Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  WD 120gb k6vakas plaksub, ei t88ta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
AltF4
HV vaatleja
Keelatud avatar

sõnum 08.11.2003 17:43:56 WD 120gb k6vakas plaksub, ei t88ta vasta tsitaadiga

Nii.. lugesin WD k6vakate kohta foorumis, aga ei n2ind et kellelgi oleks asi täitsa katki läinud..
Mul juhtus siis nii et lihtsalt arvuti k2is rahulikult, äkki hakkas kõvaketas lihtsalt plaksuma (umbes samasugune h22l siis kui disketi sisse paned..), restardil bios enam ketast ei detectinud.
Kõvaketas on ainult mingi 4, 5 kuud vana, aga tšekki ma pole yles leidnud niiet garantiiga on väike jama.
Emaplaadis probleem ei paista olevat, teises arvutis tegi k6vaketas sama nalja, arvuti boodil ei detecti ka yldse ketast.

ma ei tea nüüd mis teha, ega k6vakettaid vist eestis ei parandata? kas keegi oskab yldse midagi v2lja pakkuda?
kõik mõtted teretulnud

Western Digital Caviar WD1200JB 120 GB 7200rpm 8MB cache see k6vaketas on

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Faramir
HV kasutaja
Faramir

sõnum 09.11.2003 19:38:06 vasta tsitaadiga

Selle kirjelduse järgi pakuks küll välja, et ainult garantii ots on see. Muidugi kui sul garantiit?ekki alles ei ole, siis on küll viletsasti. Kõvaketas on küll selline asi, mille garantiit?eki tasuks alati kindlasse kohta ära panna. Reeglina ilmnevad sellised suuremad praagid ikka garantiiaja jooksul. Aga jah ilmselt on see tagantjärele tarkus. Igal juhul mõtle, kas sul ikka ei ole t?ekk kusagil alles, siis poleks muud kui poodi, muidu jah... Parandamise variant vähetõenäoline.
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2003 01:59:01 vasta tsitaadiga

Ära kurat hirmuta mul täpselt seesam aketas enal masinas... icon_sad.gif ei kujuytra ette kuis ellega midagi juhtuks.. MIllal Su ketas valmistatud on või mis seerianummert ta kannab.. tahaks vaadata ega min oma samast partiist ei ole..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
marti252
HV kasutaja

sõnum 26.11.2003 14:46:49 vasta tsitaadiga

No siis sul küll ei vedanud thumbs_down.gif , sest Rojak foorumist lugesin, et see olevat nende massiline viga icon_evil.gif
http://forums.rojakpot.com/viewtopic.php?p=38869
Seal on pikalt ja laialt sellest teemast.

Bad Luck.

Mul just plaanis osta 120GB-ne ketas, aga WD ma nüüd kohe kindlasti ei osta 8)
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Kalle
HV kasutaja

sõnum 28.11.2003 03:54:29 vasta tsitaadiga

Noh aga kust poest sa selle ostsid, seal peaks ju leitav jälg maha jääma raamatupidamise dokumentides - kui ostad siis on ju 2 eksemplaari (poe garantii aluseks olevaid) müügi dokumente (1 jääb poodi ja teine sinule). 4,5 kuu taguse asja peaks ju ikka üles leidma.

Võin muidugi eksida, aga kas pole mitte nii, et garantii paberi kaotamisel kehtib (tehase)garantii valmistamise kuupäevast mitte ostu kuupäevast. Neid 120Gb WDC ei hakatud ju tootma teab mis ammu.
Olemevalt firma ''soliidsusest'' peaks ju selle probleemi lahendatud saama.

3 korda üle vasaku õla, aga minul on nende siiani ostetud WD ketastega siiani kõik OK olnud. WDC 80Gb JB seeria oma töötab ühes masinas juba üle aasta ja ei mingit müra ega kolksu.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  WD 120gb k6vakas plaksub, ei t88ta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.