Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
John Smith
HV veteran
|
03.03.2011 10:50:47
|
|
|
No jälle kogemuse võrra rikka EP-ga.
16.02 sai eesti internetipoest raamat tellitud, kohaletoimetamiseks valisin teadlikult kulleri asemel postkontori, nii on lihtsalt endal lihtsam.
Kuna pangalingiga paksmisel tekkis tõrge tasusin arvega ja kirjutasin kas kõik laabus. Sain vastuseks, et "kõik on korras, kaup pandi teele 18.02. ja peaks minuni jäudma enne pühi". Ok kuna eile (02.03) pakki veel ei olnud kirjutasin kauplusele, et mis värk on. Vastuseks sain jälgimisnumbri , millst näeb "19.02.2011 7:04:00 Vastuvõetud Sorteerimiskeskus (PI-16 ELS Tallinn/Harju)" - ehk pakk lihtsalt seisis seal, müüa lubasid uurida milles asi.
Milles asi, ei uurinud rohkem, igatahes 02.03 helistas EP esindaja ja pakkus väga viisakalt, et kuller toob paki ära
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.03.2011 13:21:30
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Alates märtsist:
ELS ümbrik kuni 1 kg – 3,99 EUR
ELS väike kullerpakk kuni 5 kg – 4,99 EUR
ELS suur kullerpakk kuni 30 kg – 5,99 EUR
2 kuud siis suudeti oodata  |
Eile tuli siis pakk mille saatmiskulu pidin ise kinni taguma. Okei palju see 1 kõvaketas ikka kaalub, aga kaal jääb kindlalt koos pakiga alla 3 kilo.
Küsiti minult 5.90€ - tol hetkel ei taibanud küsida mis krdi hinnakirja järgi, nüüd vaatan et kodukalt ei vaata kuskilt vastu sellist hinda.
Jumal teab mille järgi see arvutamine neil nüüd käib.
Plussiks muidugi see et sai kaardiga maksta
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
03.03.2011 13:29:59
|
|
|
Üllatav on see, et näitab paki asukohaks võhma postkontor(netis), kohale minnes teenindaja vastus, et meil pole mingit pakki teie nimele
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
thaarv
HV kasutaja
|
11.03.2011 15:59:31
|
|
|
Mul juhtus nüüd selline lugu, et 25. Veebruar saatsin tähitult maksikirja Inglismaale (mikker garantiisse). Sain ka tracking koodi.
Siiani pole see kohale jõudnud, kuigi lubati 7-8 päevaga. Eesti siseselt sain trackida, kuid välismaised lehed ütlesid no info vms..
Tšekk alles.
Pmst nüüd ma tegin post.ee -s järeleotsimise avalduse. On kellelgil olnud kogemust sarnase asjaga? Et kui kiiresti leitakse üles või mis saab üldse?
Eesti Posti lehel oli muidu, et: Rahvusvahelise postisaadetise järeleotsimise avaldusele vastame hiljemalt 2 kuu jooksul avalduse esitamisele järgnevast kuupäevast.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
11.03.2011 16:02:35
|
|
|
Spoiler 
Mõistagi teatist minu postkastis ei eksisteeri.
See on juba teine pakk sellel nädalal, kui mind "ei olnud kodus". T*ra, võiks vähemalt teatise siis õigel päeval jätta. Nädala alguses jäetud teatis oli samuti EILSE kuupäevaga. Allakäinud firma.
