Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Monitori settingu probleem! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
n0ob
HV vaatleja

sõnum 02.02.2011 17:36:59 Monitori settingu probleem! vasta tsitaadiga

Mul siis windows 7 ja tahan kahte monitori arvutiga ühendada. aga kui ühendatud ja käima hakkan arvutit panema siis hakkab pea monitori mitu korda laadima samal ajal teine monitor k6rval ei t66ta pikka musta pildi vilgutamise peale hakkab süsteem tööle (viskab musta pildi ette ja siis sekund ees j2lle musta pildi ette nii mitu korda j2rjest) ... Siis kui monitori ei puutu l2heb s22stu resiimi peale siis vapsee vilgub tykk aega ja vahetab pea monitori ümber teiseks monitoriks .aa jaa mul yks monitor lcd 23" ja teine see vana kuvar monitor 17" resulatsiooni viga`?ja kas seda on üldse võimalik normaalselt tööle saada ?ja kuidas ? icon_sad.gif . suht keeruline jutt :S

vabandan kirjavigade pärast:
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.02.2011 12:40:49 vasta tsitaadiga

Pane arvuti ühe monitoriga tööle, pane teine monitor ka külge, siis ava Windowsis videokaardi seadistused ja konfi seadistused mõlematele monitoridele. Arvesta, et mõlemale monitorile ei saa sama resolutsiooni panna (muidu on ühel pilt väga kole), seega saad sa normaalseks kasutamiseks ainult valida Extended Desktopi.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
n0ob
HV vaatleja

sõnum 13.02.2011 21:45:10 vasta tsitaadiga

Oki mina pole veel tööle saanud kahte monitori uks on dvi agus ja teine vga augus kas keegi üldse kasutab nii et mõlemad tõõtavad? (graafikakaard nvidia geforce 9800 gt ja windows 7 ja muidugi üks 17" teine 23"
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.02.2011 00:04:30 vasta tsitaadiga

Oota, millises VGA "augus"? Emaplaadile integreeritud video VGA "augus"? Mõlemat videokaarti korraga kasutada ei saa.
9800GT peaks omama kaht DVI-väljundit (nii palju, kui esmapilgul Google'ist infot leidsin). Mõlemad monitorid peavad nendesse olema ühendatud ja integreeritud videokaart peab üldse välja lülitatud olema. Ma kardan, et sellepärast sul see värk ei toimigi icon_smile.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 14.02.2011 00:35:15 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Oota, millises VGA "augus"? Emaplaadile integreeritud video VGA "augus"? Mõlemat videokaarti korraga kasutada ei saa.
9800GT peaks omama kaht DVI-väljundit (nii palju, kui esmapilgul Google'ist infot leidsin). Mõlemad monitorid peavad nendesse olema ühendatud ja integreeritud videokaart peab üldse välja lülitatud olema. Ma kardan, et sellepärast sul see värk ei toimigi icon_smile.gif
PCI-E kaart saab küll koos integreeritud kaardiga toimida. Eeldusel, et draiverid omavahel karvupidi kokku ei lähe.
Kui oleks vana AGP masin, siis muidugi ei saaks.

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.02.2011 11:32:43 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Betamax kirjutas:
PCI-E kaart saab küll koos integreeritud kaardiga toimida. Eeldusel, et draiverid omavahel karvupidi kokku ei lähe.
Kui oleks vana AGP masin, siis muidugi ei saaks.

Ma ei oleks selles eriti kindel praegu. Antud juhul jääb ikkagi mulje, et videokaardid ei saa omavahel läbi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Monitori settingu probleem!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.