Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
RistoR
HV vaatleja
|
01.03.2011 12:30:18
|
|
|
weasel kirjutas: |
Tasub kümmekond kokku osta ja siis kalli hinna eest maha müüa (kui vaba raha on muidugi). |
Plaan on hea aga Blu-Ray drive vea tõttu ostsin mõni aeg tagasi uue konsooli (esimese tegin ka korda lõpuks siiski)...aga pole raatsimist esimest ega teist müüki panna...ei tea kas raatsiks neidki müüa kui kümmekond kokku ostaks:)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.03.2011 12:37:14
|
|
|
tsitaat: |
Üldiselt võiks Sony kaotada GeoHoti, Caf'i ja LG kohtu. Suht valus laks oleks.
|
vs.
Ei imestaks üldsegi kui järgmine PS mudel tuleks ilma igasugu USB toeta...
|
Ei imestaks üldse, kui Sony loobuks hoopis uue PS mudeli arendamisest...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.03.2011 12:43:26
|
|
|
Jackinthex kirjutas: |
Võta nüüd ps3 scene ette või ükskõik milline ps3 fännide lehekülg ja vaat, et 80% arvamustest kattub minu omaga ja mitte sinu omaga. Hale Sony fanboy. Oleks siis vähemalt PS3 fanboy.
Karma is a b*tch, eh iDemon? |
Yeaah .. need kes seal uluvad Sony vastu on needsamad kes tahaks "backupe" mängida ja loodavad et Sony lubaks sama kergekäeliselt igasugu homebrewd ja muud nagu PSP' peal. Ain't gonna happen.
kjaups kirjutas: |
Üldiselt võiks Sony kaotada GeoHoti, Caf'i ja LG kohtu. Suht valus laks oleks. |
Khm. Asjad ei käi päris nii lihtsalt.
Geohoti case - siin pole enam midagi teha. Ta rikkus seadust ja peab selle eest vastutama. Ainuke mis toimuda saab on valik kas Geohoti poiss läheb reaalselt ka trellide taha või piirdub asi ainult hiigeltrahviga.
Sony võtab piraatluse teemat väga tõsiselt. Saksamaal võeti mõned päevad tagasi politsei reidi käigus kinni üks teine PS3 häkker ja juba lajatati talle 1 millioni euro suurune trahv ja üldiselt paistavad asjad väga nutused talle.
LG case on ühe Blu-ray komponendi kasutamise litsentsi üle. Siin saab olla vaid kaks lahendust. Kui LG saavutab võidu ka kõrgemas kohtus (mis on ebatõenäoline) siis peaks Sony maksma circa paarsada miljonit et kõik taas fine oleks.
Muidugi .. see LG teema oleks olemata olnud kui Sony poleks ise tüli norima hakanud mõned kuud tagasi.
(Sony Files Patent Lawsuit to Ban LG Mobile Telephones From U.S.)
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.03.2011 12:59:15
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Geohoti case - siin pole enam midagi teha. Ta rikkus seadust ja peab selle eest vastutama. Ainuke mis toimuda saab on valik kas Geohoti poiss läheb reaalselt ka trellide taha või piirdub asi ainult hiigeltrahviga.
|
Rikkus millist seadust? Milline on iDemoni juriidiline kvalifikatsioon? USA õigusruumis? Anna andeks, aga sa tundud sellel teemal väga ebapädev...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.03.2011 13:14:18
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Rikkus millist seadust? Milline on iDemoni juriidiline kvalifikatsioon? USA õigusruumis? Anna andeks, aga sa tundud sellel teemal väga ebapädev... |
Yeah, ning sina oled siin eriti pädev kommenteerija kui sa ei ole isegi kursis milliste seaduste vastu ta eksis. Miks küll sinusugused trollid tulevad vigisema asjadest millest nad ise ei tea absull mitte midagi? Just bored? Just retarded? Or both? Igatahes, stfu already.
