Võimalus valida missioone oma järjekorras oligi ainus "lineaarsus"
Ei saa sellest lausest väga aru.
Minuarust enne mängu mängimist see juba maha teha on enda jaoks mängu rikkumine. Kui juba mängu mängimist alustades arvad, et see pole hea siis ilmselt ei muutu su arvamus eriti. Ma ise üritan võimalikult vähe ette lugeda mis mängus on/ei ole ja jätan nedale rohkem avastamisrõõmu. Kui ei meeldi see mis tuleb siis ei pea mägima ju...
Suur avatud maailm teeb ainult seda, et sa kulutad tohutult palju aega punktist A punkti B liikumisega. Mõtle kui "lahe" oleks olnud DA:O's Magede tornist noble elfide juurde kõmpida
Aga selleks need eelvaated ja trailerid ongi, et nende põhjal otsustada, kas asi on midagi väärt või mitte. Oletame, et on aasta 1991. ja rahvas näeb esimest korda järgnevat trailerit:
Juba selle lühikese klipi põhjal võib öelda, et saastast on asi kaugel.
Nähes aga midagi nii jubedat, nagu oli seda GiantBombi DA2 preview, siis on väga raske positiivseks jääda ja loota, et mäng kui tervik ise on kindlasti parem. Erandeid leidub, aga väga harva.
Nii et kriitikaks on igati põhjust.
ObNixilis, Huvitav suhtumine, ostad kõik mängud puhtalt nimede või soovituste järgi? Minu arust on mängu hinnad liiga suured, et lennata pimedalt peale. Ma ei osta ühtegi mängu enne selle kohta lugemata või seda proovimata (mõned erandid välja arvatud). Sõna otses mõttes paska toodetakse ja overhypetakse nii palju, et kui sul just devi pihta mingi eriline sümpaatia ja usaldust ei ole, siis on suur võimalus oma raha lihtsalt maha visata. Ise kogesin seda just TDU2-ga. Olin kahe vahel kas osta või mitte ja peale 5mintist proovimist otsustasin, et see pole täishinda väärt. Kunagi 10euri eest äkki ostan.
DA2 kohapealt olen ettevaatlikult positiivne. Ei meeldi see neetud DLC-de jama konkreetselt, niiet plaan on mäng kindlasti soetada, kuid alles GOTY versioon kus kõik DLC-d sees. _________________ Avatar by Flacko
See 11 minti mängu oli ju ainult näide, selle põhjal ei saa otsutstada, kui avatud ülejäänud mäng on
Aga jah, polnud tegelt viga, välja-arvatud see super kiire võitlus mis mind nii segab krt See, et kõikide asjade nimesi näitab, oli ju DAO ka, kuid selle sai sisse/välja lülitada.
MIs sellest demost saanud on? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Ma võin 5 minutilise video teha ka Oblivionist kus rooman koopas mööda kitsast tunnelit ning minna pole kuhugi. See ei näita absoluutselt midagi mängu kohta kus arvatav mänguaeg jääb 100h lähedale.
Ma võin 5 minutilise video teha ka Oblivionist kus rooman koopas mööda kitsast tunnelit ning minna pole kuhugi. See ei näita absoluutselt midagi mängu kohta kus arvatav mänguaeg jääb 100h lähedale.
DAO2 on poole lühem esimesest osast, seega tavaline mängur lõpetab selle 25-30 tunniga.
Kindlasti võid, aga sa ei ole BioWare reklaamimas oma uut toodet.
DAO2 on poole lühem esimesest osast, seega tavaline mängur lõpetab selle 25-30 tunniga.
Kui nii, siis kurb DAO mängisin esimese korraga 120h _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
First Dragon Age 2 review takes Editor’s Choice award in PC Gamer PC Gamer
tsitaat:
Our Dragon Age 2 review is in, and we’ve given it a score worthy of an Editor’s Choice award, calling it “darkier, sexier, better.” You can read the full review on February 16 when the latest issue of PC Gamer UK hits store shelves.
Satisfying, lightning-fast combat and spectacular spacial moves helped Dragon Age 2 to take the PC Gamer Editor’s Choice award, but the game excelled in other areas, too. A conversation system that doesn’t restrict you with an arbitrary morality meter and the huge, evolving city of Kirkwall help to fill Dragon Age 2 with “more character and vitality than any title in recent memory”.
Juba ootan, kuidas kõik whinerid 10 lehe pärast oma sõnu söödavad.
Kuigi tegelt ei pruugi, haters gonna hate, ma naudin mängu niikaua. _________________ TALUSILDID
"Compared to the original Dragon Age Origins how long will one playthrough of Dragon age 2 take to complete? (including side quests) "
Longer than Mass Effect 2, shorter than Origins. Lots of creamy middle, optional stuff to tackle. It's hard to say, as Origins varied from 30 to 110 hours, but in general, it's slightly shorter than Origins, but it's a beefy game, with lots of hidden stuff.
"Will saves from Origins or Awakenings have any influence to Dragon age 2 story? "
They will. We'll allow you to import your game so if you have put someone on the throne it will have a political impact. Many Ferelden refugees have come to Kirkwall, so the political impact has spread. Even cameo appearances of NPCs from the old games will change slightly depending on your choices.
"What are the main differences between the console and the pc versions of Dragon Age II? "
The core differences are the interface. The content is pretty much identical. The interface is a radial wheel vs a quick-bar at the bottom, same for the menu. If you played Origins on consoles, it'll play very similar. The same is true for PC. We were really happy with how control schemes worked for Origins, so we kept most of it. Also, the PC has more hardware than available on consoles, especially in the usage of DX11, adding some great lighting effects, texture packs and the like. The end results is a game that looks and plays great on consoles, but keeps it roots on PC, we loved the way it functioned there.
Olen viimasel ajal proovinud igasugu RPG-si, kuid ükski pole pooltki see mis oli DAO
Kuna mäng nüüd siis 100% valmis, võiks ju varem asja müüki paisata _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Kuna mäng nüüd siis 100% valmis, võiks ju varem asja müüki paisata
Seda ei juhtu eales. Kuupäev on paigas ja mängud peavadki minema kuu aega enne väljalaskepäeva kulda, et oleks aega plaadid pressida ja üle maakera saata.
---
Ugh!
I don't like:
- The new, less detailed, cartoony graphical style.
- The new placeholder-looking UI.
- The apparent lack of non-combat skills.
- The reduced loadout customization of companions.
- The dialogue wheel that paraphrases your dialogue choices and provides an icon indicating tone so that you don't actually have to read or think about what you're going to say.
- The lack of race customization.
- The lack of origin stories.
- The voiced protagonist (resulting in the reduction of dialogue options and the removal of race customization).
- The inability to talk to your companions outside of your base.
- The inability to talk to your companions unless they have something new to say.
- The dumbing down of the influence system so that companions never leave or fight you, even if everything you do completely contradicts their fundamental principles and values.
- The cheesy new animations that completely fail to sell the weight and size of weapons and characters.
- The removal of a proper tactical screen where you can zoom out and freely pan the camera without being tethered to any one character.
- The lack of friendly fire in any difficulty below Nightmare.
Mis siin vinguda - esimene osa oligi liiga hea, et tõsi olla - pidi lugema; võitlused vajasid kombineerimist; valede skillide puhul jäid hätta; fireballi ei saanudki oma seltskonna keskel kasutada jms. oldscool "jama".
Biowarele saaks ehk ette heita liigset eepilisust - 1 tegelane, kelle otsene ülesanne on maailm päästa aga noh - vähemalt teevad nad seda hästi. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Kahekäemõõgaga, võiks veits aeglasemalt vehkida ... selline hacknslash mulje jäi _________________ War. War never changes.
Witcher on nii exclusive, kui veel olla saab tänapäeval. PC enne, lastekastid pärast. DA:O järgis sama valemit ja andis meie kullafondi mängu. DA2.... noh, läheb raskeks.
Kahekäemõõgaga, võiks veits aeglasemalt vehkida ... selline hacknslash mulje jäi
Tekkis sama mõte. Tegelikult on see läbiv küsimus enamuse selliste mängude puhul... kas on mingi loogiline põhjus, miks löögid, hüpped jms ebaloomulikult kiired on... või peab see lihtsalt äge olema? Et inimestele tõesti meeldiki nii?
Kui ma seda vaatan, siis see on nii häriv, et ma ei suuda selliseid mänge tõsiselt võtta. Muidu käib jube jahumine sellest, kuidas graafikat tehakse paremaks ja animatsioone loomulikumaks aga siis kui actioniks läheb, oleme ajas ikka 20 aastat tagasi arkaadide juures... ikka viuh ja säuh ja sekka veel mõõgatera liikumise jäljed...
Ja siis muidugi need fantastilised silikoon rinnad... no krt kas tõesti ei ole internetis porri piisavalt? Jah, mulle meeldivad ka suured saiad IRL, aga arvutimängudes on nendest tõsiselt kopp ees.
Nii et whinewhine selle demo suhtes:(
Nagu ma aru sain siis Dev'ide sõnul on kõik kiiremaks tehtud kuna fännid kaebasid selle üle, et peale iga käskluse andmist oli mingi 0.5sekki pausi enne kui midagi juhtus.
Nüüd siis käes, et niipea kui nuppu vajutad mingi asja jaoks, siis see ka kohe juhtub. Mingis mõttes loogiline - milleks peaks olema mingi paus sees enne kui tegelane sinu käsku järgmima hakkab? Lihtsalt peale seda muudatust tundub mäng liigse hack-n-slashina.
Aga eks ootame selle paar nädalat veel ära ning siis saame ise kogeda, kas on mängul väärtust või mitte. Varemgi sellised mänge olnud mis mängides tunduvalt kaasakiskuvamad kui trailerite või juttude järgi.
Tundub, et vähemalt sätteid annab muuta niipalju kui PC mängudel ikka. Annab lootust, et lõplik visuaalne kvaliteet PC peal kannatab ikka kriitikat ka. Screenshottidest ärme praegu räägi kuna see annab niikuinii ainult osalise ülevaate.
Vaatasin noid pilte demost. No keskkond on ikka sujuvalt detailivabaks jäetud. http://img163.imageshack.us/f/dragonage2demo201102182.jpg/ jätab täiest külmaks. Ma vist olen üks väheseid, kellele selline väga puhas ja "algeline" UI meeldib _________________ Avatar by Flacko
Mind sega ka see kohe algusest peale. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
+ very well told hero story
+ varied followers, each with their own stories
+ great dialogs with moral decisions
+ exciting boss battles
+ martial-arts-fans should have great fun with possibly the fastest (or fast paced) battles in a fantasy game
- ...but old-school RPG players might have their problems with the flurry of activities in battles
- limited class progression with fixed skilltrees
- poor level design with one-to-one copy-pasting of whole quest areas (do they mean, some areas are a carbon copy of each other???)
- unsatisfying ending
Gamestar gave it 87, pros and cons:
+ thrilling storyline
+ great dialogs and quests
+ coherent / consistent game world
- some fiddly battles
- less epic as DAO
Their conclusion: great RPG, a little weaker than DAO
"old-school RPG players " tegelased, peaksid olema need vimased, kes graafika üle vigisema hakkavad - see on ikka "new shool" teema.
Samuti eepilisus pole ise-enesest eraldi väärtus. _________________ War. War never changes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.