madex, arvatavasti mitte. Sest ma kahjuks ei näe kõike, mida sa näed.
Aga igatahes on tegu pigem Battlefield sarnase (kõige rohkem meenutab tegelt Quake Wars'i) kui Call of Duty'ga.
Call of Duty mp'des ei ole helikoptereid, autosid, tanke jne (väljaarvatud mõned väga sitasti teostatud erandid nagu näiteks üksikud tankid WaW'is ja ise-enesest on Black Ops'is üks killstreak, kus saad juhtida helikopterid). Rääkimata veel mingisest dünaamilisest statside ja loadouti muutumisest mängu ajal. Core-gameplay on ikka teistsugune. _________________ TALUSILDID
Tjaa, selle mängu võtan vist ära puhtalt tänu pealtnäha üliheale story'le, jääb lihtsalt loota, et asi on mängus realiseeritud pooltki nii hästi kui videotes-timeline kodulehel _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
cod sõidukitega, mingi xp ja levelite huinja jälle
Ma ei saa aru ida sa ootad siis?Kas lihtsalt kõmmutamine on parem,kus mitte midagi vastu ei saa?Minuarust on just hea see asi,et kui ikka kedagi tappad saad midagi vasta ja saad areneda.Saan aru,et juba vana teema ja kasutatakse nii palju,aga see idee töötab ju hästi. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Kui üldse tasub see mäng uurimist siis ainult MP puhul. Kuid ma arvan, et midagi erilist ei tule sellest. Proovin ära siis näen kas panin mööda või mitte. Sp on jura vähemalt selle video järgi
Kuna ma FPSe online ei mängi, siis mainin ka teistele endasugustele - SP on ümmarguselt 5tundi, seega on see mäng väärt umbes 5€ minu jaoks. _________________ Avatar by Flacko
DeTHiCa., tegu ikkagi samade developeritega.
Kasutatakse vist väljendit spiritual successor.
nagu dev intervjuudest välja võib lugeda, siis ikka oluliselt lihtsustati fuel of war mängumehaanikat, sest keskmine mängija ei saanud aru mida tegema peab. Ehk ainus mäng, kus tundub tulevat selline ET stiilis objective based gameplay on Brink. See viimane video ei tekitanud küll mingit isu preorderida või isegi mängida. Aga ootab ära ground control gameplay. Äkki ikka on mingi iva ka asjas lisas ringi jooksmisele ja BP korjamisele.
need on kansooli videod ka...ja see nö. wallhacki teema et need nimed pea kohal vaenlasel on ikka väga võssa. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Vaata seda zpsy viimase postituse mp videot...teisest mapi otsast nime jumala selgelt näha ja jah see ka kui marked on...nagu wallhack...ja bc2-s oli asi ikka 3 korda paremini teostatud.
Saan aru küll et future stuff aga ikkagi. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Olen veits nüüd proovinud mängida, hetkel laseb ainult SOCKS5 USA proxyga MP pole proovinud. SP ainult paar minutit... pole praegu aega kahjuks, hiljem proovin veel.
Tegin screenshote kah:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.