Hotz and the others are being charged with breach of contract, several copyright infringement charges, as well as violations of copyright law in the state of California. |
Sony Court Docs Show PS3 Hacker Was In California
Spoiler 
18 U.S.C. § 1030(a)(2)(C) – Confidential Information On Computer
18 U.S.C. § 1030(a)(4) – Intent To Defraud And Obtain Value
18 U.S.C. § 1030(a)(5)(A) – Knowing Transmission of Code
18 U.S.C. § 1030(a)(5)(B) and (C) – Intentional and Reckless Damage And Loss
18 U.S.C. § 1030(a)(6)(A) – Trafficking in Password
18 U.S.C. § 1030(a)(7)(B) – Intent to Extort
|
Ehk tasuks ka mainida et tänu sellele tuli PSN'i logides ka uue Terms of Serviciga leppida.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.03.2011 13:44:58
|
|
|
Rikkus millist seadust? Milline on iDemoni juriidiline kvalifikatsioon? USA õigusruumis? Anna andeks, aga sa tundud sellel teemal väga ebapädev... |
Yeah, ning sina oled siin eriti pädev kommenteerija kui sa ei ole isegi kursis milliste seaduste vastu ta eksis. Miks küll sinusugused trollid tulevad vigisema asjadest millest nad ise ei tea absull mitte midagi? Just bored? Just retarded? Or both? Igatahes, stfu already.
|
Need on asjad, milles Sony Hotzi süüdistab, kas ta on seadust rikkunud või mitte otsustab kohus ( kuigi ma olen üsna kindel, et asi kohtusse tõenäoliselt ei jõuagi ). Sina tegeled siin ise juriidiliste küsimuste alal põhulõugamisega.
Tsitaat:
Geohoti case - siin pole enam midagi teha. Ta rikkus seadust ja peab selle eest vastutama. Ainuke mis toimuda saab on valik kas Geohoti poiss läheb reaalselt ka trellide taha või piirdub asi ainult hiigeltrahviga. |
viimati muutis sukelduja 01.03.2011 13:45:28, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
01.03.2011 13:47:16
|
|
|
nu see saksamaa tegelase miljon pole nagu eriti trahv. hetkel sony küsib niipalju. seda küsimist on hetkel raske trahviks pidada. see rohkem nagu kahjunõue. kui tegemist oleks trahviga siis oletatavasti tähendaks see seda, et raha läheks riigieelarvesse.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.03.2011 14:31:50
|
|
|
Need on asjad, milles Sony Hotzi süüdistab, kas ta on seadust rikkunud või mitte otsustab kohus ( kuigi ma olen üsna kindel, et asi kohtusse tõenäoliselt ei jõuagi ). |
Asi on juba pikemat aega kohtus.
|
Sul endal ei ole ka vahel häbi nii avalikult nii loll olla?
Ma olen mitu korda üritanud vihjata, et sa ei peaks väga sellel teemal sõna võtma, aga asjatult.
Kohus tähendab kohtuistungit. See, et kohus väljastab kellegi või millegi kohta mingi piirangu, ei tähenda süüdimõistmise kohta mitte midagi. Isegi mingit eelistungit ei ole peetud veel. Lihtsalt on esitatud süüdistus, mille kohtu esindaja on süüdistatavale esitanud ja selle süüdistuse võib kohtunik absoluutselt iga kell tagasi lükata, tegelikult on kaitse juba esitanud avalduse süüdistuse tagasilükkamiseks, sest selles on mitu vale fakti.
Sellised asjad ei kipugi eriti kohtusse jõudma, vaid lahendatakse enamasti kokkuleppega. Praegust kohtuasja peetakse ka pigem kohtualuse kiusamiseks ja sõnumi saatmise ürituseks kui tõsiseks püüdeks võita.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.03.2011 15:10:08
|
|
|
Ma olen mitu korda üritanud vihjata, et sa ei peaks väga sellel teemal sõna võtma, aga asjatult.
