... mind absoluutselt ei koti mitu tegelast mingi mängu taga on, mind huvitab ainult tulemus.
Ma võin ennetada üheksat kuud teoretiseerimist ja öelda, et MP tuleb kõva keskpärasus. Seda teeb Raven ja nemad ei hiilga kunagi, küll aga on nad kõva ja kindla keskmise loojad.
... mind absoluutselt ei koti mitu tegelast mingi mängu taga on, mind huvitab ainult tulemus.
Ma võin ennetada üheksat kuud teoretiseerimist ja öelda, et MP tuleb kõva keskpärasus. Seda teeb Raven ja nemad ei hiilga kunagi, küll aga on nad kõva ja kindla keskmise loojad.
asi seegi, kui on äkki "patsikandjaid" juurde ostnud siis võibolla tuleb tsipa üle kesmise .... lootma peab
Muidugi esimesed lekkinud videod on väga kõvad...... aga ennemgi on esimene pilt petlik olnud.
Kahju, et mänguni veel nii kaua aega on. Bad Company 2 edasi täristama seni vist.
Aga tundub tulema hea mäng ja kunagi väljalaskeni lähemale jõuan teen ka pre-orderi ära.
Battlefield 3 At Chicago Comic & Entertainment Expo
tsitaat:
EA will be at the Chicago Comic & Entertainment Expo March 18 - 20 displaying a demo (not playable) of Battlefield 3 and a hands-on demo with Bad Company 2: Vietnam. This is two days after the release of Part 2 of the Fault Line episodes, so there's a good chance that the demo of Battlefield 3 at the event will be showing Part 2 with no new content.
More Battlefield 3 screen shots have surfaced, while small, they still are interesting. All have information on them stating they're for the GDC presentation.
For every competent pilot who could flip upside down, fly under a bridge and still drop a cluster-bomb on that oncoming column of tanks, there were ten chumps who’d leap into the cockpit and fly their multi-million dollar charge into a tree
tsitaat:
BF2 ‘Play now’ button is still the ‘Play never’ button. I tried it just now – after five minutes of churning, it put me on an empty server.
Kahju, et mänguni veel nii kaua aega on. Bad Company 2 edasi täristama seni vist.
Aga tundub tulema hea mäng ja kunagi väljalaskeni lähemale jõuan teen ka pre-orderi ära.
No kuni bf 3 tulemist, ei ole hetkel mitte midagi paremat kui bad company 2
et jah, dice testis bc1e ja bc2ga, kas saab bf3ga hakkama, kui juba bc2 omab kõik muu seebiks, siis milline veel bf3 tuleb?!?!
Mis konsoolimaitse teil siin on. Ainuke asi mis kaudselt seda ehk meenutab on mängu tempo, mis võrreldes bf2 spämmiga on küll aeglasem jah. Samas mängu olemus on frostbite mootoriga palju muutunud. Peajagu üle ikka BF2 est. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Saan aru, et see oleks huvitav aga tegelikkuses on asi jura.
Mõtle ise kui igast majast jääb hunnik rususid siis iga pooliku paneeli all oskab mingi vend cap-laagri püsti panna ja ootab kuni keegi mööda jookseb, et selga tulistada
Ülevaade olukorrast muutuks olematuks jne.
Üheselt FPS mängu poleks.
Relva laeksid koguaeg lageda taeva all ja iga air support saaks sulle pihta.
Ma juba kuijutan, et kui kõik on rusudes ja mingi vend saab heli üles, 100 kills per min
Saan aru, et see oleks huvitav aga tegelikkuses on asi jura.
Mõtle ise kui igast majast jääb hunnik rususid siis iga pooliku paneeli all oskab mingi vend cap-laagri püsti panna ja ootab kuni keegi mööda jookseb, et selga tulistada
Ülevaade olukorrast muutuks olematuks jne.
Üheselt FPS mängu poleks.
Relva laeksid koguaeg lageda taeva all ja iga air support saaks sulle pihta.
Ma juba kuijutan, et kui kõik on rusudes ja mingi vend saab heli üles, 100 kills per min
Siis peab kaart suur olema ja eks raundid järjest hakkavad uuesti anyway, kunagi peabki lõpp tulema _________________ Web3 | ERC721A
WäntWõll, pildid on ju palju suremad ja ega kõiki ei saa ka nüüd ühe puuga lüüa a'la "näe rusud!! ma lähen nüüd sinna campama" paljud püüavad siiski ka mängu seatud eesmärke täita. ja isegi kui ma snaipriga mängin siis kui mingi kuradi puu rikub mu tulesektorit siis ma võtan selle maha (m95 BC2 on selleks täiesti piisav) ja mis sa tõesti arvad et kui majad peaksid püsijääma siis seal ei passitaks oodates kuni kedagi selga saaks lasta.
Ma näen asja pigem nii et kui kuskil on snaiper siis ei saa ta lihtsalt passida ja seljataga jäävat ust ainult valvata vaid ma võin ta koos seinaga maha võtta. Granaatidel ja relva alla jääval launcheril on päris suur roll sellises mängus miinuseks on see et on tekkinud palju lambaid kes tankitõrje relvadega mängivadki ainult.
tsitaat:
Jah see on küll nadi ise ma ka engineeri mändiga ei oska ja kui satub selline meekond ka kus keegi ei oska seda markerit külge lasta siis on raske
See on üks asi mis saaks BF3 s parem olla et mappi disain ei laseks sõidukeid nii efektiivselt ära kasutada või siis muuta kuidagi engineer efektiivsemaks.
Aga no ma ei ole engineeril kõiki asju lahti saanud nii et ma ei ole ka õige seda arvustama
Palju hullem on kui mingi tont kuskil toas nurgas passib kui kuskil rusude taga. bc2 ehe näide.
Ja keegi ei hädalda. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
WäntWõll, pildid on ju palju suremad ja ega kõiki ei saa ka nüüd ühe puuga lüüa a'la "näe rusud!! ma lähen nüüd sinna campama" paljud püüavad siiski ka mängu seatud eesmärke täita. ja isegi kui ma snaipriga mängin siis kui mingi kuradi puu rikub mu tulesektorit siis ma võtan selle maha (m95 BC2 on selleks täiesti piisav) ja mis sa tõesti arvad et kui majad peaksid püsijääma siis seal ei passitaks oodates kuni kedagi selga saaks lasta.
Ma rääkisin nati mustemast tsenaariumist mida esineb igas mängus.
Iga päev kui ma mängin siis object based roundides satud iga 5-nda mängu otsa kus kõigil on sellest savi ja käib üks jooksmine ja spämmimine.
Spämmi soosib BF seeria overpowered relvadega hästi.
Kui lähtuda natukese realismist siis mis kurdi puid sa oma tulejoonelt snipega eemaldad, pigem tuleb uus koht valida laagri üles panekuks
majades tekib selline olukord kus on välja kujunenud kohad ja neid kohti saab kenasti fälashariga või nadega puhastada.
Kui sul on rusud igakord erinevad siis sul ei tekigi mingit võimalust nutikate ässade vastu, a'la igakord erineva kohapeal oodatakse.
IMO selline situatsioon tapab mängu koos põnevusega ning mõjub kõvasti mängu tempole.
Ühelt poolt on see huvitav aga see KÕIK oleneb seltskonnast kes mängivad.
Pub-is küll ei kujuta ette sellist roundi
Jah, puu võtad maha, aga näiteks normal modis saad ainult hitmarkeri kui M95 vastast tulistad. Kuigi tegelikult peaks inimene ja ka autod selle m95 pooleks minema _________________ >OSTA ÕLUT
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.