Tere mul on problem drupali instaleerimisega. 7. versiooni sain peale kui valisin my sql light-i. Aga kuna see tundus keeruline siis nüüd tahaks 6.2 peale panna. Aga MySQL databassi ei leia üles. Server asub zone.ee-s MySQL-i sisse saan kasutajanime ja parooliga aga sellest edasi ei lähe. Lisasin ka pildi.
Ning eestikeelseks tegemisest ma ei saanud ma ka aru.
Parjajat pea valu valmistab see duupal. Kuna õde ostis endale e-poe mis valmistatud drupaliga siis üritan nüüd seda kõike endale selgeks teha.
minu arust 7 on lihtsam kui 6, aga see selleks.
ega siin ei oska muud soovitada, kuid vaata oma mysql serveri aadress, kasutaja, parool ja andmebaas üle.
aga kui sul on 7 theme, siis seda sa 6 versioonis kasutada ei saa. sama moodi ei toimo asi vastupidiselt! _________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Äkki database host on vale? See peab olema kujul: tähednumbrid.mysql.zone.ee _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kas antud MySQL kasutajale on ka antud andmebaasi suhtes piisavad õigused antud ?
Kui paigaldamine ei õnnestu, kirjutage oma murest aadressile info@zone.ee
Nodewords - meta tagid (description, keywords, canonical URL)
Page Title - võimaldab muuta lehtede tiitleid, mis muidu genereeritakse automaatselt
Pathauto - lisa Path'le, teeb lehe pealkirjast ja muudest sätingutest lähtuvalt ise automaatselt aliase
XML Sitemap - teeb sitemapi, millega spiderid lehed kergemini leiavad
Google Analytics - viskad oma numbri sisse ja töötab igal frontendi lehel _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
nodewordsi D7 jaoks pole! selle asemele tuleb metatags, aga hetkel veel on arendamisel! _________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kas antud MySQL kasutajale on ka antud andmebaasi suhtes piisavad õigused antud ?
Kõik oli vastavalt algaja juhendile tehtud. Uurisin ka erinevaid teemasi mis olid sama errori peale loodud aga eelistasin koodid näppimatta jätta.
Kõik oli vastavalt algaja juhendile tehtud. Uurisin ka erinevaid teemasi mis olid sama errori peale loodud aga eelistasin koodid näppimatta jätta.
Kui kõik oleks vastavalt juhendile tehtud, ei oleks ka vigu tekkinud .
Kui probleem endiselt aktuaalne, siis soovitan info@zone.ee aadressile teate saata.
Kuidas Käib kodulehe üle toomine? kodulehte oli hea lihtne teha drupalgardenis sealt koopia võtta oli ka lihtne aga zone serverisse üles panek on hoopis suurem jama. Zone omad ei ole mulle head nõu andnud, et mida muuta tuleks. Settings.php faili kirjutasin uue mysql andmed sisse aga error jääb samaks.
tsitaat:
PDOException: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in lock_may_be_available() (line 165 of /data01/virt13626/domeenid/www.gulda.ee/htdocs/includes/lock.inc)...
Mida siis veel muuta tuleb? Netis olen juba oma jagu tuhlanud aga serveri vahetusest ei räägi keegi miskit. acquiadev-iga sain enda arvutis loomulikult ilma takistusteta jooksma.
Väga huupi pakkudes, sul on baasiühendus seadistamata Zone keskkonnale sobivaks. Üritatakse baasiga ühendust võtta läbi UNIX socketi, aga Zone puhul see kindlalt ei tööta - MySQL resideerub eraldi serveris, mille andmed leiad oma domeeni haldusliidesest MySQL alaliidesest. Torgi mingit drupali sättungite muutmise lehte või sura käsitsi konfifailides kuskil ja katsu MySQL konf paika saada. _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
* 'driver' => 'mysql',
* 'database' => 'databasename',
* 'username' => 'username',
* 'password' => 'password',
* 'host' => 'localhost',
* 'port' => 3306,
* 'prefix' => 'myprefix_',
* 'collation' => 'utf8_general_ci',
Nendesse kohtadesse ma kirjutasin mysql serveri andmed. rohkem ma mingeid faile ei ole leidnud mida peaks muutma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.