Kahekäemõõgaga, võiks veits aeglasemalt vehkida ... selline hacknslash mulje jäi _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Witcher on nii exclusive, kui veel olla saab tänapäeval. PC enne, lastekastid pärast. DA:O järgis sama valemit ja andis meie kullafondi mängu. DA2.... noh, läheb raskeks.
Kahekäemõõgaga, võiks veits aeglasemalt vehkida ... selline hacknslash mulje jäi
Tekkis sama mõte. Tegelikult on see läbiv küsimus enamuse selliste mängude puhul... kas on mingi loogiline põhjus, miks löögid, hüpped jms ebaloomulikult kiired on... või peab see lihtsalt äge olema? Et inimestele tõesti meeldiki nii?
Kui ma seda vaatan, siis see on nii häriv, et ma ei suuda selliseid mänge tõsiselt võtta. Muidu käib jube jahumine sellest, kuidas graafikat tehakse paremaks ja animatsioone loomulikumaks aga siis kui actioniks läheb, oleme ajas ikka 20 aastat tagasi arkaadide juures... ikka viuh ja säuh ja sekka veel mõõgatera liikumise jäljed...
Ja siis muidugi need fantastilised silikoon rinnad... no krt kas tõesti ei ole internetis porri piisavalt? Jah, mulle meeldivad ka suured saiad IRL, aga arvutimängudes on nendest tõsiselt kopp ees.
Nii et whinewhine selle demo suhtes:(
Nagu ma aru sain siis Dev'ide sõnul on kõik kiiremaks tehtud kuna fännid kaebasid selle üle, et peale iga käskluse andmist oli mingi 0.5sekki pausi enne kui midagi juhtus.
Nüüd siis käes, et niipea kui nuppu vajutad mingi asja jaoks, siis see ka kohe juhtub. Mingis mõttes loogiline - milleks peaks olema mingi paus sees enne kui tegelane sinu käsku järgmima hakkab? Lihtsalt peale seda muudatust tundub mäng liigse hack-n-slashina.
Aga eks ootame selle paar nädalat veel ära ning siis saame ise kogeda, kas on mängul väärtust või mitte. Varemgi sellised mänge olnud mis mängides tunduvalt kaasakiskuvamad kui trailerite või juttude järgi.
Tundub, et vähemalt sätteid annab muuta niipalju kui PC mängudel ikka. Annab lootust, et lõplik visuaalne kvaliteet PC peal kannatab ikka kriitikat ka. Screenshottidest ärme praegu räägi kuna see annab niikuinii ainult osalise ülevaate.
Vaatasin noid pilte demost. No keskkond on ikka sujuvalt detailivabaks jäetud. http://img163.imageshack.us/f/dragonage2demo201102182.jpg/ jätab täiest külmaks. Ma vist olen üks väheseid, kellele selline väga puhas ja "algeline" UI meeldib _________________ Avatar by Flacko
Mind sega ka see kohe algusest peale. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
+ very well told hero story
+ varied followers, each with their own stories
+ great dialogs with moral decisions
+ exciting boss battles
+ martial-arts-fans should have great fun with possibly the fastest (or fast paced) battles in a fantasy game
- ...but old-school RPG players might have their problems with the flurry of activities in battles
- limited class progression with fixed skilltrees
- poor level design with one-to-one copy-pasting of whole quest areas (do they mean, some areas are a carbon copy of each other???)
- unsatisfying ending
Gamestar gave it 87, pros and cons:
+ thrilling storyline
+ great dialogs and quests
+ coherent / consistent game world
- some fiddly battles
- less epic as DAO
Their conclusion: great RPG, a little weaker than DAO
"old-school RPG players " tegelased, peaksid olema need vimased, kes graafika üle vigisema hakkavad - see on ikka "new shool" teema.
Samuti eepilisus pole ise-enesest eraldi väärtus. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.