Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dragon Age II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2011 12:18:06 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

Teine draakonilööming. Ma ütleks, et kindlalt kõige vägevam selletaoline lahing, mida on õnnestunud mängida. Seekord null heali ja tanki, sest nii on challenge suht üheteistkümne peal.

Kellele teevad võimalikud spoilerid liiga, ei tasu vaadata.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 11.03.2011 12:19:40 vasta tsitaadiga

Ehk Bioware'l on suht pohhui kriitika üle - vbl mingi foorumi bänni annavad liiga suure mölisemise eest. Aga kui julged EA'd ka halvasti mainida siis on kohe "good bye"

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dude .
HV Guru

sõnum 11.03.2011 12:22:22 vasta tsitaadiga

majestic, on ju tegelt täiesti arusaadav, et DA2 ei vääri skoori 3.8. Tegu on lihtsalt vihaste fanboy'dega, kellele ei meeldi, et nii dumbed down on. Sama asi kehtis ka Conviction'i kohta, paljude jaoks ei ole tegu õige SC mänguga. Omaette mänguna on täitsa lõbus ja piisavalt palju erinevaid mängulaade on kah.
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 11.03.2011 13:05:56 vasta tsitaadiga

Minuarust on kah need madalad hinded mängijate poolt selle pettumuse pärast ainult.Aga kui võtta mängu kui iseseisva mänguna ja mitte järjena ja unustada mis DA:O Oli siis vägagi normaalne mäng.Ja nii ma arvan ka kriitikud ja inimesed mõtlevad,kes mängudele ''Reviewe'' teevad.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2011 13:17:04 vasta tsitaadiga

inks88 kirjutas:
Aga kui võtta mängu kui iseseisva mänguna ja mitte järjena ja unustada mis DA:O Oli siis vägagi normaalne mäng.Ja nii ma arvan ka kriitikud ja inimesed mõtlevad,kes mängudele ''Reviewe'' teevad.

Küll see number "2" seal nime taga siis on ikka üks nuhtlus.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2011 13:38:32 vasta tsitaadiga

inks88 kirjutas:
Aga kui võtta mängu kui iseseisva mänguna ja mitte järjena ja unustada mis DA:O Oli siis vägagi normaalne mäng.

Ka iseseisva mänguna ei annaks mina sellele rohkem, kui 5/10. Dungeonid korduvad koguaeg, täpselt sama layout, lihtsalt mõnikord on üks uks kinni, teine kord teine. Pea kogu tegevus toimub selles väikeses linnas või siis mõnes väga väikeses kõrvalises kohas. Pea kõik dugneon'id on lihtsalt tunnelid, mida mööda pead jalutama. Mingeid erilisi valikuvõimalusi ei anta mängijale.

Ma arvan, et loading screeni üleval ääres jooksevad õpetussõnad, mida pidevalt korratakse, ütlevad päris palju mängu kohta:

"Don't forget to spend both your Attribute and Ability points!"
"Don't forget to save your game often!"

(sõnastus võibolla tiba teine, kuid point on sama)

Suht hea viide sellele, millistele mängijatele DA2 suunatud on, kui developeril on tunne, et peab loading screeni kasutama selleks, et mängijatele neid asju meenutada. icon_rolleyes.gif

Ise nüüd jõudsin Act II'te ja mäng on ikka väga lineaarne, kuid vähemalt story on mind natuke rohkem huvitama hakanud (mitte et ta midagi head oleks, aga noh... :p ).
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2011 13:42:37 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:

Aga kui teile DA2 ei meeldi, siis ärge selle kohta Bioware'i foorumis postitage - võib bänni saada, mis peale foorumi piirab ka ligipääsu mängudele:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6459941

See võtab suht koogi. Foorumist bännimine eemaldab ka võimaluse mängu/DLCsid aktiveerida. Tundub, et Bioware on päris hoogsalt sõitmas up the shit creeki.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 11.03.2011 13:56:15 vasta tsitaadiga

Vaata minu posti ülevalt. Tundub, et Bioware enda bännid ei tee muud midagi peale selle, et piiravat ligipääsu foorumile.

EA bännid aga halvavad kogu konto. Mis näitab järjekordselt, et Bioware lihtsalt istub näpp kannis ja teeb kõike mida EA lambapead neil käsivad teha. Jama värk ikka küll...
tagasi üles
Heineken
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2011 14:44:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:
EA bännid aga halvavad kogu konto. Mis näitab järjekordselt, et Bioware lihtsalt istub näpp kannis ja teeb kõike mida EA lambapead neil käsivad teha. Jama värk ikka küll...

