Mu ehituskvaliteedi arvamus põhines tõepoolest GSMArena arvamusel, kus tõsteti seda esile ja alumiiniumkorpus ei saa nüüd tõesti alt vedada. N8-t olen senini näppinud ja kvaliteet meeldis, E7 on senini ootel. Paraku eelistan ma pisut robustsemaid telefone (ilmselgelt, kui ma üle 3 ja poole aasta olen E90t kasutanud).
Tõesti olen nõus, hingamisaparaadita lapsuke sündinud neil aga ometi on ta nii lähedane, et tahaks ikka kuidagi. Ilmselgelt on mu ratsionaalne mõistus siin puhul häiritud, samas jällegist qwerty slidereid on suhteliselt vähe turul ning ilma selleta ma väga ei taha kui aus olla. Niipalju, kui erinevatel telefonidel (iPhone 4, 5800, galaxy s, N8 jne) tippinud ekraani peal olen ei meeldinud mulle see absull. Eks üks osa ilmselt ole ka mugavus mis tuleneb vanalt symbianilt üle minekul.
Miskil põhjusel kahtlustan, et emotsioon siiski hoiab mind E7 lähedale aga eks näis, nädal aega on järele mõtlemiseks.
Aeron, ma rääkisin softiuuendustest. kõigile toladele lubati Froyot ja täna tuli teade, et FlipOut ja Charm seda ei saa, Milestone sai sama teate vist kuid tagasi
KillerXP, alumiinimum unibody'ga telefone on teisigi, kasvõi mu enda Samsung S8500 võõra telefoni näppimisega on sama asi mis võõra arvutiga hullamisega - ta on kellegi teise jaoks sätitud! oma telefoni saad omatahtsi sättida. ma kolisin S60 tava-slider'ilt Bada full-touch'ile täiesti huupi, ainult SAMOLED'i kaotamise hirmus, ja kuradi kiiresti harjusin
Eks see harjumine sõltub tavaklaveri mugavusest. N97l mu eelmisel föönil seda ei olnud kohe üldse mitte. Samas E90 oli ikka väga mugav. Hetkel N8 ja tahaks lähiajal mõnd sinihambaga miniklaverit proovida. See samas jälle vist pisut ebamugav kui eraldi klots raskus vedeleb.
Ei jah siiski kui ma miskit pähe võtan siis ma ka seda tahan... homme peaksin oma E7-00 kätte saama ja siis üritan mõne päeva jooksul ka korraliku ülevaate ning võrdluse E90-ga kirjutada ja võib-olla ka E70-ga.
EDIT: Telefon käes... esmamuljet on veel raske kommenteerida aga vaikselt hakkan tutvuma ja eks siis oskan kommenteerida. Eesti versiooniga siis tegu mul.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2691&idPhone2=3545
Väike võrdlus sama klassi samsungiga...kaal on samsungil 28g kergem ja aku peab 200h kauem, samas nokial on qwerty klaviatuur(mõnele ehk meeldib), prose on nokial 80mhz kiirem, mõlemad jooksevad symbiani peal ja nipet näpet veel....
Ainus tõsisem vahe on selles, et Samsungi telefon sai just 2a vanaks ja maksab ~180€ kasutuna
Ja Nokia-s porkod imestavad, et miks küll enam Nokia ei müü _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
päris nii ikka võrrelda ei kannata. nagu arvutitelgi, MHz ei räägi kogu lugu (võtame kasvõi 1st gen Snapdragon vs Hummingbird - mõlemad 1GHz, aga Hummingbird sellegipoolest kuni 30% jõudsam).
muidugi aastavanuse Samsungiga (olgu see siis GalaxyS või Wave) võrreldes näeb E7 iga nurga alt uurides tagatulesid
Mul oleks plaanis e7 kasutada koos klaveri, hiire ja moluga nt netbooki asemel. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ei jah siiski kui ma miskit pähe võtan siis ma ka seda tahan... homme peaksin oma E7-00 kätte saama ja siis üritan mõne päeva jooksul ka korraliku ülevaate ning võrdluse E90-ga kirjutada ja võib-olla ka E70-ga.
EDIT: Telefon käes... esmamuljet on veel raske kommenteerida aga vaikselt hakkan tutvuma ja eks siis oskan kommenteerida. Eesti versiooniga siis tegu mul.
Et siis kuidas tundub?
Mul selline probleem, et kui miskipärast wifi maha kukub siis ta pakub ainult gprs-i asemele aga mitte "otsi w-lan-i", nagu eelmises telefonis (E75).
Kas seda saab kuskilt muuta?
Ja voip kõnesid pole ka veel suutnud tööle saada. Sip seaded paigas aga sellist helistamise valiku pole tekkinud. Nokia juhendis räägitakse mingist ovi poest saadavast lisa appist... pole väga veel jõudnus süveneda.
Paari päeva jooksul 3-4 korda kinni ka jooksnud juba...
