Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
softis
HV Guru
softis

sõnum 12.02.2011 11:17:28 vasta tsitaadiga

John Blaze kirjutas:
peale timescape uninstalli ei juhtunud midagi, telefon läks tunduvalt kiiremaks...

Küll aga mõjutab Google talk Android marketi funktsioneerimist. peale gtalki uninstalli ei lae enam marketist ühtegi asja alla icon_exclaim.gif

Seda on juba mitu korda siin teemas mainitud icon_razz.gif
Market kasutab Gtalki service'it.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lurr
HV veteran
lurr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2011 11:42:14 vasta tsitaadiga

kas keegi oskab pakkuda Mediascape asemele samaväärsete võimalustega rakendust?
Player võiks olla ekvalaiseriga mõistagi ja kahe-näpu-zoom peaks ka toimima.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
John Blaze
HV kasutaja
John Blaze

sõnum 13.02.2011 17:21:09 vasta tsitaadiga

lurr kirjutas:

powerAMP muusika jaoks, Rockplayer videote jaoks?
mida sul 2 sõrmega zoomida vaja?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 13.02.2011 18:56:25 vasta tsitaadiga

jaqh, eraldi saab neid kõiki, ma mõtlesin appi, kus koos nii pildid, video kui ka muusika.
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 13.02.2011 20:48:12 vasta tsitaadiga

Uuendasin oma mini pro ära. 2.0.2.A.0.24 ja krt kõik see mõttetu SE pask tuli uuesti peale ja telefon jälle uimane sisuliselt kasutuskõlbmatu. Ok maybe mitte just kasutuskõlbmatu aga nii uimane et kasutus mugavus on alla arvestust. Mõtlesin, et ok roodib uuesti ära ja kisub asjad maha aga krt kuidagi rootitud veel sai aga titaniumbackup tööle ei hakka karjub et pole rooditud, chek for problem ei aita kuna busyboxi ei suuda see installida. olen suht nõutu juba icon_sad.gif

Sai ka sõbra WINMobile7 HTC'd korra proovitud, kasutumugavus on öö ja päev sisuliselt. Mini on sisuliselt üks lutsukivi, igas tahes ma ei soovita.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 14.02.2011 11:38:18 vasta tsitaadiga

WaHur kirjutas:
kas keegi mini/pro omanik ei ole midagi sellist proovinud:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833722
põhiline millest praegu puudust tunnen ongi app2sd... on kellelgi kogemusi?

Proovisin ise ära. Toimis küll, aga ei saanud ise valida, mis SD-le, mis mitte (väga ei süvenenud,kuid tundus nii). Camera Pro ei hakanud üldse tööle icon_neutral.gif Õnneks avastasin sellise asja:
http://www.appbrain.com/app/link2sd/com.buak.Link2SD
olen oma bro minile kõikvõimalikud asjad peale lasknud ja 60MB on veel vaba! thumbs_up.gif
Mini ja pro omanikel ilmselt parim lahendus praegu..
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
AHV
HV kasutaja
AHV

sõnum 14.02.2011 15:00:11 vasta tsitaadiga

John Blaze kirjutas:
lurr kirjutas:

powerAMP muusika jaoks, Rockplayer videote jaoks?
mida sul 2 sõrmega zoomida vaja?

mis häda on Androidi default pildi vaatajal?? kahe-näpu-zoom ka toimib.. shortcuti kasutamiseks X10le saad: http://www.xperiax10.net/2010/11/07/tired-of-mediascape-get-access-to-the-3d-gallery/

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.02.2011 16:30:25 vasta tsitaadiga

WaHur kirjutas:
WaHur kirjutas:
kas keegi mini/pro omanik ei ole midagi sellist proovinud:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833722
põhiline millest praegu puudust tunnen ongi app2sd... on kellelgi kogemusi?

