Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Kujundamine »  Kuidas Teie näeksite välja multikategelasena? [laurx 30.11.2024] (originaalsed Flacko joonistused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 167, 168, 169  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja
-Re-Flex-

sõnum 21.02.2011 01:15:52 vasta tsitaadiga

Paneks ennast ka järjekorda icon_rolleyes.gif

Sooviksin ,et pildil oleks Lõvi ja välja toodud kirjana ka kuskile ReFlex thumbs_up.gif
Jään ootama icon_smile.gif

Ps: Võid ka enda mõttest midagi teha ka mis mõte/idee sul mu nimega pähe lõi
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
punktiir
HV Guru

sõnum 21.02.2011 06:13:53 vasta tsitaadiga

kas sa oma töid kuhugi kirjastusse pole pakkunud kes lasteraamatuid teeb? mõni kirjanik ehk tahaks suga koostööd teha.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 21.02.2011 07:50:06 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:
kas sa oma töid kuhugi kirjastusse pole pakkunud kes lasteraamatuid teeb? mõni kirjanik ehk tahaks suga koostööd teha.

selleks on arvatavasti manageri tarvis. Heasüdamlikud (ja pisut naiivsed) inimesed kotitakse täiega ära ja pärast on nahk nii üle kõrvade, et ise ka ei usu... icon_confused.gif thumbs_down.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
antiz
HV vaatleja
antiz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2011 10:31:23 vasta tsitaadiga

antiz kirjutas:
ei ütleks ka ühest pildikesest ära

kui mingit mixi saaks õllekapaga jäärast, oleks päris täppi vist pandud icon_lol.gif

aga huvitavat mõttelõnga ei keela keegi pildiks vormimast beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

vist olen unustustekasuka hõlma alla jäänud icon_cry.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 21.02.2011 10:56:29 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:

ei. Vaevalt kedagi huvitaks. Ma rohkem kirjutan neid for fun ja meenutades lapsepõlve.

D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 21.02.2011 11:17:03 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et punktiir pidas silmas seda, et sa võiksid kellegi teise juttudele raamatutesse illustratsioone joonistada icon_wink.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 21.02.2011 11:31:07 vasta tsitaadiga

Aaa :O. No seda ka jah võib. Mulle peab tavaliselt õ
ütlema, mis pilte ma pean joonistama, kui midagi illustreerin, oma raamatusse oskan ma teha sest tean täpselt mis pilt sinna läheb.

punktiir
HV Guru

sõnum 21.02.2011 14:53:18 vasta tsitaadiga

njah sina kui kunstnik peaks ikka loo järgi pilte joonistama, tavaliselt joonistatakse palju pilte ja neist valitakse mõned välja.

oh idee sulle. võta näiteks lastelaul Rongisõit (see piilupardiga) ja tee sellele illustreering.

http://www.lastekaraoke.ee/laulusonad2.htm#RONG

selle saaks eriti lahedalt teha kui hästi pika pildina et pead kerima pilti vasakult paremale. iga salm on kaader. nagu storyboard oleks icon_biggrin.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 00:25:28 vasta tsitaadiga

jah ma teengi loo järgi pilte. Enne kirjutan loo ära ja hiljem teen pildid.Näiteks kirjutasin eile loo, kuidas me väikestena kiigehüppeid tegime:D. sain just ühe pildi valmis, tükk aega jamasin et anda "pilves ilma" effekti.

Imestama paneb see, et kuigi me müüsime selle maakoha maha kuskil 2000a paiku, on ikka kõik kohad nii hästi meeles, nagu oleks äsja seal käinud. Muide, mul pole ühtki fotopilti ees et neid maha joonistada, praegu püüan kõik peast teha. Isegi mõned mänguasjad, mis meil on, püüan enamvähem mälu järgi joonistada, kuigi neid enam päriselt pole ;_;. Üks onmäletan sihuke suur plastmassist auto, millega sai alati "soppa" teha, ehk liiv ja vesi ja sihuke plögane värk tuli. Tean seda et rattad olid sinised, sees oli kollane, auto see sopategemiseks olev kallutamisasi oli kollane, auto ise oli vistpunane... või valge...

