Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dragon Age II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.03.2011 22:40:09 vasta tsitaadiga

Mõlemad artiklid juba siit küll läbi käinud. icon_smile.gif

Ise jätkuvalt naudin mängu. Kuskil 15h mängitud ja Deep Roads'i pole veel läinud. Tegin kõik questid linnas ära, mis teha andis. Võimalik, et kuskil mõni quest veel on millele otsa pole komistanud, aga ei viitsi otsida ka.

Siiani pole pidanud hardi raskustaset muutma. Täiesti paras on, mõni koht vajab re-loadi, enamik encountereid siiski täiesti tehtavad ka esimesest korrast. Lihtsalt kunagi ei tea mitu wave tuleb ja mitu tuusa neis on.

Signature Edition'i nänn hakkab vaikselt lõpuks oma effekti kaotama, enamik varustust välja vahetatud välja arvatud Fadeshear ja Lion of Orlaise, mis on ikka päris head asjad.

Story ja selle esitus endiselt väga hea. Combat mõnus ja actionirohke - veidi igatsen sügavamat isu - a'la pikad sidequestid unikaalsetes alades ning muu selline. Aga see selleks - jätkan mängimist. icon_cool.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2011 22:44:09 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Dragon Age II PC beta patch 1.01
http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-II/Dragon-Age-II-PC-Technical-Self-Help/Dragon-Age-II-PC-beta-patch-101-6482838-1.html
tsitaat:
-Fixed save game issues on single core machines
-Fixed game asking for non-existent drives
-Fixed release control issues where some players were unable to unlock correctly
-Fixed a Steam-specific issue related to VO not playing after switching languages

Nüüd ka FULL 1.01 väljas!
http://social.bioware.com/page/da2-patches
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 17.03.2011 23:03:35 vasta tsitaadiga

Võibolla tõesti nende lisadega kergem, ma ei kasutanud ühtegi lisa. Pmst mis leidsin see läks käiku.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.03.2011 23:49:24 vasta tsitaadiga

http://social.bioware.com/forum/1/category/315/index

Kellel legaalne koopia ning registreeritud Bioware lehel siis võite oma arvamusi kirja panna nende foorumisse. Paar päris pikka teemat on üleval ning mulle vähemalt tundub, et Dev'id koguvad heameelega konstruktiivset kriitikat kokku ning tahavad mänge paremaks teha. (Pean siinkohal silmas tuleviku DLC-sid ja võimalikku Expansionit - mis arvatavasti võib mängu päris heaks teha, kui neile vabamad käed antakse selle tegemisel).

Igastähes palju parem on seda foorumit lugeda, kus tead, et inimesed on ka mängu ostnud ning enamasti ka läbi teinud ja teavad millest räägivad ja oskavad intelligentselt oma soove ja asju ka seletada. Vabas foorumis on 99% hala ja kisa ning idiootide tõmblemist, mis on ikka väga segane mistahes vastukaja saamiseks. (Vähe kasu sellisest vastukajast, et bljää, sitt mäng oli - tehke parem)

Muidugi eks elame ja näeme palju reaalselt tulevikus muutub. Kas Bioware suudab end parandada või jäädakse EA saapa alla ning jätkatakse allpool oma potentsiaali.
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 17.03.2011 23:57:34 vasta tsitaadiga

Sandal tekitab minus palju huvi, soovitan kuulata teda. Müstiline vend icon_biggrin.gif. Enchantment? Enchantment!!
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 18.03.2011 09:06:50 vasta tsitaadiga

Wiwefak kirjutas:
Sandal tekitab minus palju huvi, soovitan kuulata teda. Müstiline vend icon_biggrin.gif. Enchantment? Enchantment!!

Boom!
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.03.2011 10:44:03 vasta tsitaadiga

Nightmare ehk exploitfest. Otseses lahingus vaataks reloadi akent 10 sekundi pärast.

http://www.youtube.com/watch?v=FqvNPFyeK2w
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 18.03.2011 15:22:34 vasta tsitaadiga

Njah, sai endal kah üsna kiiresti nightmare pealt hardi peale visatud, kuna pole sellist aega ning viitsmist igat asja exploitida.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.03.2011 17:13:20 vasta tsitaadiga

Act II-s väljas... mõtlesin just kõikide erinevate artiklite jms kohta mida lugesin. Tundub, et mõned olid ikka päris valesti kirjutatud ja mõne inimese mängukogemus ikka väga piiratud olnud ajaliselt.

Keegi mainis, et potionitel on limiit, et resurrectimist ei ole jne jne. Kõik ju täiesti olemas.
Lõpuks sain siis endale revive potionid isegi. Peaks veel lihtsamaks mäng minema.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 18.03.2011 17:54:46 vasta tsitaadiga

Selles mõttes on limiit, et kui sul on 8 potionit olemas hardi peal siis sa rohkem vastastelt ei saa, nii pea kui sa kasutad yhe tekib võimalus, et see dropib. Nightmare peal oli vist 4 limiit. Poest saab kah neid osta.

