praegune kellaaeg 23.02.2026 18:35:56
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
madfury
HV veteran

|
15.02.2011 15:45:19
|
|
|
lepkai, A sa mõtle teistele ka äkki? Kui sa imed oma HD juutuubiga / torrentiga 100G kuus ja ma ei saa sellepärast oma tööasju ajada, sest sinusugused tirivad toru umbe, siis on ikka küll probleem või mis? Kui sul läheb vaja ühendust, mis laseb läbi sadu gigasi kuus, siis peaksid otsima alternatiivi mobiilsele, sest see pole mõeldud raske kasutamisega püsiühenduseks. Minule näiteks ei mahu pähe, miks kindel seltskond inimesi sellest aru ei saa, et praegusel kujul 3.5G side EI OLE ALTERNATIIV LAIALE RIBALE.
_________________ Avatar by Flacko |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
15.02.2011 15:52:19
|
|
|
| madfury kirjutas: |
| Ma arvan, et õiglane oleks siiski teha kõigile potentsiaalsetele ja praegustele klientidele selgeks, et see piirang on 15GB per kuu olenemata, mida sa selle ühendusega teed. Mulle see sobib ja piir ette ei tule, küll aga olen ma seda meelt, et klient peab olema täpselt kursis, mille eest maksab. |
| tsitaat: |
Saatejuhid uurisid tema käest, kas EMT ei kavatse kliendile öelda, mis on mahupiir, kus kiirus kinni keeratakse.
«Kunagi ei saa kindlalt öelda, et me ei hakka neid numbreid välja ütlema, vastas Meentalo. «Praktika näitab, et enamikule klientidele selle numbri ütlemine ei ütle mitte midagi.»
Meentalo tunnistas, et tema ise teab numbrit, mis hetkel pannakse kiirusepiirang peale. |
sooviks teada, et kuskohast Sa selle 15GB välja völusid
endal õnnestus kunagi ühes tallinna emt'i esindusest välja peilida, et kas 10GB ikka saab? millele vastatati, et jah ega üle selle küll ei saa - seega minule jäi arusaam 10GB mahupiirangust
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
15.02.2011 16:09:40
|
|
|
| NoNo kirjutas: |
Täna siis sain EMT-lt kirja, sisu oli lühike ja lihtne, mõistliku kasutamise piir on ületatud ja piirame kiirust.
EMT iseteenindus näitas: Maht (KB) 15750143 ehk siis 15.0205069 GB.
Kiirust muidugi pole ollagi enam:
Õnneks käes kuu lõpp, et pole hullu.
Teistele kes veel ei tea või otsisid kinnitust siis 15GB on mõistlik kasutamine  |
Emm, see post oli eelmisel lehel....veider, onju.
Kuigi, on siin leidunud ütlejaid, kes väidavad, et piirang on sõltuvalt kas S, M, jne. Olen ka näinud numbrit 30GB, kuid tõestavat infot selle kohta ei ole. See 15GB on HV foorumlase isiklik kogemus ,seega julgen seda numbrit öelda.
