seda “highlightimist”, et sa ikka märkaks millisest vendist saab sisse ronida, milline kast on tõstetav ning milline redel ronitav.

Loodan, et eksin, aega on veel muudatusi teha. Ehk tõesti saavad aru et liialdasid selle kättesaadavusega ning tõmbavad paar asted tagasi.
Loodan ka seda et sellist “promo videot” keegi kunagi enam ei tee ning asi võetakse õpetunnina arvele kui näide kohutavast marketingust.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.03.2011 12:25:20 vasta tsitaadiga

Kruvi, keegi ei vaidlegi sulle siit foorumist vastu. Aga probleem ongi selles, et paljud inimesed ei viitsi lihtsalt selliseid mänge niiväga enam mängida.

Mis RPG-desse puutub siis näiteks ME kohta paljud ütlesid, et kurat liiga palju dialoogi - jama mäng. Tahaks lihtsalt tulistada. icon_eek.gif

Seega väga suur osa inimestest ostab Deus Ex'i justnimelt sellepärast, et on shooteriga tegemist ning lahedad killmovid, mängija on mingi poolrobot. Ossa, lahe ju eksole... Enamik ostjaid esimest Deus Ex'i võibolla ei teagi üldse.

Firmad võtavad easy way out, minimaalsed riskid ja maksimaalselt tulud...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.03.2011 12:33:20 vasta tsitaadiga

Kruvi kirjutas:
Mine meelest ongi kõigi mängude võlu peitunud selles et need ei ole ülepoleeritud ja 100% täiuslikuks pühitud. (Deus ex 1, system shock/thief või ida-euroopa legendid nagu operation flashpoint, Stalker, Metro jne.)
Mängud mis ei ole tehtud 100% kõigile sobima, sama nagu filmidega (mõtle oma lemmiku peale ning võib kihla vedada et see ei ole mingi puhas hollywoodikas nagu kariibimere piraadid).

Ida-Euroopa mängude kohta pole mul üldiselt midagi hea öelda thumbs_down.gif .Jah olustik ja stoori võib unikaalne olla (Stalker,Metro) aga lugematu hulk buge ja üüratud nõuded rauale rikuvad kogu lõbu icon_confused.gif .Näiteks omal ajal jooksis Stalker sitemini kui Crysis.See peaks kõik ütlema icon_rolleyes.gif

Samas kui asi on õieti tehtud, siis võib see ka järgida mingit hollywoodi stsenaariumi olles samal ajal ikka mängitav.Heaks näiteks Aliens vs Predator mis eelmine aasta tuli.Oli jah on-rails ja stoori oli tüüpiline aga oli suudetud asi väga lahedaks teha mängijatele, et neid klassikalisi Alien/Predator asju oma silme läbi läbi teha + 3 kampaaniat erinevatest perspektiividest icon_razz1.gif

tagasi üles
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 15:32:42 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Kruvi, keegi ei vaidlegi sulle siit foorumist vastu. Aga probleem ongi selles, et paljud inimesed ei viitsi lihtsalt selliseid mänge niiväga enam mängida.

Mis RPG-desse puutub siis näiteks ME kohta paljud ütlesid, et kurat liiga palju dialoogi - jama mäng. Tahaks lihtsalt tulistada. icon_eek.gif

Seega väga suur osa inimestest ostab Deus Ex'i justnimelt sellepärast, et on shooteriga tegemist ning lahedad killmovid, mängija on mingi poolrobot. Ossa, lahe ju eksole... Enamik ostjaid esimest Deus Ex'i võibolla ei teagi üldse.

Ei mõteldki konkreetselt HV'd (nagu ka paljudest ülalolevatest postitutest välja loeb saadakse siin natuke paremini aru kui näiteks DX'i ametlikes foorumites kus natuke naljakas see suhtumine isegi on)