Sain ühe laheda gifiga hakkama
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.02.2011 15:56:54 vasta tsitaadiga

Flacko, su joonistused on nagu hea vein...mida aeg edasi seda paremaks lähevad thumbs_up.gif
Eriti ägedad on viimaste piltide taustad... icon_wink.gif
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 16:12:14 vasta tsitaadiga

Püüan neid maakohaga väga sarnaselt järgi teha, kui ei teaks mida taustale panna, siis ei teakski mis taustu teha icon_razz.gif.

hiljuti sain sellise illustratsiooniga hakkama, huhh, tükk aega jamasin et saada õhtu feelingut, kuid ikka tunne et miski on nässus siin, ma kahjuks ka ei mäleta kuidas kuuri vari, kui kaugele see läks. Vaja on fotosid vaadata.

kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 22.02.2011 16:24:00 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Flacko Eriti ägedad on viimaste piltide taustad... icon_wink.gif

thumbs_up.gif

viimati muutis kembadesig 22.02.2011 16:24:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 22.02.2011 16:24:07 vasta tsitaadiga

Flacko, täitsa hea see viimane ikka.
Kui veel konkreetsemalt teha, siis vist aitab varjualade veel tumedamaks tegemine ehk? A siis peaksid tegelased näoga päikse poole olema.

Aga ikkagi mu arust juba praegu täitsa head.. Jäle ehtsad tunduvad. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 22.02.2011 16:25:03 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Püüan neid maakohaga väga sarnaselt järgi teha, kui ei teaks mida taustale panna, siis ei teakski mis taustu teha icon_razz.gif.

hiljuti sain sellise illustratsiooniga hakkama, huhh, tükk aega jamasin et saada õhtu feelingut, kuid ikka tunne et miski on nässus siin, ma kahjuks ka ei mäleta kuidas kuuri vari, kui kaugele see läks. Vaja on fotosid vaadata.

tee parem lõke vms, hetkel natuke liiga kollane tundub jah, muidu igati tore
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 17:09:36 vasta tsitaadiga

seal loos ei ole lõket, see on õhtupoolik ja nad on päikese käes seljaga selle poole. see pilt illustreerib seda kuidas Paavo hüppab õhku ja ütleb et näe mu vari läheb nii pisikeseks kui õhku hüppan.

http://tiimosejutte.blogspot.com/2011/02/vorkkiik.html

selle loo illustratsioon,tahan vahest elada vahest oma mälestustes edasija meenutada neid häid aegu icon_smile.gif. Hobikorras kirjutan neid enda jaoks for fun. Polemingit konkreetset mõtet,lihtsalt oma tegemised lollused mida väikestena tehtud sai, või need feelingud,et see päikeseloojang ja hetked kirja panna.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 22.02.2011 17:12:14 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
seal loos ei ole lõket, see on õhtupoolik ja nad on päikese käes seljaga selle poole. see pilt illustreerib seda kuidas Paavo hüppab õhku ja ütleb et näe mu vari läheb nii pisikeseks kui õhku hüppan.

http://tiimosejutte.blogspot.com/2011/02/vorkkiik.html

selle loo illustratsioon,tahan vahest elada vahest oma mälestustes edasija meenutada neid häid aegu icon_smile.gif. Hobikorras kirjutan neid enda jaoks for fun. Polemingit konkreetset mõtet,lihtsalt oma tegemised lollused mida väikestena tehtud sai, või need feelingud,et see päikeseloojang ja hetked kirja panna.

üks neist hüppab liiga puu varjus ja pole hästi seda varju näha, ehk võiks natuke puu varjust eemal olla icon_wink.gif

lapsepõlves on muidugi hea elada, teeb nii mõnedki inimesed õnnelikumaks icon_razz1.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 17:31:14 vasta tsitaadiga

Jah teebküll:Dok, püüan teda muuta hiljem. See vari peaks olema see imelik lulla seal vasakul. Ma pean mõtlema kuidas seda paremini panna. vb ei panegi teda hüppama.

prgu teise pildi illukas, sihuke

suurem kammajaa hakkab selle valgusega icon_biggrin.gif.

Aitähh sõbrad, ma sain nüüd kohe paremaks. Enne oli probleeme et näidata seda hetke, kus see jupp varju on, kui Paavo hüppab. Tuli tegelasi kõrgemale tõsta. Nüüd näeb kohe paremini seda icon_smile.gif.

