Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
luke skywalker
HV kasutaja
|
28.11.2003 23:19:57
Piraat tarkvara |
|
|
ma ei saa aru kui ma sõbra käest plaati laenan mis ma ei tohi siis sellest omale koopiat teha vä tohoo kui seda ka ei tohi siis mis siis saab.... ma iikka ta käest originaali tohin ära osta või mitte varsti keelatakse see kah ära ja tuleb uus paragrahv juurde "Määrustiku kohaselt paragrahv see ja see lõik see ja see kohaselt ei tohi osta tuttava või tundmatu isiku käest originaaltarkvara vaid ostma peab poest kui seda eiratakse siis võib vangla karistus olla kuni 1 aastat ja karistada võib kuni 300 päevapalga suuruse rahatrahviga"
Loodan et see pole vale teema kui on siis kas teise teemasse pangu keegi või prükkarisse kui on teemat arutletud
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
28.11.2003 23:42:01
|
|
|
ma laenan kogu aeg sõpratelt plaate ja teen ümber kui vaja, ei ole kuulnud ka mitte niisugustest asjadest. Kas keegi saaks öelda kus on piraat tarkavarakohta seadusi ja selle levitamise ja muu värgi kohta. Mis mind pannakse kinni vä? see on kküll tase
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
29.11.2003 00:04:50
|
|
|
su sõber ei tohigi üldse sulle oma plaati laenata
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
29.11.2003 00:10:49
|
|
|
Mr.T.Y.Y.T kirjutas: |
ma laenan kogu aeg sõpratelt plaate ja teen ümber kui vaja, ei ole kuulnud ka mitte niisugustest asjadest. Kas keegi saaks öelda kus on piraat tarkavarakohta seadusi ja selle levitamise ja muu värgi kohta. Mis mind pannakse kinni vä? see on kküll tase  |
tsitaat: |
Loodan et see pole vale teema kui on siis kas teise teemasse pangu keegi või prükkarisse kui on teemat arutletud |
viimati muutis Max Powers 29.11.2003 00:35:50, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firetiger
HV kasutaja

|
29.11.2003 00:47:13
Re: Piraat tarkvara |
|
|
luke skywalker kirjutas: |
Loodan et see pole vale teema kui on siis kas teise teemasse pangu keegi või prükkarisse kui on teemat arutletud  |
Seda on HV `s niiiiiiiiii palju kordi arutatud,mõni aeg tagasi iga viies teema lõppes piraatluse teemalise vaidlusega. Vaata otsingust ja tutvu corvette poolt viidatud leheküljega Nii et soovitax,et see teema lukku ja prykkarisse.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
29.11.2003 12:01:43
|
|
|
Ok ok võibolla panin veitsa pange et nii ütlesin aga jah juhtub, lugesin mingit seadust ja seal oli et omades piraat tarkvara siis võib saada 3 aastat või 500 päevapalga suuruse rahatrahvi
, a krt kui juba nii juhtub et sõber kopeeris sõbra plaaadi pealt mis oli ka kellegi teise pealt kopeeritud ... ja kui mina laenan selle esimese sõbra käest plaati ja teen koopia siis mina kukun kinni we
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elar
HV kasutaja
|
29.11.2003 12:07:07
|
|
|
Oma legaalsest plaadist tehtud backupi võib iga kell sõbra käes hoida, mine tea, millal oma elamine maha võib põleda.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
29.11.2003 12:13:00
|
|
|
keelatud on kopeerimine ja installimine
kopeerida aga t6esti v6ib originaali omanik yhe exemplari backupi tarbeks
kui nüüd on t6estatud, et
a) koopia tegi originaali omanik ja andis selle s6brale hoiule ja
b) s6ber seda installinud kuhugi ei ole
siis peaks kohtus v6idu saama küll
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
29.11.2003 12:19:04
|
|
|
Krt a kui võmmid ukse taha siis kähku korpus lahti ja kõvaketas välja , ütlen et arvuti katki ja keegi ei tõesta kohe ära et mul on kõvale installitud
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
29.11.2003 12:23:06
|
|
|
Just, kuid igal tootel on omad erinevad nõuded. Selleks tulekski tutvuda konkreetse toote kasutamisõigusi. Mõni lubab teha packup'i, mõni lubab isegi 2 packup'i teha, mõni ei luba üldse jne.