Ja siis EA imestab et hakatakse isegi rohkem pirama. icon_lol.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 11.03.2011 14:49:38 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
Ja siis EA imestab et hakatakse isegi rohkem pirama. icon_lol.gif

Bioware foorumites juba soovitati, et kui legaalselt ostetud mängu enam mängida ei saa bänni tõttu - kasuta kräkki. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 11.03.2011 18:02:34 vasta tsitaadiga

http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-10-biowares-mike-laidlaw-a-defence-of-dragon-age-ii-interview
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 11.03.2011 18:18:33 vasta tsitaadiga

Huvitav jutt. Kusjuures selliseid arvamusi ei ole ka mitte vähe tõesti: "I've certainly seen a fair amount of feedback that says, "I couldn't play Origins, I thought it was too slow, the story was too plodding, too typical, and Dragon Age II is awesome by comparison!"

Täiesti naljakas kui palju vastakaid arvamusi selle mängu kohta tekib.

Ma vist mängu ise enne esmaspäeva kätte ei saagi. Postkontoris igastähes ei olnud. Jama. icon_razz.gif

Võib ainult loota, et DA3 ajaks saavad nad aru, et DA2 muudatused olid enamasti halvad ning peab Originsi juurde rohkem tagasi pöörduma kui tahavad kõrgeid skoore taas näha.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 11.03.2011 18:27:19 vasta tsitaadiga

Eriti naiivsed osad siin. DA2 on ju far superior product icon_lol.gif Aga veel teemasse, tundub, et EA meeste hädadel pole otsa ega äärt. Vaikselt krutiti discidele ka Securom peale ilma igasuguse märketa, kuigi seadus nõuab, et kõik DRM kaitsed peavad olema märgitud pakendil.
http://www.destructoid.com/ea-sneaks-securom-drm-onto-dragon-age-ii-disc-196185.phtml

The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 11.03.2011 18:30:05 vasta tsitaadiga

Metacritic on muidu suht mõistlik sait aga selliste trollide sallimine nende usaldusväärsust küll ei paranda.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 11.03.2011 18:34:17 vasta tsitaadiga

Pead silmas pcgameri laadseid trolle kes DA2 dekaadi mänguks kuulutasid? icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
blackahole
HV vaatleja
blackahole

sõnum 11.03.2011 18:47:39 vasta tsitaadiga

dude . kirjutas:
majestic, on ju tegelt täiesti arusaadav, et DA2 ei vääri skoori 3.8. Tegu on lihtsalt vihaste fanboy'dega, kellele ei meeldi, et nii dumbed down on. Sama asi kehtis ka Conviction'i kohta, paljude jaoks ei ole tegu õige SC mänguga. Omaette mänguna on täitsa lõbus ja piisavalt palju erinevaid mängulaade on kah.

inks88 kirjutas:
Minuarust on kah need madalad hinded mängijate poolt selle pettumuse pärast ainult.Aga kui võtta mängu kui iseseisva mänguna ja mitte järjena ja unustada mis DA:O Oli siis vägagi normaalne mäng.Ja nii ma arvan ka kriitikud ja inimesed mõtlevad,kes mängudele ''Reviewe'' teevad.

Ilmselt küll ei vääri nii madalat skoori, aga mida muud mängijad ikka teha saavad, et oma rahulolematust väljendada. Kõik ootasid järge DA:O'le mitte mingit eraldiseisvat mängu ja mulle paistab, et enamik official hinnetest on samas ka liiga head. Äkkis saavad tänu sellele aru, et kuskil läks midagi ikka väga valesti mängu teise osa juures.
tagasi üles
-Vertigo-
HV kasutaja
-Vertigo-

sõnum 11.03.2011 19:06:34 vasta tsitaadiga

Tegin selle mängu läbi, ning see on ikka täielik fail esimese osa kõrval. Ma annaks hindeks sellele 4.5/10
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 11.03.2011 19:28:02 vasta tsitaadiga

Ma ei usu ever, et sa viitsisid teha läbi mängu mille skoor on 4,5/10. icon_biggrin.gif

Ma ei tea küll ühtegi mängu mida ma oleks kunagi läbi teinud ja siis öelnud. Oi kurat, kus on alles sitt mäng. icon_lol.gif
tagasi üles
Heineken
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2011 19:33:23 vasta tsitaadiga