Vähe sellest muidugi, et EP sai selle paki 6 päeva tagasi.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
11.03.2011 16:04:57
|
|
|
Tähitud kirja kohta tuli teatis, et palume järgi tulla. Helistasin kandekeskusesse ja öeldi, et vat teisipäeval postiljon käis, aga kedagi polnud kodus. Reaalsus on see, et istun igal hommikul oma laua taha tööd tegema ja näen vägagi hästi, kui postiljon käis. Postkastidest kaugemale ei jõudnud ta ka teisipäeval. Tegin märkuse, et see on äärmiselt rumal jutt, kuna isiklikult nägin, kuidas postiljon teisipäeva hommikul käis, kuid sisse ta küll ei suvatsenud astuda. Seejärel tuligi postiljon paari tunni pärast lontis kõrvadega kirja ära tooma. Laisad on nad lihtsalt ja ei viitsi majandada nende allkirjade jms teemaga kohapeal.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
11.03.2011 18:10:39
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Tähitud kirja kohta tuli teatis, et palume järgi tulla. Helistasin kandekeskusesse ja öeldi, et vat teisipäeval postiljon käis, aga kedagi polnud kodus. Reaalsus on see, et istun igal hommikul oma laua taha tööd tegema ja näen vägagi hästi, kui postiljon käis. Postkastidest kaugemale ei jõudnud ta ka teisipäeval. Tegin märkuse, et see on äärmiselt rumal jutt, kuna isiklikult nägin, kuidas postiljon teisipäeva hommikul käis, kuid sisse ta küll ei suvatsenud astuda. Seejärel tuligi postiljon paari tunni pärast lontis kõrvadega kirja ära tooma. Laisad on nad lihtsalt ja ei viitsi majandada nende allkirjade jms teemaga kohapeal. |
Täis debiilsus ikka. Neile makstakse palka selle-eest et nad kirjad/pakid koju tooks.
Endal oli ka paar aastat selline huvitav kogemus nendega.
ELS-iga saadeti pakk koju aga nad ei suvatsenud seda koju tuua, vaid helisasid mulle Laupäeva hommikul et teile tuli pakk ja tulge järgi
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
11.03.2011 19:10:22
|
|
|
Sai ka välismaalt kulleriga pakk tellitud, Haapsalus pidi selle kättetoimetama ELS. Kuna varasemalt pole saatjafirma pakile millegipärast mu telefoninumbrit märkinud, siis helistasin Eesti Posti klienditeenindusse ja andsin oma numbri, et kuller saaks mulle helistada kui pakki tuleb tooma.
Kuller helistas 11:02 ning küsis, et kas tulen ise pakile järgi või toob ära. Ütlesin, et hea oleks kui saaksite ikka ise ära tuua. Sellepeale ütles, et kella kolmeaegu jõuab minujuurde, helistab siis.
Kell 16:21 helistasin ja ütlesin, et pidite helistama kui minu kanti jõuate. Vastas, et ta käis seal juba ära, ning hetkel on juba teises kohas, kella kuue ajal tuleb toob ära mulle.
18:37 helistasin, et kas unustas ära mu. Vastas, et teeb praegu pabereid ja kohe-varsti tuleb minu juurde.
Lõpuks kell 20:00 helistas ja ütles, et on viie minutipärast minujuures. Kui kohale jõudis siis esimene asi mis ütles oli: "Eraisikutele võib pakke kella 21-ni tuua.".
Nagu oleks ma siis ise mingeid hulle kellaaegu pakkunud või nõudnud vaid lähtusin alati tema poolt öeldud aegadele, aga tema kukkus kohe esimese asjana ennast õigustama. Oleksin vahepeal 10 korda jõudnud käia ja selle paki postkontorist ära tuua tolle ajajooksul.
Üks järgmine kogemus oli õnneks positiivsem. Kuna jällegi polnud mu numbrit pakil (sellekohane märkus saajale tehtud, lubasid edaspidi panna), ning nägin kui kuller vastas asuva firma juurde sõitis, siis helistasin kohe klienditeenindusse ja ütlesin, et nägin, et kuller sõitis vastasmaja juurde, et kas saaksite talle palun mu numbri anda. Viie minutipärast kuller helistas ja andis paki üle.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
11.03.2011 19:33:56
|
|
|
thaarv kirjutas: |
Mul juhtus nüüd selline lugu, et 25. Veebruar saatsin tähitult maksikirja Inglismaale (mikker garantiisse). Sain ka tracking koodi.