Krt a kui võmmid ukse taha siis kähku korpus lahti ja kõvaketas välja , ütlen et arvuti katki ja keegi ei tõesta kohe ära et mul on kõvale installitud |
Heh, arvad. Kui tulevad, siis juba täie comandoga kelledest üks see spets ongi, kes su arvutit uurib, kõvaketta trikiga teda ära ei peta enam küll. Heh, sry, ma niisama hirmutan
viimati muutis corvette 29.11.2003 12:26:27, muudetud 1 kord |
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
29.11.2003 12:25:35
|
|
|
win95 n2iteks lubas installida kahte masinase. FAQ-s ol tauline kysimus: "can i install another copy to my home laptop and desktop?"
ja vastus oli "you may install a total of 2 copyes. so you can install a copy to your home laptop or desktop, but not both."
k6ik asjad mis mul cd-de peal on, on aga openssl-ga kokku lastud ja key-d on kindlates venemaa ftp serverites , olenemata siis kas asjad on piraadid v6i mitte, on kasulik nii teha. siis kui mu plaadihunnik ekspertiisi viiakse saan nad suht ruttu tagasi, taibatakse kohe 2ra et asi on lootusetu.
loomulikult n6uab see kodus mitme arvuti olemasolu ja natuke rohkem rabelemist kui midagi plaadi pealt vaja.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomacce
HV kasutaja

|
29.11.2003 12:36:03
|
|
|
konn kirjutas: |
aga openssl-ga kokku lastud ja key-d on kindlates venemaa ftp serverites , olenemata siis kas asjad on piraadid v6i mitte, on kasulik nii teha. siis kui mu plaadihunnik ekspertiisi viiakse saan nad suht ruttu tagasi, taibatakse kohe 2ra et asi on lootusetu.
loomulikult n6uab see kodus mitme arvuti olemasolu ja natuke rohkem rabelemist kui midagi plaadi pealt vaja. |
Räägi mulle ka sellest "ssl" asjast, ma suht loll. et kui keegi paneb plaadi masinasse siis on vaja mingit "kiid" et ta õldse avaneks? Kui nii siis mis proge see oleks? TNX
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
29.11.2003 12:47:59
|
|
|
asi krypteeritakse selle kii j2rgi. kui kiid ei ole, on kogu plaadi sisu m6ttetu suvaliste baitide puder.
kuna sa nagunii tahad seda windoosa jaoks, siis konkreetseid linke ma ei tea jagada, google ja "windows+openssl+download" jne aitavad sind0. olemas on see asi kindlasti windoosa jaoks ka
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
29.11.2003 12:56:44
|
|
|
corvette kirjutas: |
Just, kuid igal tootel on omad erinevad nõuded. Selleks tulekski tutvuda konkreetse toote kasutamisõigusi. Mõni lubab teha packup'i, mõni lubab isegi 2 packup'i teha, mõni ei luba üldse jne.
Krt a kui võmmid ukse taha siis kähku korpus lahti ja kõvaketas välja , ütlen et arvuti katki ja keegi ei tõesta kohe ära et mul on kõvale installitud |
Heh, arvad. Kui tulevad, siis juba täie comandoga kelledest üks see spets ongi, kes su arvutit uurib, kõvaketta trikiga teda ära ei peta enam küll. Heh, sry, ma niisama hirmutan  |
Krt loodame et seal keegi HV-st ei ole siis olen küll kohe omadega sees ju ... krt kõik siin siuksed arvuti spetsid
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
29.11.2003 12:58:52
|
|
|
Krt loodame et seal keegi HV-st ei ole siis olen küll kohe omadega sees ju ... krt kõik siin siuksed arvuti spetsid
|
Mis sa oma arvutis siis peidad ka?
Äkki räägid kohe välja siis ei pea me sinu juurde tulema
EDIT: pane oma aadress ka siia, siis meil lihtsam sind üles leida
viimati muutis Max Powers 29.11.2003 13:10:42, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
29.11.2003 13:01:24
|
|
|
EE mul arvuti aint pira asju täis ongi isegi win ... mõned mängud ja muusika paadid on originaalid
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
29.11.2003 13:46:55
|
|
|
EE mul arvuti aint pira asju täis ongi isegi win ... mõned mängud ja muusika paadid on originaalid |
saatsin su möla koos su ip aadressiga BSA-le edasi.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
29.11.2003 13:57:11
|
|
|
Krt a kui võmmid ukse taha siis kähku korpus lahti ja kõvaketas välja , ütlen et arvuti katki ja keegi ei tõesta kohe ära et mul on kõvale installitud  |
Krt kui võmmid ukse taga kas siis avad neile ukse? Miks?
Ja kui tulevad ütle, et sul ei lubatud võõrastele ust avada?
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
29.11.2003 15:01:39
|
|
|
puna kirjutas: |
Krt a kui võmmid ukse taha siis kähku korpus lahti ja kõvaketas välja , ütlen et arvuti katki ja keegi ei tõesta kohe ära et mul on kõvale installitud  |
Ja kui tulevad ütle, et sul ei lubatud võõrastele ust avada? |
Ullike! Kui neil on order, löövad nad ukse sisse ...... Nad tulevad alati ootamatult, et sa ei jõuaks ettevalmistusi teha elik midagi ära peita/aknast alla visata ja siis väita , et mina olin puu otsas
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
29.11.2003 15:21:50
|
|
|
isegi koomiksid n2itavad et elu pole nii lihtne
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
29.11.2003 15:22:34
|
|
|
raven kirjutas: |
EE mul arvuti aint pira asju täis ongi isegi win ... mõned mängud ja muusika paadid on originaalid |
saatsin su möla koos su ip aadressiga BSA-le edasi. |
eks me siis temast lähimal ajal ei kuule vms
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
29.11.2003 15:26:00
|
|
|
Sahib kirjutas: |
puna kirjutas: |
Ja kui tulevad ütle, et sul ei lubatud võõrastele ust avada? |
Ullike! Kui neil on order, löövad nad ukse sisse ...... Nad tulevad alati ootamatult, et sa ei jõuaks ettevalmistusi teha elik midagi ära peita/aknast alla visata ja siis väita , et mina olin puu otsas |
Ise oled ullike. Palju oled filme ka vist vaadanud, kui orderit pole nagu tavaliselt siis ei hakka keegi su ust lõhkuma, kui on order siis ka kõigepealt palutakse uks avada,
Või muidu . Ok selle ajaga kui nad ust lammutavad jõuan oma kõvaketta ja plaadid pilbasteks peksta. Kui mingeid tõendeid ei leita siis tuleb neil kõik kinni maksta
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
29.11.2003 15:33:13
|
|
|
raven kirjutas: |
saatsin su möla koos su ip aadressiga BSA-le edasi. |
Ah ise tead mul nagunii juba need plaadid kus see ja teine win on tgelt originaal ja office kah aint kax plaati mul pira oligi rohkem ple
kõik mängud on mul ostetud HV-st ja need kah originaalid asso tegelt ma ei tea kas see office ja win on ikka originaall sest kui ma arvti ostsin sain juba plaadid kaasa ja win ning office oli kah peal ... mind ei saa ju süüdistada kui mina ostan arvuti ja mulle antakse plaadid kaasa
viimati muutis luke skywalker 29.11.2003 15:35:28, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|