Väga aus olla, siis suht raske on imiteerida real life piltidel. Vaatan küll fotosid et ähh, mis seal rasket, aga tglt on suht keeruline. Vahest ei taha tulla pilt nii nagu ette kujutan. See oranz peaks olema see efekt, nagu on see, kui päike pole loojunud aga varsti hakkab.

võtsin siit paletti, vaata kui oranz siin maa on.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 22.02.2011 17:40:12 vasta tsitaadiga

maa jah on piisavalt hele, tegelaskujud tunduvad natuke liiga kollasena icon_razz.gif Samas jällegi, puu vari on otse, seisva tegelaskuju vari on otse, aga hüppava tegelase vari on selle nurga all nagu talle paistaks päike mujalt peale. Võibolla see on muidugi illusioon ja mulle tundub nii
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 17:46:14 vasta tsitaadiga

Ma tean seda et kui päike paistab kellelegi näkku, siis ta nägu on väga kollane ja juuksed nagu helendaksid jne.
punktiir
HV Guru

sõnum 22.02.2011 19:01:24 vasta tsitaadiga

ma ei usu et Flacko siin ultrareaalsust taga ajab sellised kiiksud ja värgid on just lahedad. ei pea kõik asjad nii tõsised ja reaalsed olema.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 19:03:19 vasta tsitaadiga

Noh, rohkem reaalsuse ja multikalisuse vahepealne icon_razz.gif. Ei oleliiga reaalne ja ei oleka liiga multikaline icon_smile.gif.
h2rra
HV vaatleja

sõnum 22.02.2011 19:06:29 vasta tsitaadiga

Sa ikka ei võta hoogu maha icon_lol.gif

Võid proovida võtta mingi color balanciga kollast maha ja lisada valgusesse punast ja varjudesse sinist.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.02.2011 19:22:23 vasta tsitaadiga

Flacko, Ja millal siis see raamat ka välja tuleb? icon_razz.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 22.02.2011 20:49:12 vasta tsitaadiga

Mai tea kas tulebki lol. Vaevalt kedagi huvitaks mida ma väiksena tegin või mis mänge koos mängitud sai. Aga kes teab. lastele läheks see peale. Jänku juss teeb ka ju igast särki värki ju ja neile meeldib, kuigi mu lugudes esineb ka verd ja õnnetusi. Et nii ninnunännu see ei ole. ma ei taha muljet lihtsalt jätta et nagu tom and jerrys, lööd panniga pähe ja asi korras,tom terve. Ma tean et igast hulle värke juhtunud seal. Ja kui keegi imestab, miks neid surikaate nii palju on,siis sellepärast et endal "rohkem sõpru" oleks ja rohkem asju juhtuks. Mul polnud eriti sõpru koolis ja ma olin üksi ja mõtlesingi rohkem tegelasi lugudesse et oleks põnevam. 2 tk on booring, 4tk ja 5tk on juba lahedam, tuleb rohkem konflikte, õnnetusi, kismasid jne.

Ma ausalt ei tea veel. Ma rohkem kirjutan hobikorras et end natuke "teisemaailma" viia ja sugulase jaoks. vahest on selline tunne et täiskasvanu onnii igav olla või mai tea, selline... imelik. Ja siis tahaks vahest lihtsalt nagu olla mälestustes kus olin veel noor ja meenutada neid tegevusi/toimetusi. Polnud kohustusi, polnud midagi, läksid, mängisid sugulasega koguaeg igalpool, katsetasid mis juhtub kui nii ja nii teha jne. Enam seda ei saa, esiteks pole siin nii suurt maa ala. Eriti meeldis termiidipesa teha liivakastis ja suurt auku. Termiidipesa oli siis suur hunnik liiva, kust tegin auke igalepoole,et võimalikult auguline on. Suur auk oli see et kuhjad hunnik liiva üksteise peale ja kaevad tipust kuni põhjani. vahest ei ulatanud käsigi põhja icon_biggrin.gif. Mäletan väga väga külmaks läks seal all.

olavsu1
külaline

sõnum 02.03.2011 22:52:26 vasta tsitaadiga

Vabandan, link eemaldatud. tellimus tagasivõetud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Kujundamine »  Kuidas Teie näeksite välja multikategelasena? [laurx 30.11.2024] (originaalsed Flacko joonistused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 167, 168, 169  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.