Proovisin ise ära. Toimis küll, aga ei saanud ise valida, mis SD-le, mis mitte (väga ei süvenenud,kuid tundus nii). Camera Pro ei hakanud üldse tööle icon_neutral.gif Õnneks avastasin sellise asja:
http://www.appbrain.com/app/link2sd/com.buak.Link2SD
olen oma bro minile kõikvõimalikud asjad peale lasknud ja 60MB on veel vaba! thumbs_up.gif
Mini ja pro omanikel ilmselt parim lahendus praegu..

Jah, osad apid keeldusid installimast lihtsalt. HeyWire näiteks, mida ma kasutan tasuta smside jaoks ja Twitteri sms teadetega, seega ka just taastasin originaalseisu, nüüd proovin Link2SD ära, loodan et sellega kõik töötab ilma anomaaliateta.

edit: töötab thumbs_up.gif kaarti formaatima ei hakanud, vaid tegin lihtsalt 'resize' partitsioonile et sealolevad seadete/progede back-upid alles jääksid, ei viitsinud neid uuesti kopima hakata. seega mul on esimene part default fat16 nagu telefon ise ta formaatis, mitte fat32.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 14.02.2011 19:25:49 vasta tsitaadiga

[quote="AHV"]
John Blaze kirjutas:

mis häda on Androidi default pildi vaatajal?? kahe-näpu-zoom ka toimib.. shortcuti kasutamiseks X10le saad: http://www.xperiax10.net/2010/11/07/tired-of-mediascape-get-access-to-the-3d-gallery/

no tänud icon_smile.gif
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 14.02.2011 20:40:16 vasta tsitaadiga

AHV kirjutas:

Lugesid ka su enda antud linki??
Seal kirjas ju, et X10'l on see default galerii ära maetud SE softi sisse.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 15.02.2011 13:41:56 vasta tsitaadiga

Kuidas sellest ekraani lukust lahti saab? Varem toimis 'NoLock' aga siis enam alati mitte, ning nüüd enam üldse mitte. Panin 'Antilock' peale, kuid ka see ei tööta korralikult.
tagasi üles
AHV
HV kasutaja
AHV

sõnum 15.02.2011 14:55:47 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
AHV kirjutas:

Lugesid ka su enda antud linki??
Seal kirjas ju, et X10'l on see default galerii ära maetud SE softi sisse.

Lugesin ikka, asi selles ongi, et maetud küll aga kasutada ei saa normaalselt, selle shortcuti abil saab.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 15.02.2011 17:57:56 vasta tsitaadiga

Tegin update telefonile. Kuhu kausta see tõmmati? Tahaks välisele kettale kopida. Ja kas see telefon laebki akut 2 tundi? Arvasin ,et vaid esialgne laadimine nii pikk, kuid teine laadimine võttis sama kaua. Ei kasuta kaasa tulnud kaablit, vaid Nokia oma.
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 15.02.2011 18:33:20 vasta tsitaadiga

Micro USb on micro usb see lugeda ei tohiks ja umbes 2h on jah koguaeg.

2 trini kirjutas:
Tegin update telefonile. Kuhu kausta see tõmmati? Tahaks välisele kettale kopida. Ja kas see telefon laebki akut 2 tundi? Arvasin ,et vaid esialgne laadimine nii pikk, kuid teine laadimine võttis sama kaua. Ei kasuta kaasa tulnud kaablit, vaid Nokia oma.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 15.02.2011 19:37:44 vasta tsitaadiga

2h laeb aga sööb see eest akut ka väga kiiresti icon_lol.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 16.02.2011 00:43:57 vasta tsitaadiga

Noo, ma sain telefoni reedel ja laupäeval laadisin ära. Siis oli kogu aeg wifi sees (v.a. öösel) ja täna nüüd laadisin uuesti. Muusikat kuulasin ka ,tegin mõne lühikese kõne, Twitterist tuli mingi ~300 SMS-i selle aja jooksul.... Ei ütleks et väga kiiresti, mul nokia pani juba siis pillid ära kotti hommikuks kui ööseks wifi sisse unustasin.

edit: Ekraaniluku sain ära Phone Weaver profile manager'iga.