Siiani pole see kohale jõudnud, kuigi lubati 7-8 päevaga. Eesti siseselt sain trackida, kuid välismaised lehed ütlesid no info vms..
Tšekk alles.
Pmst nüüd ma tegin post.ee -s järeleotsimise avalduse. On kellelgil olnud kogemust sarnase asjaga? Et kui kiiresti leitakse üles või mis saab üldse?
Eesti Posti lehel oli muidu, et: Rahvusvahelise postisaadetise järeleotsimise avaldusele vastame hiljemalt 2 kuu jooksul avalduse esitamisele järgnevast kuupäevast.  |
Inglismaale saadetud pakke saad ju jälgida.
ise olen neid saatnud küll ja küll ja kõiki jälgida saanud.
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
baraban
HV kasutaja
|
13.03.2011 14:05:30
|
|
|
Mõned aastad tagasi sai korterist oma onni kolitud. Esimese asjana tellisin maja numbri koos tänava nimega, et mingeid segadusi ei tekiks. Käisin postkontoris, tegin avalduse oma kirjade ja ajalehtede ümber suunamiseks. Ootasime rahulike inimestena nädala ja pool teisestki, kuid tellitud ajalehti postkasti ei ilmunud. Postkontorisse järele küsima minnes visati letile kahe nädala jagu päevalehti ja muud pahna. Postiljon polnud maja üles leidnud, kuna majal polevat numbrit... Vaidlemine võrdus vastu tuult kusemisega (excuse my french). Kirjutasin siis väikese kaebekirja ja sain vastuseks, et saamata jäänud perioodika probleem on ju lahendatud, saite ju ajalehed kätte Sai siis pikema taibuga inimestele skeem joonistatud, kuigi tänav linna kaardil olemas ja puha. Kuna tegemist rajooniga, kuhu omavalitsus aadressid oli just andnud, siis potštaljon petškin arvatavasti ei viitsinud lihtsalt otsida, kuigi oleks piisanud ühest parempöördest ja 100 m sõitmisest.
Kord tracking numbrit netist kontrollides näitas paki asukohaks kohalikku postkontorit. Sinna küsima minnes ei teadnud keegi asjast ööd ega mütsi. Pakk saabus kolm päeva hiljem. Müstika.
Paar nädalat tagasi ootasin ühte maksikirja. Olin just kodus, kui postiljon maja ette sõitis. Nägin aknast, et maksikiri ka kaasas. Kirjad ja lehed postkasti, vahtis seal natuke ja võttis maksikirja kaenlasse ja istus autosse tagasi. Jooksin siis välja ja sain tal sabast kinni. Minu küsiva näo peale vastati, et kiri ei mahu postkasti. No kurat küll, mul oli auto maja ees, loogika ütleb, et äkki on keegi kodus ikkagi. Astunud siis kaks sammu ja koputanud uksele. Aru ma ei saa...
Ja muidugi täiesti tavaline on see, et saame naabriga regulaarselt mõnelt uuelt postiljonilt sõimata tänava kehva olukorra pärast. Nagu see meile kuuluks...
Palju toredaid inimesi
Sellised kogemused siis meie kalli postiettevõttega, aitäh kuulamast.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.03.2011 23:09:41
|
|
|
enda kogemus siis tellisin amazon.co.uk paki, pakk tuli iseenesest ruttu 5 päevaga oli valgas juba.
ainuke asi et teadet mulle ei jäetud, tuli siis 3 nädalat hiljem korduv teatis kus kirjas et kui kohe järgi ei lähe saadavad paki tagasi.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
16.03.2011 12:04:43
|
|
|
siven, mõistlik oleks ise ka postkontorist uurida/pärida, kui "tavapärase" ajaga pakki kohal veel pole
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
18.03.2011 18:47:28
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
siven, mõistlik oleks ise ka postkontorist uurida/pärida, kui "tavapärase" ajaga pakki kohal veel pole  |
Pmts kui neile iga päev helistada ja küsida,kas juba on pakk kohal w?
