Mind kickiti täna ühest mängust välja,põhjus oli beacause using chopper gunner Mõnusad pussyd Samas ühes teises srveris kus pärast mängisin siis paugutas üks unkownsoldier17 mõnuga 35:2 ja vennad vingusoid et cheater aga seda venda ei kickind keegi välja... on ikka kuradi titekari
Admin peab kohal olema see vist saab ainuksena kedagi minema peksta.
Kõik, kes serveri IP-d ja RCON-i passi teavad, saavad kickida. Ning selleks ei pea mängus sees olema, et kickida, kuid nojah...kui ise ei mängi, siis ei pruugi teada, kes häkib ja kes mitte
Mõnedes serverites on jah mingid imelikud reeglid
Nägin Crouch only, no running vms ajuvaba
perfect trollbait serverid.
mulle meeldib minna sniper only serveritesse, alustan sellega ,et knife´in kõiki ja siis mingid peded karjuvad ,et "no knife" ja siis vahetan ak74su´le ,et neid veel rohkem närvi ajada.
Sain kicki ja põhjus oli for using famas ja olen saanud,et kasutasin nuga jne...
Famase kohta on täiesti õige niikaua kuni keegi ei nerfi seda on hea kui kicki antakse
zpsy kirjutas:
Ju siis tahavad erineda, eks kellelegi meeldib seal mitte joosta või crouchida, omaette elamus
TheForeign kirjutas:
zpsy kirjutas:
perfect trollbait serverid.
mulle meeldib minna sniper only serveritesse, alustan sellega ,et knife´in kõiki ja siis mingid peded karjuvad ,et "no knife" ja siis vahetan ak74su´le ,et neid veel rohkem närvi ajada.
kuidas see bo servuteema täpselt muidu käib.
ideeks oleks teha 12-player ranked servu.
gs aga pakub kas 18-player ranked või siis unranked srv.
kas variandiks võtta unranked, eeldusel, et seda saab konfida ranked'iks (nagu vanas koodis) või peab 18-player ranked võtma ja seda piirama siis 12 slotiga?
kuugel pole eriti tark veel olnud (või mina kuugeldamisel).
ja gs support on järgmine samm kui siin keegi infot ei oma. _________________ eriti julm
Endalgi on üks lemmikserver, kus käin pidevalt mängimas. On mingi klanni oma. Seal saangi umbes sel ajal mängida kui kedagi selle klanni omadest pole sees. Mitu korda saanud kicki, sest olen neid omanud (mitte väga paljuga) vasakult ja paremalt. Eile oli olukord, kus oli serveris ca 6 klanni liiget ja pea kõik vaenlase poolel. Sattusin "Jungle" mapil harukordse taktikalise eelise otsa, kus kõik vaenlased nagu pimeloomad jooksid minu eest mööda(kaugelt mitte lähedalt). Noppisin siis kõik pakutu ära ja tuligi kick. Pärast läksin serverisse tagasi ja nõudsin, et pussy, kes mind kickis tunnistaks enda tegu üles (veidi ülbe maneer, aga ikkagi vajalik). Muidugi sain kohe jälle kicki. Sel päeval enam ei üritanud. Täna jälle mängisin samas servus. Klanni liikmeid ei olnud ja mäng jälle pro
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.