Aga Timescape ei uuuenda üle wifi kui 3g väljas? Mul Twitterist vormel 1 updated tellitud sms'ga ja neid juba tulnud päeva jooksul mitu, kuid Timescape ei uuendanud, isegi kui käsitsi proovisin. Panin 3g sisse ja siis alles ilmusid. Ja Facebooki asju üldse ei näitagi seal. Facebooki api uuenduse tegin ära, kuid see andis errorit sisse logimisel, niisiis lasin maha uuesti.
tagasi üles
rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2011 02:56:37 vasta tsitaadiga

Mis pull see nüüd siis on?
Minil kui Internet avada, tuli avaleht kus oli kaks lahtrit: üks kuhu sai aadressi trükkida ja teine Google otsing. Nüüd on mingile jaburusele suunatud see avaleht, reklaamid ja asjad. Ja kuskile pole aadressi kirjutada enam, kui tahan kuhugi saidile minna.
Kuhu ma nüüd siis aadressi kirjutan? Tahan vana avalehte tagasi!

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lg55
HV vaatleja

sõnum 17.02.2011 11:37:57 vasta tsitaadiga

Nii, alates eilsest olen ka mina x10 mini omanik. Mini prod ei hakanud võtma, meeldis ilma qwertyta rohkem välimuselt.
Ostsin EMT-st. Kodus esimese asjana, lülin sisse, kellaaeg ja venekeelne tekst ees ja mitte muhvigi ei liigu midagi ei edasi ei tagasi. Esimene arvamus ( lugesin vist liiga palju foorumit ka), et ongi kohe pekkis juba ostes icon_lol.gif Aga õnneks oli vaid oma mõistus pekkis.
Sain starditud, kõik tehtud. EMT internetiseadeid igaks juhuks oma telefoni ei lubanud ega ka ühtki muud internetiseadet. Siit siis ka esimene küsimus nö - kas see navigator suudab ka ilma netita oma satelliidimärke näidates midagi navigeerida?
Kirjutada meeldib mulle väga selle telefoniga, asi edeneb päris kiiresti thumbs_up.gif ju siis tikutopsi-snaiperi näpud beer_yum.gif
Helistada super - kuuldavus 5+. Kõrvaklappe ja raadiot proovin täna testida. Akut minu hullu näppimise juures veel üle poole alles.
Kaamera on just see mida vajasin, suudab pildistada ka hämaras/pimedas.
PC-companioni installisin arvutisse, näitas, et mul uusim soft telefonis. No ma ikka natuke kahtlesin. Tegin hoopis PC-companionile update ( mitte et ma nüüd omast intelligentsist seda teinud oleks, ise ta pakkus) ja koheselt oli ka uuendus minile olemas.
Äratuskell ajas mind väga ilusti hommikul üles, kuigi magasin veidi katkendlikumalt hirmus, et mis siis kui äratus kaob ise või telefon kogemata välja lülitub (tõesti, ei suuda ta äratada väljalülitatuna aga mis siis ikka, kannatame reede või laup öösel mõne purjus "mis teed, tule kuskile" stiilis kõned ära)
Uhh juhuu, mina olen niii rahul.
Vaadates kõiki must have appide jm listi. Kas tõesti on midagi nii "must have" ka, kui kasutan seda imelooma helistamiseks, võibolla vaid suvel wifitamiseks, vahel harva muusika kuulamiseks ka ehk. Aitäh, kes saaga läbi luges, loodetavasti ma paari kuu pärast oma arvamust muutma ei pea icon_lol.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.02.2011 13:42:02 vasta tsitaadiga

Tore kuulda, et oled leidnud aparaadi, mis su vajadustega sobib - parim telefon ongi igaühe jaoks täpselt see, mis vastab tema ootustele ja vajadustele.

Sama lugu on ka "must have" app'idega. Need sõltuvad sellest, mida sul vaja on, millega sa tegeled. Minu soovitus võtta asja rahulikult ja teha marketis märksõnade järgi (sind huvitavad teemad inglise keeles) otsingut ning siis katsetada ja katsetade ja katsetada erinevaid icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
lux
Kreisi kasutaja
lux

sõnum 17.02.2011 13:49:53 vasta tsitaadiga

lg55, kui teinekord peaks veel freezima, siis hoia power nuppu ja alt keskmist nuppu koos all - teeb telefonile hardware reseti icon_wink.gif

Kui must have appidest rääkida ja sa siin ka midagi äratamisest rääkisid, siis mulle meenus, et ise kasutan sellist appi nagu alarmdroid - minu arust väga tore app, saab telefoni pöörates alarmi edasi lükata ja vajadusel ütleb alarm sulle ka päeva ja kellaaja. thumbs_up.gif

Kindel must have on muidugi teada tuntud mäng Angry Birds, väga mõnus meelelahutus (mini peal võib vahel küll lag tekkida).
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
lg55
HV vaatleja

sõnum 17.02.2011 14:07:00 vasta tsitaadiga

@ lux - õnneks ta ei freezinudki kinni vaid ju ma ise ei osanud võluda algul ette pin koodi küsimist icon_lol.gif
Aitäh soovitamast, hakkan jahh neid aplikatsioone uurima icon_smile.gif
Saab sealt marketist ikka ilma mobiilset netti kasutamata progesid kätte ka? näiteks arvutisse ja sealt edasi PC-companioni või BT kaudu telefoni? icon_smile.gif Tänan.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.02.2011 14:12:14 vasta tsitaadiga

lg55 kirjutas:
@ lux - õnneks ta ei freezinudki kinni vaid ju ma ise ei osanud võluda algul ette pin koodi küsimist icon_lol.gif
Aitäh soovitamast, hakkan jahh neid aplikatsioone uurima icon_smile.gif
Saab sealt marketist ikka ilma mobiilset netti kasutamata progesid kätte ka? näiteks arvutisse ja sealt edasi PC-companioni või BT kaudu telefoni? icon_smile.gif Tänan.

Wifiga saab kindlasti, teiste variantidega kohta ei tea, pole katsetanud ning telefon mul teine.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
lux
Kreisi kasutaja
lux

sõnum 17.02.2011 14:17:12 vasta tsitaadiga

lg55, marketist saab üle wifi kindlasti ja saab ka tõmmata läbi pc ning seejärel sd kaardile tõsta (mitte pc companioni abil, vaid massmälusse), aga see tähendab, et sul peab enne telefonis olema juba app nimega AppInstaller või muu sama laadne app (too installib appe SD kaardilt). Muusikamängijana kasutan ise winampi, kasulik on kindlasti marketis leiduv eurokalkulaator ja navigeerimiseks vast minile parim Navigon (see tasub sul torrentist otsida).
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 17.02.2011 14:27:06 vasta tsitaadiga

Endal oli X10'ga igavene jama kui ei saanud mingil põhjusel marketist appe tõmmata, olgugi et arvutis oli minig appide megakogum (~3gb icon_lol.gif ) ei saanud neid mitte kuidagi telefoni installida, sest telefonis puudus app installer. Ja siis sai ikka igast ulmemeetodeid proovitud, et seda peale saada. Lõpuks lasin softi üle ja siis töötas tõrgeteta.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 17.02.2011 21:40:33 vasta tsitaadiga

Üks asi on juba hakanud närvidele käima selle telefoni juures icon_razz.gif Nimelt, poole laadimise peal see led muutub kollaseks. Ja kaugelt vaadates ei saa aru, kas on kollane või roheline, et kas alles laeb või on juba lõpetanud, peab lähedalt vaatama minema. Oleks hea kui saaks ledi värvi ära muuta.
Niipalju kui xda foorumit uurisin, siis keegi eestist oli juba postitanud sama probleemiga, ja lahendust sellele polegi icon_sad.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.