Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Amphor
Kreisi kasutaja

|
08.03.2011 19:17:02
|
|
|
Meremees1,
Amphor kirjutas: |
esimest korda üritasin midagi teha, siis kaks asja, millel ma tegelikult ka vajadust ei näinud ega näe, murdusid üldse küljest ära. Üsna selline habras konstrui tundub, ja kuna mul laadija juhe veab telefoni landscape korral viltu, ning see hoidja ei suuda teda kindlalt paigal hoida, tuleb viltu ekraani vaadata. Kui veidi puudutada/keerata/logistada, siis kukub üldse akna küljest ära.
aganoh, sellise raha eest on isegi bangforbuck
|
maksis siis ebays koos saatmisega 7€ umbes
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
10.03.2011 01:26:58
|
|
|
Kuidas teie teete, kui räägite telefoniga ja tahate kellegi numbrit (vana telefoniga trükkisid selle numbri sisse mis ta sulle ütles ja kui kõne lõppes oli see number kohe ees ja said callima panna). HTC-l nagu selline funktsioon puudub, kui trükin numbri sisse ja kõne lõppeb on ka number läinud, võimalus on ka salvestad küll telefoni raamatusse aga kui mul korra seda vaja siis minu jaoks tundub see natuke jabur.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.03.2011 13:53:53
|
|
|
koby kirjutas: |
Kuidas teie teete, kui räägite telefoniga ja tahate kellegi numbrit (vana telefoniga trükkisid selle numbri sisse mis ta sulle ütles ja kui kõne lõppes oli see number kohe ees ja said callima panna). HTC-l nagu selline funktsioon puudub, kui trükin numbri sisse ja kõne lõppeb on ka number läinud, võimalus on ka salvestad küll telefoni raamatusse aga kui mul korra seda vaja siis minu jaoks tundub see natuke jabur. |
Mitte oluliselt, kuid mõnevõrra lihtsam oleks vast kõne ajal lahti võtta mingi notes programm ja number sinna kirjutada - ise pole seda dialer'isse kõne ajal toksimist katsetanud.
Hiljem saab notesist kopeeri-kleebi teha dialerisse.
EDIT: Mitte just rabav uudis, aga siiski:
Techradar.com arvates on algne HTC Desire endiselt hetkel (10.03.2011) maailma parim telefon:
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440?artc_pg=21
tsitaat: |
The HTC Desire is essentially the same phone as the Google Nexus One, only with HTC's Sense UI overlay and a reworked chassis. Read: it's like a Nexus One only better.
The Desire is a little on the large side thanks to its 3.7-inch OLED screen, but HTC has had a look at the few foibles the Nexus One had and sorted them out. Later models have a Super LCD screen which isn't quite as vibrant as the OLED, but is still top notch for media viewing.
Messaging on the HTC Desire is a dream – despite not having a physical keyboard, the eerily responsive typing correction on this device is so sharp we could practically shut our eyes and mash our hands into the keyboard and still type a perfect message.
And it's testament to the perfect design that it's held the Desire HD off the top spot; the 3.7-inch screen and smooth frame offer a far nicer feel in the hand, and it even offers slightly better battery life too.
If the HTC Desire was to get the upgraded Sense UI, complete with extra HTC widgets and downloadable content, it would be virtually unstoppable, especially as the price will hopefully begin to drop in the near future.
Our quick verdict: People will inevitably ask if we really think the Desire is better than the iPhone 4, and the truth is it both is and it isn't. It doesn't have the headline grabbing specs perhaps, but it doesn't have the notable flaws either, and that's a sign of a well made phone that won't frustrate users who 'take a punt' on their first HTC.
It's still the best of all worlds in our opinion, ahead of the newer Desire HD, and as and when the price comes down and the UI (hopefully) gets upgraded this will continue to be a staggering piece of kit.
Read more: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440?artc_pg=21#ixzz1GC17YQY8
|
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
10.03.2011 16:13:10
|
|
|
[quote="Draqula"]
koby kirjutas: |
Kuidas teie teete, kui räägite telefoniga ja tahate kellegi numbrit (vana telefoniga trükkisid selle numbri sisse mis ta sulle ütles ja kui kõne lõppes oli see number kohe ees ja said callima panna). HTC-l nagu selline funktsioon puudub, kui trükin numbri sisse ja kõne lõppeb on ka number läinud, võimalus on ka salvestad küll telefoni raamatusse aga kui mul korra seda vaja siis minu jaoks tundub see natuke jabur. |
Mitte oluliselt, kuid mõnevõrra lihtsam oleks vast kõne ajal lahti võtta mingi notes programm ja number sinna kirjutada - ise pole seda dialer'isse kõne ajal toksimist katsetanud.
