Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
est4ever
HV veteran

|
20.03.2011 20:08:51
|
|
|
mainin ka DE1 kohta.. see sama Pauli korteri stsenaarium.. nottisin kõik maha, Paul jäi ellu, pärast vanglast väljasaamist öeldi ikka, et ta surnud... kunagi suutsin kuidagi nii teha, et jäi ellu, aga ei mäleta enam, mis tegema pidi :S
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
20.03.2011 20:51:56
|
|
|
Gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=GzHQ2cTjxNA
Tõsine pettumus minu silmis. Melee combat on lihtsalt mingi quick time eventide valimine, kogu maailm on igasuguseid helendavaid indikaatoreid täis, et oleks ikka väga lihtne ja üldse ise mõtlema ei peaks.
"Oi näe helendav kast! Oi näe helendava kasti kõrval on väike ramp millest saab üles ronida! Milline tore kokkusattumus! Küll ma olen ikka andekas ja tark, et seda märkasin!"
Selline tunne, nagu 5 aastastele üritatakse mängu müüa.
Eks näeb, ehk kui rohkem infot välja lastakse, paraneb mu arvamus, kuid esmamulje on küll selline 3/10'st.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.03.2011 20:57:18
|
|
|
Loodan jällegi selle peale, et mida kõrgem raskustase seda vähem helpful hinte on. Vähemalt see oleks ülimalt loogiline.
Aga eks näeme.
Aga Lightsaber sa võid küll oma 3/10 hinnangutega kuu peale sõita. - Alla 6-7/10 ei õnnestu sellele mängule vist siis ka anda, kui terve mäng ongi see esimene missioon loopi panduna.
Graafika tundub top-notch, voice acting hea, story ka esialgsete muljete puhul hea. Isegi elukehva gameplay-ga ei anna seda skoori nii madalale tirida. Aga noh - igaüks hindab oma kriteeriumite järgi - seega mnjah.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
20.03.2011 21:14:16
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Aga Lightsaber sa võid küll oma 3/10 hinnangutega kuu peale sõita. - Alla 6-7/10 ei õnnestu sellele mängule vist siis ka anda, kui terve mäng ongi see esimene missioon loopi panduna.
Graafika tundub top-notch, voice acting hea, story ka esialgsete muljete puhul hea. Isegi elukehva gameplay-ga ei anna seda skoori nii madalale tirida. Aga noh - igaüks hindab oma kriteeriumite järgi - seega mnjah.  |
3/10 on võibolla tõesti liialdus ja esmareaktsiooni põhjal antud, kuna lihtsalt minu silmis oli kõik, mis ma seal videos nägin, suuremal või vähemal määral pettumust tekitav. Et üle 5/10 saada, peaks nad vähemalt selle põhjal, mida mina nägin, kogu mängu nullist peale uuesti tegema.
Regenerating health, 3rd person cover system, need helendavad indikaatorid, mida mainisin, quick time event'id. Kõik suured miinused minu silmis. Lisaks käis väga pinda, kuidas see naine vägisi üritas rõhutada, et on erinevaid võimalusi, kuidas missioonidele läheneda. Kurat point on selles, et sa käid ja leiad ise neid lahendusi, mitte et tehakse puust ette ja punaseks ja kogu marketing põhineb sellel.
Ja ma ei tea, mis top-notch graafikast sa räägid? Minu meelest nägi suht kehv välja. Samas graafika pole minu jaoks kunagi määrav faktor olnud.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.03.2011 21:25:07
|
|
|
Deus Ex graafika on jube, tekstuurid on 32x32 aga ikka on parim pela, mis kunagi tehtud
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
20.03.2011 21:36:09
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Deus Ex graafika on jube, tekstuurid on 32x32 aga ikka on parim pela, mis kunagi tehtud  |
Kui ta omal ajal välja tuli, siis nägi väga hea välja ka.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.03.2011 21:39:46
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
DrZ kirjutas: |
Deus Ex graafika on jube, tekstuurid on 32x32 aga ikka on parim pela, mis kunagi tehtud  |
Kui ta omal ajal välja tuli, siis nägi väga hea välja ka. |
Seda jah. Tänapäeval on graafika üldiselt minu jaoks tähtsal kohal, mille järgi asja hinnata, sest enamasti on kõik muu dumbed down ja kuidagi jama võitu.