Siis tuleb sealt ka suht mahlakaid vastuseid,et a la ei suuda nüüd kannatada kuni teatis postkasti tuleb.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.03.2011 19:04:51
|
|
|
Alvaaro, ei tasu äärmustesse langeda...
Kui tavapäraselt tuleb x poest pakk 5-7 päevaga, siis ma reeglina ikka ca 10 päeva möödudes kontakteerun postkontoriga ja uurin kas minu nimele on mõni saadetis tulnud
Mitte ei oota 3 nädalat
P.S tal läks isegi hästi; mõnel on pakk tagasi ka saadetud, kuna keegi ju järel pole käinud (seda, et pakiteatisi pole kätte saanud, EP ei huvita).
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
18.03.2011 20:04:11
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Alvaaro, ei tasu äärmustesse langeda...
Kui tavapäraselt tuleb x poest pakk 5-7 päevaga, siis ma reeglina ikka ca 10 päeva möödudes kontakteerun postkontoriga ja uurin kas minu nimele on mõni saadetis tulnud
Mitte ei oota 3 nädalat
P.S tal läks isegi hästi; mõnel on pakk tagasi ka saadetud, kuna keegi ju järel pole käinud (seda, et pakiteatisi pole kätte saanud, EP ei huvita). |
no aga amazon.co.uk näitas et pakk võib kuni 3 nädalat tulla sellepärast ei hakkand ka rabelema.
beast ära kogu poste tühja lobaga;)
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
oobika
HV vaatleja
|
20.03.2011 15:16:42
|
|
|
Kas kellelgi on kogemust: "Royal Mail International Signed-for"
Kui kaua sealt UKst need asjad Eestisse tulevad?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
20.03.2011 15:19:28
|
|
|
oobika kirjutas: |
Kui kaua sealt UKst need asjad Eestisse tulevad? |
On ikka, kuskil 1nädal.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
20.03.2011 15:22:44
|
|
|
Kas kusagil on mingi list mida tohib pakis saata Suur Britania'st eestisse? Korra silmasin, aga ei leidnud. Oleks vaja teada mida saab saata ja mida mitte.
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
20.03.2011 15:31:34
|
|
|
Nagu alati, vedelikke, relvi ja selliseid asju ei ole soovitav saata. Muu ei tohiks küll probleemiks olla.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
20.03.2011 15:35:35
|
|
|
vedelikudest tahaks just parfüüme saata, kuna siin on kordi odavamad kui eestis.... Hetkel leidsin hunniku lehti kus on igast kergesti süttivad jms ained keelatud... aga lõhnadest pole midagi kuhugi kirjutatud.
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.03.2011 16:01:24
|
|
|
Jann1 kirjutas: |
vedelikudest tahaks just parfüüme saata, kuna siin on kordi odavamad kui eestis.... Hetkel leidsin hunniku lehti kus on igast kergesti süttivad jms ained keelatud... aga lõhnadest pole midagi kuhugi kirjutatud. |
OT, aga usa-st igatahes kyynelakki saadetakse, stabiilselt ostan neid sealt
Mitte endale
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
20.03.2011 16:04:19
|
|
|
usas keegi neelab neid alla?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.03.2011 16:06:05
|
|
|
äss kirjutas: |
usas keegi neelab neid alla? |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
20.03.2011 16:31:50
|
|
|
Küünelakid (raudselt ise kasutad ) on pisikesed, vb mingi 50ml pudel ja kui neid on mitu siis äkki neile ei meeldi see.
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
oobika
HV vaatleja
|
20.03.2011 17:28:13
|
|
|
Mais kirjutas: |
oobika kirjutas: |
Kui kaua sealt UKst need asjad Eestisse tulevad? |
On ikka, kuskil 1nädal. |
Ja küsin seda ka, kas pakk tuuakse koju mulle või pean postkontorisse järele lippama?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|