Skoor tõuseb natu-natukene.
Custom 2.2 selleks, et proovida, mida uut ja huvitavat leiab.Isiklikult ei overclock'i arvuti prose seetõttu, et jõudlust vähe vaid seetõttu, et lihtsalt proovida.
Hennu7o2 kirjutas:
Kuidas selle ROM'ga lood on ? Garantii lõpetab kehtivuse, või räägivad seadused teist lugu, kui Elisast ostetud ZTE peale panna .. ?
Elisast kuulnud vaid, et rootimine ja custom rom'id garantiid ei lõpeta - Tegelikust ei tea kuni keegi viibki ühe custom rom'iga telefoni remonti.Võibolla keelduvad remontimast - Põhjuseks custom rom.
Nad võivad öelda, et keelduvad remontimast, aga kas see on seadustega vastuolus ?
Ma tean, et mingi teema oli sellega, et ostes PC millel on Vista peal ja selle maha lased ja ala ubuntu peale paned, siis lõppeb garantii, mis tegelikult on seadusega vastuolus, see küll nüüd nats OT aga sama küsimus ZTE blade kohta ..
Sain ka enda oma kätte. Tore android on ka äge. Telefon on küll oma hinna kohta väga hea. _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
Jellyfish peal. Ei jookse enam nii sujuvalt, olenemata, et sai lisatud ka komponentide kiirendus ning riistvaraline gui. Jäägu praeguseks akut sööma, ma ei viitsi siiralt mässata enam. Ootan mõne aja ja kasutan ning siis vahetan telefoni välja (kõlar on selgelt vigane ning leidsin kaks poolelid elusat pikslit + blacklight bleed + "menu" nupu kohal ekraanil on tumedam laik, mis valgel taustal veidi reedab - LCD on ikka jube kohutav seal sees neil. ) ja ma ei taha vastuargumente kuulda ka mitte.
Ärge palun ehmatage.. need vead unustan ma kasutamisel koheselt ega suudagi märgata reaalselt aparaadiga tegeledes, aga minu pedantlik meel, muud miski.
Võib aga rahul olla. Pilli on 120€ eest vägagi adekvaatselt
Jellyfish peal. Ei jookse enam nii sujuvalt, olenemata, et sai lisatud ka komponentide kiirendus ning riistvaraline gui. Jäägu praeguseks akut sööma, ma ei viitsi siiralt mässata enam. Ootan mõne aja ja kasutan ning siis vahetan telefoni välja (kõlar on selgelt vigane ning leidsin kaks poolelid elusat pikslit + blacklight bleed + "menu" nupu kohal ekraanil on tumedam laik, mis valgel taustal veidi reedab - LCD on ikka jube kohutav seal sees neil. ) ja ma ei taha vastuargumente kuulda ka mitte.
Ärge palun ehmatage.. need vead unustan ma kasutamisel koheselt ega suudagi märgata reaalselt aparaadiga tegeledes, aga minu pedantlik meel, muud miski.
Võib aga rahul olla. Pilli on 120€ eest vägagi adekvaatselt
Njahm.Väikese hinna tõttu on saanud ekraanide kvaliteet kõige rohkem kannatada.
ninzor, algselt oli ju amoled, mis teisteski moblades. Kannatada ei saanud see küll kuidagi. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
ninzor, algselt oli ju amoled, mis teisteski moblades. Kannatada ei saanud see küll kuidagi.
Blade'idel on küllaltki levinud surnud ning kinni jäänud pikslid.
E:Ega keegi juhuslikult juhtu teadma kus kohast võib leida Stock rom'i (See, mis Elisast ostetud isenditel on.)?
„Hetkel pole meil seda mudelit tellitud, samas ei välista, et see siiski meile müüki tuleb.“
Ehk siis EMT'sse niipea seda telefoni tulemas ei ole - vahepealne info siin teemas oli halb nali.
Info ise pärineb usaldusväärsest allikast - ei hakka täpsustama. _________________ Tom & Veronica around the world
Paljudel on peale ostmist tulnud tagastada Blade remonti ?
Endal kaasa käis ostmas ja mure: pole levi ja kui on siis 1-2 pulka nõks ajaks -> antenni probleem.
Sai mõned tunnid näppida PDA olekus ja tagasi esindusse kus peaks veetma max 2 nädalat remondis
Teenindaja sõnul juba teine Blade päeva jooksul sama probleemiga.