Hiljem saab notesist kopeeri-kleebi teha dialerisse.
See et ma selle kuhugi notesi alla pean panema tundub kuidagi jabur :S, kellelgi teisi mõtteid? Kas ma olen ainuke inimene kes vahel küsib kellegi kontakt nr endale telefoni teel ja ei taha seda pastakaga paberile panna.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
10.03.2011 16:16:38
|
|
|
...but it doesn't have the notable flaws either, and that's a sign of a well made phone that won't frustrate users who 'take a punt' on their first HTC. |
khm, random reboot jamad oleks ma ainuke, kellel sama probleem on (olnud).
Endal nüüd kolmas kuu viimasest remondist ja siiani õnneks kõik korras.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.03.2011 11:05:36
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
...but it doesn't have the notable flaws either, and that's a sign of a well made phone that won't frustrate users who 'take a punt' on their first HTC. |
khm, random reboot jamad oleks ma ainuke, kellel sama probleem on (olnud).
Endal nüüd kolmas kuu viimasest remondist ja siiani õnneks kõik korras.  |
Huvitav, ma enda telefonil pole selliseid jamasid märganud ning ka netist pole arvestataval määral kurtmist silma jäänud.
Eelmise aasta sügisest olen kasutanud ning kõige hullem, mis nähtud on selle aja jooksul umbes 3x hetkeks aeglustumine, kusjuures ka nende puhul tõenäoliselt oli süü 3nda partei softil.
Notable flaw on minu mõistes ikkagi midagi sellist mis esineb kõikidel või väga paljudel kasutajatel ning mida parandada ei anna.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
KasparL
HV vaatleja
|
11.03.2011 14:50:16
|
|
|
Kah Desire (2.2) omanik, algaja veel. Mõnele asjale pihta pole saanud:
Kuidas kontakte nö. ühendada, et mul poleks SIM ja Facebookist kontakte duubel? Mõne kontakti sain seotud küll facebooki kontoga, aga sim kirje jätab ta ikka vedelma nimistusse sinna kõrvale. Probleem 2, et paari sõpra ei lase ühendada, ühesõnaga, see "Link FB profile" ei näita mul üht (vb veel paari) sõbrannat. Samas app "Facebook" näitab, kui sõbralisti vaadata. HTC poolne diskrimineerimine?
Sellest ma ka aru ei saa, kust ma leian settingu, et Google Mapsi kasutamise ajal ta mul ekraani kinni ei paneks. Pime enda arust pole, aga ei leia no... nii ei saa rallit sõita.
EDIT: View Contacts'i alt näitabki, et mul on Facebook for HTC kontakte 73, tegelikult sõpru on facebookis 74.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
11.03.2011 14:50:30
|
|
|
Google mapsil minu arust ei saa pannagi ekraani always on peale, vähemalt pole mina leidnud. Eks see ole häiriv jah natukene.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
11.03.2011 15:13:16
|
|
|
KasparL, ega simi kirjetes muidu lahti ei saa, kui ära kustutades.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.03.2011 15:44:32
|
|
|
KasparL kirjutas: |
Kah Desire (2.2) omanik, algaja veel. Mõnele asjale pihta pole saanud:
Kuidas kontakte nö. ühendada, et mul poleks SIM ja Facebookist kontakte duubel? Mõne kontakti sain seotud küll facebooki kontoga, aga sim kirje jätab ta ikka vedelma nimistusse sinna kõrvale. Probleem 2, et paari sõpra ei lase ühendada, ühesõnaga, see "Link FB profile" ei näita mul üht (vb veel paari) sõbrannat. Samas app "Facebook" näitab, kui sõbralisti vaadata. HTC poolne diskrimineerimine?
Sellest ma ka aru ei saa, kust ma leian settingu, et Google Mapsi kasutamise ajal ta mul ekraani kinni ei paneks. Pime enda arust pole, aga ei leia no... nii ei saa rallit sõita.
EDIT: View Contacts'i alt näitabki, et mul on Facebook for HTC kontakte 73, tegelikult sõpru on facebookis 74.  |
Kontaktidest:
Soovitan SIM kontaktid ära unustada. Android on sihitud google konto kasutamise peale, seega peaksid neid kontakte seal haldama ning telefon süngib sellega. Siis pole ka hullu, kui telefoni ära kaotad - kontaktid on google konto peal olemas, ostad järgmise Androidi ning peale esimest sünki on kõik ka telefonis jälle olemas.
Facebooki kontaktidega on jah mingi kamm. Mõni uus kontakt näiteks ei taha kohe telefoni ilmuda - isegi kui käsitsi sunnin eraldi sünki tegema. Kõik kontaktid on siiani lõpuks tulnud, aga mingi viitega, näiteks päev või nii.
Google Maps ning ekraan pime:
Nagu juba öeldud, google maps'i enda seadetes seda pole.
Ma kasutan sellist lahendust nagu Widgetsoid (marketist saadav). Sellega saab teha vastavalt enda soovidele widgeti, mis kontrollib asjade sisse-välja lülitamist. Mina näiteks tegin omale sellega ühe riba (4x1), mille peal järgmised nupud:
- Bluetooth (pidevalt BT sees hoidmine mulle tundus, et sööb akut, kui handsfreed kasutan siis saan ühe puudutusega telefoni BT aktiveerida või deaktiveerida)
- Wifi (sisse-välja)
- GPS (sisse-välja, mulle tundub, et GPS pidevalt sees ei söö akut nagu BT, kuid vahest tahan Google Maps sirvida toas, ilma et GPS sigaanli otsiks, siis on abiks välja lükata)
- Autosünk (sisse-välja, päeval süngib telefon automaatselt ilmateadet, FB, töömaile, gmaili jne, kuna Gmaili puhul ajalisi piiranguid panna ei saa, samas öösel saabunud maili kohta piuksu ei taha, siis lülitangi rahu soovides autosüngi välja)
- Taustavalgustus (pidevalt sees või automaatne) See on siis eelkõige navigeerimise jaoks, millest enne juttu oli
- Taustavalgustuse tugevus (ise saab määrata mitu "taset" määrad, mille vahel klikkida saab, mina panin "automaatse" ja "0 taseme", viimane siis hea näiteks pimedas autos kasutada, kui ei taha juhti segada ereda ekraani valgusmüraga)
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lampisjalg
HV kasutaja
|
14.03.2011 10:56:23
|
|
|
mk123 kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Meremees1 kirjutas: |
Kas sellele 5.2 google mapsil on turn by turn voice guided osa ka juures või seda jätkuvalt meil Eestis kasutada ei saa ?
Driving directions on olemas küll, et kui panna aadress kuhu minna tahad siis joonistab teekonna ette aga hääljuhiseid pole.
On keegi saanud testida seda google mapsi hääljuhiste osa, et kui hästi toimib võrreldes mõne offline naviga. Ehk on google kaardid
väga head ja see hääljuhis teeks sellest väga hea navi, mida kasutada. |
Kui tahad proovida siis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887 peaks aitama.
Asja nimi on Brut Google maps ehk siis regionaalsed piirangud maha võetud. Kahjuks praegu viimane saadaolev versioon põhineb 4.6 versioonil.
Kuna tegemist on mitteametliku asjaga siis nagu ikka - kasuta omal vastutusel. |
sealt samast foorumist leiad ka maps5.2.0-ownhere-resign.apk. täitsa toimib. |
Kas selle paigaldamiseks on root vajalik? Nagu ma aru saan siis see asendab hetkel telefonis oleva Mapsi, ning edaspidine uuendamine toimub ainult läbi manuaalse installimise. Kas sellel versioonil on lubatud ka navigatsioon meie vabariigis?
Magnus
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.03.2011 11:17:37
|
|
|
lampisjalg kirjutas: |
mk123 kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Meremees1 kirjutas: |
Kas sellele 5.2 google mapsil on turn by turn voice guided osa ka juures või seda jätkuvalt meil Eestis kasutada ei saa ?
Driving directions on olemas küll, et kui panna aadress kuhu minna tahad siis joonistab teekonna ette aga hääljuhiseid pole.
On keegi saanud testida seda google mapsi hääljuhiste osa, et kui hästi toimib võrreldes mõne offline naviga. Ehk on google kaardid
väga head ja see hääljuhis teeks sellest väga hea navi, mida kasutada. |
Kui tahad proovida siis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887 peaks aitama.
Asja nimi on Brut Google maps ehk siis regionaalsed piirangud maha võetud. Kahjuks praegu viimane saadaolev versioon põhineb 4.6 versioonil.
Kuna tegemist on mitteametliku asjaga siis nagu ikka - kasuta omal vastutusel. |
sealt samast foorumist leiad ka maps5.2.0-ownhere-resign.apk. täitsa toimib. |
Kas selle paigaldamiseks on root vajalik? Nagu ma aru saan siis see asendab hetkel telefonis oleva Mapsi, ning edaspidine uuendamine toimub ainult läbi manuaalse installimise. Kas sellel versioonil on lubatud ka navigatsioon meie vabariigis?
Magnus |
Featuuride all oli kirjas:
- installable on non-rooted device ehk siis väidetavalt root pole vajalik
Ma olen aru saanud, et see Brut võtab maha asukohapiirangud ehk siis võimaldab igal pool kasutada seda navigeerimist.
Siiski pean kordama, et ise pole kasutanud, seega midagi kindlalt väita ei saa.
Käsitsi uuenduste installist pole meie piirkonnas vist nii ehk naa pääsu - Google Maps uuendusi ametlikult Eestis marketi abil ei pakuta.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lampisjalg
HV kasutaja
|
14.03.2011 11:21:51
|
|
|
Seda brut versiooni olen proovinud (maps v4.6). Sellel oli faili nime muudetud nii, et ta ei installiks üle originaal Mapsi. Kas sellel ownhere omal on samamoodi ja kas see teeb navigatsiooni Eestis kättesaadavaks nagu brut seda tegi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
14.03.2011 11:24:14
|
|
|
Üks paremaid GPS navigeerimiseks on Aura Sygic, ka eesti kiiruskaamerad on peal. Väga lihtsa menüüga. TomTom -ile ei jää sugugi alla. Kaarte saab tõmmata mobiiliga iga riigi kohta eraldi. Tallinn 3D on hoonete kontuurid ja vanalinna objektid peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lampisjalg
HV kasutaja
|
14.03.2011 11:38:29
|
|
|
Seda Aurat olen ka proovinud ja arvustusi lugenud. Selle ainuke miinus on teekonna arvutamine. Üritab juhatada väga imelikke teed pidi. Kui minna Tallinnast Kohtla-Nõmmele siis juhatab sind kaevanduse kruusateedele, kus läbipääs keelatud. See on tuttav tee, aga kui nii peaks juhtuma tundmatu koha peal. Alternatiive see programm valida ei luba. Sama teed muidugi juhtas ka Brut google maps. See oärast loodangi, et 5.2 versiooni mapsis on asi parandatud. Veel olen proovinud Igo-d, sellel oli hirmus lag. Ndrive ei suutnud korralikult leida Tammsaare teel olevat aadressi. Navigon on veel proovimata.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.03.2011 11:41:45
|
|
|
Seda Aurat olen ka proovinud ja arvustusi lugenud. Selle ainuke miinus on teekonna arvutamine. Üritab juhatada väga imelikke teed pidi. Kui minna Tallinnast Kohtla-Nõmmele siis juhatab sind kaevanduse kruusateedele, kus läbipääs keelatud. See on tuttav tee, aga kui nii peaks juhtuma tundmatu koha peal. Alternatiive see programm valida ei luba. Sama teed muidugi juhtas ka Brut google maps. See oärast loodangi, et 5.2 versiooni mapsis on asi parandatud. Veel olen proovinud Igo-d, sellel oli hirmus lag. Ndrive ei suutnud korralikult leida Tammsaare teel olevat aadressi. Navigon on veel proovimata. |
Kui niimoodi juhatab keelatud teedele, siis on selge miks ametlikult pole lubatud navigeerimist meie väikses vabariigis - google kaardid pole piisavalt tasemel terve riigi ulatuses.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
lampisjalg
HV kasutaja
|
14.03.2011 11:51:37
|
|
|
Imelik on see, et Sygic Aura peaks kasutama sama kaarte mis Igo (Teleatlas). Kui olen mujal seadmetes ja ka telefonis Igo-d, siis see juhatab kohale mööda korralikke teid. Nii et asi on paljuski tarkvaras, mitte kaartides kinni.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.03.2011 11:58:47
|
|
|
Seda Aurat olen ka proovinud ja arvustusi lugenud. Selle ainuke miinus on teekonna arvutamine. Üritab juhatada väga imelikke teed pidi. Kui minna Tallinnast Kohtla-Nõmmele siis juhatab sind kaevanduse kruusateedele, kus läbipääs keelatud. See on tuttav tee, aga kui nii peaks juhtuma tundmatu koha peal. Alternatiive see programm valida ei luba. Sama teed muidugi juhtas ka Brut google maps. See oärast loodangi, et 5.2 versiooni mapsis on asi parandatud. Veel olen proovinud Igo-d, sellel oli hirmus lag. Ndrive ei suutnud korralikult leida Tammsaare teel olevat aadressi. Navigon on veel proovimata. |
paar aastat tagasi sattusin ma ilmselt samale teele ka Regio kaarte kasutades. Nii et see vast ongi selline koht
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
14.03.2011 15:05:02
|
|
|
Anna siis teada, milline navi soft kõige asjalikum tundub ja mida on ka hea lihtne kasutada ma mõtlen just teekonna planeerimiseks. CO Pilot live v8 võid ka proovida, videodes tundub suht asjaliku menüüga olema ei tea kui hea tal see juhatamine on.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
14.03.2011 15:26:22
|
|
|
Eile suutsin kuidagi oma Desire'i juhtme kokku ajada. Aku oli tühjaks saamas, panin saba taha magama minnes ja äkki kuulen, et käib piiks (notification, et "charge your battery" tuli ekraanile juba siis kui juhe oli taga). Hommikul vaatasin - nii kui ekraani sisse lülitasin oli enne klahviluku avamist ees teade "charge your battery", kuigi aku oli täiesti täis. Ja nii iga kord, ekraani sisse lülitades enne klahviluku avamist sama teade. Suht häiriv. Restart aitas.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
14.03.2011 16:07:56
|
|
|
Sellega olen väga nõus, et GPS navigaatorid teevad teekonna suht erinevalt. Kõige parem on TomTom mis on mul WM Qtek2020 i , kahjuks Androidile Tommi ei ole. Ka Automapa (kiiruskaameraid ei ole) on hea, aga ka ei ole Androidile tehtud. Minu Desire saab aprillis aasta , pole mingeid probleeme olnud, ekraan on amoleed, ei kasuta ma ekraanikilet, kõik on OK.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
14.03.2011 16:09:34
|
|
|
Kasutan ka Sygic Aura't. Meeldib, et saab programmis soovitud riigi kaardi tõmmata - satud riiki, mille kaarti juhuslikult pole, lähed esimesse wifi-punkti ja tõmbad kaardi ja voilaa, olemas. Aga mul vahel läheb ise lambist kinni. Ei tule ka Force close teadet ette. Lihtsalt töötab ja hetk hiljem kinni. Telefon ise töötab edasi. Muidu aga päris mõnus programm. Kusjuures sellel saab ju valida, et kas valigu kõige kiirem tee või kõige otsem või kõige ökonoomilisem jne. Tean-tean, pole kõige olulisem, aga mulle väga meeldib ka tema välimus. Ilus on. Teeb tema vaatamise rõõmsamaks.
lampisjalg, iGO kasutab teisi kaarte ka. Programm seisab igaks juhuks SD'l, et kui peaks kunagi vaja minema, siis hea installida kohe. Kaustas ka eelmise aasta oktoobri Regio Eesti kaart.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.03.2011 16:12:50
|
|
|
kellelgi akunäiduk ka villast ajab? lolli järjekindlusega näidab, et maps on 1/3 akut ära söönd, aga tegelikult mängin angry birdsi ja käin netis sellega. enne näitas üldse ainult cell standby ja android system 50/50, kuigi tegelikult oleks peand seal ekraan ja angy birds ja internet ja wifi jms ka olema. 1360h üleval ka olnud järjest, äkki sellest on hakkand jamama ja tahab restarti?
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.03.2011 20:30:45
|
|
|
Restarti vist tahab küll aegajalt jah. Täna näiteks oli veidi navigeerida vaja, aga üle 4-5 satelliidi ei leia ja ära ei ühenda. Tükk aega jamasin ja ootasin ja otsisin lagedaid kohti. Lõpuks tegin restardi, supsti ühendus olemas ja satellite nagu muda.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
14.03.2011 20:33:39
|
|
|
Kas läbi HTC synci on kuidagi võimalik asju mälukaartile tõsta? Praegu saan ainult sync'i teha ja appe installida.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|