Ma olen mitmeid nii teinud... üldjuhul ikka nii, et pooleli ei taha väga jätta.
Muidugi reaalselt peaks 4.5/10 tähendama tiba alla keskmist mängu, kui nüüd mitte arvestada seda loogikat, mida igasugused revüü saidid kasutavad, et 90+ väga hea, 80+ hea, 70+ keskpärane ja alla selle saast.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.03.2011 19:42:03 vasta tsitaadiga

Mai saa aru, tõesti nii hull? Üritan täna mängima hakata vaikselt.. esimene tundus story poolest suht ok olema aga siis kui avastasin, et ainult koridorides rändamine siis viskas üle.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 11.03.2011 19:53:15 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Mai saa aru, tõesti nii hull? Üritan täna mängima hakata vaikselt.. esimene tundus story poolest suht ok olema aga siis kui avastasin, et ainult koridorides rändamine siis viskas üle.

Ei tea, mis mängu sa mängisid icon_biggrin.gif - esimene osa oli ikka suhteliselt avatud maailmaga. Mitte vähem avatud kui nüüd viimase aja samalaadsed RPG-d.

Veel ei ole leiutatud selliseid maju ja hooneid, kus pm. ainult koridorides liikumist ei oleks. icon_lol.gif
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 11.03.2011 20:01:42 vasta tsitaadiga

Hmm kurat neid ühti ja samu mappe kasutatakse, juba kopp ees. Kõiki neid näinud juba, vähemalt seal mingid questid vms saab storyt teada, muidu lööks ammu käega. Üks asi mis mulle kohe üldse ei meeldi on see potionite limiit. Kurat hardi peal on mõni tont nii tugev et suudab mu mehed 2 hittida või 1 hittida, ning kui see lahing kestab oma 10 minutit on lõpuks potionid otsas. Samuti see cooldown kah nendel nii suur, nagu wtf. Mäng pmst hit and run, kuni potionit saab uuesti kasutada. Mingi boss ajab ühte tegelast taga ning teised tambivad. Kurat kui bossi tapmiseks läheb juba 5-10 minutit kui isegi saan to korralikult ära disabletud või freezitud.

Osati osad kohad on täiesti ajuvabad, vastaseid tuleb nagu putru, ei suuda neid nii kiiresti ära tappagi ja osad kohad liiga kerged. Mitu korda juba viskand casual mode kuna see 20x suremine ajab närvi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 12.03.2011 13:44:04 vasta tsitaadiga

Sitta see DA2, mind paneb hoopis muretsema see ooper, mis selle bannitud mängija ümber käib. Ma ise ka oman EA kontol hunnikut mänge...põmst siis point selline, et mängijal on õigus maksta ja vait olla ning seda sitta imeda, mida läbi kõrre ette antakse. Ehk siis, kui avaldad arvamust, siis mitte ei bännita sind foorumist (mis juba iseenesest on arusaamatu, sest tüüp käitus viisakalt, lihtsalt ütles, et kas müüsite hinge kuradile, mida mingi sõimamisena küll käsitleda ei saa) vaid pannakse kogu account lukku niiet sa midagi aktiveerida ei saa. Mis järgmiseks, ei saa üldse midagi mängida, mis on nende süsteemis? Kurat kuidas mulle see online aktiveerimine/tiksumine ning publisheri armul olemine ei meeldi. Suvalise tuulemuutuse peale võivad kogu su mänguhunniku ära võtta....

Edit: noh, õnneks nii palju on selginenud, et EA ban oli eksituslik (või siis mõtlesid ümber sita PR peale) ning võeti maha. Lisaks ka DRMi osa selgitati, et tegelikult ei kasutada, lihtsalt mingid jäänukid (registry ja failid)ühekordsest aktiveerimisest ning toodi vabanduseks lohakus lihtsalt. Lubati patchiga eemaldada. Stinks to high heavens.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 12.03.2011 15:54:22 vasta tsitaadiga

Suht huvitav tekst Bioware foorumist kogu selle mängu "fiasko" üle.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.03.2011 16:05:06 vasta tsitaadiga

Oleks nad andnud DA2 välja DA:O stand-alone lisapaki või spinoffina ja marketinud ka seda sellega, ei oleks ilmselt nende mainega midagi juhtunud ja müünud oleks ikka korralikult.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dragon Age II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.