Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 18:30:03
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
tsitaat: |
E2:Jellyfish RLS9 peal.Kohe panen ka hardware acceleration addon'i.
|
Tähendab see, et kasutatakse GPU'd UI jaoks või? |
Kui ma õieti aru sain, siis jah.Täpsemat informatsiooni ma sest ei leidnud.
Galaxy S'il on minuteada ka gpu acceleration ning soft jooksvat ülihästi.
|
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
31.01.2011 18:39:20
|
|
|
Jätaks ehk juba selle Elisa hinnateema läbu ja keskenduks telefonile endale. Kui teil on probleeme Elisa hinnastamispoliitikaga, siis võite vastavas ettevõtte teemas oma arvamust avaldada.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
31.01.2011 18:48:49
|
|
|
irwinaator kirjutas: |
ma leian et tasub oodata mõni nädal sest ma kuulsin et zte nutikad pidid varsti ka nii emt kui ka elioni müüki jõudma´ja siis hakkab turg ilusti hinda reguleerima ja praegune 240€ on varsti 180€ vms kuna endal on p500 ja selle hind on langenud nüüd 199€ ja andmetelt ei ole p500 väga kehvem pill v.a kaamer ja lg- peaks olema ka kvaliteetsem raudvara poolest. ju see blade hind langeb kiirelt ja siis kiired paketi sõlmijad kiruvad ja vannuvad |
Väga huvitav väide aga kust sellised andmed pärinevad või on tegu lihtsalt märja unenäoga?
Ise uurisin aasta alguses EMT's töötavalt inimeselt, kes väitis, et antud ZTE nutikad neile müüki ei tule - Pole vajadust tarnida veel ühte androidi oli põhjenduseks (tavakasutajale sobib ka lahja resoga pill).
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
31.01.2011 19:10:03
|
|
|
Mingit loogiat võiks ehk näha faktis et Soomes Tele müüb Blade, küll 3.2MPix kaameraga varianti.
Tele omanikuks on TeliaSonera nagu ka kaudselt ka EMT omanikuks.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 19:13:45
|
|
|
Järjekorrad on üüratud.Ennem tuleb ZTE'lt Blade'ile asendus välja kui EMT neid müüma hakkab.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
31.01.2011 19:42:43
|
|
|
# Japanese_Jellyfish_RLS9.zip (for normal Clockwork install) (118.6Mb system) MD5: 1698CF7AF9D130B02DDC471D089751D8
Sellega on mul Quadrant score 412. Palju normaalne oleks?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
tets1
HV vaatleja

|
31.01.2011 19:49:42
|
|
|
nii, nüüd juba naise telefoni tükk aega näppinud, otsustasin edalegi ''bleidi'' ära võtta. kõik tore, poodi minek, aga telefonid otsas, olevat viimane hommikul ära ostetud. õnneks sai juba tuleva telefoni nn kinni panna, lubasid sõnumi saata, kui kohale jõuab. eks siis vaatab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
31.01.2011 20:37:03
|
|
|
Äkki keegi võtab vaevaks öelda kas saab seda telefoni eestikeelseks?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
31.01.2011 20:58:01
|
|
|
Vaevalt, samas palju sellest kasu oleks, rakendused ju kõik ikka võõrkeelsed.
Mind huvitaks hoopis see kas on võimalik tõsta mõnest muust telefnist eesti keelse sõnastikuga klaviatuur ümber, eesti keele sõnastik Androidi klaverile.
See on küll aga rohkem üldine Androidi teema, mitte konkreetselt Blade.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
31.01.2011 21:16:01
|
|
|
Läksin esimesel päeval või vist teisel päeval, kui see välja tuli Elisa esindusse ja ostsin teise ära.
Kusjuures elisa pakkumine, on minu meelest igati hea, arvestades, et piiramatult 3G nett, KAT ei ole ja kõned arvestatakse 1sekundi täpsusega kuskil 60-70 eesti sendi hinnas.
Aga minu poolne arvamus telefonist on siiamaani väga hea.
Hea
- Hind on odav, arvestades, mis jupid sellel peal on
- Android - ehk ei vaja see seletamist
- Puutetundlik ekraan on terav ja selge ning reageerib kerge vajutusega ja kiirelt
- Telefon on kiire ning väga harva tõkkab hetkeks, ainsad momendid, kui natukene tõkkama hakkab on siis, kui väga palju teisi programme lahti on.
- Kõne kvaliteet on hea, selge ja arusaadav
- Pildi kvaliteet on samuti hea, 5Mpx kaamera teeb enda töö hästi ära
- Räägitakse et kõlar on kehv sellel telefonil, kuid pigem just vastupidi, minu meelest on hea, muusikat on hea kuulata, muidugi ei ole sellel parim kõlar peal, aga vägagi kuulatav
- Angry Birds jookseb sujuvalt, ainuke mäng, mis ma peale olen pannud
- Skype on peal ja töötab tasuta, räägi palju tahad, ainus probleem hetkel on skypes endast, sest see ei võimalda rääkida nagu tavaline telefon, aga ühendades headseti taha, toimib nagu nalja, ka läbi 3g võrgu. Videokõnesid pidada ei saa.
- Youtube mängib ilusti 240p videosid üle 3G ja 480p mängib ilusti üle wifi, aga 3g saab ka täitsa 480p vaadata, kui viitsid oodata
Halb
- Video kvaliteet on selline nagu ta on max CIF (352 x 288) kuskil 15fps, seega see ei ole just parim
- Faili haldus telefoni poolne on hea mõnus kasutada, aga arvutiga ühendade vahepeal võib näidata vanu faile, mis juba maha kustutatud on, aga vb on see minu arvuti viga, ma ei tea
- Aku kestab ala 1 päev aga laadib 2h ilusti ära, laadija ise on super lahe, pistad seina ja saad USB laadija
- kirjutades ei ole öäüõ, aga kui võtta soome qwerty saab täitsa ä ja ö ka juurde kui vaja
Kuna ma plaanin seda telefoni korralikult hoida, olen ma otsinud endale ka kaitsekiled peale ja nahktasku.
Kuid nende leidmisega läks ikka omajagu aega, kilesid ei olnud raske leida, aga nahktaskut küll, õnneks olin piisavalt nupukas ja leidsin alternatiivse lahenduse.
Kuna mina vähemalt ei leidnud korralikku taskut ZTE Blade jaoks, siis tellisin omale Nokia C7 originaal nahktasku, teoreetiliselt peaks see sinna perfektselt sisse minema, aga kui ma selle kätte saan, eks siis näis
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
31.01.2011 21:32:33
|
|
|
Mismõttes Skype ei võimalda rääkida nagu tavaline telefon? Miks on vaja headseti? Kas see on nii kõiki Androididega või ainult ZTE puhul?
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.01.2011 21:42:42
|
|
|
Minu Elisast ostetud eksemplarir on erkaani ülemises paremas nurgas blacklight bleed. Isiklikult ei sega, aga kas teistel on sama jama? Loodan, et teel olev teine telefon seda ei oma. Käin homme esindusest läbi ja tahan teisi aparaate näha.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 22:07:26
|
|
|
Minu Elisast ostetud eksemplarir on erkaani ülemises paremas nurgas blacklight bleed. Isiklikult ei sega, aga kas teistel on sama jama? Loodan, et teel olev teine telefon seda ei oma. Käin homme esindusest läbi ja tahan teisi aparaate näha. |
Mina enda omal ei leidnud..
Panin brightness'i põhja ning lambid kustu aga ikkagi tuleb valgust vaid sealt kus peab.Kõik Elisa Blade'id on ikka Grey'd, mitte White'id, eks?
jeanman kirjutas: |
Äkki keegi võtab vaevaks öelda kas saab seda telefoni eestikeelseks? |
Ainuke Eestikeelne Android on LG GW620.Appid on ikkagi võõrkeeles (Enamasti Inglise) ja pea kõik rom'id on võõrkeelsed (Eestikeelt polegi).
degreal kirjutas: |
# Japanese_Jellyfish_RLS9.zip (for normal Clockwork install) (118.6Mb system) MD5: 1698CF7AF9D130B02DDC471D089751D8
Sellega on mul Quadrant score 412. Palju normaalne oleks? |
Esimese korraga:
RLS9+Hardware acceleration=427
PS:Quadrant skoorid on küllaltki lambised ja ei ole tõsiseltvõetavad.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.01.2011 22:14:31
|
|
|
Ainuke Eestikeelne Android on LG GW620
|
mis jutt see on
pea kõik 2.1 j auuema OS-iga on.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 22:19:14
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Ainuke Eestikeelne Android on LG GW620
|
mis jutt see on
pea kõik 2.1 j auuema OS-iga on. |
Pole näinud, pole kuulnud.HTC Desire'il ega HTC Wildfire'il pole, minu ZTE Blade'il ka pole.Desire ja Wildfire ametlikud 2.2, Blade Elisa 2.1>Jellyfish 2.2.
Raske uskuda, et olen sattunud vaid nende "õnnetute" otsa, millel pole Eestikeelt.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
31.01.2011 22:20:34
|
|
|
Minu Elisast ostetud eksemplarir on erkaani ülemises paremas nurgas blacklight bleed. Isiklikult ei sega, aga kas teistel on sama jama? Loodan, et teel olev teine telefon seda ei oma. Käin homme esindusest läbi ja tahan teisi aparaate näha. |
Sama lugu siin. Maksimaalse heledusega on eriti hästi näha.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.01.2011 22:27:32
|
|
|
ninzor, HTC-d ainult näinud oled siis pole teab mis suur silmaring jah
Samsungid ja SE-d on kõik IMO ja neid on kambapeale 3x rohkem kui kogu HTC toote portfell
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 22:50:06
|
|
|
ninzor, HTC-d ainult näinud oled siis pole teab mis suur silmaring jah
Samsungid ja SE-d on kõik IMO ja neid on kambapeale 3x rohkem kui kogu HTC toote portfell  |
Sõbrad eelistavad enamasti HTC'sid ning seda ka põhjusega.Android SE'del puudub korralik edasiarendus ning seetõttu ei soovita neid(HTC'del Android 2.2, SE'del 1.6 - Paar kuud tagasi hakkas SE arendus jälle edasi liikuma - Alles. ).Samuti ei osta neid keegi rom'ide kodukoomiseks sama põhjuse tõttu.Samsung'ide kohta ei oska eriti kommenteerida, sest enamasti nähtud neid siiski naiste kättes.Ainuke huvi pakkunud Samsung on Galaxy S - Hea raud, jama soft.
Ps:Desire'il on sama multitouch'i jama mis X8'l ja X10'l.Desire/Nexus One'il on ta vähemalt sisse-ehitatud, SE'del on ta täiesti väljas.
Ps2:Nii Elisa's kui EMT's SE'sid nokitud - Eestikeelt polnud.
viimati muutis ninzor 31.01.2011 22:52:35, muudetud 2 korda |
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.01.2011 22:54:43
|
|
|
Ja kuidas on teil kõlariga?
Vaevalt ma kunagi seda kasutan, kuid see, mida ma kuulen, on jube mürr ikka küll. Poole, isegi veerandi helivaljususe peal peksab üle nii videod kui muusika, kõik.
Paistab, et täna ei tegele ja läheb karpi tagasi. Homme soovin uut hiinlast.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 22:59:00
|
|
|
Ja kuidas on teil kõlariga?
Vaevalt ma kunagi seda kasutan, kuid see, mida ma kuulen, on jube mürr ikka küll. Poole, isegi veerandi helivaljususe peal peksab üle nii videod kui muusika, kõik.
Paistab, et täna ei tegele ja läheb karpi tagasi. Homme soovin uut hiinlast. |
Kui väga kritiseerida tahaks, siis ütleks, et sahiseb.Üldiselt eeskujulik.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
31.01.2011 22:59:51
|
|
|
_marek kirjutas: |
Mismõttes Skype ei võimalda rääkida nagu tavaline telefon? Miks on vaja headseti? Kas see on nii kõiki Androididega või ainult ZTE puhul? |
Nii palju kui ma lugesin googeldades, ei ole ZTE blade ainus selle probleemiga
Pole mingit probleemi, täiesti korras.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.01.2011 23:06:38
|
|
|
SE'del puudub korralik edasiarendus ning seetõttu ei soovita neid
|
Ei soovitama sa mulle ei peaks tõesti
Sõbrad eelistavad enamasti HTC'sid ning seda ka põhjusega
|
Huvitav ise olen näinud ja müünud neid enamjaoplt tibinatele ja ärimeestele kes ise oska google accounti sisse logida
Tavalised totaalselt overpriced vidinad.
Antud kasutajad ei hooli hinnast ja sisust mida ta vastu saab, peamine et sõbrale meeldib.
Uus SE peaks tulema märtsis ja 2.3-ga seega pole seal midagi nii väga treida.
Aga treimiseks on just antud teema telefon ja seal on softi näppimine täitsa õigustatud entusiasti vaatenurgast, ngu *itast saia tegemine
Seega näppimiseks ZTE ja helistamiseks kõik ülejäänud, kuna uuem ja moditum rom ei tee helistamist mitte kuidagi paremaks.
Quadrant skoor tõstab ka vist e-peenist ainult, vaevalt tet ta reaalselt kuskil apis edumaad annab.
Ps2:Nii Elisa's kui EMT's SE'sid nokitud - Eestikeelt polnud.
|
Ei tea need mis mul on käes olnud alates prototüüpides on omanud eesti keelt X10/mini/pro ja X8 ning kohe tuleb veel 2 uut.
Vaatasid valest kohast? Isegi ametlikus specis kirjas et on.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
31.01.2011 23:11:24
|
|
|
SE'del puudub korralik edasiarendus ning seetõttu ei soovita neid
|
Ei soovitama sa mulle ei peaks tõesti
Sõbrad eelistavad enamasti HTC'sid ning seda ka põhjusega
|
Huvitav ise olen näinud ja müünud neid enamjaoplt tibinatele ja ärimeestele kes ise oska google accounti sisse logida
Tavalised totaalselt overpriced vidinad.
Antud kasutajad ei hooli hinnast ja sisust mida ta vastu saab, peamine et sõbrale meeldib.
Uus SE peaks tulema märtsis ja 2.3-ga seega pole seal midagi nii väga treida.
Aga treimiseks on just antud teema telefon ja seal on softi näppimine täitsa õigustatud entusiasti vaatenurgast, ngu *itast saia tegemine
Seega näppimiseks ZTE ja helistamiseks kõik ülejäänud, kuna uuem ja moditum rom ei tee helistamist mitte kuidagi paremaks.
Quadrant skoor tõstab ka vist e-peenist ainult, vaevalt tet ta reaalselt kuskil apis edumaad annab. |
Kes ütles, et ma teda just sulle soovitan?
HTC telefonid on tõesti ülehinnatud aga nad töötavad see-eest.
"Antud kasutajate" kirjeldusele vastavad pigem Apple'i fännid.Mis sa neist siis müüd kui ülehinnatud on?Müüd odavamaid ja rohkem - Oma teha palju müüd ning kui suure vahekasuga.Loodan ka, et SE fännid saavad lõpuks update'i õigeaegselt.
Isiklikult ma sitta saia hinnaga ei ostaks teadmisega, et ma pean tast ise veel saia tegema - Ostaks kohe saia.
Moditud rom annab päris mõnusalt feature'eid juurde ning samuti eemaldab tavalisi piire.Quadrant võtab oma skoore peaaegu lambist.Miks sa räägid Quadrant'ist nagu ma oleks tõsine Quadrant'i fänn - Isegi maininud mitu korda, et need skoorid ei tähenda midagi.
|
|
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.01.2011 23:17:00
|
|
|
Miks sa räägid Quadrant'ist nagu ma oleks tõsine Quadrant'i fänn - Isegi maininud mitu korda, et need skoorid ei tähenda midagi.
|
Ei vihjanud sulle aga custom rom tweakidega see skoor tõuseb ja see pärast mainisin.
Isiklikult ma sitta saia hinnaga ei ostaks teadmisega, et ma pean tast ise veel saia tegema - Ostaks kohe saia.
|
Mis siis custom 2.2 peale lasid, järelikult tahad ju *itast saia teha, et originaal ei kõlvanud
Aga ok aitab OT-st, lihtsalt juhtisin tähelepanu, et mudeleid on palju rohjkem kui ainult HTC ja ENAMUS neist kodu keelsed tänaseks.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|