praegune kellaaeg 20.06.2025 15:36:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AltF4
HV vaatleja

|
08.11.2003 17:43:56
WD 120gb k6vakas plaksub, ei t88ta |
|
|
Nii.. lugesin WD k6vakate kohta foorumis, aga ei n2ind et kellelgi oleks asi täitsa katki läinud..
Mul juhtus siis nii et lihtsalt arvuti k2is rahulikult, äkki hakkas kõvaketas lihtsalt plaksuma (umbes samasugune h22l siis kui disketi sisse paned..), restardil bios enam ketast ei detectinud.
Kõvaketas on ainult mingi 4, 5 kuud vana, aga tekki ma pole yles leidnud niiet garantiiga on väike jama.
Emaplaadis probleem ei paista olevat, teises arvutis tegi k6vaketas sama nalja, arvuti boodil ei detecti ka yldse ketast.
ma ei tea nüüd mis teha, ega k6vakettaid vist eestis ei parandata? kas keegi oskab yldse midagi v2lja pakkuda?
kõik mõtted teretulnud
Western Digital Caviar WD1200JB 120 GB 7200rpm 8MB cache see k6vaketas on
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Faramir
HV kasutaja

|
09.11.2003 19:38:06
|
|
|
Selle kirjelduse järgi pakuks küll välja, et ainult garantii ots on see. Muidugi kui sul garantiit?ekki alles ei ole, siis on küll viletsasti. Kõvaketas on küll selline asi, mille garantiit?eki tasuks alati kindlasse kohta ära panna. Reeglina ilmnevad sellised suuremad praagid ikka garantiiaja jooksul. Aga jah ilmselt on see tagantjärele tarkus. Igal juhul mõtle, kas sul ikka ei ole t?ekk kusagil alles, siis poleks muud kui poodi, muidu jah... Parandamise variant vähetõenäoline.
_________________ Need HV-lased on ikka hullud... |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
26.11.2003 01:59:01
|
|
|
Ära kurat hirmuta mul täpselt seesam aketas enal masinas... ei kujuytra ette kuis ellega midagi juhtuks.. MIllal Su ketas valmistatud on või mis seerianummert ta kannab.. tahaks vaadata ega min oma samast partiist ei ole..
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
marti252
HV kasutaja
|
26.11.2003 14:46:49
|
|
|
No siis sul küll ei vedanud , sest Rojak foorumist lugesin, et see olevat nende massiline viga
http://forums.rojakpot.com/viewtopic.php?p=38869
Seal on pikalt ja laialt sellest teemast.
Bad Luck.
Mul just plaanis osta 120GB-ne ketas, aga WD ma nüüd kohe kindlasti ei osta 8)
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
28.11.2003 03:54:29
|
|
|
Noh aga kust poest sa selle ostsid, seal peaks ju leitav jälg maha jääma raamatupidamise dokumentides - kui ostad siis on ju 2 eksemplaari (poe garantii aluseks olevaid) müügi dokumente (1 jääb poodi ja teine sinule). 4,5 kuu taguse asja peaks ju ikka üles leidma.
Võin muidugi eksida, aga kas pole mitte nii, et garantii paberi kaotamisel kehtib (tehase)garantii valmistamise kuupäevast mitte ostu kuupäevast. Neid 120Gb WDC ei hakatud ju tootma teab mis ammu.
Olemevalt firma ''soliidsusest'' peaks ju selle probleemi lahendatud saama.
3 korda üle vasaku õla, aga minul on nende siiani ostetud WD ketastega siiani kõik OK olnud. WDC 80Gb JB seeria oma töötab ühes masinas juba üle aasta ja ei mingit müra ega kolksu.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|