Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lurr
HV veteran

|
17.02.2011 21:47:35
|
|
|
osta pikendusjuhe?
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
17.02.2011 21:55:51
|
|
|
Ja siis käin telefon selle juhtmega üle õla kaasas või? Ma ei istu ju kaks tundi telefoni juures kuni see laeb
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
17.02.2011 22:45:38
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Üks asi on juba hakanud närvidele käima selle telefoni juures Nimelt, poole laadimise peal see led muutub kollaseks. Ja kaugelt vaadates ei saa aru, kas on kollane või roheline, et kas alles laeb või on juba lõpetanud, peab lähedalt vaatama minema. Oleks hea kui saaks ledi värvi ära muuta.
Niipalju kui xda foorumit uurisin, siis keegi eestist oli juba postitanud sama probleemiga, ja lahendust sellele polegi  |
Hahahah ... päris head probleemid ikka inimestel.. osad sõdivad kuskil aafrikas vee pärast, sa ei saa vahet tehtud kollasel ja rohelisel.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
18.02.2011 03:52:34
|
|
|
Siin ei kõlba ka joogiks kraanivesi, peab ostma, aga näe, see mind närvi ei aja, kuna coca cola on odavam kui vesi, ostan hoopis seda
Aga teemasse, siis peab vaatama mingi appi mis heliga märku annab, kuid see eeldab, et juhtme jõuab enne taha torgata, kui pillid päris kotis.
e: panin peale 'battery doctor' ja sellega laadis telefoni ilusti 100% täis mitte ei jätnud 99% peale, ning led'i tuli kustus ära laadimise lõppedes Seega on led probleem lahendatud, aga ma ei saa aru, miks ta ise 100% ei lae. Või oli asi selles, et mul telefon oli alati välja lülitatud, kui laadima panin, nüüd aga sees
Tegelikult on mul teine led probleem veel See roheline tuli, mis annab märku vastamata kõnest, tahan seda valgeks muuta ja vilkumise kiirust muuta, aga ei õnnestu ühegi progega. SMS -idele panin sinise ja see töötab. Aga kohta, kust default rohelist tuld välja lülitada, ma ei leidnud ja see võtab üle alati värvi, mille ma ise määran.
e2: ehe, tuleb välja, see roheline led võtab vaid siis üle, kui käsitsi nupust ekraan välja lülitada. Kui lasta automaatselt minna, siis on just seda värvi tuli, mille ma määran
Nüüd vaja veel sättida nii, et teatud kellaaegadel telefon ei helise, vaid annab ainult lediga märku sisenevast kõnest, värvi järgi siis tean, kas heliseb parajasti, või on vastamata kõne ootel. Ja et märguanne oleks ainult teatud kontaktide puhul kelle määrand valgesse nimekirja, teistega ei tee midagi, ka taustavalgus ei lähe põlema kui kõne on. I'm almost there
Programmiks siis Missed Call millega ledi valgust määrata ning kõnede blokiks aFirewall.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
18.02.2011 09:38:46
|
|
|
Hetkel pole telefoni käepärast, kuid kas kuskilt on võimalik seda muuta, et kui laadimise ajal on see roheline/kollane tuli ja tuleb kõne/sõnum/im siis lükkab selle laadimise tule välja ja hakkab vastavat värvi tulukest vilgutama (sinist/rohelist siis) ?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
18.02.2011 11:22:50
|
|
|
kui sul on X10, siis sellel ju laadimise tuli eraldi (paremal ülal), sõnum-kõne-jms oma lediga (vasakul ülal)
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
18.02.2011 13:14:36
|
|
|
lurr kirjutas: |
kui sul on X10, siis sellel ju laadimise tuli eraldi (paremal ülal), sõnum-kõne-jms oma lediga (vasakul ülal) |