Mingid lootused mul DX3le veel on.. elame näeme
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SinineSiil
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 23:49:33
|
|
|
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
20.03.2011 23:55:26
|
|
|
Ülihea!
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
21.03.2011 00:04:01
|
|
|
See "üümor" hakkab juba ülekäte minema. Raudselt on võimalik outline'id ära keelata normaalsel mängijal ja siis on asi juba rohkem DE1 moodi.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.03.2011 00:25:30
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
See "üümor" hakkab juba ülekäte minema. Raudselt on võimalik outline'id ära keelata normaalsel mängijal ja siis on asi juba rohkem DE1 moodi. |
Tore, kui sa selles nii kindel oled, mina küll poleks.
Ja isegi kui on võimalik, siis juba see, et mängu promodes näidatakse neid kõiki tobedaid abivahendeid on selge viide asjaolule, et peamiselt on mäng suunatud just neile mängijatele, kellel neid lisa juhendeid vaja on.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
21.03.2011 03:07:53
|
|
|
see cover systeem helendavad kastid vms on küll v2ga n6me, kohati oli jah tunne et tehtud 12 aastastele. samas oli konsooli peal n2itatud ka, siiamaani ei suuda aru saada kuidas yldse normaalselt lasta on v6imalik puldiga , dunno mby 10aastat csi oma töö teinud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
21.03.2011 09:43:35
|
|
|
See "üümor" hakkab juba ülekäte minema. Raudselt on võimalik outline'id ära keelata normaalsel mängijal ja siis on asi juba rohkem DE1 moodi. |
devid juba ütlesid twitteris, et ei saa. modderid ainuke lootus
http://twitter.com/#!/Jeffachoo/status/49141878494470145
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.03.2011 10:11:54
|
|
|
LightsabeR, Sa vist ei tea misasi quicktime event on. Ma vaatasin gameplay videot ja see EI OLE quicktime event. Ma jälestan neid ja mingu jaoks oleks see dealbreaker. Antud videos oli tegu lihtlabase käehoidmisega "press x to kill" & "press y to knockout" tüüpi menüüga. Kas suvalist roigast hoides oleks täpselt samad valikud või saaks ka lambist nüpeldada? See on hoopis küsimus. Kill muuvid ja kill cam jätavad mind täiesti külmaks, kuid see ei ole kaugeltki nii õudne, kui quicktime.
Ja milleks minna nii ängsti täis selle gameplay video peale? Ega kõik ei ole mänginud DX1te, suurem osa on ju harjunud CoD-i (ja kloonide a la Homefront) süsteemiga "corridor-scripted event-cutscene-scripted event-corridor". Neile on see kõik uus, las vaatavad ja harjutavad ennast mõttega, et levelit ei saa läbi nii et surematud AI mehed kogu töö ära teevad ja ise ühtegi pauku ega otsust tegema ei pea. Kui praegused FPSi peded visata DX1te mängima, siis peale 5te minutit uninstallitakse mäng, kui liiga raske ning minnakse refundi küsima. Pealegi oli video väga täpselt pealkirjastatud, kui ei taha seda näha, siis ära vaata.
Jõuame ka selle kurikuulsa highlightini. Tegu päris dealbreakeriga ei ole, kuid see on piisav, et ma ei teeks preorderit. Seda käehoidmist ma ei vaja ja ei soovi. Kas just sellepärast lõplikult ostmata jääb? Ei usu. Kuid kui mäng on väljas ja revüüdest loen välja, et veel on idiootseid abirattaid kasutatud, mida kinni keerata/välja modida ei anna, siis jääb mu raha mulle.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
21.03.2011 10:17:45
|
|
|
madfury kirjutas: |
Kas suvalist roigast hoides oleks täpselt samad valikud või saaks ka lambist nüpeldada? See on hoopis küsimus. |
suvalist roigast ei saagi käes hoida. ehk siis meele relvi nagu DE1'e nuia ja mõõka pole...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.03.2011 10:28:56
|
|
|
madness kirjutas: |
madfury kirjutas: |
Kas suvalist roigast hoides oleks täpselt samad valikud või saaks ka lambist nüpeldada? See on hoopis küsimus. |
suvalist roigast ei saagi käes hoida. ehk siis meele relvi nagu DE1'e nuia ja mõõka pole... |
Seljuhul on nüri. Melee on täiesti mõttetu ju siis, quicktime või mitte quicktime.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomhai
HV vaatleja
|
21.03.2011 11:48:00
|
|
|
"No, it is actually part of Jensen's vision. Trust me, it's not intrusive at all; you'll have to play it. Don't trust video"
vau... nad ka ikka pidid sellist jama hakkama ajama. Öelge ausalt välja, et "ka meie tahame,et CoD fanbase meie uut mängu ostaks ja teeme selle seetõttu superlihtsaks. Vanad gamerid meid ei koti, sest neid on liiga vähe võrreldes uue generatsiooni mänguritega" Selge, arusaadav, pole hullu. Aga tulla mingi jutuga, et pole intrusive? Krt redel hiilgab ja see pole intrusive:) Kas Jenseni visioni osa on ka see et press X to attack? Isegi natuke naljakas on see jutt.
Mingi hetk ma lootsin ka, et saadakse sellest hirmust mängurite rumaluse ees üle ja minnakse tagasi natukene keerulisemate mängude juurde... et konsoolimängurid tüdinevad ka nendest koridorshooteritest ja käehoidmisest ära... aga ei.
2011 tundus nii lootusandev aasta arvutimängude jaoks. Ridamisi häid mänge pidi tulemas olema. Aga hoopis üks feil teise järel... DA2, Crysis 2, Homefront ... ja nüüd tundub, et vägistatakse üks kõigi aegade paremaid mänge ära. Ükskõik kui hea seal stoori või action on, kui sind kättpidi sellest läbi juhitakse, no siis ei ole ju mingit pinget seda mängida.
Aga kas me oleme saavutanud vähemalt absoluutse põhja? Et siit edasi saab ainult paremaks minna... veel mitte. Thief 4 on veel tegemta... 3rd person cover ja helendavad objektid sinna ka. Et jumala eest ei peaks hakkama walkthrough netist otsima, brr.
Hea küll, lähen võtan validooli ja ootan, kas äkki moditakse need lihtsustused ära nagu eelkirjutajad arvasid:)
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.03.2011 12:17:21
|
|
|
tomhai, DeusEx ja Thief on ikka käsikäes käinud. Thief3 ja DeusEx:IW olid NII JUBEDAD (okei, T3 oli tiba parem kui IW), et mul puudub sõnavara nende kirjeldamiseks. Ühe möönduse teen, Thief3s Cradle level on üks parimaid, mida ma kunagi mänginud olen. Esimene lekkinud screen T4st ei olnud paljutõotav, lightgem oli puudu, 3rd person jne. Tegu võis olla mingi no-hud pre-alpha buildiga, kuid jalg juba väriseb. T1 & T2 olid vaatamata mootori omapäradele ülikõvad mängud.
Hoiame siiski pöidlad pihus, äkki joppab. Kas devid midagi modimise toe (või selle puudmise) kohta on öelnud?
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
mictsekk
HV vaatleja
|
21.03.2011 12:24:18
|
|
|
Aga Lightsaber sa võid küll oma 3/10 hinnangutega kuu peale sõita. - Alla 6-7/10 ei õnnestu sellele mängule vist siis ka anda, kui terve mäng ongi see esimene missioon loopi panduna. |
gameplay peaks ikka kõik teised aspektid üle kaaluma; sa annaksid 7 punni 10'st mängu eest mis ei paku absoluutselt mingit pinget? isegi graafika tundub suht saast sellel, mingi tüüpiline pruun käkk.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.03.2011 12:32:10
|
|
|
mictsekk kirjutas: |
Aga Lightsaber sa võid küll oma 3/10 hinnangutega kuu peale sõita. - Alla 6-7/10 ei õnnestu sellele mängule vist siis ka anda, kui terve mäng ongi see esimene missioon loopi panduna. |
gameplay peaks ikka kõik teised aspektid üle kaaluma; sa annaksid 7 punni 10'st mängu eest mis ei paku absoluutselt mingit pinget? isegi graafika tundub suht saast sellel, mingi tüüpiline pruun käkk. |
No nii hullu gameplay'd ikka annab teha, et selle eest nii madalt skoori anda. Halvimal juhul saab Deus Ex olema keskpärase shooteri gameplay-ga ning lastele mõeldud explorationi'ga. Lisa sinna juurde hea story, voiceacting, hea graafika (Ok see on vaieldav, PC max seadeid pole enivei näinud, ning eks tänapäeva mängud on kõik piisavalt hea graafikaga, et see vaevalt kellegi silma väga riivab kui nad just Crysist max seadetel viimased mitu aastat pole mänginud.) - ning ma ei usu ever, see mäng endale alla 7/10 skoori saaks ükskõik mis kriitiku review käest.
Esimese osa fännboy'd võib-olla tõesti kisavad kooris nagu ka DA2 suunas tehti... kuid ma olen ammu juba leppinud võimalusega, et vanu häid aegu tagasi ei tule ning kõik uue generatsiooni "sequalid" saavad olema dumbed down action käkid. See ei tähenda, et mäng halb oleks kui võtta teda sellisena nagu ta on. Shooter mõningate lihtsustatud RPG elementidega ning hea presentatsiooniga storyga.
Aga mida me spekuleerime. Küll jõuame mängu mutta taguda või pedestaalile tõsta siis kui välja tuleb.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.03.2011 13:18:06
|
|
|
madness kirjutas: |
devid juba ütlesid twitteris, et ei saa. modderid ainuke lootus
http://twitter.com/#!/Jeffachoo/status/49141878494470145 |
dev FAIL
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
21.03.2011 13:27:01
|
|
|
Jällegi ei näe, miks inimesed vinguvad. Sest kastidel on jooned ümber tõmmatud? Ega see ei tähenda, et need kohe näitavad, et pead üht või teist asja liigutama. Jooned lihtsalt näitavad, et mis on interactive. Ega mängja ei pea ära arvama, et mida saab tõsta ja mida mitte - selline trial & error asi on suht bs.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.03.2011 13:30:13
|
|
|
trial ja error on jah bs.
see, et osa kaste on kinni, on samuti bs.
redeli ja ühe koma teise asja highlight videos näeb ikka väga rõve välja.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
21.03.2011 17:23:25
|
|
|
katseeksituse meetod bs ? miks dx ju igast enchantment asjad tugevus jne v2hemalt kunagi oli, ja miks peaksgi sa igat kasti togima minema ? l2hed sellist mis huvi pakub ja siis on kas oled piisavalt khm tugev v6i mitte. kui j22b selline asi et kohe ruumi sisenedes n2itab 2ra mis asi on interaktiivne ja mis mitte, siis pms hakkab toimuma ju see et m2ng lihtsalt jookstakse l2bi, ses olgem ausad see ei ole eriti raske kui k6ik valikuvariandid sulle ette puristatakse mida sa teha saad. ise jebima peaks siis ju m2nguaeg ka pikeneb mis on tglt hea.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|