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
15.02.2011 18:32:33
|
|
|
| lepkai kirjutas: |
| vana_urr, miks Sa torised ei ole ju kõik kinni torrentis!! ja mis nett see on kui äkki ühel päeval keegi ütleb, et vot nüüd oled liiga palju kasutanud!!! Kui Sinu netiskäik piirdub Postimehega siis teistel ei pruugi see nii olla!!!!!! |
Ma ei torise... mis puudutab aga postimehes käimist siis see üks koht kus käia... aga kui 98% ei piirata mobiilse kiirust natu juttu oli, siis peavad need ülejäänud 2% olema midagi väga erilist... Ja torrent on maailmas üks suurimaid mahuallikaid sest filme on nagu tapab...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
15.02.2011 18:33:31
|
|
|
| lepkai, A sa mõtle teistele ka äkki? Kui sa imed oma HD juutuubiga / torrentiga 100G kuus ja ma ei saa sellepärast oma tööasju ajada, sest sinusugused tirivad toru umbe, siis on ikka küll probleem või mis? Kui sul 3.5G side EI OLE ALTERNATIIV LAIALE RIBALE. |
täiesti nõus, 3,5 tänasel päevalei ole veel, loodame et 4g on, aga 100giga kuus? las ma mõtlen see on mul sekundi maht vist
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
15.02.2011 19:15:46
|
|
|
| lepkai, A sa mõtle teistele ka äkki? Kui sa imed oma HD juutuubiga / torrentiga 100G kuus ja ma ei saa sellepärast oma tööasju ajada, sest sinusugused tirivad toru umbe, siis on ikka küll probleem või mis? Kui sul läheb vaja ühendust, mis laseb läbi sadu gigasi kuus, siis peaksid otsima alternatiivi mobiilsele, sest see pole mõeldud raske kasutamisega püsiühenduseks. Minule näiteks ei mahu pähe, miks kindel seltskond inimesi sellest aru ei saa, et praegusel kujul 3.5G side EI OLE ALTERNATIIV LAIALE RIBALE. |
Seda probleemi aitaks kindlasti lahendada mingil määral näiteks "kolmikpakettide" asemel võimalus ainult nett võtta. Ilma telefoni ja telekatta, aga enamuses kohtades pole see kahjuks võimalik, alati tuleb internetiga kaasa midagi veel ja selle võrra maksad rohkem. Isegi selle piiratud võimaluse "ohver" - vajan ainult netti ja sellepärast osaliselt "sunnitult" kasutan 3G-d.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
15.02.2011 21:10:43
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| lepkai, A sa mõtle teistele ka äkki? Kui sa imed oma HD juutuubiga / torrentiga 100G kuus ja ma ei saa sellepärast oma tööasju ajada, sest sinusugused tirivad toru umbe, siis on ikka küll probleem või mis? Kui sul läheb vaja ühendust, mis laseb läbi sadu gigasi kuus, siis peaksid otsima alternatiivi mobiilsele, sest see pole mõeldud raske kasutamisega püsiühenduseks. Minule näiteks ei mahu pähe, miks kindel seltskond inimesi sellest aru ei saa, et praegusel kujul 3.5G side EI OLE ALTERNATIIV LAIALE RIBALE. |
Isegi selle piiratud võimaluse "ohver" - vajan ainult netti ja sellepärast osaliselt "sunnitult" kasutan 3G-d. |
Aga on ju ka inimesed, kes on veelgi hullemas situatsioonis - kes elavad seal, kuhu ükski traat ei ulatu ja seega ei ole neil isegi kolmikpaketi võimalik võtta. Sisuliselt peab mobiilne internet eelisjärjekorras just selliste klientide huve arvestama. Loomulikult on nõmeduse tipp kui keegi istub oma Mustamäe korteris, kus kümmekond erinevat kaabelfirmat 100 eeki eest kuus oma ADSLi pakuvad, ja tirib filme ikka mobiilse netiga; sama tegevus mingi maaka poolt, kelle talus traadid puuduvad, ei ole aga absoluutselt taunitav. Tegelikult, ei ole mõistlik kasutamine sugugi saatanast mõiste - idiootlik on vaid EMT lähenemine, et kõik mis üle 15GB on kohe automaatselt ebamõistlik: on ju võimalik kasutajat positsioneerida ja näha kus kohas ta tegelikult asub ja nii võikski differentseerida, et magalarajooni kasutajale võiks see mõistliku kasutamise piir olla 3 GB, Mähe elanikule aga, näiteks, 100 GB. Siis oleks vähemalt mingi loogika asja juures. Hetkel toimiv mehhanism on aga selgelt vaid raha välja pumpamiseks mõeldud: tahad kasutada rohkem - võta veel üks SIM kaart ja tiri edasi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
15.02.2011 21:37:07
|
|
|
Argumendid maapiirkonna kasutajate kohta on igati õigustatud. Kui ei olegi üldse teist võimalust, siis muidugi võtku viimane, mis saab. Kuid kuidas peaks antud olukorras käituma operaator? Tegema käsitsi/automaatse selekteerimise klientide vahel, kellel lasta 15GB (noormees mustamäe korteris) ja kellel lasta 200GB (neiu maal, lakas)? Ja sa ju tead, siis on kiire tulema teema "a miks tema saab 200GB ja mina 15GB kui me mõlemad maksame sama palju? mis moodi tema raha väärtuslikum on kui minu raha?". See on minu arust väga libe kallak.
RCC, praeguse süsteemi alusel on 4G absoluutne mõttetus. Seda just sel põhjusel, mis sa mainisid. Sa tõmbad tassi tee joomise ajal selle 15GB. Ja tõesti, juutuub HD või keskmistest mahukamate weebirakenduste jaoks pole 4G kiirusi vaja, praegune 3.5G on maa ja ilm. Ma streamin Desire peal täiesti savilt 720p juutuubi tipptunnil Tallinnas. Ma ise olen sellele mõelnud, et huvitav kuhu operaatorid soovivad jõuda selle teenusega või üldse üha kiirenevate mobiilside teenustega. Kas ikkagi lõpuks sinna, et infra on nii kõva, et kannatab välja kui 100.000 inimest Tallinnas 30MB/s torrentit tirivad? Või jääbki see neil tiksuma mingi mahu piires mida nad siis suurendavad mingi huvitava arvuni (ütleme 50GB, mis katab 98% klientidest) ja edasi tegelevad hindade optimeerimisega, et konkuretsis püsida? Äkki keegi teab, mis ütleme järgmise 5aastaku jäme plaan on?
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
16.02.2011 00:05:10
|
|
|
arengust ehk niipalju, et omal võib olla ju juba 1ns ping ja ülemõistuse kiire infiniband, AGA kui minna suvalisse iks kohta, kus näiteks pole 3g-d siis kiirus on hetkel sama nagu 56kbps püsiliini modemiga, v.a, et gprs pole stabiilne. sama modem oli kasutusel veel 1998. sealt on möödas juba 13 a ja ometigi oli ka siis jutt, et ikka kiiremini kõrgemale kaugemale, seega 5a pärast on seis selleks punktiks iks ikka sama, aga noh lootust on et 3g ikka saab. fiibrit kindlasti mitte
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.02.2011 00:07:36
|
|
|
emt-l peaks ju EDGE yle eesti olema
See kiirem kui 56kbps püsiliini modemiga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
16.02.2011 07:33:25
|
|
|
| montesauri kirjutas: |
| ewur kirjutas: |
Isegi selle piiratud võimaluse "ohver" - vajan ainult netti ja sellepärast osaliselt "sunnitult" kasutan 3G-d. |
Aga on ju ka inimesed, kes on veelgi hullemas situatsioonis - kes elavad seal, kuhu ükski traat ei ulatu ja seega ei ole neil isegi kolmikpaketi võimalik võtta. Sisuliselt peab mobiilne internet eelisjärjekorras just selliste klientide huve arvestama. Loomulikult on nõmeduse tipp kui keegi istub oma Mustamäe korteris, kus kümmekond erinevat kaabelfirmat 100 eeki eest kuus oma ADSLi pakuvad, ja tirib filme ikka mobiilse netiga; sama tegevus mingi maaka poolt, kelle talus traadid puuduvad, ei ole aga absoluutselt taunitav. Tegelikult, ei ole mõistlik kasutamine sugugi saatanast mõiste - idiootlik on vaid EMT lähenemine, et kõik mis üle 15GB on kohe automaatselt ebamõistlik: on ju võimalik kasutajat positsioneerida ja näha kus kohas ta tegelikult asub ja nii võikski differentseerida, et magalarajooni kasutajale võiks see mõistliku kasutamise piir olla 3 GB, Mähe elanikule aga, näiteks, 100 GB. Siis oleks vähemalt mingi loogika asja juures. Hetkel toimiv mehhanism on aga selgelt vaid raha välja pumpamiseks mõeldud: tahad kasutada rohkem - võta veel üks SIM kaart ja tiri edasi. |
Sa tõlgendada asja üsna küsitavalt. Kuna mul ei ole tõe monopoli, ei saa ma kindlasti öelda et valesti, aga see mis kirjutad, on majandusseaduste vastu,
kui sa arvad et see on opekate primaarne huvi.
See mis sa kirjeldad, on riigi ülesanne, kõik operaatorid on kasumit taotlevad organisatsioonid. Kui linnas pakutakse mobiilsideopekale raha, siis see tuleb vastu võtta. Mobiilside on side liikuvale inimesele, kus iganes ta on. Operaator võtab esmalt sealt, kus raha antakse. Kui linnades antakse kiiremini ja rohkem, alustatakse sealt. Tema ei tegele kasutaja vajaduse väljaselgitamisega siin ja seal või mis majanduslik mõte on pakkuda ühele kliendile sama raha eest 30 korda enam kui teisele? (100 GB asemel 3 GB)
Kui riik soovib, et äriettevõte arvestaks nende klientide huve, kes raha toovad vähe, siis ta doteerib seda. Et mõjutada majanduskäitumist. või see sees
seaduses etc. St ma ei väida et seda ei peaks tegema, kuid oodata et operaator hakkab tegelema sotsiaalhoolekandega, on väga kaheldav.
Ma samas nendin, et ma saan aru, et on palju inimesi kes vajaks riigi tuge infra ehitamisel. aga ma ei ole nõus et kui näiteks maal jääb pood asulast 20 km kaugusele, siis peab näiteks Selver ehitama oma kuludega sinna poe kui riik käsib või tuleb "kodaniku avaldus".
Mõtle korra - milline operaator alustas levi ehitamist maalt?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
16.02.2011 14:53:03
|
|
|
vana_urr
|
|
| tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
16.02.2011 19:23:11
|
|
|
| vana_urr, Asi ongi selles, et me ei räägi hetkel majandusloogikast, sest selline mõiste nagu "Mõistlik kasutamine" ongi rohkem nö sotsiaalse kui majandusliku tähendusega (piiratud ressursi kasutamine jms). Ma rääkisin sellest, et erinevates paikades võib üks ja sama tegevus olla nii mõistlik kui ka ebamõistlik ja kui opekas on otsustanud kasutusele võtta mõistliku kasutamise põhimõtte, siis võiksid nad kasvõi nii palju pingutada, et a) see põhimõte oleks selgesti arusaadav ja läbipaistev b) oleks loogiliselt seletatav ja õiglane. EMT stiilis MKP rakendamine on aga selgelt eksitav reklaam ja eesmärgiks on mitte piiratud ressursi ühtlane ja efektiivne kasutamine vaid kliendi sundimine lisa SIM kaardi ostmiseks. Ja riigi ülesanne oleks antud juhul eelkõige eksitava reklaami tõkestamine. Kuid seda on vist palju oodata - see et TKA on täiesti mõttetu asutus on juba ammu selge.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
16.02.2011 19:36:04
|
|
|
| vana_urr, Asi ongi selles, et me ei räägi hetkel majandusloogikast, sest selline mõiste nagu "Mõistlik kasutamine" ongi rohkem nö sotsiaalse kui majandusliku tähendusega (piiratud ressursi kasutamine jms). Ma rääkisin sellest, et erinevates paikades võib üks ja sama tegevus olla nii mõistlik kui ka ebamõistlik ja kui opekas on otsustanud kasutusele võtta mõistliku kasutamise põhimõtte, siis võiksid nad kasvõi nii palju pingutada, et a) see põhimõte oleks selgesti arusaadav ja läbipaistev b) oleks loogiliselt seletatav ja õiglane. EMT stiilis MKP rakendamine on aga selgelt eksitav reklaam ja eesmärgiks on mitte piiratud ressursi ühtlane ja efektiivne kasutamine vaid kliendi sundimine lisa SIM kaardi ostmiseks. Ja riigi ülesanne oleks antud juhul eelkõige eksitava reklaami tõkestamine. Kuid seda on vist palju oodata - see et TKA on täiesti mõttetu asutus on juba ammu selge. |
Majanduslikus mõistes maksab ressurss (jaam jms) samapalju operaatorile ja ilmselt ühendused pika maa taha enam kui lühikese maa taha... Ning masti ehitamine veel rohkem kui miski jaam maja katusele limmas. Ma natuke nokin/liialdan aga ütlen et opekas ei saa tõlgendada näiteks 100 GB filmi allatõmbamist maal seetõttu mõistlikuna, et seal pole kino lähedal. Ka bensiini ei müüda seepärast maal odavamalt, et seal palgad on palju väiksemad.
ma ei taha kuidagi neid inimesi naeruvääristada, see on reaalsus.
Leib on ju maal lausa kallim, sest müüakse vähem sest transport on kallim.
Ning juhul kui 98% ei piirata siis võib ilmselt ka diskuteerida selle üle, kas piiramatu on eksitav... aga see pole mu eesmärk.
Ma käin päeval väljas söömas ja vähemalt 10% ei ole toit maitsev minu meelest, kuigi toidukohad nii reklaamivad...
kas ma peaks kaebama? ei, ma olen realist.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
16.02.2011 19:52:03
|
|
|
vana_urr, No maapiirkondades kasutavad opekad ikka 900MHz tugijaamu, seega ei ole see väljaehitamine sugugi palju kallim kui linnades 2100MHz jaamade toppimine. 98% - on päris kahtlane number - foorumi lugedes on vist 98% just neid, kellel saigi piiratud. Ka minu sõbral piirati - kirjutasin sellest ka siin varem - nii et lubage selles 98% kahelda.
Ja kordan siis kolmas kord: üks ja sama tegevus mobiilinterneti vahendusel võib Mustamäe korteris olla ebamõistlik ja maakodus täiesti mõistlik. Praegusel juhul aga müüb EMT lihtsalt 15 gigase paketi piiramatu paketi nimetuse all ja see on selgelt eksitav reklaam.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
16.02.2011 20:20:41
|
|
|
vana_urr, No maapiirkondades kasutavad opekad ikka 900MHz tugijaamu, seega ei ole see väljaehitamine sugugi palju kallim kui linnades 2100MHz jaamade toppimine. 98% - on päris kahtlane number - foorumi lugedes on vist 98% just neid, kellel saigi piiratud. Ka minu sõbral piirati - kirjutasin sellest ka siin varem - nii et lubage selles 98% kahelda.
Ja kordan siis kolmas kord: üks ja sama tegevus mobiilinterneti vahendusel võib Mustamäe korteris olla ebamõistlik ja maakodus täiesti mõistlik. Praegusel juhul aga müüb EMT lihtsalt 15 gigase paketi piiramatu paketi nimetuse all ja see on selgelt eksitav reklaam. |
Ehh, igavesti võib vaielda Ehk ma usun et maal on üsna savi sellest sagedusest (kindlasti mõju on), aga lisaks sellele sa pead ajama püsti masti mis ilmselt maksab sama palju kui jaam (ja mida linnas pole vaja), sa ilmselt pead laskma vedada elektriliini EE'l (linnas on juhe igas majas) ja saadki "odava maajaama"...
Ja ma võin taas korrata, et see et kasutaja tunneb et maal on tema tegevus mõistlikum kui linnas võib olla emotsionaalselt õige, kasutaja vaatevinklist. Sina räägid sellest.
Aga see ei tähenda et selle peab kinni maksma operaator.
St kui sa elad maal, ei pea sulle Toyota andma Avensise hinnaga Landcruiserit, sest tee on kehvem. Kuigi see Landcruiser tundub Avensise raha eest "mõistlikum", ei tähenda et selle peab sulle Toyota andma.
Ja mis puudub 2% siis mulle endale tundub, et Elisa "piiramatu neti" foorumid on palju rohkem kehva teenuse hädakisa täis kui TELE2 ja EMT omad kokku. aga ma kardan et nii jätkates ei jõua me kuskile
|
|
| tagasi üles |
|
 |
montesauri
HV kasutaja

|
16.02.2011 20:29:26
|
|
|
| vana_urr, No kuule, ära ikka labaseks muutu - terve riik on mobiilmastidega täistopitud, seega pole opekal midagi vaja püsti ajada - kõik on juba ammu püsti - pane vaid antenni otsa ja kogu moos.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
16.02.2011 20:49:01
|
|
|
| vana_urr, No kuule, ära ikka labaseks muutu - terve riik on mobiilmastidega täistopitud, seega pole opekal midagi vaja püsti ajada - kõik on juba ammu püsti - pane vaid antenni otsa ja kogu moos. |
Ohh... See et kuskil on mast, ei tähenda et see seal tasuta seisaks või et ta maal end väikse kõnede hulgaga oleks ära tasunud...
või et uue jaama elekter (mida tänu maajaama suuremale võimsusele läheb enam) ja sa pead tooma ilmselt palju jämedama
ja kallima toru kui GSM kõnede jaoks vaja.
ma lihtsalt tahan öelda, et maajaam toob kasutaja kohta palju vähem raha ilmselt kui linnas aga kulutab enam.
No ei ole tasuta lõunaid.
Egas asjatult riik ei hakanud maale ise fiibeoptikat vedama (miski estwin projekt) sest opekatel endil ei tasu ära...
Ehk ma pole labane, ma proovin sulle "matemaatikat" seletada. Ja üldse mitte pahaga.
Mobiilside ei ole heategevus, vaid äri.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.02.2011 13:28:21
|
|
|
Võtsin uuesti pulga ja asjaga ülirahul. KÕU kümne kilo õhtud on möödanik. Viie ja poole € eest on netti küllaga ja piisavalt.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
25.02.2011 19:10:59
|
|
|
Mul on hetkel Internet S pakett. Mind tabas hämming kui iseteeninduses saan valida uueks paketiks ainult internet telefonis, mis on kallim ja mahupiiranguga.
Kellelgi veel sellist "hämmastavat" nähtust esineb?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
25.02.2011 19:56:30
|
|
|
| erkin kirjutas: |
Mul on hetkel Internet S pakett. Mind tabas hämming kui iseteeninduses saan valida uueks paketiks ainult internet telefonis, mis on kallim ja mahupiiranguga.
Kellelgi veel sellist "hämmastavat" nähtust esineb? |
Mis seal imelikku? järgmine aste ehk internet telefonis L on vist sama mis internet m arvuti jaoks ja sama hinnaga... samamoodi kõige kiirem pakett on vist 1:1 sama, kuigi
eri nimega.
üks pakett küll vist puudu (arvuti L), ei muud vahet... arvuti Si vist ka niisama enam ei saa uuena võtta.
aga seal vist 1 veebr asju muudeti, kodukal eraldi hinnatabelid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
01.03.2011 19:43:49
|
|
|
| Varem ei olnud telefoni- ja kodunett eraldi eks? Ja kui ma liitusin vanade tingimustega, siis peaksid need ka kehtima jääma?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
01.03.2011 20:26:46
|
|
|
Homsest läheb see arvuti XL pakett käiku
Eks näis mis saab... Kas on päriselt ka piiramatu või ei
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
167 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|