Mul on x10 aga sellel on küll ainult 1 led, mis näitab nii aku tühjenemist, vastamata kõnet, sõnumeid, im, laadimist jne.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.02.2011 13:18:01
|
|
|
ühel äkki mini ja teisel tavaline?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
18.02.2011 13:29:14
|
|
|
Kui laadija taga, siis see tule värv ei vahetu kahjuks, vähemalt 'missed call' ega ka 'ledmeon' ei suutnud muuta. X10 mini siis. Et teada, kas on sõnum v. kõne tulnud, panin 'phone weaver' päevases profiilis helilise korduse, siis annab iga teatud aja järel märku.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
lg55
HV vaatleja
|
18.02.2011 14:16:03
|
|
|
Nii, tekkis selline küsimus, et kas x10mini´l on võimalust näha kuidagi väljaminevate kõnede aega nagu tavatelefonidel nö
Mul praegu iga kuu tasuta kõneaeg teatud tunnid aga kuna olen lobaja, siis tunnen jubedalt puudust, et ma ei näe, kas hakkan aega ületama või ei Aitäääh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
18.02.2011 15:41:48
|
|
|
lg55 kirjutas: |
Nii, tekkis selline küsimus, et kas x10mini´l on võimalust näha kuidagi väljaminevate kõnede aega nagu tavatelefonidel nö
|
Ei tea küll mida mõtled tavatelefonide all, aga kuna olude sunnil olen pidanud kasutama 3510i'd( ) ja sealt väljuvaid kõnesid vaadanud, siis tekkis küll tekitas segadust. Harjunud sellega et näitab kõneregistris järjest vastuvõetud, valitud ja vastamata kõnesid.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
lg55
HV vaatleja
|
18.02.2011 15:53:13
|
|
|
Näiteks mu SE c510 ja k800i näitasid ilusti aega:
sissetulevad kõned 01:00:00
väljuvad kõned: 01:00:00
kõned kokku: 02:00:00
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
18.02.2011 16:45:53
|
|
|
'Call Meter 3G' näitab nii kõnesid, sms/mms kui ka data kasutust. Kindlasti on neid programme veel, kuid ise installisin esimesena selle ja olen rahul, seega ei hakanud muud proovima. 'Call meter' või 'Call statistics' otsingusse panna ja peaks variante leiduma
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.02.2011 02:07:21
|
|
|
Elukaaslane tellis amazon.de-st üsna odavalt X10 Mini endale ning otsustas, et samast kohast oleks tore tellida ka ilus värviline korpus. Küsimus selline, et kus Tartus (või vähemalt Eestis) oleks võimalik lasta terve korpus (ka esimene pool) ära vahetada, ilma et SE garantii ära kaoks? Tuleks ilmselt erinevate operaatorite esindustelt uurida? Samuti on ehk kellelgi aimu, kui palju selline asi maksma võiks minna.
Teine küsimus tekkis kõnealuse telefoni aku kohta. Nimelt kas see on tegelikult sama mis Mini Prol ehk seda on eraldi ostes saada kuskilt? Kui kunagi akuga midagi juhtuma peaks, kas siis Mini puhul ei saa seda lihtsalt ise ilma kruvisid jms lahti võtmata vahetada (võiks lasta professionaalsema käe all seda teha) või see ongi reaalselt võimatu, kuna igal pool on kirjas, et aku ei ole vahetatav?
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
20.02.2011 03:41:04
|
|
|
Mini Pro aku ei sobi Minile. Akut vahetada saab vaid telefoni lahti võttes ning seal on mingi imepistik umbes nagu läpaka ventilaatoril
viimati muutis 2 trini 20.02.2011 03:43:10, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
20.02.2011 03:42:08
|
|
|
Seda ei tea, kas sama v mitte, aga aku on kindlasti vahetatav. Parem küsimus oleks, kas peab ise meisterdama midagi...
