Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.03.2011 12:51:50
|
|
|
Pole midagi
Spoiler 
üks inimene küsis minult .
Veel illustratsioone . Olen õnnelik nende "palettide" üle.
Spoiler 
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
03.03.2011 15:41:24
|
|
|
Jään siis oma pilti ootama
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.03.2011 16:12:44
|
|
|
Valmis!!
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
03.03.2011 16:18:14
|
|
|
Väga hea tuli välja, võtan kasutusele
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.03.2011 16:37:29
|
|
|
Mulle meeldib see nägu, selline serious business toimub .
Spoiler 
ReFlex
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.03.2011 19:30:02
|
|
|
lol mul nii tegelt juhtunud, vahest lihtsalt ununeb saveda ja siis arvuti maksab kätte.
Spoiler 
Spoiler 
ja see ka juhtub, ajab ikka vihaseks küll, isegi kui enne saved aga ikka läheb programm lolliks.
Muide, sooviks väikest abi ja ideid ühe klipi tegemisel!!
Tanel soovis et teeks Youtube klipi HV jaoks ja ma sain täna ühe storyboardi tehtud, kuid mulle endale jääb mulje, et mingid asjad on seal puudu.
http://flacko.mikk36.eu/storyhv.swf
Story peaks sihuke olema.
Punane tüüp on kass ja tema ei tea HVst.Sinine ehk koer aga teab Hvst. Naissoost elukas küsib neilt kahelt, et kust saaks kõige kiiremini ja odavamalt fotikat ja tooks talle, tal oleks seda vaja. Siis kaks tegelast lähevadki seda otsima. Sinine otsib HVst, punane aga jääb foori taha seisma ja aeg läheb. Sinine helistab telefoniga, et küsida kas see toode, mis on odavaim, on neil laos olemas. Nad vastavad et on jah. Samal ajal punane vahib hindasid ja otsib odavaima, vahepeal lööb pea segi erinevatest hindadest. Sinine on juba endale leidnud toote ja sai selle kiiremini kätte kui punane. Punane püüab meenutada seda mudelit, mida naine täpsemalt soovis, kuid see on tal häguselt meeles ja ainult Canon sõna meenub. Ta näeb odavaid fotikaid ühes teises poe nurgas kuid kõige odavam on aga otsas. ja siis punane on kurb et ei leidnud seda toodet. Aega läks väga palju. Ta on ummikus ka veel ja üle tunni läheb aega. Lõpuks jõuab ta tagasi ja kurvalt ütleb et ma ei saanud, seda polnud. Sinine ütleb et ära anna alla,tule ma näitan sulle üht kohta. Ta näitab punasele HVst et tänu sellele sai sinine väga kiiresti õige fotika kätte. Punane on rõõmust lakke lendamas ja tänab sinist selle LK eest. Lõpus ütleb mingi onu või keegi seda lauset "Enne kui otsustad, vaata hinda!" ja sinine elukas nagu ütleks seda oma suuga.
Kuna video peaks olema umbes 30 sekundit pikk, siis mul oli väga raske seda kõik tseeni 30 sisse mahutada. Loodan et Tanel ei pahanda On kellelgi ideid, kuidas veel paremaks seda teha? kas peaks näitama ka punase auto sõitmist? Või sinise näitamist erinevatest pooditest? Et on ühes poes, küsib naise soovitud mudelit müüjad vangutavad päid et meil pole. pood nr 2, näitab hinda, mis on kallim kui teises poes, punane keeldub. 3s pood taas ütleb et meil just läks enne see ära, st keegi ostis ära selle mudeli, mida punane soovis. Ja siis tuleb punane kurvalt tagasi, enne seda jääb ummikusse kinni.
ja seda ka et storyboard peabki olema selliselt "lohakalt" et pole mõtet nii palju vaeva atm näha, kui peab muutma asju või miskit muud. Hiljem kui asjad sobivad, siis saab hakata täiustama.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
10.03.2011 12:31:19
|
|
|
ma arvan et video peabki olema 30 sec-i se vist lühireklaamide standard televisioonis näiteks. aga idee on iseenesest ju hea
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
10.03.2011 12:41:47
|
|
|
On sinna neid autosi ja asju vaja üldse? Jäle keeruliseks läheb kuidagi..
Võiks ju lihtsam olla - üks otsib HVst ja läheb poodi, ostab ära (pmst laoseisu ju ka vaja pole, sest HVs on ka eraldi laoseis välja toodud). Teine kutt aga kammib mööda poode, hinnad erinevad, otsib-möllab jne.. Lõpuks võiks ta kasvõi ära osta selle ja hiljem näha, et kuskil mujal oli ikka tükimaad odavamalt kui tema ostuhind..