Kohus tähendab kohtuistungit. See, et kohus väljastab kellegi või millegi kohta mingi piirangu, ei tähenda süüdimõistmise kohta mitte midagi. Isegi mingit eelistungit ei ole peetud veel. Lihtsalt on esitatud süüdistus, mille kohtu esindaja on süüdistatavale esitanud ja selle süüdistuse võib kohtunik absoluutselt iga kell tagasi lükata, tegelikult on kaitse juba esitanud avalduse süüdistuse tagasilükkamiseks, sest selles on mitu vale fakti.
|
Nice try. Sellest momendist kui Sony andis Geohoti kohtusse ja seda teemat arutama hakati on asi kohtus olnud. See kas mõlemad osapooled füüsiliselt seal on ei oma mingit tähtsust.
Kohtuistung on lõpp punkt kus otsustadakse ära kas süüdistatu iz guilty or not. Senikaua toimub tõendite kogumine, süüdistuste esitamine ja selline kama nagu mu linkidelt näha (ajutine vahistamiskeeld jms)
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.03.2011 15:28:59
|
|
|
|
Nice try. Sellest momendist kui Sony andis Geohoti kohtusse ja seda teemat arutama hakati on asi kohtus olnud. See kas mõlemad osapooled füüsiliselt seal on ei oma mingit tähtsust.
Kohtuistung on lõpp punkt kus otsustadakse ära kas süüdistatu iz guilty or not. Senikaua toimub tõendite kogumine, süüdistuste esitamine ja selline kama nagu mu linkidelt näha (ajutine vahistamiskeeld jms) |
Vahistamiskeeld? Sa mõtled restraining orderit? See on natuke midagi muud kui vahistamine. http://en.wikipedia.org/wiki/Restraining_order Niikaua kuni kohus pole kedagi süüdi mõistnud ei peaks inimesi süüdlasteks tembeldama. See on sama asi nagu ma läheksin ja annaksin idemoni vastu sisse tsiviilhagi laimamise kohta ja järgmisel päeval kirjutaksin avalikult, et idemon on süüdi laimamises.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
01.03.2011 15:59:46
|
|
|
Kas iDemon sai nüüd selle jama eest aja maha? Andke andeks, aga see flamewar on siin natuke tobe. Kui keegi on kohtusse kaevatud, siis see asi on kohtus. On see üldse nii tähtis, millise konkreetse sõnaga seda kutsuma peab. Minu meelest sellised üherealised nagu "Küll on tore" ja "Huvitav jutt" lähevad küll trollimise alla.
Selle häkkimisega on nii, et pole vaja endale vastu rinda taguda, et vaata kui kõva häkker ma olen, kui enda juriidiline seljatagune pole kindel. Eetiline häkker teavitab leitud turvaaugust infosüsteemi haldajat. Kes tahab hallis alas tegutseda peaks oma isikut varjama. Loomulik, et Sony, kui potentsiaalne kahjukannataja tahab teda kohtusse kaevata.
Mina ei ütleks, et Sony ei ole siin see patuoinas. Küsima peaks, miks on olemas sellised seadused?
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
01.03.2011 16:40:26
|
|
|
kuri orav kirjutas: |
...Kui keegi on kohtusse kaevatud, siis see asi on kohtus... |
Päris nii see vist ikka pole, kohus otsustab kõigepealt, kas võtta keiss menetlusse, või ei. Kaebuse esitamine ei tähenda automaatselt kohtumenetluse algust.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
01.03.2011 17:08:42
|
|
|
ot: |
Kas asi, mille üle vaielda.
