praegune kellaaeg 10.08.2025 19:40:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
24.02.2011 22:38:47
|
|
|
kunagi said osad niisama vistalt win 7 peale upgradeda. Kas nüüd win 7 pealt 8 peale ei saaks:D?
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
25.02.2011 00:02:37
|
|
|
Kuule win 8 pole veel!! Ooda vähe
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
25.02.2011 13:24:48
|
|
|
Win7 Ultimate (64bit) ei tunne USB mälupulka ära. Ütleb, et not recognized, malfunctioned. Proovisin seda põhiasja ka, et arvuti vooluvõrgust välja korraks, ei aitanud. USB ühendusega MP3-player ka ei tööta. Samas teiseid asjad nagu printer, netipulk, gamepad, hiir töötavad. Googledamisest mul väga kasu polnud. Mis võiks aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
25.02.2011 13:30:34
|
|
|
sanwert kirjutas: |
Win7 Ultimate (64bit) ei tunne USB mälupulka ära. Ütleb, et not recognized, malfunctioned. Proovisin seda põhiasja ka, et arvuti vooluvõrgust välja korraks, ei aitanud. USB ühendusega MP3-player ka ei tööta. Samas teiseid asjad nagu printer, netipulk, gamepad, hiir töötavad. Googledamisest mul väga kasu polnud. Mis võiks aidata? |
Proovi pulka teises masinas, kas seal töötab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
25.02.2011 14:00:37
|
|
|
E- hääletamisele ei saa kuidagi pihta. W7 Pro SP1,IE9 ja Mozilla 3.6.13, pankadesse saab sisse, kõik töötab, ID kaardi tunneb ära, valimiste lehele logib sisse, tunneb ID kaardi ära, küsib PIN koode ja siis annab veateate, et ei saa serveriga ühendust ja nii juba teist päeva oma paarkümend kontrolli tehtud juba. Eile õpetuses käskis paigaldada turvavärskenduse (KB980436) ja siis pidi korda minema, täna on see õpetuse osa maha võetud. Seda turvapaika ei lasknud installida ja valimisrakendust serveriga ühenduma ei saa. Kuidas teil kogemus on? Mida oleks vaja teha veel, ei usu, et server kogu aeg umbes on ja eelnevatel aastatel on kogu aeg saanud e valimise kasutada.
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
25.02.2011 14:33:14
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Proovi pulka teises masinas, kas seal töötab? |
Jah, läpakas Win7 Pro ja seal töötab normaalselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
25.02.2011 16:11:25
|
|
|
sulomile, sama kamm. Debugisin eile õhta tükk aega Cyberneticaga, täna peaks edasi jamama, seni tulemust pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.02.2011 17:01:37
|
|
|
Froggy kirjutas: |
Kuule win 8 pole veel!! Ooda vähe |
Irw jutt ei käi sellest kas on või mitte, seda tean ma isegi.... Ok...eks näis kui kunagi tuleb!
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
25.02.2011 19:27:54
|
|
|
Mul on venna läpparil mingi imelik anomaalia, et keset touchpadi kasutamist touch nagu kaob ära. Ja siis proovid uuesti liigutada, touchpad oleks nagu välja lülitanud ennast, tõstad näpu ära jälle ja proovid uuesti - töötab. Keegi veel sellist asja kohanud?
Läpakaks on mingisugune ASUS.
|
|
tagasi üles |
|
 |
infoman123
Aeg Maha 2a

|
26.02.2011 13:40:30
|
|
|
proovisin win 7 peale lasta (3 erineva arvutiga)
boodib nagu ära dvd-lt laeb failid ära ja siis tuleb ette et,
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem..