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.03.2011 12:53:07
|
|
|
võib ka nii proovida. Ma isegi suht segaduses praegu, püüan mõelda sobivaima. Ma olen väga saast lugude väljamõtlemises.
et siis lõikan selle alguse ära ja alustan kohe selle kohaga kus ta Hvd uurib ja teine uurib hindu poes. Lõppu tahaks siiski panna seda et näidatakse teisele ka Hvd, et ta tulevikus teaks .
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
10.03.2011 13:07:28
|
|
|
No iseenesest mingi armastuse võitmise võib ju sinna külge küll pookida, kui mahub.
Lõpp kindlasti jaa..
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.03.2011 13:46:42
|
|
|
Aga ega see imelik pole kui see algab kohe sellega et 1 uurib HVd ja teine käib poodite vahel. Miks autode ummik ei sobi? Krt ma ei tea kuidas seda paremaks teha nüüd . Nüüd on mõtted jälle otsas, küll ei sobi üks ja ei sobi teine. Tahaks nagu seda näidata et HVga käivad asjad kiiremini kui ilma Hvta. St Hvst saad näha kus toode parajasti on, kas see on juba olemas ja on vaid poodiminemise vaev. Kui teine, kes HVd ei tea, otsib mitmest poest nagu, küll üks ütleb et meil pole, küll teine ütleb et laos pole ja kolmandas ütleb et just sai odavaim otsa. Kuidagi peaks ju seda välja näitama et see kes HVd ei tea, läheb asjadega poole rohkem aega kui see kes HVd teab. Ja lõpus näitab see HV teadja mitte HV teadjale ka HVd, et hiljem ta ka oskaks samamoodi teha nagu teine .
Edit:Ok, mõte hakkas taas liikuma.
Võib ka seda vist sisse panna et see kes HVst otsib odavaimat püüab ka leida kõige lähemale oma kodule. Või krt, ma ei teagi kuidas parem on. ma muretsen selle üle et ei tahaks vale arusaama inimestele teha et näe, kõige ligemal ja just kodu juures, nagu oleks muinasjutt et kõik kohe klapib 100%, et kohe on laos olemas ja kohe kõige lühem maa. Et peaks ka nii näitama et vahest ei saagi kohe kodu lähedalt kätte, st pole näiteks su ligemal kohas olemas, kuid ikkagi säästad aega sellega, et ei pea käima sealt ilma teadmata läbi et äkki näkkab, kui avastad et seda POLE, siis pead TEISE poodi minema et äkki nüüd näkkab. Et vaatab et seal esimeses pole, otsib teise, mis on pisut kallim kui esimene kuid siiski laos olemas. Loodan et saate aru, mis mõtlen? Kuid polenii kallis kui ilma teadmata oleks ostnud...
Võib ka nii lõppu teha et niivisi "aknad" liiguvad.
Et kui on kaader 1,ja see oma osaläbi saab, siis nagu kukub teine aken sellepeale japärast on nagu 2 akent, ühel pool punane kes on kurb, teisel pool sinine, kes Hvd kasutab. Ta läheb nagu "borderist" välja et annab teisele teada et näe. tsekka HVd. Niivisi koputab seljale.
ehk siis nii:
http://flacko.mikk36.eu/outborder.swf
ja vb algusesse samad 2 akent, vasakul mittre HV teadja, paremal HV teadja. Siis näidatakse ühe versiooni ja pärast teise. (Alguses avaneb punase aken, st suureneb) kui tema osaläbi, läheb tagasi väikeseks ja suureneb sinise aken ja tema tegevus. Lõpus tuleb vot see kaader mis siin ja siis tuleb edasi see kus sinine näitab Hvd. vbüleval ka kell misnäitab ajakulu kui palju ühel läks ja teisel läks.
Idee 3.
Aga kui KOGu tegevus ongi niivisi kahes aknas? Et aeg jookseb ja mõlemad tegutsevad. Parempoolne saab kiiremini valmis ja siis jääb ootama, kuidas vasak käitub ja jälgib teda, vahest facepalmib(Ei pea see tegevus olema). Sinine natuke ohkab et punasel nii kaua läheb ja tunneb kaasa, vahest vangutab pead. Üleval kell ka keerutab, näitab aega, punasel jookseb kui sinisel juba ammu valmis. Lõpuks jõuab punane valmis ja on kurb sest ei leidnud seda asja ja siis tuleb see http://flacko.mikk36.eu/outborder.swf osa et näe, ma aitan sind. Ja see lõpujupp kus punane on jess suured tänud, annavad kätt et aitähh aitähh ja lõpus sinine ütleb seda HV lauset.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
buckler
HV vaatleja

|
11.03.2011 14:35:31
|
|
|
Flacko, viitsid äkki minust ka ühe pildi kokku visata? Midagi kilbiga seotud (Buckler)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.03.2011 16:03:04
|
|
|
...