Pole küll ME'd ise mänginud, kuid eeldan et siiski on piisavalt palju inimesi RPG sihtrühmas keda sihtida, ei pea ilmtingimata tegema asju nii lihtsaks et ka kõik tulihingelised shooteri poisid lõbutseda saaks.
Kahjuks on jah pigem easy-way out. Milleks riskida, ükski suurfirma poleks kunagi teinud näiteks midagi Minecrafti taolist (too risky), hangitakse juba olemas olevaid IP'si ja proovitakse igal juhul teha midagi sellist mis kellelegi raskusi ei valmistaks, et ikka max profit tuleks. (valem: hea graafika, cinemaatiline gameplay, lihtne mängitavus, kerge hoomata, suur PR, kiire tempo)

tsitaat:
Ida-Euroopa mängude kohta pole mul üldiselt midagi hea öelda .Jah olustik ja stoori võib unikaalne olla (Stalker,Metro) aga lugematu hulk buge ja üüratud nõuded rauale rikuvad kogu lõbu .Näiteks omal ajal jooksis Stalker sitemini kui Crysis.See peaks kõik ütlema

Samas kui asi on õieti tehtud, siis võib see ka järgida mingit hollywoodi stsenaariumi olles samal ajal ikka mängitav.Heaks näiteks Aliens vs Predator mis eelmine aasta tuli.Oli jah on-rails ja stoori oli tüüpiline aga oli suudetud asi väga lahedaks teha mängijatele, et neid klassikalisi Alien/Predator asju oma silme läbi läbi teha + 3 kampaaniat erinevatest perspektiividest

Ida Eurooplased samas on viimasel ajal ainukesed kes siin mingit innovatiivsust loovad, originaalseid asju teevad ja midagi uut proovivad.
Ei takistanud mitte ükski bug neil mängudel legendaarseks saamast.
Stalker oli jah hunnik bugge ja omajagu probleeme, Crysis lihvitud ja puhas. Samas arvan et Stalkeri järelkasv on kordades suurem ning mängust on palju rohkem meelde jäänud kui Crysisest.

Kui võtta veel näiteid Indie valdkonnast siis : Minecraft = siiamaani beta, hunnik probleeme aga milionites müüke ja tohutu edu.
Mount & Blade = pole story't isegi, graafika pole samuti suurem asi kui võrrelda tänapäeva tasemega aga samuti päris kõva edu ning populaarne mäng.

Näiteid jagub piisavalt et ei pea tegema mingit totaalset blockbusterit, mingi franchiisi nime ära rikkuma ning "sell-out'iks" muutuma et midagi mängumaailmas saavutada. Tee oma asja ning küll sulle järglasi tuleb.

Ega vist viimane AvP väga head feedback'i ei saanud (ise mängisin aint demot) ? Mäletan päris palju kisa selle ümber ja review'd pold kah just kõige positiivsemad. Omajagu pettumus kuna esimene mäng oli ikka üle prahi.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.03.2011 15:42:14 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

Ilus jutt, aga kui see nii on, siis tõsiselt kurb thumbs_down.gif
Krt actionit on niigi palju....
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 23.03.2011 16:01:29 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Kruvi kirjutas:
Mängud mis ei ole tehtud 100% kõigile sobima, sama nagu filmidega (mõtle oma lemmiku peale ning võib kihla vedada et see ei ole mingi puhas hollywoodikas nagu kariibimere piraadid).

Ida-Euroopa mängude kohta pole mul üldiselt midagi hea öelda thumbs_down.gif .Jah olustik ja stoori võib unikaalne olla (Stalker,Metro) aga lugematu hulk buge ja üüratud nõuded rauale rikuvad kogu lõbu icon_confused.gif .Näiteks omal ajal jooksis Stalker sitemini kui Crysis.See peaks kõik ütlema icon_rolleyes.gif

See oli alguses, tõesti. Samuti oli miskine kamm nende 8800 kaartidega, kui õigesti mäletan.
Enda X1600 Pro P4 kasti peal sain seda täiesti normaalselt toksitud. icon_razz1.gif
Aja jooksul STALKERid ikka paremaks lihvitud igas mõttes.
Ja imo Ida-Euroopa suurimaks pärliks on The Witcher. thumbs_up.gif
Mitte et STALKERi seeria ja Metro 2033 halvad oleks(vastupidi, väga meeldivad).

Muidu sellest laiale publikule mängu tegemisest ei saa ei üle ega ümber, vältimatu. thumbs_down.gif
Samuti ei saa meie midagi selle vastu teha.
Mängu tegemine maksab ja mitte vähe, kuidagi vaja see tagasi teenida. Muidugi oleks tore, kui oleks mäng hästi keeruline ja huvitav ja diip, aga nii paraku stuudiod ei teeni kuigi palju raha.
Ainus mida loota võib on see, et pole liiga kääsualiks ära tehtud, on õnnestunud küll teistel(no teisel- Bioware siis, ME2 näol) teha võrdlemisi dumbed down mäng, mis ikkagi väga meeldiv. Loodan sama Deus Ex 3 puhul, ei midagi enamat.
Täiuslikus maailmas ostetaks parimaid mänge kõige rohkem, aga me ei ela täiuslikus maailmas.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.03.2011 09:54:38 vasta tsitaadiga

Tänane uudis siis on, et DeusEx3-e porti PC-le ei tee mitte Eidos, vaid asi on outsourced. Või noh, nemad kutsuvad seda "partnership". Enne kui PC mehed südari saavad, siis antud juhul on portija Nixxes, kes on teinud parajalt juba PC porte ning kui seda nimekirja vaadata, siis tegu on päris korralike mängudega PC peal.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.03.2011 10:16:31 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
kui seda nimekirja vaadata, siis tegu on päris korralike mängudega PC peal.

Pole ühtegi neist mänginud, seega ei oska hinnata.Samas vähe fail pole või, et nii suur mängustuudio lihtsalt ei oska PC peale asju teha.Kas me sellist tulevikku tahtsimegi? icon_confused.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.03.2011 10:18:40 vasta tsitaadiga

Mnjaa. Olen mõndasid neid mänge ka mänginud ja midagi halba pole öelda.

Loodame, et saavad kenasti hakkama. Ikka jube tobe see cross platform jura. Mõistan, et raha on vaja teenida kuid ikka väga tobe tundub selline tõmblemine. beer_yum.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.03.2011 10:42:39 vasta tsitaadiga

tomorrow, Ma olen Caini seeriat ning viimast Tomb Riderit mänginud, need olid täitsa solid. Sellepärast ma väga ei põegi, kuigi jah, sõnad "port" ja "pc" ei kõlba Deus Exi puhul ühte lausesse... kohe kõhe hakkab seest, silme eest jooksevad DA2 ja Crysis2.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.03.2011 11:10:49 vasta tsitaadiga

tegelaste track record on impressive. pordi tehniline kvaliteet tõotab normaalne tulla.

rock, paper, shotguni loo kommentaaridest (ma ei saagi aru, kas otselink kommentaarile töötab):
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/23/deus-ex-3-pc-being-co-developed-by-nixxes/comment-page-1/#comment-649196
Muzman - March 24, 2011 at 3:48 am kirjutas:
Here’s a pre-done memo to help Nixxes make the the job quicker and easier and please their corporate paymasters, and a lot of other people:

“We’ve hit a few snags. The PC is such an underperforming shambles of a platform there’s a few things we don’t think we’ll get to work before ship.
We know you guys worked hard on it but we’re losing the takedowns. I know, I know. In fact we’re probably going to have to lose the third person camera entirely. It’s because the install base of controllers is too low and we just can’t get the thing to work well with mouse and keyboard (-insert more approriate BS as necessary-). Maybe with a few extra months (on top of the platform release stagger that is. Hoho, thanks for that btw). Cutting it out shaves about seven or eight man-months by my reckoning, in sorting the cover animation, debugging facial synch on characters ‘overheard’ in the next room et al.
The other thing is Valve are apparently trying to trademark the colour orange on PC games. Apparently we’re using too much. -eyeroll- Yeah I don’t think it’ll work either. Thing is, Gabe is rich. I’ll forward the letter. They might just hold back ship until it gets heard by someone.
One easy way to reduce the “Orange Quotient” is change the menu colour a bit and lose the highlights altogether. I know, I know.
Look at it this way; at least all the A features are on the core platforms. We’re not going to move many on this dinosaur of thing anyway. Who the hell wants to play games at their desk?!”

Copy, paste, send, go on vacation. Y’all can thank me later.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.03.2011 12:16:30 vasta tsitaadiga

"The PC version will also contain a unique UI, adapted for our deft-handed ways, but more information on this and other PC features are still under wraps. Shack end by reassuring us that Dugas’s personal preference is to play the PC version over the other two, which sounds promising."

Igastähes pöidlad pihus. beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Human Revolution mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.