praegune kellaaeg 19.06.2025 19:23:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Petsike
HV vaatleja
|
26.02.2011 17:36:49
jama videkaardiga |
|
|
Mis võib olla viga, kui pilt hangub ja nii pidevalt ning arvuti jookseb kokku? Hangumise korral näitab veateadet, et videokaardi kernel numbriga .. ei saa ühendust ja hetk peale seda ütleb, et viga parandatud. Ainult ikka arvuti hangub edasi. Enne esimest hangumist ei teinud ma arvutis mingeid muudatusi. Peale juhtunut üritasin värskendada videokaardi draivereid, kuid see ka ei aidanud ainult kerneli number muutus. Hangumine lakkas, kui kustutasin windows7 ära videokaardi andmed ja uuesti kaardi andmete lisamisel jätsin windows7 poolt algselt valitud Standard VGA Graphics Adapter. Viimasega ei ei ole hangumist ega kokkujooksmist juhtunud. Ainult, et sellise valikuga pole pilt kõige parem.
Kas keegi oskab öelda mis võiks olla juhtunu põhjuseks ja kuidas sellest jamast lahti saada. Videkaart on juba mitu aastat vana NVIDIA 7600 GS.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
27.02.2011 18:10:22
|
|
|
Artekad on ?
ehk midagi sellist
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petsike
HV vaatleja
|
01.03.2011 09:46:08
|
|
|
sry, aga ma ei tea mis see arteka tähendab. Mul tuli pilt mängu sisenemisel isegi hullem (säbrulisem. kui selline sõna üldse on) ja pealekauba jooksis arvuti kokku. enne seda kadus korraks ka üldse pilt ära ja monitoril jäi korraks põlema kollane tuli rohelise asemel, kuid pilt tuli tagasi. Ainult, et jah miagi ei liikunud enam pildil. Ma kohe ei oska enam midagi uut selle jamaga peale hakata. Aitäh huvi tundmast.
Hey võtsin kasti lahti ja avastasin,et videkaardi peal on 4 halli värvi potti ja 2 neist on miskitmoodi pealt lõhki läinud. Kas mu kirjeldatud viga võiks olla seotud nende nn pottidega või ... Potte lähemalt vaadates on neile kõigile pressitud peale imelikud sälgud nagu potid peakski sealt katki minema. Üritan pildi ka lisada.
http://www.upload.ee/files/1161717/DSC00072.JPG.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
01.03.2011 11:40:36
|
|
|
kondekad läbi.
otsi kes tahes, kes jootekolbiga saab hakkama ja lase need 2tk vahetada.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petsike
HV vaatleja
|
01.03.2011 13:19:13
|
|
|
:) paistab, et kondekad jah läbi. Aiäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|