Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
n0ob
HV vaatleja
|
02.02.2011 17:36:59
Monitori settingu probleem! |
|
|
Mul siis windows 7 ja tahan kahte monitori arvutiga ühendada. aga kui ühendatud ja käima hakkan arvutit panema siis hakkab pea monitori mitu korda laadima samal ajal teine monitor k6rval ei t66ta pikka musta pildi vilgutamise peale hakkab süsteem tööle (viskab musta pildi ette ja siis sekund ees j2lle musta pildi ette nii mitu korda j2rjest) ... Siis kui monitori ei puutu l2heb s22stu resiimi peale siis vapsee vilgub tykk aega ja vahetab pea monitori ümber teiseks monitoriks .aa jaa mul yks monitor lcd 23" ja teine see vana kuvar monitor 17" resulatsiooni viga`?ja kas seda on üldse võimalik normaalselt tööle saada ?ja kuidas ? . suht keeruline jutt :S
vabandan kirjavigade pärast:
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.02.2011 12:40:49
|
|
|
Pane arvuti ühe monitoriga tööle, pane teine monitor ka külge, siis ava Windowsis videokaardi seadistused ja konfi seadistused mõlematele monitoridele. Arvesta, et mõlemale monitorile ei saa sama resolutsiooni panna (muidu on ühel pilt väga kole), seega saad sa normaalseks kasutamiseks ainult valida Extended Desktopi.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
n0ob
HV vaatleja
|
13.02.2011 21:45:10
|
|
|
Oki mina pole veel tööle saanud kahte monitori uks on dvi agus ja teine vga augus kas keegi üldse kasutab nii et mõlemad tõõtavad? (graafikakaard nvidia geforce 9800 gt ja windows 7 ja muidugi üks 17" teine 23"
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.02.2011 00:04:30
|
|
|
Oota, millises VGA "augus"? Emaplaadile integreeritud video VGA "augus"? Mõlemat videokaarti korraga kasutada ei saa.
9800GT peaks omama kaht DVI-väljundit (nii palju, kui esmapilgul Google'ist infot leidsin). Mõlemad monitorid peavad nendesse olema ühendatud ja integreeritud videokaart peab üldse välja lülitatud olema. Ma kardan, et sellepärast sul see värk ei toimigi
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
14.02.2011 00:35:15
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Oota, millises VGA "augus"? Emaplaadile integreeritud video VGA "augus"? Mõlemat videokaarti korraga kasutada ei saa.
9800GT peaks omama kaht DVI-väljundit (nii palju, kui esmapilgul Google'ist infot leidsin). Mõlemad monitorid peavad nendesse olema ühendatud ja integreeritud videokaart peab üldse välja lülitatud olema. Ma kardan, et sellepärast sul see värk ei toimigi  |
PCI-E kaart saab küll koos integreeritud kaardiga toimida. Eeldusel, et draiverid omavahel karvupidi kokku ei lähe.
Kui oleks vana AGP masin, siis muidugi ei saaks.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.02.2011 11:32:43
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
9800GT peaks omama kaht DVI-väljundit (nii palju, kui esmapilgul Google'ist infot leidsin). Mõlemad monitorid peavad nendesse olema ühendatud ja integreeritud videokaart peab üldse välja lülitatud olema. Ma kardan, et sellepärast sul see värk ei toimigi  |
PCI-E kaart saab küll koos integreeritud kaardiga toimida. Eeldusel, et draiverid omavahel karvupidi kokku ei lähe.
Kui oleks vana AGP masin, siis muidugi ei saaks. |
Ma ei oleks selles eriti kindel praegu. Antud juhul jääb ikkagi mulje, et videokaardid ei saa omavahel läbi.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|