Siis see hero potion vms, reviveb see on 2 kulda vist maksab yhe tegemine, sinna taha jääb kah see.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.03.2011 18:11:22 vasta tsitaadiga

Elfroot potionid maksavad nii vähe, et neid võib küll päris palju teha. Tavalisi potioneid kogud siis max arvu jagu ning kasutad enne ära - elfroot on backup. Kasutades Anders'i healimisvõimeid siis väljaarvatud Boss fightide ajal pole potioneid veel vaja läinud.

Heal, Panacea, mass heal.

Muidugi jah - Nightmare peal ma juba valmistun on one-hittimisteks. icon_lol.gif
tagasi üles
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2011 00:18:06 vasta tsitaadiga

Trololololololo
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2011 14:48:03 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

Muidugi jah - Nightmare peal ma juba valmistun on one-hittimisteks. icon_lol.gif

Bosse pole veel proovinud aga esmamulje nighmtarest (level8 praegu).
Erinevus on eelkõige väga piiratud spellide/skillide kasutus võimalus.Väga paljud mängus olevatest skillidest on AoE damiga. Kuna agro mehaanika on suht vigane , agro vähendavad skillid ja taunt ei pruugi töötada , taunt on suht väikese rangega , siis on grupp lähestikku ja AoE-d on väga rakse kasutada.

Exploitimisest.
Ma ei nimetaks kitemist või gruppide tükeldamist ja eraldi tapmist exploitimiseks. Vaadates kui lihtsaks kitemine/tükeldamine on tehtud olen ma suht kindel et tegijad arvestasid nende kasutamisega. Vähemalt nightmare tasemel. Hardis piisab enamasti ka gruppi asetuse paika panemisest. Mu praegune isiklik rekord walking bombiga on 7,1k dami. Sellest piisab, et eliite 1 shotida. Keset lagendiku jooksmist ja siis seal võitlemist ma ei soovita. Taktika mängude 1 element on alati olnud omale sobiva võitlus koha valimist. Kui sa DA2 progejate poolt valitud kohtades kakled, siis valmistu suurteks jamadeks.
Exploitimiseks nimetaks ma seda kui sa oma tegelase talendi punkte "juurde ostad". Uskumatu et selline viga läbi lasti. Andtud hetkel on mul 3 "lisa" talendi punkti hind 1,5 kulda.

Mängu hindest.
Ilmselt on see viimane EA mäng mille ma ostan. Vaadates neid hindeid mida netis mängule antakse ja mängu ennast olen ma suht kindel et head skoorid on ostetud. Mäng pole paha aga samad mapid, vigased kaaslaste scriptid, nurgas istuv melee dps (sest suvaline eliidi/bossi aoe dam tapaks mõne hetkega) , 1 relva liigiga (vibudega) pole suurt midagi teha kui sa lisa pappi välja ei käi jne. Ausad mängu hindajad ei annaks selliste jamadega maksimumi või maksimumi lähedast skoori. Ma olen suht kindel et kasutajate kehv hinnang on eelkõige tingitud protestist kogu selle jama vastu. Samas esimese nädala lõpuks on mul täielik koblakas 100-ndat korda samal mapil ringi töllata. Sellest täiesti piisab et mängule 10 pallisüsteemis 3 anda. Vahet pole kui hea mäng tegelikult on.
Sellega, et maailm on suht suletud mul eriti peobleeme ei ole. Samuti ei ole mul probleeme kaaslaste armoriga. Viimasel ajal RPG mänge mängides on pigem tunne jäänud ,et suur osa mängust on mingite hilpude kokku ostmine ja võrdlemine, ning mapi nurga tagant põõasastest mingite tünnide katki peksmine. Craftimis süsteem ja prügikast on minu jaoks ka briljantsed ideed.

Pottide peale ma nightmares eriti ei loodaks. Osad tüübid varastavad neid. Minujaoks oli kõigem mõislikum 1 heali pott kotti jätta ja ülejäänud kasti panna. Mäng arvestab loodi jagamisel ainult nende pottidega mis tegelasel kotis on. Vajaduse korral saab siis kastist bossi võitluseks 20 heali potti kaasa võtta.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.03.2011 14:56:41 vasta tsitaadiga

Kusjuures Hardi peal ma mingit potionite piirangut küll tähele ei ole pannud. Alles oli 7 tükki inventoris ja leidsin veel 2 tükki mingi tapetud tüübi laibalt. Vbl siis ainult Nightmare peal.

Mul mingi 22h praegu mängitud ja suht Act II alguses veel. Ära pole tüüdanud. Story tõmbab edasi ning meeldib combatis ringi vehkida. icon_smile.gif

Ise annaks hetkel ikka samasse kanti hinded: 7-8/10
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 19.03.2011 17:07:06 vasta tsitaadiga

Tegin läbi. Kui alguses tundus selline veniv jutumäng, kus väga nagu midagi teha polnudki, siis mida aeg edasi, seda paremaks seis muutus - tekkis juba väike hasart queste täita ja erinevaid seltskondi proovida.
Segaseks jäi mängu lõpuni see skillide teema - mängu lõpuks sai neid mõned omandatud aga valikud olid pigem kaootilised kui teadlikud.
Kokkuvõttes mulle mäng isegi meeldis, kuigi vahepealsete bosside kasti panek nõudis rohkem vaeva kui mängu lõpumadinad.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2011 18:18:47 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Kusjuures Hardi peal ma mingit potionite piirangut küll tähele ei ole pannud. Alles oli 7 tükki inventoris ja leidsin veel 2 tükki mingi tapetud tüübi laibalt. Vbl siis ainult Nightmare peal.

Mul mingi 22h praegu mängitud ja suht Act II alguses veel. Ära pole tüüdanud. Story tõmbab edasi ning meeldib combatis ringi vehkida. icon_smile.gif

Ise annaks hetkel ikka samasse kanti hinded: 7-8/10

Limiiti ei ole. Mul oli hard modes Highdragoni võitluse alguseks üle 20 poti kogunenud. Ilmselt on elu/mana/stamina pottide saamise võimalus suurem kui sul neid alla kindla numbri on . Nightmares tundub see number 4 olevat.
Hinne 3 tuli puht emotsioonide pealt. Antud hetkel on tunne et pool mängu maksumusest peteti lihtsalt välja. Oleks ma mängu "varastanud", siis annaks julgelt hindeks 8. -1 selle eest et mapi-d samad on ja -1 selle eest et melee dps peab nurgas istuma.
tagasi üles
TeddyBbeer
HV vaatleja

sõnum 19.03.2011 22:42:50 vasta tsitaadiga

ei suutnud... ei suutnud ennast sundida edasi mängima, jäi kuskil actI peal pooleli... oeh, minu silmis pole siiski see rpg halligi väärt (tegelt pole see rpg nimegi väärt.. igastsorti klassifitseerijad võixid sellise lineaarse mängutüübi kohta miskise uue mõiste välja tuua).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 19.03.2011 23:09:26 vasta tsitaadiga

Endal juba mitu päeva Act III'e alguses mäng pooleli ja lihtsalt ei ole absoluutselt mingit soovi edasi mängida. Samas tahaks ikka näha, kuidas story lõppeb, kuid mäng ise on lihtsalt liiga lineaarne ja üksluine.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 20.03.2011 00:07:23 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Endal juba mitu päeva Act III'e alguses mäng pooleli ja lihtsalt ei ole absoluutselt mingit soovi edasi mängida. Samas tahaks ikka näha, kuidas story lõppeb, kuid mäng ise on lihtsalt liiga lineaarne ja üksluine.

Head lõppu seal pole nii et midagi sa ei kaota icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 20.03.2011 02:40:29 vasta tsitaadiga

Nightmare on ikka eriti loll mu arust. Mingit erilist taktikat arendada ei saa kui massiivselt vastaseid peale jookseb. Hardis/normalis võiks ka friendly fire ikka olla - mängiks hea meelega normalit friendly fire'ga, sest nightmare võtab mõttetult palju aega ja asja huvitavamaks küll ei tee.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 20.03.2011 20:37:10 vasta tsitaadiga

Kuulasin vahelduseks Soundtrack'i ka. Mõned lood on head, enamik vajub kiirelt unustusse aga kolm tükki on sellised, mis kõlavad nagu päris lood juba:

Kes tahab neid lugusid mängus kuulata ja ei taha spoilida siis ärge neid linke vaadake. Mõnel on juures lihtsalt kus see lugu mängib.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 20.03.2011 21:16:13 vasta tsitaadiga

Mäng läbi. Imo oli üsna hea ,igatahes parim asi mis üle pika aja välja tulnud. Lõpp oli muidugi üsna kehv. Mingi DLC lõpetab mängu või da3 ? Aega kulus täpselt 40h ,mis pole paha. Bioware on kahe mänguga suutnud luua ka üsna huvitava maailma. Põnevama ,kui Elder Scrolls on suutnud 4 mänguga hakkama saanud.

Spoiler Spoiler Spoiler

madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.03.2011 09:45:09 vasta tsitaadiga

http://gamingbolt.com/ea-bans-yet-another-dragon-age-2-player

Juhul, kui see tõsi on, siis ... polegi midagi teha, tuleb EA mängude ostmine lihtsalt lõpetada. Kui kliendile öeldakse, et "selle ja selle foorumi postituse eest on teie account nüüd lukus, edasikaebamisele ei kuulu ja ärge meiega ühendust sel teemal võtke", siis on tegu ikka juba kõrgema kategooria ülbusega icon_wink.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.03.2011 11:26:12 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
siis on tegu ikka juba kõrgema kategooria ülbusega icon_wink.gif

Kohtucase soolas.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 21.03.2011 11:57:42 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
madfury kirjutas:
siis on tegu ikka juba kõrgema kategooria ülbusega icon_wink.gif

Kohtucase soolas.

Ma olen täiesti kindel, et kuskil foorumi kasutamiste tingimustes on pisike märge, et EA-l on õigus kasutada meetmeid ebasobivate inimeste bännimiseks ning mängude juurdepääsu piiramises. icon_rolleyes.gif
See oleks täpselt nii nende moodi sellise pisike kasutamistingimiste update sisse pigistada sinna... icon_neutral.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dragon Age II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.