Edit: "Asi on antud kohtusse järelikult see on kohtus. Kas see on menetluses on teine asi." Mõttetu teema igas tahes. |
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
01.03.2011 17:13:18
|
|
|
Mulle tuleb selle jauramisega Kafka "Protsess" meelde.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.03.2011 17:26:56
|
|
|
Mis kamm selle LG`ga on?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
01.03.2011 18:08:40
|
|
|
seadust võibolla geohot ja muud ei rikkunud, kuid ausalt öeldes ei tasu ameerika maa tasemele ka laskuda, et kõik peab olema seadustes kirjas ja loogilist mõtlemist inimesed ei vaja nad tekitasid siiski miljoneid kahju mitmetele firmadele, kui nad otseselt ei varastanud midagi, siis varguses kaasaaitamine kindlasti. neile häkkeritele võiks vabalt paarsada milli ära keerata, siis otsigu endale enne vähemalt hea sponsor, kui valesid asju lahti hakkavad häkkima
eriti ülbe on asjast enda blogis kuulutada. Mida hullemini kaotavad kohtus, seda parem
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
01.03.2011 18:18:12
|
|
|
ot: |
hondaa, sinu juttu järgi peaks näiteks ka arvutimängude häkerid igatepidi kohtusse kaebama (Razo1911 jne), sest nende tegevus on suhteliselt sama põhimõttega. Kuid miks seda siis tehtud ei ole?
Lisaks jääb mulje, et ma isegi peaksin minema vangi, sest olen jaganud õpetusi, et näiteks see viirusetõrje on parem kui see (teised firmad jälle kasumist ilma). Ja näiteid on veel palju. |
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
01.03.2011 18:37:04
|
|
|
hondaa, paarsada milli? Sõid lõvikonservi hommikul? Geohot on tudeng. Loodan, et Geohot võidab.
Kui keegi paremini teab, siis parandage mind. Minu teada Eesti seaduste järgi on kommertsprogrammi koodi muutmine lubatud, kui see lisab funktsionaalsust. hondaa loogika järgi peaks MS Wordile PDF plugina valmistajad paarsada milli maksma MS-ile.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
01.03.2011 18:37:22
|
|
|
Sa, kjaups, lähed vangi selle pärast, et oma Audimehe tiitliga oled jätnud reklaamimata Toyota ja tekitanud pilukatele sellega hunniku saamata jäänud tulu...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
01.03.2011 20:51:17
|
|
|
kjaups, noo siis said valesti aru, seda miks neid ei ole kohtusse kaevatud, ära minu käest küsi
kuri orav, MS office plug vs soft, mis kasutadakse peamiselt piramises. pisut erinev kas sa ei arva? aga no kui piraatlus on funktsioon, siis vabandust
noo igaljuhul see on minu arvamus, ei pea teiega ühtima. kui vennad teevad lahti ukse ps3 piramisele, siis saagu ikka vastu näppe ka selle eest.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
RistoR
HV vaatleja
|
01.03.2011 21:39:48
|
|
|
Mina isiklikult saan Sonyst aru...kui sellisele "lüpsilehmale" nagu PS3 ikka piraatlus ähvardavaks muutub siis tuleb ju show korraldada...olenemata kas ja mis kohtus või kohtuväliselt juhtub siis keegi peab ju hoiatuseks võllas rippuma sest muud moodi seda turvaauku ju ei lapi...jailbreakiga jah sai aga siin on see kohtu fiasko üks parimaid lahendusi mis Sony sai leida...Sest mina isiklikult ei usu, et mängutootjad on jube vaimustatud tootma eksklusiivseid ja mitte eksklusiivseid mänge platformile kus piraatlus lokkab...ja see on siiani olnud "konsoolide sõjas" Sonyle päris hea eelis..või no kulub vähemalt vähem raha kui Microsoftil kes peab Xboxi jaoks eeliseid ostma
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WWEPRO
HV kasutaja

|
01.03.2011 23:31:28
|
|
|
Hiljuti süüdistas LG Sony't nende andmete kasutamises Bluray renderdamistehnoloogias. Nüüd on asi jõudnud nii kaugele, et LG võitis kohtuistungi ning Sony'le määrati karistuseks keeld saata Playstation 3 konsoole Euroopa. Kindlasti on see ränk tagasilöök PS3 tööstusesse kuna iga nädal imporditi 100,000 konsooli ning edasimüüjate riiulites on ka mitmekümneid/sadu tuhandeid konsoole. Siiamaani on kinni peatud tollides kümneid tuhandeid.
http://www.guardian.co.uk/technology/20 ... al-dispute
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |