|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Draax
HV veteran

|
10.03.2011 00:49:49
|
|
|
Rääkisin MSNis (MSN Plus on installitud) ja Firefoxis mängis juutuubi video. Vajutasin mingeid nuppe juhuslikult (Alt Gr või Fn klahv Logitechi klaviatuurilt) ja äkki sain juutuubi video akna MSNi aknasse embedditud (ainult video). Kas keegi teab kuidas seda taasluua?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
10.03.2011 20:31:44
|
|
|
Krt msn on jamama hakanud, jookseb kokku iga ~10 minuti tagant millegi pärast. Varem nagu polnud sellist anomaaliat
2009 a oma, 14.xx
keegi oskab öelda, mis võib viga olla ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
11.03.2011 09:17:17
|
|
|
Draax, eeldan, et kasutat ver 2011. Lingi pastemisel ta üritab igasugust meediat kohe näidata. olgu siis youtube, vimeo või muud taolised videosaidid.
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
11.03.2011 10:43:51
|
|
|
| Kõik uus pahn nagu alla laetud aga ütleb juba mitu päev, et "service unavailable".
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.03.2011 10:50:14
|
|
|
| djpvx kirjutas: |
| Draax, eeldan, et kasutat ver 2011. Lingi pastemisel ta üritab igasugust meediat kohe näidata. olgu siis youtube, vimeo või muud taolised videosaidid. |
ja see on ülbe funktsioon
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
11.03.2011 16:07:51
|
|
|
Nüüd siis mul ka see lugu teist päeva, et keegi ei näe mind online enam Kui selle konto tegin, siis oli vastupidi, mina nägin kõiki off, siis läks korda mingi aja pärast. Kopp ees juba ja kasutaks vaid skype, kui teised ka kasutama hakkaks. Aga ei, kõik kiruvad seda msni aga loobuda ka ei taha
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tere112
Kreisi kasutaja

|
11.03.2011 19:31:38
|
|
|
mulle tuleb 2 päeva juba teistel mingeid suvalisi linge a'la foto: ...
_________________ BMW |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
11.03.2011 19:51:44
|
|
|
| tere112 kirjutas: |
| mulle tuleb 2 päeva juba teistel mingeid suvalisi linge a'la foto: ... |
saatjatel arvatavasti viirus arvutis, mis läbi nende msni igasugu kahtlase sisuga linke saadab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
11.03.2011 20:11:17
|
|
|
Ei usu, et viirus arvutis. Pigem spambot on sisselogimisandmed saanud. Soovita sõpradel parool ära vahetada ja seda edaspidi paremini hoida.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
13.03.2011 02:41:11
|
|
|
Endal ka nüüd lõpuks jokk Msn-ga ja sama eelpool mainitud probleem,ei saa enam sisse logitud [ error code 8100030d ] . Ja nagu Googlist loetud sai siis selle vastu praegu ravimit ei olegi, kuskil jäi ka silma,et paljudel tuli see viimase windows updatega.. nagu ka eeldavasti mul,ähmaselt meenub,et siin mõned päevad tagasi midagi justkui oli ja peale seda hakkas Msn intensiivsemalt jukerdama. Ebuddy-s ka olla ei saa,ei tea miks küll ?
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.03.2011 03:21:35
|
|
|
| Maku.A kirjutas: |
Endal ka nüüd lõpuks jokk Msn-ga ja sama eelpool mainitud probleem,ei saa enam sisse logitud [ error code 8100030d ] . Ja nagu Googlist loetud sai siis selle vastu praegu ravimit ei olegi, kuskil jäi ka silma,et paljudel tuli see viimase windows updatega.. nagu ka eeldavasti mul,ähmaselt meenub,et siin mõned päevad tagasi midagi justkui oli ja peale seda hakkas Msn intensiivsemalt jukerdama. Ebuddy-s ka olla ei saa,ei tea miks küll ?  |
pane arvutil kuupäev õigeks
http://msn-errors.blogspot.com/2007/04/fix-8100030d-messenger-error.html
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
13.03.2011 14:01:56
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Maku.A kirjutas: |
Endal ka nüüd lõpuks jokk Msn-ga ja sama eelpool mainitud probleem,ei saa enam sisse logitud [ error code 8100030d ] . Ja nagu Googlist loetud sai siis selle vastu praegu ravimit ei olegi, kuskil jäi ka silma,et paljudel tuli see viimase windows updatega.. nagu ka eeldavasti mul,ähmaselt meenub,et siin mõned päevad tagasi midagi justkui oli ja peale seda hakkas Msn intensiivsemalt jukerdama. Ebuddy-s ka olla ei saa,ei tea miks küll ?  |
pane arvutil kuupäev õigeks
http://msn-errors.blogspot.com/2007/04/fix-8100030d-messenger-error.html |
See kella korrigeerimine on nostalgia ja teada vast igaühele,kell on alati paigas nagunii ja kõik muu sellega seonduv.
Igatahes lühike jutt mida ma eile ise veel tegin.
Toppisin igast vigur teksti start Run-i ja pidin ''mingeid'' asju ''mingi'' õpetuse järgi tegema,kuid abi polnud ka sellest... Installisin kogu kupatuse arvutist välja ja sisse tagasi ja ikka sama error .
Solution on pisut keeruline mulle Ehk veits tõlget/abi ? Samas see jutt seal on aastast 2007,kes teab kas see üldse aitab ?
Spoiler 
Solution:
- Double click on the clock in the taskbar and make sure the system clock is set correctly.
- Disable Zone Alarm
- Register softpub.dll using the regsvr32.exe tool.Click Start, and then click Run.
- In the Open box, type regsvr32 softpub.dll and then click OK.
- Do the same for the following regsvr32 wintrust.dll, regsvr32 initpki.dll, regsvr32 MSXML3.dll.
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni.
viimati muutis Maku.A 13.03.2011 15:56:29, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
13.03.2011 14:57:17
|
|
|
Mis värk on? Kedagi ei ole online.. vähemalt MSNi arvates. Just installisin Wini ja siis ka MSNi alles..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
13.03.2011 16:03:02
|
|
|
Okei väike update uuesti... Sättisin oma kella aja sekundi pealt täpseks sellega: ( http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=242 ) Ja kae imet,ma sain msni...... Ma nagu sain aru,et kui sul on tundide viisi kell vale ja kuupäev ka,et siis ei ole võimalik sisse logida aga,et minuti pealt täpne olema peab,seda kuulen/näen eesimest korda praegu. Proovige kellel sama probleem on hetkel. ehk aitab:)
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
13.03.2011 16:57:37
|
|
|
| Üritasin ka sekundi pealt panna täpseks, aga ei midagi..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
13.03.2011 19:30:53
|
|
|
Mnjah,minul aitas see ainult sisse logida kuid probleem on ikka selles,et kui vestlus kaaslane saadab mulle teksti siis mina saan selle teksti kätte ainult sell moel kui ma panen total exit Msn-st ja siis login uuesti sisse...ja siis hakkavad aknad ette lendama kogu jutuga mida vestluskaaslane ennem kirjutas.. Kergelt kopp ees juba.
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
13.03.2011 19:42:18
|
|
|
Nii kaua kui asi ei funka kasutan ebuddyt..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
14.03.2011 13:12:07
|
|
|
Nüüd on windows livega selline jama,et ei lase sisse logida. Troubleshuutis on ainuke viga IE võrgumiski ja repaire ei aita. Sisse saab logida peale kogu live essentialsi repairet läbi programmihalduri. Ja peale arvuti restarti on täpselt sama- ei saa sisse logida.
Misjama on ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
14.03.2011 13:13:54
|
|
|
mul hakkas kõik aga tööle - näitab kõiki kontakte ja laseb sisse logida
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tere112
Kreisi kasutaja

|
17.03.2011 00:58:26
|
|
|
Mul siis selline jama, et 14. märts logisin hommikul umbes 10-11 vahemikus msn'i sisse. Päeval kell 2 läksin tööle ja õhtul 10 paiku saabusin koju tagasi. Msn oli kogu selle aja kenasti sees mul. Tulin siis arvutisse, ja väike kast ees, et keegi on mind endale msni lisanud (mainiks siinkohal ära ka, et ma ei oma kontot ei twitteris, facebookis, rates jne portaalides). Igatahes kuna tegelane oli eesti nimega (kiisukene...) siis acceptisin. Too tegelane oli offline, sain umbes pool tunnikest msnis olla kui saabus mulle e-mail mida msn andis all kella kõrval märku. Tahtsin siis minna hotmaili postkasti ja üllatus selline, et tahtis sisselogimist, kuigi mul pandud 'remember me'. Parool pandud, kuid sisse ei saa-- ütles et vale kasutajanimi või parool.
Sealtmaalt hakkasidki siis jamad pihta. Arvutis msnis endal on ka pandud nii et kasutajanimi ja parool on meeles, ja saab ühe nupuvajutusega sisse logida, msnist välja logides ei saanud enam sinna ka tagasi, kuna kisas, et vale password. Sai siis pandud et olen unustanud parooli, ning saatis selle mulle hot.ee postkasti. Sinna (hotti) sisse logides, üllatus-üllatus.. seal samuti vale parool. Ja olingi msni kasutajast ilma + hot.ee oma ka läinud.
Sai siis tehtud microsofti lehel mingitmoodi mingi valideerimine või asi. Ja sealne admin saatis mulle password reseti lingi. Tegin töö juures olles siis uue parooli omale (töö juures sellepärast, et seal märkasin et on vastatud mulle). Koju tulles oli rõõm suur, et nüüd asi OK. Kuid kus sa sellega, andis märku et vale parool jälle! Tegin uue jura sinna microsoftile ja täna oli uus reset link mul olemas. Uus parool tehtud siis lisasin sinna häkitud hot kontole lisaks enda uue ka ja salaküsimuse ka uue. Ülevõetud hot kontot sealt removeda ei saa, kuna sellepeale ilmub tekst et edasised juhised saatsime sinna postkasti
Msni sain siis sisse lõpuks täna, ja muutsin nime taga oleva halli teksti ära et 'fucker raisk' vaevalt 1min sai see seal olla kui sinna ilmus kellegi X poolt kenasti 'HAHAAAA' ja oli jälle parool ära muudetud. Seekord siis sain aru, et oli hotti minult ülevõetud kontole passwordi reset saatnud. Kuid nüüd on minu uus mail ka seal listis ja tuli mulle ka see, kuid selle oli ta juba ära kasutanud ja link oli aegunud.
Ei teagi mis nüüd edasi teha, seda pw resetti ta jääbki siis ju sinna mu vanale hot kontole ka saatma. Ja nii saabki too debiil mu parooli ära muuta kui ainult soovib. Ega politsei ka sellise asjaga midagi ette ei saa võtta, arvan et naeravad ainult selle peale. Ma pole muidugi kindel kas just see msni kontakti vastu võtmine oli see saatuslik aps mis kogu selle asja käima lükkas.
Windows 7 Ultimate, Live messenger 2009 (reklaamid a-patciga eemaldatud), NOD32 v4, ja windowsi enda tulemüür muidu kasutusel.
_________________ BMW |
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.03.2011 10:41:06
|
|
|
sellest ka loo moraal, et kui kedagi ei tunne ära sõbrakasse pane, lase arvuti nuhkvara ja viiruse tõrjega üle "onu häku" on võibolla sulle arvutisse midagi sokutanud
mina tegin nagu sina ja lõpuks oli kogu mu läppar üle võetud
ei aidanud muu kui läpparil reinstall
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
tere112
Kreisi kasutaja

|
17.03.2011 10:51:33
|
|
|
| mhei kirjutas: |
sellest ka loo moraal, et kui kedagi ei tunne ära sõbrakasse pane, lase arvuti nuhkvara ja viiruse tõrjega üle "onu häku" on võibolla sulle arvutisse midagi sokutanud
mina tegin nagu sina ja lõpuks oli kogu mu läppar üle võetud
ei aidanud muu kui läpparil reinstall  |
Tegin eile juba ära format c.
_________________ BMW |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
17.03.2011 11:37:20
|
|
|
Ma ei hooma praegu üldse, kuidas kontakti lisamisega puhtal kontost ilma saab jääda?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
17.03.2011 11:57:00
|
|
|
Arvan, et postitus kuulub siia msni teema alla.
Aga nimelt..." Windows Live Family Safety" Sada aastat pole seda jama vaja
Oskab öelda kuidas sellest lahti saada? Arvuti taaskäivitamisel on alati lahti hüpanud, igasugused lehed blokkinud ja teeb veel palju paha. See peaks olema kaasas selle 2011 versiooni msniga, vanemate kohta ei oska öelda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.03.2011 12:45:27
|
|
|
vaata kas uninstallida ei saa?
softis,
seda mõtlesin ka mina, kui läppari hiir iseenesest liikuma hakkas ja kaustu avama.....
aga kahjuks jään sellele vastuse võlgu
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Car_Stealer
HV kasutaja

|
17.03.2011 20:48:47
|
|
|
Mure järgmine olen online aga kõik teised näevad ,et oflines. Kui välja login ja uuesti sisse proovin logida ,siis ütleb et teenus pole saadaval ,pean restardi tegema! Kasutan kõige uuemat versiooni ja WIN 7 peal.
Ma ei saa aru mis selle messengeriga on koguaeg ,pidevalt erinevad veateated ,teksti ei jõua kohale jne jne jne. Pidevalt reinstalle tehtud ,kuid lahendust endiselt pole!
_________________ Euroopast kasutatud ja uued autod tellimise peale !!! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
18.03.2011 02:40:41
|
|
|
| Car_Stealer kirjutas: |
Mure järgmine olen online aga kõik teised näevad ,et oflines. Kui välja login ja uuesti sisse proovin logida ,siis ütleb et teenus pole saadaval ,pean restardi tegema! Kasutan kõige uuemat versiooni ja WIN 7 peal.
Ma ei saa aru mis selle messengeriga on koguaeg ,pidevalt erinevad veateated ,teksti ei jõua kohale jne jne jne. Pidevalt reinstalle tehtud ,kuid lahendust endiselt pole! |
Mina võtsin lahendusena kasutusele selle, et 2009 lasin tagasi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
23.03.2011 21:45:00
|
|
|
Miks on nii, et seda pisikest msni ikooni ei teki kella kõrvale, vaid 2 järjestikust msni nuppu tekivad hoopis taskbarile? Kuidas üks neist osavalt kella kõrvale toimetada? Kasutusel Win7 ja MSN Live 2009 (14.0.8117.416).
_________________ Arbeit macht frei. |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
23.03.2011 21:47:08
|
|
|
compability pane vista või xp peale
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
23.03.2011 21:48:55
|
|
|
Tänud, aitas
_________________ Arbeit macht frei. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Car_Stealer
HV kasutaja

|
24.03.2011 23:54:30
|
|
|
NO krt mul paneb see MSN ikka tõsiselt villast ,kui pikemalt midagi ei kirjuta ,läheb ise offline ,kuigi näiliselt olen online. Ja et uuesti online saada ,siis pean restardi tegema ,niisama välja logides enam sisse ei lähe ,ütleb et teenus pole saadaval! Mis k**pp on ?
_________________ Euroopast kasutatud ja uued autod tellimise peale !!! |
|
| tagasi üles |
|
 |
raigo163
HV vaatleja
|
26.03.2011 22:15:28
Windows 7 & MSN Messeonger probleem |
|
|
Ostsin uue arvuti, peal on Windows 7, 64 bitine.
Kõik programmid sain ilusti tööle, va MSN.
1.) MSN Essential - installin ära. Avades kipub disconnectima ning kui vahetada display-pilti, siis automaatselt jookseb MSN kokku ja sulgeb ennast. Olen proovinud installida kogu Essentiali paketti, kui ka vaid Messengeri, ikka sama jama.
2.) Proovisin installida vanemat MSNi. Kõik tundub OK, kuni käivitan MSNi. MSN logib ennast sisse ja ca 2sek pärast freezib ja tuleb teade:
Windows Live Messenger has stopped working.
A problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is available.
3.) Sõber andis lingi: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=messenger
Kuid ka see ei töötanud, probleem suht sama nagu ülemises tekstis:
Olen palju googeldanud, kuid siiamaani abi pole leidnud...
Äkki keegi oskab aidata? Hädasti oleks abi vaja, sest tegemist on tähtsa töö -ja suhtlusvahendiga!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
30.03.2011 15:20:12
|
|
|
| keegi oskab alternatiivi soovitada msnile, kus group chat ka töötaks? Hetkel ajab ikka vihale küll kui iga kord mikrofoni või kõrvaklappe taha ühendades not respondinguks lööb...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
30.03.2011 21:32:36
|
|
|
Kas on mingit nippi välja mõeldud kuidas inimesi ära blokkida ? Appear offline to person + delete kombo ei tundu päris samaväärsena.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
30.03.2011 21:51:02
|
|
|
| Nüüd blokitaksegi kõik ära automaatselt, keda kustutad selle uue msniga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
30.03.2011 21:52:41
|
|
|
Siis ma olen vist aru saanud millegist valesti. Aga siis on hästi
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
31.03.2011 16:06:12
|
|
|
Mul tekkis selline kala, et sisse logides ei näita enam ühtegi kasutajat sees olevat.
Veebiversioonis on kõik korras.
MSN 2011
Uuesti peale lasta?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
02.04.2011 18:23:48
|
|
|
| mixxer kirjutas: |
Mul tekkis selline kala, et sisse logides ei näita enam ühtegi kasutajat sees olevat.
Veebiversioonis on kõik korras.
MSN 2011
Uuesti peale lasta? |
Keri mõni kümme lk. tagasi ja hakka lugema, pea igal lehel on sellest samast asjast juttu.
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
03.04.2011 13:50:04
|
|
|
lugedes siinseid postitusi ei saa ma aru kust need jamad tulevad
endal oli ühe korra jama ja see oli selle uue MSNiga, läksin tagasi vanema versi peale ja siiamaale asi funkab 100ga
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
03.04.2011 14:02:45
|
|
|
Sama, uus versioon juba paar kuud peal umbes ja ei ühtegi muret pole olnud
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
03.04.2011 14:35:42
|
|
|
no aga siis peab windoosale kirja saatma, äkki tehakse see jama korda
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2011 14:51:42
|
|
|
mul õnnestus ka nüüd kogeda seda, et yhtegi inimest pole onlines
vaatasin just hotmaili postkasti, kus kõrval on messenger. Seal 8 inimest onlines, aga arvuti live msn näitab 0 inimest.
lasin maha ja panin 8.5 peale, hetkel töötab normaalselt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
04.04.2011 17:15:18
|
|
|
Mis mul puudu on, et wlm 2011 ei näita youtube videosi?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| tagasi üles |
|
 |
r2wrr
HV vaatleja
|
04.04.2011 18:51:44
|
|
|
Selline mure siis , et msn jookseb koguaeg kokku . Kui arvuti kiire on siis ikkagi msn jamab , olen proovinud uut tõmmata ,aga ei aita . Nagu kui akna lahti teha saan , siis ei saa sinna kirjutada, ja vahepeal ei saa ka akent lahti . Tean et nii suht raske lahendust leida, aga äkki keegi siiski oskab aidata . Olen viirusetõrjet ka teinud , aga ei ole nagu mingit viirust ka leidnud .
_________________ Julge hundi rind viib hunte edasi  |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
06.04.2011 09:10:59
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
| Mis mul puudu on, et wlm 2011 ei näita youtube videosi? |
Üheks võimaluseks on IE Flash
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
06.04.2011 17:02:10
|
|
|
| djpvx kirjutas: |
| destiny12 kirjutas: |
| Mis mul puudu on, et wlm 2011 ei näita youtube videosi? |
Üheks võimaluseks on IE Flash |
http://www.filehippo.com/download_flashplayer_ie/
See?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
smily
HV kasutaja
|
06.04.2011 23:31:31
|
|
|
| Suur suur probleem.Nimelt lisasin msnis sõbralt saadud emoticoni omale ja nüüd ei sa teda eemaldada.Listis on ta custom emoticonide all olemas aga remove nupp on tuhm ehk eemaldada ei saa.Kuda ma tast nüüd lahti saaksin?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
07.04.2011 18:38:56
|
|
|
See msn 2011 on ikka paras nali. Alguses suri suure masina peal maha, ning ei loginud sisse, nüüd juhtus lambist sama asi ka läpparil
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.04.2011 14:50:03
|
|
|
| Uus msn tahab installida mingid flashi jama, aga link mida ta pakub ütleb "not found". Kuidas toimida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|