File: /windows/system32/boot/winload.exe
Status: 0xc0000098
Info: The selected entry could not be loaded, because the application is missing or corrupt
nagu aru saan siis ta otsib mingit winload file mu praeguselt kettalt?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
26.02.2011 13:54:33
|
|
|
Win7 Ultimate (64bit) ei tunne USB mälupulka ära. Ütleb, et not recognized, malfunctioned. Proovisin seda põhiasja ka, et arvuti vooluvõrgust välja korraks, ei aitanud. USB ühendusega MP3-player ka ei tööta. Samas teiseid asjad nagu printer, netipulk, gamepad, hiir töötavad. Googledamisest mul väga kasu polnud. Mis võiks aidata? |
Väike bump!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.02.2011 15:23:15
|
|
|
infoman123 kirjutas: |
proovisin win 7 peale lasta (3 erineva arvutiga)
boodib nagu ära dvd-lt laeb failid ära ja siis tuleb ette et,
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem..
File: /windows/system32/boot/winload.exe
Status: 0xc0000098
Info: The selected entry could not be loaded, because the application is missing or corrupt
nagu aru saan siis ta otsib mingit winload file mu praeguselt kettalt? |
Kas iso on kahjustada saanud või dvd on liiga suure kiirusega põletatud.Muud ei oska järeldada.
Väike bump!  |
Tootja utiliidiga või mõne vabavaralisega formaatida saad seda?.Äkki siis tunneb ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
MotorHead
HV veteran

|
26.02.2011 18:06:31
|
|
|
Väike bump!  |
Läpakaga oli sama probleem. Ei tundnud ühte Kingstoni 8 gigast pulka ära. Sai kõik asjad ära proovitud, disk managmendiga formatitud, usb driverid jne jne. Lõpuks clean install lahendas probleemi
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
26.02.2011 19:06:38
|
|
|
MotorHead kirjutas: |
Väike bump!  |
Läpakaga oli sama probleem. Ei tundnud ühte Kingstoni 8 gigast pulka ära. Sai kõik asjad ära proovitud, disk managmendiga formatitud, usb driverid jne jne. Lõpuks clean install lahendas probleemi  |
Just täna viskasin suht uue 2 kuu vanuse USB pulga ära ja enam uut ei osta.Arvutid näitavad pulka aga mahuga 0 MB,ükski asi ei aidanud,pulk lihtsalt pe..ses.Väline 2,5" on mahukam ja kindlam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.02.2011 19:42:26
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Väike bump!  |
Läpakaga oli sama probleem. Ei tundnud ühte Kingstoni 8 gigast pulka ära. Sai kõik asjad ära proovitud, disk managmendiga formatitud, usb driverid jne jne. Lõpuks clean install lahendas probleemi  |
Just täna viskasin suht uue 2 kuu vanuse USB pulga ära ja enam uut ei osta.Arvutid näitavad pulka aga mahuga 0 MB,ükski asi ei aidanud,pulk lihtsalt pe..ses.Väline 2,5" on mahukam ja kindlam. |
Ärge ostke 2€ hiinakaid siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
26.02.2011 20:19:37
|
|
|
Mul on täiesti korralik SanDisk Cruzer. Igalpool töötab, läpaka Win7 Pro, XP, Vista teistes. Ainult kodus, lauakal, kus Win7 Ultimate, seal ei tööta. Õnneks on mul kodus netikaabel ka, et saan homegroup'i teha läpakaga, kui faile tahan arvutite vahel jagada. Probleem ju selles, et MP3'e mägija USB ühendusega ka ei tööta ja igaühega ei saa seda homegroupi või kui sõber peaks mult midagi tahta või vastupidi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
26.02.2011 21:25:46
|
|
|
Selline küsimus, et millest võib tingitud olla selline asi:
Fondi puudumine? - olen def. fondid tagasi peale pannud, kasu ei midagi. Samas olen poole aasta jooksul 2 korda pidanud uuesti fonte peale panema, sest lihtsalt on need ära kadunud.. Mitte kõik aga just foorumite omad esimene kord nt.. teine kord oli ühe foorumi font lännu.. Nüüd aga ei saa valida ka mitte.
See IE aknas, seal saab vähemalt ID või M-ID valida, Chrome ei näita piltegi.
Ühesõnaga, ID kaarti kasutan nii ehk naa IE'ga aga millest säärane fontide lollitamine võib tingitud olla ja hetke probleemina, kas muud viisi enne windows repairi ka on.. Kui seegi aitab..
Tüütuks muutub juba see jämm.
E// Korras. fondid uuesti peal ja restart pähe. Siiski huvitav, miks nii hakkima hakkab nende fontidega vahel.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.02.2011 22:17:45
|
|
|
Mul on täiesti korralik SanDisk Cruzer. Igalpool töötab, läpaka Win7 Pro, XP, Vista teistes. Ainult kodus, lauakal, kus Win7 Ultimate, seal ei tööta. Õnneks on mul kodus netikaabel ka, et saan homegroup'i teha läpakaga, kui faile tahan arvutite vahel jagada. Probleem ju selles, et MP3'e mägija USB ühendusega ka ei tööta ja igaühega ei saa seda homegroupi või kui sõber peaks mult midagi tahta või vastupidi. |
Sinu probleem tundub olevat selles konkreetses Win7 installis.Pulk ise on ilmselt ok.Oled proovinud teistes USB portides samas arvutis?.oled ehk proovinud mingi PCI(E) USB lisakaardiga?.Äkki mingi BIOS säte vajab muutmist?.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.02.2011 03:41:04
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Väike bump!  |
Just täna viskasin suht uue 2 kuu vanuse USB pulga ära ja enam uut ei osta.Arvutid näitavad pulka aga mahuga 0 MB,ükski asi ei aidanud,pulk lihtsalt pe..ses.Väline 2,5" on mahukam ja kindlam. |
Seda proovisid? See utiliit on sitast ka saia teinud:)
õpetus: http://www.techspot.com/vb/topic63357.html
vastav utiliit: http://hddguru.com/download/software/HDDGURU-Low-Level-Format-Tool/LLFsetup.2.21.1108.exe
Või selle juhendi järgi
http://www.usbtalk.net/2009/09/recovering-broken-unformattable-and-ghost-usb-flash-drives/
Veel üks tõeliselt hea utiliit oli surnud USB pulga elluäratamiseks aga ei leia momendil.
viimati muutis seeru 27.02.2011 03:44:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
27.02.2011 03:44:01
|
|
|
~20 proget proovisin,tulemus oli ikka 0 nagu pulga mahtuvus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.02.2011 03:46:10
|
|
|
Kas tegid low level formati peale mida tuleb tavaline format teha?
Mina sain oma nulli näitava pulga korda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
27.02.2011 13:04:52
|
|
|
seeru kirjutas: |
Kas tegid low level formati peale mida tuleb tavaline format teha?
Mina sain oma nulli näitava pulga korda. |
Kahjuks hilja juba äravisatud.Üldse lõpetasin "pulkadega" jama,alati kui hädasti on midagi vaja siis ei tööta või jääb väikeseks.Üks veel on ja see mikro stic mälukaart mis käib USB korpusesse,1GB ja alati telefoniga kaasas õnneks 2a töötanud ja "computer" kõikides arvutites näitab koheselt,mida "pulkadega" pole alati.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-kasutaja-
Kreisi kasutaja

|
27.02.2011 16:45:36
|
|
|
Mure selline, et peale uue win7 installi üks vana ATA HDD kadunud.Device Manageri all olemas, ''Computer''i all mitte midagi
Mis teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
27.02.2011 16:49:20
|
|
|
Computer Management - Storage - Disk Management sealt pead aktiivseks panema vms
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
-kasutaja-
Kreisi kasutaja

|
27.02.2011 17:08:22
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Computer Management - Storage - Disk Management sealt pead aktiivseks panema vms  |
Olemas Tänan abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|