Esmamulje on nagu ma ka arvasin - need asjad, milles Nokia hea on hiilgavad, teised asjad on jällegist mitte isegi keskmised, vaid jubedad. Üldiselt on siiski kõik tarkvaralised vead ja kui siiski Nokia lubab veel 150mln seadet müüa siis vast suudavad ka pisut arendustööd teha loodetavasti. PR2.0 on väidetavalt juba serveritesse uploaditud teatud C7 versioonidele mis pisut parandab osasid asju. Väga optimistlik ma siiski tarkvara arenduses pole ja loodan, et äkki hakkavad ka custom romid tulema mingil hetkel. Potentsiaali nagu oleks.
Ühenduse suhtes ma eriti ise ei muretse kuna mul on piisavalt tasuta m-internetti kuigi pean siiski silma peal hoidma, vana E90-ga kasutasin kuus keskmiselt 90-150MB andmesidet, praegusega veel kogemus puudub ja kuna avastan ka alles siis tuleb seda ühendust igast august.
Kõige rohkem on ärritanud mind hetked kui ta ei reageeri mu käsule mis enamasti juhtub multitaskingu ajal või siis erinevused touchscreeni optimeeringus erinevates rakendustes - mõningates toimib hiilgavalt, teistes jällegist ei taha alati reageerida. Samuti on mul tekkinud juhtumeid kus käes hoides mingi osa käest läheb vastu ekraani ning tekitab soovimatuid vajutusi.
Edasiminekut E90 vs E7-00 on igatahes kõikjal näha aga no ilmselgelt oleks see ka loogiline 3,5a järel. Samas 3,5a kohta on seda siiski vähe. Üritan mõned päevad veel käidelda seda erinevates olukordades, pisut faktilisemaks minna ja siis kirja ka panna oma muljed juba pikemalt ning illustreeritult. Üldiselt on siiski arvamus väga kahene, ei saagi nagu aru kas ostu võiks kahetseda või väga õnnelik olla kuna erinevad osad OSist on vastuolulised.
Kusjuures kui arusaamatutest ühendustest rääkida siis ma ei mõika miks ta mul vahel ütleb, et GPS on saadaval kuigi nagu ükski rakendus minuteada ei tohiks GPSi kasutada sel hetkel.
Pista kalver, hiir ja molu ka taha ning muljeta!
Handwritingu kohta oleks ka vinge tagasisidet saada. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Pista kalver, hiir ja molu ka taha ning muljeta!
Handwritingu kohta oleks ka vinge tagasisidet saada.
Siin on see koht, et keegi võiks laenata mingit bluetooth või/ja logitech unifying klaverit ja/või hiirt. Plaan on küll osta ja kui siis unifying tehnoloogial töötavad seadmed aga hetkel see kuu rahadega pisut kehvemini eriti peale E7 ostu. Ei ole päris kindel kas tahaks just krediidi peale minna nüüd kuna pole otseselt prioriteetne ost.
See oleks ka ilmselt üleskutse, et kui lellelgi vedeleb mõni bt klaver/hiir, mida paar päeva vaja poleks ja soovitavalt elaks mustamäel või Tallinnas, siis võtaks prooviks.
Proovisin huvipärast Logitech G1 Gaming Mouse'iga (USB hiir) ja sellega oli nii, et toimis küll kenasti aga lagine oli kursori liikumine, scrollides kui liikusid, siis seda ei registreeritud. Ilmselt on Nokia poolse driveri küsimus, loodetavasti seda parandatakse.
Usb on the go peaks tähendama seda , et sul on vaja mini-usb to usb kaabli otsa (nt hub vms) ning sinna võid panna järgi suvalise device'i. Ei ole vaja mingit peent tehnoloogiat. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Usb on the go peaks tähendama seda , et sul on vaja mini-usb to usb kaabli otsa (nt hub vms) ning sinna võid panna järgi suvalise device'i. Ei ole vaja mingit peent tehnoloogiat.
Jah, see juhe on E7 puhul kenasti kaasas Nokia poolt. Selle abiga ma USB hiire taha paningi aga mingit parema pildi ning variatsioonide testimiseks / kommenteerimiseks pole mul miskit rohkem sinna taha toppida - sh klaverit, mis on endiselt PS2 peal mul
Tegelikult kui interneti baasil võtta siis on täitsa reaalne, et panna HDMI kaabliga pilt telekasse, bt hiir ja klaver järgi ning laadija või usb otg kõvaketas/mälupulk ning seejärel rahulikult diivani pealt telefoni kontrollides klaveri/hiirega veebi sirvida või muud multimeediat tarbida. Tegelikult quickoffice'i olemasolu tõttu võib ka vabalt näiteks pisut tööd teha kuigi ilmselt see nüüd väga mugav pole.
Väike täiendus. Leidsin ühenduvus/halduriseaded/võrguseaded alt sellise rea nagu "laadi alla", seda muljudes tuleb ilusti valik: a) otsi WLAN-i, b) Internet (mobiilioperaatori kaudu).
Miks ta ei võiks misiganes ühenduse vajaduse/loomise ajal seda valikut pakkuda? arumaisaa.
Väike täiendus. Leidsin ühenduvus/halduriseaded/võrguseaded alt sellise rea nagu "laadi alla", seda muljudes tuleb ilusti valik: a) otsi WLAN-i, b) Internet (mobiilioperaatori kaudu).
Miks ta ei võiks misiganes ühenduse vajaduse/loomise ajal seda valikut pakkuda? arumaisaa.
sa võid võrguseadete kaustas seaded avades "andmekasutus koduriigis" alt valida, et küsi alati
sa võid võrguseadete kaustas seaded avades "andmekasutus koduriigis" alt valida, et küsi alati
seda mul ongi tehtud aga see on vaid pool lahendust, et data arvet ei ketra. teine pool, et kuidas kasvõi koduses wifis ühendus püsti saada, see puudub hetkel. peab minema seda eraldi menüüst sisse lülitama
Umm jah ma ei oska täpsemalt sinu juhtumit kirjeldada kuna pole eriti süvenenud. Mul kodune wifi konfitud ja siis telefon ise valib kas kasutab m-internetti või wifit. Paraku on mul pisut kahtlusi siiski telefoni valiku suhtes ja üldsegist tahas rohkem infot saada mida ja miks kasutatakse.
seda mul ongi tehtud aga see on vaid pool lahendust, et data arvet ei ketra. teine pool, et kuidas kasvõi koduses wifis ühendus püsti saada, see puudub hetkel. peab minema seda eraldi menüüst sisse lülitama
Üks võimalus, et tee uus andmeside rühm ja liiguta andmeside sinna alla. Mul on EMT internet eraldi kaustas ja wlan eraldi
Hakkasin täna siis lõpuks ülevaadet kirjutama. On kellelgi mingeid asju mida sooviks eriti näha? Ilmselt tekstiga saan õhtuks valmis aga vaatan ilmselt üritan veel mingeid sampleid ja videosid saada, eks näis kuidas nendega läheb, võimalik, et need hoiavad päeva-paar veel tagasi.
Hakkasin täna siis lõpuks ülevaadet kirjutama. On kellelgi mingeid asju mida sooviks eriti näha?...
Kuulsin, et ühel kodanikul olla leviga väike probleem olnud (levi kehvem, kui N8'l). Oskad kommenteerida?
N8-t võrdluseks pole kuskilt võtta seega nende 2 vahel võrrelda ei oska. E90-ga võrreldes on parem igatahes. Kuigi kodus mustamäel 9-ndal näitab E90 mulle alati 7t bari, siis E7 näitab sageli ka 6, mis nagu vihjaks kehvemale vastuvõtule aga reaalsus on hoopis vastupidi. Kusjuures kõrvalise märkusena, et läpakas on ka HSPA modem sees ja see ka ei näita max pulki sageli.
Igatahes E90 puhul jalutades ühest toast teise, st ühelt poolt maja teisele poole katkesid kõned. Probleem oli selles, et toimub ühelt mastilt teise alla minek. E7 puhul üritasin klienditeenindusele seda tõestada jalutades meeleheitlikult mitme toa vahel. Parim tulemus oli see, et kuulsin masti vahetumisel kuskil poole sekundilist jõnksatust aga kõne jäi püsti.
Tahtsin leida mingit rakendust, mis näitaks signaali tugevust aga kahjuks pole E7 jaoks leidnud. E90-ga kasutasin nokia energy profilerit aga paraku E7 puhul ainuke asi mis ei toimi on signaali tugevuse näidik.
viimati muutis KillerXP 15.03.2011 15:06:09, muudetud 1 kord
Hakkasin täna siis lõpuks ülevaadet kirjutama. On kellelgi mingeid asju mida sooviks eriti näha?...
Kuulsin, et ühel kodanikul olla leviga väike probleem olnud (levi kehvem, kui N8'l). Oskad kommenteerida?
N8-t võrdluseks pole kuskilt võtta seega nende 2 vahel võrrelda ei oska. E90-ga võrreldes on parem igatahes. Kuigi kodus mustamäel 9-ndal näitab E90 mulle alati 7t bari, siis E7 näitab sageli ka 6, mis nagu vihjaks kehvemale vastuvõtule aga reaalsus on hoopis vastupidi. Kusjuures kõrvalise märkusena, et läpakas on ka HSPA modem sees ja see ka ei näita max pulki sageli.
Igatahes E90 puhul jalutades ühest toast teise, st ühelt poolt maja teisele poole katkesid kõned. Probleem oli selles, et toimub ühelt mastilt teise alla minek. E7 puhul üritasin klienditeenindusele seda tõestada jalutades meeleheitlikult mitme toa vahel. Parim tulemus oli see, et kuulsin masti vahetumisel kuskil poole sekundilist jõnksatust aga kõne jäi püsti.
E7 netbookina - monitor + klaver/hiir (kui vaja leian sulle usb hubi + klaveri + hiire)
Käsikirja tugi
Kaughaldus - kas saab telefonile väliselt ligi (remote wipe nt)
Exchange tugi _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Muuta pole seal ka miskit, Tele2 pole endiselt nimekirja telefoni pannud. Enda postitus, et telefon käes on ka pärit eelmise nädala kolmapäevast, mil Elisast selle ostsin
Aeron, ok süvenen pisut ja ilmselt võtan ühendust sinuga veel eraldi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.