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
21.02.2011 00:25:34
|
|
|
Nii üritasin miskit icon aku asja peale lasta ja brickisn oma x10 mini, kas keegi teab kuidas asja korda saab, tööle pannes jääb aint SE kiri ette, samas usb'ga yhedades arvuti tunneb ära aga SE oma tarkvara uuendust teha ei taha.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.02.2011 01:05:15
|
|
|
Home+power nupp teeb reseti, siis kui ikka tööle ei lähe, sisse lülitamise ajal kohe usb kaabel taga hoida ja pressi back nuppu. Arvutis Update Service peab juba käivitatud olema ja ühendust ootama. Mitte PC Companion siis, vaid see update tegemise proge.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
21.02.2011 10:11:01
|
|
|
Thnx aitas Update service
2 trini kirjutas: |
Home+power nupp teeb reseti, siis kui ikka tööle ei lähe, sisse lülitamise ajal kohe usb kaabel taga hoida ja pressi back nuppu. Arvutis Update Service peab juba käivitatud olema ja ühendust ootama. Mitte PC Companion siis, vaid see update tegemise proge. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
24.02.2011 14:28:30
|
|
|
Spoiler 
Vahetasin oma minil SE default home screen'i Helix launcher'i vastu. Mulle meeldib kui saab kiiresti ülevalt alla kerida ,leiab asjad kähku üles.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
25.02.2011 00:06:16
|
|
|
mini pro'le sai uuendus selga lastud (2.1.1.A.0.6) õnneks selgus et root juba olemas ja minu link2sd toimib endiselt, mõned reinstallid tuli siiski teha.
edit: "mõned" oli suht tagasihoidlikult öeldud, reinstallin kõik uuesti...
viimati muutis WaHur 25.02.2011 10:30:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
25.02.2011 03:12:11
|
|
|
Media Playeris on "Never played" suht mööda. Alles eile kuulasin lugusid, mis seal ikka veel loetletud. Aga ehk on asi selles, et mul on tehtud Phone Weaver'iga profiil, mis automaatselt sulgeb playeri kui klapid tagant ära võtta, seega force exit nagu. Peale viimast update mu meelest ka heli kvaliteet veidi kehvemaks läinud.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
maniaacos
HV vaatleja

|
25.02.2011 12:15:34
|
|
|
Lähes pool aastat olen X10 mini omanik olnud ning paneks kirja mõned asjad, mis häirivad ning millele lahendust kas pole või siis on, aga mina pole sellest teadlik
* Telefoniraamatu kasutamine. Avades näiteks T tähega kontaki, siis sealt välja liikudes olen taas tähestiku alguses A tähe juures. Täiesti absurnde lahendus minu meelest. Ilmselgelt tahan ma olla T tähe juures, kui näiteks kogemata vale kontakti avasin. Kui ma õigesti mäletan, siis 1.6 versioonil seda kala ei olnud.
* WiFi. Toimib üldjuhul, kuid aegajalt on vaja välja-sisse lülitada, et ka reaalseks ikkagi toimiks, sest kohati näitab küll levi, aga ütleb, et pole ühendust.
* Youtube-i app. Töötas ilusti, kui oli peal 1.6 soft. Pärast seda kiilub peale avamist absoluutselt alati kinni. Kui avan läbi webi browseri, siis vahel töötab, kuid enamus kordadest ütleb, et "not connected to the network" kuigi tegelikult on neti (andmeside kui ka wifi) ühendus olemas. See siis toimib suht suva järgi
* Ikoonid. Millegi pärast kipuvad viimasel lehel olevad ikoonid ringi rändama. Lambist tekib uus ikoonide leht kuhu paigutatakse paar ikooni ning eelviimasele lehele jäävad tühjad kohad.
Muidu on aga tore telefon ning helistamisega vähemalt probleeme ei ole
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
27.02.2011 00:06:27
|
|
|
Kellel on õnnestunud saada nett arvutisse X10 mini -ga peale viimast uuendust? Olen 3 tundi jauranud sellega ja no ei ole võimalik.
Proovitud:
1.AziLink - jäigi ühendama tulemusteta
2.aNetShare - kernel pole toetatud
3.Barnacle Wifi Tether - identifying... ja nii igavesti, neti märgil kollane kolmnurk (enne viimast SE update töötas)
4.EasyTether pro - no network access
5.PdaNet (PC) - ainuke, millega ühenduse sain, kuid pooled lehed ei avane kuigi mul on tasuline versioon. sellised kohad, kuhu sisse logida vaja, sinna ei saa, ei logi ära. ja sellepärast mul netti ju vaja ongi, et msn ja panka saada, mõttetu kui see ei tööta
6.Wi-Fi Tether - kernel pole toetatud
On veel mõni programm, mida proovida? Mina rohkem ei leidnud ja praeguseks lööks oma miniga kellelegi se-st vastu pead...
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|