Täiega tujurikkuja. Lootsin terve õhtu seda uurida.
Sai ka aparaat ligi võetud. Varem oli LG GT540, seega ei ole esialgu vähemalt sugugi nii kriitiline, kui MarioA. Siin loetletud tüüpvigasid pole veel täheldanud. Ekraan tundub vähemalt minu silma jaoks LG omast parem olevat.
Ise veel mainiks, et see peenike juhe adapteri>usb vahel on üliõhuke ning vahel tekib kartus, et tõmban ta lihtsalt välja.Miks nad ei pannud pesa adapteriga ühte karpi?Vähemalt see on hea, et adapter väike on.UK omad on päris massiivsed.
Mõttetu mees kirjutas:
Sai ka aparaat ligi võetud. Varem oli LG GT540, seega ei ole esialgu vähemalt sugugi nii kriitiline, kui MarioA. Siin loetletud tüüpvigasid pole veel täheldanud. Ekraan tundub vähemalt minu silma jaoks LG omast parem olevat.
Minu aus loogika ja mõned killud varasematest juhtumitest + tarbijakaitse ütleb igatahes nii, et kui asi muutub kriitiliseks, saab õigust taga nõuda küll. Mina olen äkiline selles suhtes ja ei kannata ebaausust.
Mõttetu mees kirjutas:
Sai ka aparaat ligi võetud. Varem oli LG GT540, seega ei ole esialgu vähemalt sugugi nii kriitiline, kui MarioA.
Riistvara on meile teada ja hinda väärt. Üle jääb vigiseda vaid kehvakese LCD üle (leidsin juba rohkem poolikuid piksleid - nii neli tk, AGA neid näb vaid mustalt keraanilt otsides.) + veidi madalama tootmiskvaliteedi üle selles suhtes.
Ma ei kujuta ette, mida see närune on/off nupp teeb peale poolt aastat.. see on aktiivselt kasutusel hetkel, aga ehk annab ümber konfida, sest ei julge tema tööd pildi ette toomiseks jätta.
On/off nupu kvaliteedi suhtes on ka Modaco foorumis üksjagu kurdetud.
Iseenesest mina ei eeldagi et antud isend mul kogu lepingu aja ehk 2 aastat füüsiliselt vastu peaks, samas garantii on vähemalt olemas, Euroopast tellitud mudeliga oleks nutusem.
EDIT: kas keegi stock ROM'i kasutajatest saaks vaadata kas menüüs on olemas SIM toolkit ja/või kas Mobiil-ID töötab.
Ei saanud ühegi Froyo romiga seda tööle, nüüd taastasin backupist originaal ROM´i ja ikka ei midagi.
Stk.apk on system/app kaustas olemas aga kas ei toimi või ei taha tunnistada minu SIM´i
Mul fibblesani #6 froyo piparkoogi välimusega ja m-ID töötab suurepäraselt. Aga kas sa ekraani lukust võtad lahti - m-ID ei toimi androidil kui ekraan lukus on
Kummaski asendis ei toimi, olen mõlemat proovinud.
Samuti peaks menüüs olema SIM toolkit app, millega saab PIN'e muuta jne.
Mida pole seda pole.
Sama SIM stock ROM'ga Desire Z's töötab mobiil-ID edukalt...
Mul Toolkit ilusti olemas. Ei tea, mul vana SIM kaart, kas Sul uus? Räägiti vahepeal miskist teemast, et uutele kaartidele ei väljastata mingi ajani sertifikaate... Ei meenu täpselt kust ja millega seoses lugesin. Ehk see piirab ka m-ID tööd (toolkit jms) :S
Edit.
Aaaaaga, kõige lihtsam asi - lase SIM kaart välja vahetada Äkki vigane.
Pull on selles et sama SIM toimib kõigis teistes telefonides...
Välja vahetada pole lihtne, ID-kaardi kiip on surnud, uue kaardi tegemine rõvedalt kallis
SIM ise on saadud siis kui Elisa Mobiil-ID'd pakkuma hakkas.
Niisiis, vahepeal prrovisn veel kahe erineva telefoniga, Symbianiga Nokiaga ja WM6 HP´ga
Mõlemaga Mobiil-ID toimib.
Ootaks veel Elise Mobiil-ID´d kasutavate Blade omanike kogemusi.
Kui teistel ka töötab siis ilmselt tuleb paluda korraks kellegi Blade et oma SIM'ga proovida...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.