viimati muutis punktiir 11.03.2011 16:13:00, muudetud 1 kord |
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.03.2011 16:19:03
|
|
|
mulle tefgelt meeldib see flacko esimene idee. see näitab paremini seda kuidas aega kulutatakse poest poodi minnes selle asemele et HV-s asjad üle vaadta ja siis minna poodi.
lihtsalt pisut lühemaks teha. lõika mõned kaadrid välja
sa võiks selle story boardy framede kaupa seada pildina siis oleks parem vaadta ka mis võiks ära jääda
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.03.2011 16:20:49
|
|
|
ok, hiljem panen need piltidena et saab klõpsida nende vahel.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.03.2011 16:24:18
|
|
|
jah et idee on väga hea lihtsalt mulle tundus et mõnda kaadrit on nagu liiga palju või et midagi võiks olemata olla. kui pikk see filmike sul hetkel on?
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.03.2011 17:03:29
|
|
|
mingi 45 sekundit.
Storyboard ka piltidena.
Spoiler 
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.03.2011 17:52:39
|
|
|
see meenutamise kaaader võiks ära jääda
siis see et küsib kas on laos. HV otsing ju näitab kas on võ ei ole
siis see kaamera ülleandmine võiks lõpus olla. et algul ta ütleb et midagi ei saanud siis näidatakse talle HV-d ja lõpp võiks olla et see punane tegelane seisab kaamera käes nägu rõõmus ja HV särk seljas ja pöial püsti
ja veel et kas seda tädi on vaja? äkki mõlemad tegelased omavahel räägivad kaameratest ja lähevad siis ostma. ja seega seda kaamera üleandmist ehk polegi vaja
aga ära mind kuula
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.03.2011 18:02:38
|
|
|
ma kunagi helistasin kui tahtsin HDD ja näitas HVs et oli laos, aga kui ma helistasin et teada kas on, ütlesid onud et ei ole neil laos seda. Nii oli 2 kohta läbi helistatud ja sama asi (Ma ei süüdista HVd milleski) lihtsalt räägin kuidas oli.
Sellepärast ongi mul mitu ideed et valida ja mõelda, milline oleks parim. Suuri animafilme tehakse ka mitmete inimestega koos et leida parim viis jne.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.03.2011 18:09:15
|
|
|
seda küll olgu las see jääb aga teised mu ettepanekud?
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
11.03.2011 18:11:25
|
|
|
Punane vennike on eelviimases kastis sinise asemel oleks parem
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.03.2011 18:19:32
|
|
|
teistega olen jah nõus.Ise ka arvan et seda eite poleks sinna vaja, HV pole mingi date värk. Aga mis arvate sellest kolmandast ideest kus kaks akent on, üleval kellad hakkavad käima ja näitab kaua ühel ja teisel läheb ja siis lõpus juhtub nii. http://flacko.mikk36.eu/outborder.swf
a vb asendada see hindade asi vb sellega et tüüp käib mitmes poes küsib sama toodet, mida sininegi otsib kuid ühespole seda, teises on jälle kallim, mis talle ei sobi ja kolmandas kohas keegi võttis tema eest selle ära ja siis tal lõpus jääb tühjade kätega. ja samuti tuleb see http://flacko.mikk36.eu/outborder.swf jupp.
Alguses mõlemale tuleb pähe mullike et otsivad seda mudelit ja üks lähebühes suunas, teine teises. Sinine otsib Hvst kui punane seisab foori taga. Sinineküsibkas asi laos ja punane otsib erinevatest pooditest seda teatud mudelit.Sinine sai asja kätteja punane otsib ikka. lõpuks läks nii kaua tal, ummik onka ja jõuab tagasi.
Lihtsam on teha sama storyboard eri tükkidega, siis on kergem võrrelda äkki icon_smile.gif.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 11.03.2011 18:57:38, muudetud 2 korda |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.03.2011 18:47:39
|
|
|
sa mõtled et see oleks nagu võistlus neil kes kiiremine kauba kätte saab?
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
11.03.2011 18:54:17
|
|
|
Mulle see roosa tegelane istub, aga ta ei pruugi olla ju mingi suva eit, kasvõi mingi ema või vanaema
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |